dünkü menüm kahvaltı yok öğlen menemen yoğurt ekmek(miktarını hatırlamıyorum) akşama doğru 7-8 kabak çiçeği dolması akşam bir kaşık patlıcan biber kavurması bol sarımsaklı yoğurt çok az ekmek
kitap yok okul çıkışı duş aldım kızı hazırladım annemlere geçtim babam rahatsız ya bi göreyim diye ordan eşimin teyzesine gittik ev taşıyordu tamirat işleri vardı onları yaptı eşim ben de bulaşıklarına yardım ettim eve döndük dünden kalma çok az kızartma vardı onu yedim eşim de peynir ekmek sonra kız yattı biz de pazar günkü yemeğine tavla oynadık sonra da müzik yaptık ve uyuduk ev işi yok yani anlayacağınız :)
hepsi güzel de kuşum bu müzik nasıl yapılıyor anlamadım ben..sizmi söylediniz şarkıları amanınnnyoksam uyumadan önce yapılan bişiinin şifreli adımı bu pardon pardon ösür
spor yarışmamızın sonucunu da bu akşam ya da yarın hesaplayıp açıklayacağım kızlar, acele işim var, kaynananm inmiş köyden, kaynana bekletmeye gelmezzzzzz
ha hayok kız eşim de ben de çeşitli müzik aletleri çalarız ve bazen çocuk uyuduktan sonra ikimiz beraber çalar söyleriz :) biz buna gerçekten müzik yapmak deriz
işte ben bu durumlardan dolayı spor listesi istemedim takip bir kişide olsun dedim ama nerdeeebenim yazdıklarım gözükmemişşş
bende yazmıştımm diğer gün yaptıklarımıda
şimdide hangi ne yaptığımı hatırlamıyorumm ama 2 saat spor ve 40 dakka yürüyüşümüde ekle canımm listeninn üzerine
Dünkü menüm sabah 10da 1 diliem ekmek,2 kaşık lor domates
ara yokkk
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık patlican yemeği, 1 kase yoğurt
akşamde meyve yedimm sadece
tatlım aç karnına meyve tüket kahvaltı öncesimerhaba kızlar bugün yoğunummisafirim gelecek.kilom ben listede değilim ama 55.6.bu hafta 300 r gitti.
dünkü akşam menüm
1 bükme(gözleme),ayran,acılı ezme
bugünkü menüm
sabah yarım gözleme
ara 2 kupa çay
öğle yok
az önce 2 krep
akşam misafir var kaçırabilirim biraz ama bir kaç gün dikkat ederek dengelerim artık.
okula gittim geldim.sonra evi sildim süpürdüm,toz aldım.şekerpare yaptım,buğday salatası yaptım.çorbam ve dolam var.birde mantı ev yapımı hazır dondurucumda var.onu çıkarırım.yeter herhalde.
kitap :aynı
bol su içmeye çalışıyorum.
spor yok.
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim.
akrepcim ben sabah lavaboya çıkamadım bi önerin var mı?
tatlım o zaman herkes menü altlarına yazılan sporlarını bir kenara not alsın..cuma günü toplu olarak yazsın sen de o toplu listeleri bir araya getirip toplarsınkarabiber benim yaptığım sporlar görünmemiş demişsin canım ama, günlük listemize giriş yapsaydın sporlarını, bu eksikliği fark ederdin
akrep bir kişinin 10 kişiyi günlük takip etmesi mi kolaydır, yoksa herkesin kendini takip etmesi mi kolaydır? illa yük bir kişiye binecekse eğer o kişi sen olmalısınkiii bizim yüreğimiz buna elvermez, gurubumuzda yardımlaşma ve dayanışma hat safhaya çıkmışken, neden bana bu zulümmm??
canım sıkkın kızlarrr,, sabahtan beri yanlış anlaşılıyorum, abhatan beri kaç kişiye bozuldum, bugün berbat bir gündüüüüüüü
ciddi ciddi müzik yapmışınız o zaman
işte ben bu durumlardan dolayı spor listesi istemedim takip bir kişide olsun dedim ama nerdeee
acaip takibindeyim canım...delü gibi spor yapıcam bu hafta..bahire de gelir kelebek de..aman aybik duymasın..haftaya onla aramı iyice açmayı düşünüyorum nasılsa haftaya o da kilo alıcak ben de verdimmi büssürüü kiloo ohhh
karabiber benim yaptığım sporlar görünmemiş demişsin canım ama, günlük listemize giriş yapsaydın sporlarını, bu eksikliği fark ederdin
akrep bir kişinin 10 kişiyi günlük takip etmesi mi kolaydır, yoksa herkesin kendini takip etmesi mi kolaydır? illa yük bir kişiye binecekse eğer o kişi sen olmalısınkiii bizim yüreğimiz buna elvermez, gurubumuzda yardımlaşma ve dayanışma hat safhaya çıkmışken, neden bana bu zulümmm??
tatlım aç karnına meyve tüket kahvaltı öncesi
bağırsakların için çok iyi gelicektir..
olmadı kuru kayısı al haşla püre haline getir yemeklerinin yanında iç bardak bardak..
tatlım o zaman herkes menü altlarına yazılan sporlarını bir kenara not alsın..cuma günü toplu olarak yazsın sen de o toplu listeleri bir araya getirip toplarsın
ya da boşver liste düzeni olsun yine..okullar açılacak sen zaten yeterince yorulucaksın..listede kendi sporunu göremeyenler tekrar güncellesin..
hayırdır kuşum
1 saati geçmesinmiAkrepçim ben listeye eklemiştimm sonraki yaptıklarımıda ama en son yayınlananda gözükmemiş demek istedimm ama aybükee listeye ekleseydin demiş saten ekliydii
ama neyse önemlii değill ben yaptığımm sporumuu biliyorummm
ordaki menüm çok saçma oldu yanii saatli yiyemedim teyzemler vardı saatlerim şaşırdııı
çok spor yapmana gerekk yok 1 saati geçmesin
birinci şık güzel ben defterime not ederimm sonra cuma buraya yazarım herkez isterse tabikii
aybüke tabikii zor oluyor çünküü kim ne yazmışş yazmamışşçokta dikkat edemez
Takım DereceleriCUMA [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/"]zayiflama[/URL] YARIŞMASI 273. ETAP SONUÇ LİSTESİ
31 AGUSTOS-07 EYLÜL 2012
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?