Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

az kaldı seninde okulların açılmasına canım hadi bakalım 3 hafta da toparlarsın her hafta 1 kilo versen eder sana 3 kg.

bozulun bozulsun cnımmm
cumaya ben senle arayı iyiiice açıcam görceezz ozamann
az kaldı seninde okulların açılmasına canım hadi bakalım 3 hafta da toparlarsın her hafta 1 kilo versen eder sana 3 kg.

aybikk ve her hafta 1 kiloo
yok yok aybike kilo çook yakışıyoor

selammmmmm

ben geldiiiimmmm

e nevar ne yok geçmişe göz attım yaramaz bi durum yoktur inşallah

günaydınlarrrrrrr

bu gün bomba gibiiyimmm neden bilmiyorum ama

az bi kahvaltı yaptım sirkeli su içiyorum şimdi

bayramda biraz kaçırdım tartılmaya korkuyorum ,annemin baklavası çok güzel olmuştu ama gelde yeme

bu gün temizlik günümüz ,halılar silkelenicek çok iş var yani

ben biraz geçmişi okuyayım ne kaynatmışsınız bakalımm

selammmmmm

ben geldiiiimmmm

e nevar ne yok geçmişe göz attım yaramaz bi durum yoktur inşallah

hoşgeldiin canıım
şimdilik aybikin fazlalıklarından başka yaramaz bi durumumuz yok gerçi bana göre gayet hoş bir durum o da

sen bu bomba halinle kısa sürede yaparsın işlerini canım..evin de pırıl pırıl olur

günaydın kızlar bugün yoğun bir gün en azından selam vermiş olayim herkese kolay gelsin güzel bir hafta diliyorum hepinize........

bende kitabını 1 solukta okumuştum ve etkisinden uzun süre kurtulamamıştım

sende biran önce oku akrebim ,dizinin kitabın yerini tutacağını hiç zannetmiyorum kitap okumak bambaşka

cumartesi sordum uğradığım kitapçıya yokmuş..artık başka cumartesiye kaldı ama alıcam mutlaka..

hoşgeldiin canıım
şimdilik aybikin fazlalıklarından başka yaramaz bi durumumuz yok gerçi bana göre gayet hoş bir durum o da

ben bişey sormak istiyorum

benim tahlil sonocumda tsh 4.5 çıkmış normalmidir kardiyoloji doktoru normal dedi ,dahiliyeye gittiğimde tahliller elimde değildi sadece şekerime bakıldı orda

ben kilo veremiyorum ya suçu tsh hormonunu nüstüne atmak istiyoruum

günnnnaaayyydıııınnnnnnn
canım sen polismisinnn amir falann yazınca eşimde komserine amirimm derde
tüm memurlar üstlerine amirim der canım haklısın polis gibi bir izlenim vermişiim öğretmen hemşireler hariç ...

bitki çayııı mıııı akrrreeeppp yapmaa ehhhhbunun yerine türk kahvesine ne dersin

kızlaar haftasonu sizde nasıl geçti bilemem ama cumartesi 3 gün nasıl yorulmuşsam yattım resmen ya stres yorgunluğu başka imiş
mesele şu hizmet sınıfı tutmayan lafım ona 25 yıllık memurlar var burada ben onların çocukları yaşındayım ve onlardan çççooookk sonra geldim evet ama hizmet sınıfı benim uygun olduğu için vekaleti amir bana verdi
kıskançlık ettiler bol bol felak nas süresi okudum alttan aldım hafta başı itibari ile söylüyorum ilk üç gün zorluk çıkardılar ama duruma alıştılar anlaşılan onları da anlamak lazım ama beni anlayan yok be gülüm
allahım kazadan beladan şerliden kıskançlıkla bakan kem gözden koru yarabbi

lafım ona 25 yıllık memur kravatı takmış 25 senedir masada oturuyor sadece fotokopi çekiyor sahaya girmemiş sahayı tanımıyor bilmiyor illa bende varım diyor adama bak ya üstelik bu kişi memur muş hizmetliyim de demiyor la havle ya
okulun hademesine makamı mı bırakacaklar sandı ne sandı
neyse kızlar bugün sulh var 3 gün çektirdiler
yabancı memlekettesin bir yandan yeriliyorsun bir taraftan ellerinde bir telefon ilçe başkanı arandı bölge vekili arandı falan filan
yapacak birşey olmadığını anladılar da anladılar
şu muaffakatnameyi almadan bana rahat yok anladım birkez daha

çatlasınlaaarrrr da çatlasınlar
genç yaşta vekaleten de olsa amir de oldum amir lallaaa laaa laaa

günaydın kızlar..

menüler
cumartesi
sabah... meyve
öğlen.... sıkma portakal suyu ve peynirli tost yağsız
akşam... yayla çorbası salata

pazar
sabah... köy kahvaltısı muhteşemd... özlemişim bu kahvaltıyı bal kaymaklı...
öğlen... sabah kahvaltı geç oldu ben 8 e alışkınım 10 da yiyince fazlada olunca yemedim
akşam... soslu tavuk...

4 lt su içtim... 2 fincan yaban mersini... 4 fincan böğürtlen çayı 2 de yeşil çay içtim iki günde
kitap safiye sultan 1 osmanlı tarihinde harem süper gidiyor...

cumartesi çalıştım öğlen çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım... ordan şarjlı süpürgem için servise uğradım eve geldim bulaşık vardı mutfağı temizledim... odamı toparladım tozunu aldım... ablama gittim arkadaşlarla toplaşıp dışarı çıkma planı yaptık daha doğrusu bekarlığa veda etti bir arkadaş ablam ve ermanla (liseden beri tanırım ademin can arkadaşı) oraya gittik.. güzel bir gece kulübü olduğundan özendik...
üstümdekiler... önden ve arkadan V siyah dantel bir bluz siyah mini pileli bir etek kırmızı topuklu yazlık ayakkabı ve takımı minik çantası... koyu bir makyaz saçlar kısa kabarık sarımsı ... böyle yerleri pek sevmem ama arkadaş hatrı var düğün uzakta gidemem diye ablamla ermanı aldım yanıma gittim... adem beyin işi varmış sonra katılacakmış... ok dedik ablam amca kızımdır beni hazır görünce bir şok sonra erman arabaya bindim şalımı çıkarınca bir şok beni kimse öyle görmüyor ki mekana girdik ablama erman eşlik ediyor e tabi ben tek yalnız bayan alkol almadığımdan meyve suyu içtim dans ettik gecenin ortasında adem bey geldiler benim o halime adam nasıl geldi tahmin bile edemezsiniz parmak arası terlik kapri kargo pantolon şort ve t-shırt... yuh dedim kulüpte abartmıyorum kadınlar katana gibi kemikli ve çok açıklar insan biraz kendine göre giyinir biz ablamla incecik kaldık evlenen arkadaşım bile 92 kilodur dikat çekiyoruz millet ben yalnızım diye yazılıyor benim adam benim gibi hatunun yanına böyle geliyor.. ben tabi bozuntuya vermesim dış görünüş çok mühim değil sonuçta onunda arkadaşları herkes herkesi biliyor ama kardeşim bu yanındakini önemsememektir yahu.. ilk kez böyle bir mekanda ilk kez bu tarz bir kıyaetle göründüm insnlara ve sevgiliye şaşırdılar... ama son olur zatı hoşlanmadım sevemedim...

neyse gece geç bitti eğlence adem benden paparayı yedi masadan kalkamadı... ben akadaşlarımla eğlendim... gece sonunda çorba kokoreç yemek istediler ok dedim ben yemedim onlar yediler.. sonra hep birlikte şileye kumsala gitti güneşi orda karşıladık dönüşte köy kahvaltısı ettik.. evimize bıraktılar bizi...

sonra hiç uyumadan yemek yaptım evi süpürdüm sildim kardeşlerim eşleri ve nişanlısıyla yemeğe geldiler öğlen akşamda bizdelerdi saat 8,30 gibi tüm işimi bitirdim amca kızlarımı aldım sahile indik çay içtik sohbet ettik eve geldik...

Son düzenleme:
arkadaşlar benn geldimm denizden ama çok işimm var bitince gelirimm burayaa
getirrklerimii yıkıyorumm evde batmışş süpürüpp sileyimmm

şişttttt duymamışş olayımm bidaha sayılırmı hiççç kahve yeşil çay niyetineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…