Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yavrum behirem yürübe kim tutar seni 2 kilo ve hareket öylemi hadi bakalım elmi yaman benmi görüşcez....

rukgus kuşum telefondan giriyorum ben bazen evde yolda pc başında olmaktansa yatağımda ya da tv karşısında mutfakta sürekli açık olabiliyor sen halledemedin mi yoksa...

hayır canım yaa hala ekran küçük çıkıyor bende yazılar kargacık burgacık ...

Bu mesajı telden yaziyorum sanırım oldu yine küçük ama okuyorum en azından ...

kızlar misafirim var..
aybükeyi aynı geçicez o da unutmuş bugünü..
eğer gelemezsem bildirimi yapın 16:00 ya kadar olurmu..
aman ihmal etmeyin cezaya düşmeyelim..
genic gelirse halleder zaten gelemezse gelemezsem ilgilenin kızlar...

kızlar tl girince fatura kabarık gelmiyormu
benim samsung e 250 var onla da girilirmi
hiç malumatım yok da

merabakızlar
ben 2 akşamdır misafirlikteyim.onun için akşam öğünlerim fazla oldu.bu hafta öyle olmaz.+100 gr fazla çıktım .55.7 yim.2 akşamdır gitmesem kesin 55 olurdum ya.keşke gitmeseydim.ama neyse gitmezsem de küserler.bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum.
bende 2 kilo yarışına girmek istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum artık.ama olur mu bilmiyorum?

dün akşamki menümü yazmasam iyi olacak.
sabah 1 simit,2 kupa çay,3 zeytin,1 er aşık sarelle ve reçel
ara1 kupa çay
öğle yarım kase çorba,1 dilim ekmek

dün de benim doğum günümdü.
bugün moralim bozuk kızlar.okulla ilgili.akşama memlekete gideceğiz.pazar döneriz.hoşçakalın

2. TAKIM 274. ETAP**

akrep33 ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30%)
aybüke07( 69,7 / 69,7 / 0 / 0,00%)
genic( 58,1 / 58,1 / 0 / 0 %)
bahiresemanur( 71,5 /72,5 / -1/ -1,40%)
rukgus( 85 /83,5/ 1,5 /1,76 %)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )
kelebekcearzum( 76,2 /76,20 / 0/ 0%)
krakker(77.4 / 76,9 / 0,5 / 0,65 %)
karabiber01( 82,7 /81,8 /0,9/1.09 %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,27%

Yetişemedim. Tüm gün toplantıda ve sinir harbi içindeydim aklıma bile gelmedi. Ve hatta 1 kilo da almışım. Ben yürütemeyeceğim bu aralar bu işi belli. Enerjimi bu konuya yönlendiremiyorum. Affınıza sığınarak gruptan ayrılmak isterim. İşlerimi güçlerimi toparlayım tekrar dönerim bir gruba mümkün müdür? İlla ki zayıflanacak ama sanırım şimdi değil.

Hafta sonu
ev temizlenecek
çamaşırlar mak atılacak
ütülenecek yerlerine konulacak
birikmiş kaza namazları temizlenecek
madden ve manevi olarak temizlik imandan gelirmiş
çoook işim var kızlar çoookkk

kızlar kardeş takımımız 7. takıma yazdım ama orada kimse yok ben de işten çıkacam liste zaten geç kaldı akşama kalmasın. listemizi kontrol edermisiniz nöbetçi kardeş takım olarak :18:

***4. TAKIM 274. ETAP***

kuzusununzuzusu: (66 / 66 / 0 / %0)
tubis87: (80.2 / 79.8 / 0.4 / %0.50)
tfneyll: (59.8 / 60.8 / -1 / %-1.67)
All Iz Well: (92.8 / 92 / 0.8 / %0.86)
antienne: (75.2 / 74.9 / 0.3 / 0.40)
ebrugül: (85.9 / 85.9 / 0 / % 0) İzinli
pegasus07 ( 61.2 / 64 / -0.70 / -%1.14) 270. Etapta İzne Ayrılan Üye Döndü. Kilosu 4'e Bölündü.

4. TAKIM ORTALAMASI: % -0.13

kızlar çok özür dilerimi kaptancığıma anlattım durumumu, çok perişandım bugün, unutuum bildirim yapmayı:26::26:

tatlım kusura bakma ben çıktıktan sonra gelmişsin ilgilenemedim seninle..
umarım paylaşıma atabilmişsindir..şimdi paylaşıma bakiim hemn

herkese merhaba hanımlar, dün o kadar o kadar o kadar çok yorulmuşum kiii, uyandığımda saat 11.30 du bir günü resmen uyku ile yedim güya piknik yaparız bugün diyordum neysee ben de temizlik yapayım bari dedim, o kadar hamlaşmışım ki, kolumu kaldırmaya gücüm yoktu ama yine de bitirdim temizliği. yarın da misafirm olacak, o nedenle bu haftasonu kendimize ayırmadan geçiiiipp gidecek

EVEEETTT 2. HAFTAMIZINN SPOR YARIŞMASI SONUÇLARIDIR EFEEEMMMM

akrep: 290 dakika
aybuke:145 dakika
genic: 45 dakika
rukgus : 330 dakika
bahire: 210 dakika
arzum:339 dakika
nurceng: !! YOK
karabiber:280 dakika
kraker: !! YOK
İrem-Özge: !! YOK
Bülbül: !! YOK

BUNA GÖRE

1. MİZ :339 dakika ileee arzuuuuummm
2. MİZ: 330 dakika ileeee rukguuuuuuuusss
3 .MÜZ :290 dakika ile akreeeeeeeeppp

BU HAFTA SPOR YAPMAYARAK YARIŞMAMIZI CİDDİYE ALMADIĞINI GÖSTEREN ARKADAŞLARIMIZ İSEEEE
Nurceng, kraker, irem- özge ve bülbül

YENİ YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep:
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül

[QUaybuke07;26458013]YENİ YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep:
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:Cuma...2 saat yuruyus
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül[/QUOTE]

bu regli beni biraz sinirli yapti kendimi yuruyuse verdim kizlar ben sinirli ya da uzgun oldugumda ayaklarim oyle hizli adimlar atarki kac saat yuruyup nerde solugu alacagim hic belli olmaz bazen sirf sabah ve aksam denizi izlemk icin sahile iner burunda kahvalti edip kahve icerim bu keyif icin 1 saattan fazla giderken yurumem v donerken biro kadar yurumem gerek hatta daha fazla arac kullanmam yurumeye bayilirim.......

bir kac haftadir yapamamistim ama dunden basladim ne mi iste su.... Kendime aylar once bir sirt cantasi aldim icinede spor ayakkabi esofman coraplarimi koydum... Aksamlari uzerimi degisip yuruyerek yolun yarisini bitiriyorum bazen evde isim yoksa eve kadar yuruyorum... Duyan herkes sok geciriyor kac km bilmem ama isten ev 4 saate yakin suruyor yani erenkoy sahrayiceditten kartal cevizliye kadar yuruyorum yarisindan cogunu sahilden yuruyorum yeniden basladim bakalim hayirlisi hic bir sey yapmazsam kucukyaliya kadar aracla gelip kalan kismini yurumek olucak.... Hadi kizlar herkes hareketegelsin..

Bu gunku menum... Sabah... Super bir kahvalti haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalik birer cay kasigi bal ve kaymak sekersiz cay fincan fincan 2 dilim ekmek... Ara soda asidi gitmis (dr tavsiyesi asitli seyler mideyi yaglandiriyor cunku asit aldikca asilda sindirmiyor aksine mideyi genisletiyor ve zararli gordugu icin asitli seyler midede yag orulmasine korumaya almak icin duvarini kalinlastirmaya basliyor o zamanda goguslerimizle bir olan midemiz oluyor... Ben mineralleri icin actiktan bir kac saat sonra icmeyi tercih ediyorum) oglen ile aksam bir bamya ve corba azar azar brokoli salatasi ile... 3lt su ve 2 fincan yesil cay limonlu.... Mutfagi temizledim... Odami temizleyip gardrobumu bosaltip sildim yerlestirdim bir saat yurudum... Kitap bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…