Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım..kontrol ediceksin..içmeyenleri uyarıcaksın..
faydasını anlatıcaksın..
hangi çay neye faydalı paylaşımlarda bulunucaksınkii bitki çayı içimine teşvik edebilesin dimii şekercik

kaptanım çok nizami anlatım yaw bayıldım bende bundan sonra böyle yazıcam...

aaaa bu sandviçde çok ilgiinç..
denicem canım:128:

canım meyve suyu isteyince sandaviç yanındaş.... kandırıyorum kendimi sonuçta tat alma aynı beyın ağızda olanı aynı algılıyor ha nektarin içmişim ha ekmek arası yapıp yemişim her ısırıkta bir koca yudum şeker deposu kalori almaktansa her ısırıkta enerji alıyorum...

semiz otunun yemeğini pek bilmemm hiçç yapmamıştır annem bizde öğrenmedik ama cacığınıı çokk severimmm

yada çocuklara büyük bulguru haşlayıpp soğuturumm içine semiz otu,sarmısak nane yoğurt katarımm aynıı cacıkk gibii çokk güzel olur böylede dene istersen ama çocuklara bulgur var içindee
içine bulgur yerine dövme koyalrlar ama bu daha kolayy
deniz olarakta biz adananınn yumurtalık ilçesii var oraya gidiyoruzz orda çadırlar kiralanıyor kalmakk istersen ama tabikii yiyecek yatacak sana aitt
ama çocuklara ve bize yetiyor diyelimmm

eeheheheh kimin hamarat olduğuu belli baksana gözlemeler falannn ben nerdeeee hamurlar açacamm bak buna üşenirimm işteee
ahh çok tatlısın kuşum
hamur yapmicam..hazır yufka ile yapıcam canım..kolayına kaçıcam..börek gibi teflonda pişiricem..
Tabikii haklısınn canımm burdakii kurallarıda burdakii herkezden daha iyii bilirimmmm
bir türlüü fırsatsızlıktan olduu ,başka yere yazsamm buraya zaman bulamayıpp gelemedimm yoksa gücenmece falann yokk
yok canım gücenmem ama kızarım..
kuralcıyımdır.
takıma herkesi almam..farkettirmem ama incelerim öncesi..kazandığım arkadaşlarıda kaybetmek istemem..
başka yere de yazarsın ama burdan fırsat bulduğunda yazarsın..haa bulamadın o fırsatı diğer tarafı elersin çünkü burası evin diğer taraf sosyalitendir..ev öncelikli gelir..

ooo güzelliğimizin nerden geldiği belli oldu

süper tavsiye tuttum bunu:125:
soğan biber domatesle kavurması da çok güzel olur canım..böreği de ve yufka ekmek arası domates soğan biber sandvici de süper olur..ayy canım istedi yaa acıktım sanırım ben yemeğimi yiyeyim en iyisi
hocamm çok zorbir soru olduuu buu

ehh zoru başarmak da bizim işimiz

tarife bayıldım ve yazdım hafta sonu temizlik sonrası içimi serinletir ohhh.. teşekkürler canımcım..
deniz konusu süpermiş bir nevi kamp çucuklara geceleride güzel olur gündüzleride ben severim kapmları...

teşekkürler kaptanım annem bulgaristan macırı çocukluğu trakyada genç kızlığı istanbul suadiyede erenköyde bağdat caddesinde geçmiş babamla aşık olup evlenmişler... ben aşk çocuğuyum hikayenin 9 seneden sonraki meyvesiyim olsun o kadarcik.. demi amaaaa... şaka bir yana sağolasın Allaha hamdolsun ruhumu hapsettiği varlığa özenmiş...

25 ADIMDA YAĞLARDAN KURTULUN! Kilo verme işini gözünüzde büyütmeyin. Kolayca uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle zayıflayabilirsiniz.

Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.

1. Karıştırın

Sevdiğiniz meyve suyunu maden suyuyla karıştırın. Bunu yaparken, normalde içtiğiniz meyve suyunun yarısını kullanacağınız için, aldığınız kaloriyi önemli miktarda azaltmış olursunuz. Hele de meyve sularının bolca tüketildiği şu sıcak yaz günlerinde.
Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.

2. Telsiz telefon kullanın

En yakın arkadaşınıza günün sıcak dedikodularını verirken, aynı zamanda da kalori yakmaya ne dersiniz? Çamaşırları yıkayın (68 kalori), masayı hazırlayın (85 kalori), ya da çiçekleri sulayın (102 kalori). (Bu değerler, 68 kiloluk bir kişi ve yarım saat üzerinden geçerlidir.)

3. Çiklet çiğneyin

Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek ****bolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!

4. Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin

Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 1 lira koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.

5. Ambalaja dikkat edin

Ambalaj üzerlerini iyice okuyun. Çünkü kalori değerleri genellikle 100 gram üzerinden bildirilir. Oysa yediğiniz şey, 100 gramdan fazlaysa çok daha fazla kalori alıyorsunuz demektir.

6. Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için

Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.

7. Yemeğinizi evden getirin

Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.

8. İlla da salata sosu istiyorsanız…

O zaman bu tarife göre kendi salata sosunuzu yapın. Çünkü bu sosta bulunan yağ miktarı 1.5 gr ve içerdiği kalori de sadece 20'dir.

• 1 çay kaşığı balsamik sirke
• Çeyrek çay kaşığı zeytinyağı
• 3/4 çay kaşığı dijon hardalı
• Çeyrek çay kaşığı yaban turbu

9. Kan testi yaptırın

Yaklaşık 12 kadından birinin tiroid bezleri yeterince iyi çalışmıyor ve bu da ****bolizmayı yavaşlatan etkenlerden.

10. Suyu tercih edin

Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.

11. Tat alma duyunuzu yanıltın

Öksürük için olan mentollü drajelerden bir taneyi ağzınızda eritmek, canınız bir şey çektiğinde, bu duyguyu köreltebilir.

12. Baharatları kullanın

Örneğin yediklerinize acı eklemek, daha uzun bir zamanda acıkmanıza yardımcı olabilir.

13. İçtiniz mi beyaz için

Su gibi, az yağlı sütün de doyurucu etkisi vardır. Üstelik kalsiyum açısından da zengindir ve tok tutar.

14. Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin

Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz. Bu da daha çabuk doymanızı ve ana yemekten daha az yemenizi sağlar.

15. Bir dostunuzu arayın

Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin.

16. Yediklerinizi yazın

Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur.

17. Uzaktan kumandayı emekliye ayırın

Uzaktan kumanda gibi aletler işinizi kolaylaştırmakla beraber, sizleri hareketsizleştirir.

18. Sprey yağları tercih edin

Böylece normalde kullandığınızdan çok daha az yağ kullandığınızı fark edeceksiniz.

19. Alırken küçüğünü tercih edin

Örneğin çikolata mı satın aldınız, bir bar yerine, bir paket almak demek, yüzde 44 daha fazla yemeniz demek. Riske girmeye gerek yok, küçüğünü alın, kaloriyi azaltın.

20. Yemeği pişirmeden önce ölçün

Makarna, pilav gibi besinleri yerken, miktarı kaçırıp daha çok yiyebilirsiniz. Oysa baştan yemeniz gereken kadarını ölçüp pişirirseniz, bu sorun ortadan kalkmış olur. Şöyle söyleyelim, 4 kaşık makarna ya da pilav, 1 dilim ekmeğe eşittir.

21. Aynasız yemek olmaz

Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar.

22. Kutuyu açmadan önce bekleyin

Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.

23. Çorbanız koyusundan olsun

İçinde büyük sebze parçaları olan çorba içen kişilere bakılacak olursa, hem daha çabuk doyuluyormuş, hem de yüzde 20 daha az yeniliyormuş.

24. Balık yemeyi ihmal etmeyin

Balık, son derece sağlıklı bir yağ tipi olan omega-3 yağ asitlerini içerir. Omega-3 açısından zengin balıklar, tonbalığı, uskumru, somon ve morina balığıdır. Diyet yapan kişilere bakılacak olursa, her gün balık tüketenler, diyetlerinde balık olmayanlara oranla yüzde 20 daha fazla kilo kaybetmişler.

25. Biraz da ilhama ihtiyacınız var

Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: "Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun."

arzu paylaşıma bayıldım ve hemen copy paste yaptım gerekli yerleri büyütüp eve götüreceğim asacağım. hadi kızlar benim gibi gözlerini açamayanlara birer fincan sade türk kahvesi benden.

kızlaryazdıklarınızı okudukça acıktım valla akşama kendime ne yapsam acaba.semizotu falan demişsiniz bende çok severim

akrapcim normalde asitli içecek almamaya çalışıyorum ama arada bir oluncada dayanamıyorum haklısın içmememeliyim bundan sonra direneceğim.

huzur sokağını yıllar önce okumuştum çok güzel bir kitap atvde başlıyor.bu akşam olduğunu bilmiyordum izlerim bende.

kitap okumak çok güzeldir alııır götürür beni sanki içindeymişim gibi hissederim ama bırakınca yani ara verince başlamamda bir o kadar zor oluyor.başlayıncada yani ara arkaya okuyunca çok güzel oluyor.okul kapanmadan okuma saati yapıyoruz biz 1.ders başında öğrencilerle bende okuyoum kalın kitaplar bitince çocuklar şaşırıyor öğretmeniiim bitti mii diye soruyorlar.

bu arada gaziantep saldırısında bombayı hazırlayan urfalı bi öğretmenmiş sinir oldum ya nasıl öğretmensin sen.yazıklar olsun

OKUMA SAATİ SÜPERMİŞ

hadi yaa ben de suriyeli diye okumuştum..
üstelik urfalı üstelik öğretmen..hani bir de deriz cahil insan çabuk kandırılır diye..bence bu insanın okumuşluğunu ve öğretmenliğini sorgulamak gerekir..
akrepcim ,rkgus huzur sokağı bugün başlamıyor atv yayın akışına baktım yoktu.
hadi yaa
ee ne zaman başlıyor pekii:26:

Gaziantepteki Hain Saldırıda Bombalı Aracı Yola Çıkaran Kişi Öğretmen Çıktı..! Gözaltına alınan Kişi Mahmut H.isimli Şerefsizin Şanlıurfanın Siverek İlçesinde Şair İbrahim Rafet İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı Olduğu Öğrenildi.

adam okulunda idareciymiş üstelik:26:
düşünüyorumda o kadar masum yavrucak yok yok ben düşünemiyorum

reklemında tarihini söylemiyorlar sanırım eylül ayında başlar.

kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller. pazar ben mesaideyim. uğrarım mutlaka buraya kendinize iyi bakın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…