ediyor ediyor inan psikolojik değilben bugün aşırı derecede terledim neden ki yAAAAAA( şu zımbaratos ilk günden etki eder mi böyle ki? psikolojik mi acaba ??:26:
kuşum bizimde sakin zamanlarımız oluyor gözün korkmasın demekki ayağın uğurluymuş bereketlendirdin sohbetleriay kızlar çok tatlısınız sizzzz
yazdıklarınızı okuyorumda çok içten siniz
yanlız ben size nasıl yetişicem diye düşünüyorum
çok hızlı ilerliyor topik ,yetişemiyorum haftasonu kimse yazmamıştır dedim o oooo döktürmüşünüz
beni affedin şimdilik hafızmda iyi değildir sizi tanımaya çalışıyorum ama karıştırıyorum kim kimdi diye
dünkü menüm
sabah 1dilim kepekli krempeynirli ekmek,şekersiz çay
öğle
küçük kase çorba,4 çatal tavuk,küçük tabak makarna,salata,1 dilim ekmek
ara
şekersiz nescafe ve lokum ,lokumları biraz fazla yedimarada yine kek
akşam
küçük tabak semizotu yemeği,1 dilim ekmek
ara
çayın yanında biraz lokum
tatlım bu nasıl menükolay gelsiiinnn ben akşama etli kurufasulye,pilav,ezogelin,kısır
herkese günaydııınnn, bugün sahura kalkamadım yaaaaaaaaaabir bardak su bari içeydim iyiydi inşallah dayanabilirim, dayansam da tuttum dayanamasam da ama bugün temizlik düşünüyordum, şimdi susuz susuz zor olacak
şekerim hiç biri senin hızına yetişemiyor naparsın
ediyor ediyor inan psikolojik değil
şimdi son bir kaç gündür olan deneyimlerinizi alalım efem
kuşum bizimde sakin zamanlarımız oluyor gözün korkmasın demekki ayağın uğurluymuş bereketlendirdin sohbetleri
gelelim menüne
öğlen makarnayla yediğin ekmeği saymıyorum ama ikindi arasındaki nescafe cıss canım ve lokum ve kek lütfen öğleden sonra olmasın bu tür şeyler üstelik akşam da yemişsin
tatlım bu nasıl menüfasulye pilav ve çorba kısır ve sen bunların hepsini birarada yiyosan elimden çekiceğin var benden söylemesi
.
günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin
bu menülerle kilo da alırsın şekercik şükret 80 lerde kalmışsınsen diyince farkettim menülerim yanlış dimee:26:
ben ondan aç kalsamda kilo veremiyomm
sağol canım ya kafama dank etti sonunda
ben sizin menüleriniz takip edeyim bakalım neler yiyosunuz ,örnek alayım kendime
doktora gideli 15 gün oldu doktor kilo vericeksin dedi ben 10 gündür hala 80 kiloyum
kolay gelsin ve amiin kuşum yaa bugün çok uzun olucak belli sabah kalktım susuzdumamin canım Allah oruç tutanların yardımcısı olsun
benim bu gün temizlik günüm ,çok işim var çok
ha bu arada dün akşam 30 dakika yürüyüş yaptım
ramazandan sonra arttırıcam yürüyüşlerimi
kızlar günaydın nasılsınız bakalım. çok güzel bir haftasonu geçirdim allaha şükürler olsun ki umarım yeni haftamızda çok güzel geçer.
perşembe sabah oğlanı annemle köye gönderdim ananemlerin yanına. perşembe ve cuma akşamları balkonları ve evi hallettim. c.tesi sabah şöyle bir sildim evimi.tabii cuma akşamdan 3 posta çamaşır yıkanınca hemen ütünün başına. ütüle, katla, yerleştir saat 2 yi buldum bu arada kaç defa üstümü değiştirdim bilmiyorum valla. sonra da hemencecik wcleri ve banyoları hallettim sonra da duşa girdim. çıktığımda saat 4 olmuş hemen hazırlandık köye gitmek için evden çıktık. yol üzerinde çok güzel bir fırınımız var oradan 2 çeşit tatlı aldık, pidelerimizi aldık düştük yola. yolda bir de avm ye uğradık. kuzenimin 2 ay sonra düğünü var ona çeyizlik bir bornoz takımı, banyo takımı ve klozet takımı aldım. oradan neyse ki yola çıkabildik. biraz yukarı çıkınca eşim indi hadi sen kullanacaksın dedi. hayır ben zaten günde şehir içinde 30 km yol yapıyorum ama ş.arası çok kullanmadım. eee 60 km yol bir de nasıl virajlı neyse geçtim direksiyona. sağolsun ağzını dahi açmadı köye girince tamam dedi sen olmuşsun gayet güzel geldin. ama oğluşum nasıl özlemiş çıldırdı resmen bizi görünce bir de ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz ne şebeklikler yaptı bize. haftasonu orada kaldık. ohhh mis gibi serin serin uyuduk. dün akşam iftardan sonra geldik eve. oğlum da bayağı bir deşarj oldu orada. ineklerin koyunların yanından çıkmadı desem sizlere. eşeğin üzerinde bir elinde kova içinde de samanlar hayvanlara yediriyor. tavukların arkasından koşturuyor. çocuklar için inanılmaz böyle şeyler. nasıl mutlu nasıl enerjik. dün akşam geirken kuzenimi de getirdim çünkü yarın dedemin göz kontrolü var annem malum onunla gidecek. sağolsun o da beni kırmadı geldi biraz da kaanı çok sevdiği için geldi yarın o ilgilenecek. akşam da onları luna parka götürdük eğlendiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?