ppöööfff moralim bozuldu şimdi, akşam ben dey yürüyüşe çıkcam bi kereemm, misafir gelmezse eğer :111:
vallahi toparlanmanın zamanı geldi de geçiyor bile, ne güzel incecik kalmıştım, yan bellerim gitmişti, yeniden depoladım hörgüçlerimi
bozulun bozulsun cnımmmppöööfff moralim bozuldu şimdi, akşam ben dey yürüyüşe çıkcam bi kereemm, misafir gelmezse eğer :111:
vallahi toparlanmanın zamanı geldi de geçiyor bile, ne güzel incecik kalmıştım, yan bellerim gitmişti, yeniden depoladım hörgüçlerimi
az kaldı seninde okulların açılmasına canım hadi bakalım 3 hafta da toparlarsın her hafta 1 kilo versen eder sana 3 kg.
selammmmmm
ben geldiiiimmmm
e nevar ne yok geçmişe göz attım yaramaz bi durum yoktur inşallah
günaydınlarrrrrrr
bu gün bomba gibiiyimmm neden bilmiyorum ama
az bi kahvaltı yaptım sirkeli su içiyorum şimdi
bayramda biraz kaçırdım tartılmaya korkuyorum ,annemin baklavası çok güzel olmuştu ama gelde yeme
bu gün temizlik günümüz ,halılar silkelenicek çok iş var yani
ben biraz geçmişi okuyayım ne kaynatmışsınız bakalımm
bende kitabını 1 solukta okumuştum ve etkisinden uzun süre kurtulamamıştım
sende biran önce oku akrebim ,dizinin kitabın yerini tutacağını hiç zannetmiyorum kitap okumak bambaşka
bende kitabını 1 solukta okumuştum ve etkisinden uzun süre kurtulamamıştım
sende biran önce oku akrebim ,dizinin kitabın yerini tutacağını hiç zannetmiyorum kitap okumak bambaşka
cumartesi sordum uğradığım kitapçıya yokmuş..artık başka cumartesiye kaldı ama alıcam mutlaka..
hoşgeldiin canıım
şimdilik aybikin fazlalıklarından başka yaramaz bi durumumuz yok gerçi bana göre gayet hoş bir durum o da
tüm memurlar üstlerine amirim der canım haklısın polis gibi bir izlenim vermişiim öğretmen hemşireler hariç ...canım sen polismisinnn amir falann yazınca eşimde komserine amirimm derde
tatlım asitli içeceklerden uzak dur
bugün yok canım..bayram tatilini uzattık..haftaya cuma olucak bildirim
ilk uyarımda sadece uyarmıştım tatlım
ama
gerek varmış demekki yapmışım canım..
bitki çayları takipcimizde sensin tatlım..
abartmadan günde en az 1 kupa bitki çayı menülerde olsun..
bitki çayıa yönlendirme konusunda güzel paylaşımlarını bekliyorum
bu durum tüm takipçi arkadaşlar için geçerli..
takip ettiğiniz konu üzerine güzel paylaşımlarla motivasyonumuzu yukarda tutabilirsiniz..
dünkü menüm
sabah
üzüm
kahvaltı
yoğurtlu biber kızartma,tam buğday ekmeği
ara
badem,küçük çukulata
öğle
bamya,pirinç pilavı,tam buğday ekmeği
kitap:efruz bey,vakıa suresi,maide suresi 2 sayfa
spor
bitki çayı:yarım fincan sade kahve(sayılırmı acebaaa :26:)1 kupa şekersiz siyah çay
dün akşam yemek çay faslından sonra bulaşıklar yıkandı mutfak temizlendi,salon koridor mutfak büyük balkon süpürüldü silindi,bir posta ütü yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?