Bitkii çaylarınınn bende olmasına çokk sevindim en azından sevdiğimm bir şey olduu canımm
İlk diyete başladığımda bitkii çayınıı yutamıyordum,nasıl yaparım nasıl içerim derkenn içine limon sıkmaya başladımm şimdi eskiye nazarann çokk iyiyimm içebiliyorumm hatta o 2 saatlik aralarda çay saatim gelsinn diye bekliyorummmm
şimdi kim içmiş yada içmemişş diye onamı bakacağımm
dünkü menüm
sabah
kızımla paylaştığım bir armut
ara
bayram şekeri
öğle
3,5 içli köfte,acıcık pide
ara
bayram şekeri
bol su
bitki çayı yok
kitap:ömer seyfettin kitabın adını unuttum iyimi
spor yok
akşam eve gittim yemeğimi birgün önceki gece yapmıştım yanına pirinç pilavı yaptım..yemek çay faslı..sonrası mutfağımı temizledim.kızımla film izledik dün süper aile vardı atv de çok memnun oldu birlikte seyrettiğimiz için..tabii esnemekle geçirdim zamanı..bayram sonu yoğunluğu çok yordu..namaz kuran tesbih sonrası biraz nete takıldım yattım sonra..
ama burda sorgulanma korkusu bundan sonra daha hareketli akşam geçireceğime neden olucak emin olabilirsiniz şekerler
aaaabu sandviçde çok ilgiinç..
denicem canım:128:
vay vay tatlıyı gidenle göndermek iyi taktik olmuş valla...
denize nereye gidiyosun yaaa her gidene yalvarıyorum bendeeeeeeeeeee
semizotu mu annem bana hamile olduğunu 4,5 ay sonra anlamış ama anlayana kadar annem trakyalı benim köyde tarlalardan toplayıp toplayım salatası yemeği derken her öğün semizotu yemiş ben delisiyim her türlü yerim mayhoş mayhoş.... yemeğine bayılırım heralde annemden kaynaklanıyor...
evet canım..kontrol ediceksin..içmeyenleri uyarıcaksın..
faydasını anlatıcaksın..
hangi çay neye faydalı paylaşımlarda bulunucaksınkii bitki çayı içimine teşvik edebilesin dimii şekercik
ahh çok tatlısın kuşumeeheheheh kimin hamarat olduğuu belli baksana gözlemeler falannn ben nerdeeee hamurlar açacamm bak buna üşenirimm işteee
yok canım gücenmem ama kızarım..Tabikii haklısınn canımm burdakii kurallarıda burdakii herkezden daha iyii bilirimmmm
bir türlüü fırsatsızlıktan olduu ,başka yere yazsamm buraya zaman bulamayıpp gelemedimm yoksa gücenmece falann yokk
vay vay tatlıyı gidenle göndermek iyi taktik olmuş valla...
denize nereye gidiyosun yaaa her gidene yalvarıyorum bendeeeeeeeeeee
semizotu mu annem bana hamile olduğunu 4,5 ay sonra anlamış ama anlayana kadar annem trakyalı benim köyde tarlalardan toplayıp toplayım salatası yemeği derken her öğün semizotu yemiş ben delisiyim her türlü yerim mayhoş mayhoş.... yemeğine bayılırım heralde annemden kaynaklanıyor...
süper tavsiye tuttum bunu:125:canım meyve suyu isteyince sandaviç yanındaş.... kandırıyorum kendimi sonuçta tat alma aynı beyın ağızda olanı aynı algılıyor ha nektarin içmişim ha ekmek arası yapıp yemişim her ısırıkta bir koca yudum şeker deposu kalori almaktansa her ısırıkta enerji alıyorum...
soğan biber domatesle kavurması da çok güzel olur canım..böreği de ve yufka ekmek arası domates soğan biber sandvici de süper olur..ayy canım istedi yaa acıktım sanırım ben yemeğimi yiyeyim en iyisisemiz otunun yemeğini pek bilmemm hiçç yapmamıştır annem bizde öğrenmedik ama cacığınıı çokk severimmm
yada çocuklara büyük bulguru haşlayıpp soğuturumm içine semiz otu,sarmısak nane yoğurt katarımm aynıı cacıkk gibii çokk güzel olur böylede dene istersen ama çocuklara bulgur var içindee
içine bulgur yerine dövme koyalrlar ama bu daha kolayy
deniz olarakta biz adananınn yumurtalık ilçesii var oraya gidiyoruzz orda çadırlar kiralanıyor kalmakk istersen ama tabikii yiyecek yatacak sana aitt
ama çocuklara ve bize yetiyor diyelimmm
hocamm çok zorbir soru olduuu buu
semiz otunun yemeğini pek bilmemm hiçç yapmamıştır annem bizde öğrenmedik ama cacığınıı çokk severimmm
yada çocuklara büyük bulguru haşlayıpp soğuturumm içine semiz otu,sarmısak nane yoğurt katarımm aynıı cacıkk gibii çokk güzel olur böylede dene istersen ama çocuklara bulgur var içindee
içine bulgur yerine dövme koyalrlar ama bu daha kolayy
deniz olarakta biz adananınn yumurtalık ilçesii var oraya gidiyoruzz orda çadırlar kiralanıyor kalmakk istersen ama tabikii yiyecek yatacak sana aitt
ama çocuklara ve bize yetiyor diyelimmm
ahh çok tatlısın kuşum
hamur yapmicam..hazır yufka ile yapıcam canım..kolayına kaçıcam..börek gibi teflonda pişiricem..
yok canım gücenmem ama kızarım..
kuralcıyımdır.
takıma herkesi almam..farkettirmem ama incelerim öncesi..kazandığım arkadaşlarıda kaybetmek istemem..
başka yere de yazarsın ama burdan fırsat bulduğunda yazarsın..haa bulamadın o fırsatı diğer tarafı elersin çünkü burası evin diğer taraf sosyalitendir..ev öncelikli gelir..
ooo güzelliğimizin nerden geldiği belli oldu
arzu paylaşıma bayıldım ve hemen copy paste yaptım gerekli yerleri büyütüp eve götüreceğim asacağım. hadi kızlar benim gibi gözlerini açamayanlara birer fincan sade türk kahvesi benden.
OKUMA SAATİ SÜPERMİŞkızlaryazdıklarınızı okudukça acıktım valla akşama kendime ne yapsam acaba.semizotu falan demişsiniz bende çok severim
akrapcim normalde asitli içecek almamaya çalışıyorum ama arada bir oluncada dayanamıyorum haklısın içmememeliyim bundan sonra direneceğim.
huzur sokağını yıllar önce okumuştum çok güzel bir kitap atvde başlıyor.bu akşam olduğunu bilmiyordum izlerim bende.
kitap okumak çok güzeldir alııır götürür beni sanki içindeymişim gibi hissederim ama bırakınca yani ara verince başlamamda bir o kadar zor oluyor.başlayıncada yani ara arkaya okuyunca çok güzel oluyor.okul kapanmadan okuma saati yapıyoruz biz 1.ders başında öğrencilerle bende okuyoum kalın kitaplar bitince çocuklar şaşırıyor öğretmeniiim bitti mii diye soruyorlar.
bu arada gaziantep saldırısında bombayı hazırlayan urfalı bi öğretmenmiş sinir oldum ya nasıl öğretmensin sen.yazıklar olsun
hadi yaaakrepcim ,rkgus huzur sokağı bugün başlamıyor atv yayın akışına baktım yoktu.
OKUMA SAATİ SÜPERMİŞ
hadi yaa ben de suriyeli diye okumuştum..
üstelik urfalı üstelik öğretmen..hani bir de deriz cahil insan çabuk kandırılır diye..bence bu insanın okumuşluğunu ve öğretmenliğini sorgulamak gerekir..
hadi yaa
ee ne zaman başlıyor pekii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?