Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamlar bu günkümenüm

sabah (öğle12)
1 dilim ekmek peynir zeytin

ara

küçük magnum dondurma

akşam

biraz kısır ,biraz yoğurt,4 kaşık pilav

çayın yanında 2 h
urma

günaaydııııııııııııııııııınnn

ben bugün aşırı derecede terledim neden ki yAAAAAA ( şu zımbaratos ilk günden etki eder mi böyle ki? psikolojik mi acaba ??:26:
ediyor ediyor inan psikolojik değil
şimdi son bir kaç gündür olan deneyimlerinizi alalım efem
kuşum bizimde sakin zamanlarımız oluyor gözün korkmasın demekki ayağın uğurluymuş bereketlendirdin sohbetleri
gelelim menüne
öğlen makarnayla yediğin ekmeği saymıyorum ama ikindi arasındaki nescafe cıss canım ve lokum ve kek lütfen öğleden sonra olmasın bu tür şeyler üstelik akşam da yemişsin
kolay gelsiiinnn ben akşama etli kurufasulye,pilav,ezogelin,kısır
tatlım bu nasıl menü fasulye pilav ve çorba kısır ve sen bunların hepsini birarada yiyosan elimden çekiceğin var benden söylemesi

oyy kuşum kıyamam yaa
bugün ben sahura kalktığım halde çok susuzum çook Rabbim sabır versin inş.

sen diyince farkettim menülerim yanlış dimee:26:

ben ondan aç kalsamda kilo veremiyomm

sağol canım ya kafama dank etti sonunda

ben sizin menüleriniz takip edeyim bakalım neler yiyosunuz ,örnek alayım kendime

doktora gideli 15 gün oldu doktor kilo vericeksin dedi ben 10 gündür hala 80 kiloyum

günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin

amin canım Allah oruç tutanların yardımcısı olsun

benim bu gün temizlik günüm ,çok işim var çok

ha bu arada dün akşam 30 dakika yürüyüş yaptım

ramazandan sonra arttırıcam yürüyüşlerimi

kızlar günaydın nasılsınız bakalım. çok güzel bir haftasonu geçirdim allaha şükürler olsun ki umarım yeni haftamızda çok güzel geçer.

dün gece bir türlü uyuyamadım gün içinde ara ara yat kalk yaptığım için sanırım
gün boyu yat kalk yaparaktan kızımın odasını toparladım,çamaşırların katlanması dikiş işleri yerleştirmesi ile uğraştım
iftar sonrası da bulaşıkları yıkadım çay servisi kalan çamaşırları yerleştirdim eşimi işe gönderdim hemen koştur koştur abdest al namaz kuran ve tesbihimi çektim..tam bir ton ütü yaptım bir posta daha sepette kalan çamaşırı yerleştirdim(katla yerleştir bitmiyor bir haftalık birikmiş iyice)ütü öncesi sir ağda makinesini fişe takmıştım haa bu arada hiç sir ağdayı bilmeyen alakası olmayan ben kışın indirimden makinesini aldım kız bayağı anlatınca ve eşden dosttan kuaföre gidip sir ağda yaptırdıklarını duydukça (ben günah olduğunu öğrenince gitmiyorum)dedim aliim öğrenirim elbet ve dün akşam üçüncü deneyimim olucaktı gün içinde makine ile diğer yerleri halletmiştim sadece özel bölge için kullanıyorum veee dün tamm bir profesyonel bir sir ağdacı oldum başardım yarım saati bulmadı belki çık çık çık bitti..hatta bıyık bölgesini dee ve burnumadaa bakım merkezi çalıştıran arkadaş söylemişti burundaki siyah noktalar için süpermiş aklıma geldi akşam şööle ışığa tuttum burnumdan çektiğim bantı ufff amma yağ çıkarmıştı anlatamam şu burun bantları halt etmiş yanında bugün burnum daha steril ve beyaz görünüyor düzenli olarak ağda seanslarımda yaparsam süper olucak..makineyi size de tavsiye ederim kızlar..içinde iki tane konserve kutusu kadar sir ağdası da vardı ben ilk kutudan daha acıcıkını bile oynatmış değilim iki kutuu ooohooo ömürlük gider tam aile boyu..neysemm üstünede şu yağlı mendilleriyle iyice temizlendim yoksa alimallah o yapışkanlık mümkün değil çıkmıyor yanlışlıkla giy çamaşırı acillik olursun maazallah ööle yapışır yanii kendimi o şekilde acilde de düşünemiyorum yanii kızım neyin varr şeyy dr bey yapıştıdaa
sonrası boyundan aşağımı iyice kese yaptım foşur foşur sabunlandım öncesi makineden beyazları çıkarığ renklileri attım üzerimden çıkan çamaşırlardan resmen su damlıyordu..banyodan ööölee hafif çıktım ööle hafif çıktımm tabii saat olmuş 02:00 yatağa attım kendimi kızım yaımda yatıyor anne su dedi kalk su getir ve ben susadım içti sonra saçlarıma bigudi yaptım.yatakda dön dön saat oldu 02:30 benim sahur alarmı çaldı ve nerdeyse gözüm uykuyu alıyomuş hemen onu 03:00 e ayarladım tabii vücut alışmış o saatte kalkmaya dışardan ve apartmandan gelen sesler 15dk sonra kalktım mecburen
sahurda 1 hurma,yarım kase mercimek çorba,1 porsiyon makarna ve kavun yedim soğuk soğuk hoşuma gitti bir tane de omega3 içtim bol bol da su
akşamdan kalma kahve çay bulaşıklırını ve sahur bulaşıklarını yıkadım yattım yatakda dönerken sabah ezanı okundu kalktım abdest alıp namazı da kıldım tekrar yattım gözler faltaşısonrası nasıl sızdım nasıl uyudum hatırlamıyorum sabah 07:00 alarmıyla kalktım
te te bu kaa

akrebim yaşadığın olaya üzüldüm senin adına ama yaşlılık ne zor Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Ben eminim ki sen zaten elinden geleni fazlası ile yapıyosun ve mükafatını mutlaka göreceksin bitanem.

aybukecim sen varya sen kesin eve gelen tamirciler senden korkmuştur da ondan kapısını değiştirmişlerdir.

arzu ellerine sağlık canım benim. inşallah senin yeğenlerin de sana yaparlar.

bu menülerle kilo da alırsın şekercik şükret 80 lerde kalmışsın
kolay gelsin ve amiin kuşum yaa bugün çok uzun olucak belli sabah kalktım susuzdum çok susadım çook
kızlar günaydın nasılsınız bakalım. çok güzel bir haftasonu geçirdim allaha şükürler olsun ki umarım yeni haftamızda çok güzel geçer.

amin canım inş.

karamelcim senin zımbırtıyı gönderdim canım yarın eline geçer inş.

krakercim seni aradım az önce ama meşgule aldın..merak ettiğin zımbırtı için aramıştım..o numaradan bana dönebilirsin artıkımm

perşembe sabah oğlanı annemle köye gönderdim ananemlerin yanına. perşembe ve cuma akşamları balkonları ve evi hallettim. c.tesi sabah şöyle bir sildim evimi.tabii cuma akşamdan 3 posta çamaşır yıkanınca hemen ütünün başına. ütüle, katla, yerleştir saat 2 yi buldum bu arada kaç defa üstümü değiştirdim bilmiyorum valla. sonra da hemencecik wcleri ve banyoları hallettim sonra da duşa girdim. çıktığımda saat 4 olmuş hemen hazırlandık köye gitmek için evden çıktık. yol üzerinde çok güzel bir fırınımız var oradan 2 çeşit tatlı aldık, pidelerimizi aldık düştük yola. yolda bir de avm ye uğradık. kuzenimin 2 ay sonra düğünü var ona çeyizlik bir bornoz takımı, banyo takımı ve klozet takımı aldım. oradan neyse ki yola çıkabildik. biraz yukarı çıkınca eşim indi hadi sen kullanacaksın dedi. hayır ben zaten günde şehir içinde 30 km yol yapıyorum ama ş.arası çok kullanmadım. eee 60 km yol bir de nasıl virajlı neyse geçtim direksiyona. sağolsun ağzını dahi açmadı köye girince tamam dedi sen olmuşsun gayet güzel geldin. ama oğluşum nasıl özlemiş çıldırdı resmen bizi görünce bir de ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz ne şebeklikler yaptı bize. haftasonu orada kaldık. ohhh mis gibi serin serin uyuduk. dün akşam iftardan sonra geldik eve. oğlum da bayağı bir deşarj oldu orada. ineklerin koyunların yanından çıkmadı desem sizlere. eşeğin üzerinde bir elinde kova içinde de samanlar hayvanlara yediriyor. tavukların arkasından koşturuyor. çocuklar için inanılmaz böyle şeyler. nasıl mutlu nasıl enerjik. dün akşam geirken kuzenimi de getirdim çünkü yarın dedemin göz kontrolü var annem malum onunla gidecek. sağolsun o da beni kırmadı geldi biraz da kaanı çok sevdiği için geldi yarın o ilgilenecek. akşam da onları luna parka götürdük eğlendiler.

ne güzel olmuş oğluşun için ve tabii senin içinde

Olimpiyatlardaki bütün Müslüman atletler hep birlikte namaz kılıyorlar maşaAllah.

Ceza..
Temel, kahveden çıkınca kapının önünde bir saatlik bir gecikme için park cezası yazan trafik polisiyle burun buruna gelmiş;
— Yazma şu cezayı memur bey!
Polis onu hiç umursamadan cezayı yazmaya devam edince;
— İşgüzarsın!
Polis Temel'e şöyle bir bakıp;
— Aşınmış lastikler.
Bunun için ikinci bir ceza makbuzunu yazmaya başlamış...
Temel, ne kadar ceza yazarsa yazsın, ona vız geleceğini söyleyince polis ilk iki ceza makbuzunu arabanın sileceği altına sıkıştırıp üçüncü makbuza başlamış...
Bu sürtüşme 20 dakika kadar sürmüş, polis ceza üzerine ceza yazmış...
Temel hiç oralı olmamış...
Yürümüş, karşı kaldırımda park ettiği arabasına binip, sürmüş gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…