günayyyydıııııınnnnn bahocannnnn gellldiiiiiii
geçmişe şöyyle bir göz atayım anladığım kadarı ile geçen hafta 2 kg ile kapışmışsınız bensizzz
ben ekmek pehrizi yaptım anneme de yaptırdım kızlar ama bol bol yemeklerden yedim anne yemeği özlüyor insan gurbettteee hele hasta iken burnunda tutüyor o günlerin acısını çıkardımmm
dinlendim pasoo
fazla denize giremedim regl haftama denk geldi
sadece cuma cumartesi girdim 1 saaat
ama keyfim yerindeydi
dinlendim geldimmmm
tatilde değişik kararlar aldım kızlar kariyerimle ilgili
busene ders çalışarak geçecek gibi
yoğun ama dolu dolu inş
günayyyydıııııınnnnn bahocannnnn gellldiiiiiii
geçmişe şöyyle bir göz atayım anladığım kadarı ile geçen hafta 2 kg ile kapışmışsınız bensizzz
ben ekmek pehrizi yaptım anneme de yaptırdım kızlar ama bol bol yemeklerden yedim anne yemeği özlüyor insan gurbettteee hele hasta iken burnunda tutüyor o günlerin acısını çıkardımmm
dinlendim pasoo
ama keyfim yerindeydi
dinlendim geldimmmm
sen kayınbabayıı gönder enn iyisiiii
böyle oldummm şaşırdımm 3 ncüü olmuşumm çok sevindimm tebrik ederimm hem kendimii hemde gubumuuuuu
1 saati geçmesinmioyy yavyumm benim yarımsaate de razıyım yapabilsem zaman bulabilsem
uff yaaa:84::84: ben spor yapmak istiyorum yaa
önceleri dizi seyrederken bile yapıyodum tv karşısında şimdi kayınbabam var olmuyor..cd lerimden cindy le de buluşamıyorum çünkü sadece dvd de açılıyor o da salonda laptop açmıyor..çıldırcam ben yaa..kablosuz net yatak odasında çekmiyor netten bişiler yapamıyorum..kabloyu da yatak odasına kadar çekmek gerekiyor..
çık çıkabilirsen bu örümcek ağından
sabahları gözümü erken açıp yürüyüş yapiim ben yaa..bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum ben amaa:113:
tamam canım ben de öyle yapıcam tabi önce spor yapmam lazım
kayınpederin süreklimi sende kalıyo
bencede en iyisi dışarıya at kendini ,yürüyüş tam sana göre gibi gözüküyo
devamlı bende canım..
dışarıya atmak olurmu hiç
bizde gün gelicek yaşlanıcaz..
akrepçim
kayınpederini değil canım kendini yürüyüş yapmak için dışarı ya at dedim
Allah korusun, büyüklerimize sahip çıkmamız gerekiyo ,onlar evimizin bereketi
ayy ben neden öyle anladımki o zamanakrepçim
kayınpederini değil canım kendini yürüyüş yapmak için dışarı ya at dedim
Allah korusun, büyüklerimize sahip çıkmamız gerekiyo ,onlar evimizin bereketi
canım tetanoz iğnesi ol hemen..acillerde yapıyolar..banyonun lavabosunu ovarken ,altındaki paslı demir elimi kessti ,suyun altına tutum kanaması durdu ama paslı diye endişelendim sırf pas 20 yıllık lavabo ,bir bu eksikti
eşim birazdan eve gelecek kzızın meselesi için zaten kıyametler kopacak ,kızıma odana gir baban çağırsada gelme ben çağırmadan dedim
kızın bir suçu yok ama ,eşim sakinleşmeden gözüne gözükmese iyi olur
dua edin kızlar ne olurrrr
ayrıca tebrik ederim seni canım ,kayın pederine sahip çıktığın için
ben aslında çok özeniyorum evinde kendi yada eşinin alisinden biri yanlarında olunca ,güven veriyodur heralde insana ,
benim öyle bir deneyimim olmadığı için bilmiyorum
çok teşekkürlerrkarabiber 3. olmuşsun harikasın arkadaşım . bu arada takım olarak da 3. cüyüz bu daha da güzel bir haber benim için. tebrikler kızlar...
hoş geldinnngünayyyydıııııınnnnn bahocannnnn gellldiiiiiii
dinlendim pasoo
ama keyfim yerindeydi
dinlendim geldimmmm
hakkında hayırlısı olsunnntatilde değişik kararlar aldım kızlar kariyerimle ilgili
busene ders çalışarak geçecek gibi
yoğun ama dolu dolu inş
ben yaptım bitirdimm işlerimiitebrik ederim çok sevindim senin adına
biraz burda dolaşayımda kafam dağılsın
bu gün temizlik günü
devamlı bende canım..
kendini dışarı at demiş kızcaaazzz akreeeepppp havan yerinde yineeedevamlı bende canım..
banyonun lavabosunu ovarken ,altındaki paslı demir elimi kessti ,suyun altına tutum kanaması durdu ama paslı diye endişelendim sırf pas 20 yıllık lavabo ,bir bu eksikti
eşim birazdan eve gelecek kzızın meselesi için zaten kıyametler kopacak ,kızıma odana gir baban çağırsada gelme ben çağırmadan dedim
kızın bir suçu yok ama ,eşim sakinleşmeden gözüne gözükmese iyi olur
dua edin kızlar ne olurrrr
bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?