arzu çok çok gçmiş olsn, inanamadım yaşadıklarına, bak beğenmediğin ademi görüyor msuun? belki düzelmiştir, bence sen bidaaha düşün,helal olsun bak ne kadar ilgilenmiş senle.
slm kızlar....
dünkü menüm
sabah... yarım simit-peynir ve çay
öğlen.... 1 dilim pizza çay
akşam.... tuzlu ayranlar biraz çorba
dün fenaydım.... raporlar falan derken şirkette stresli bir o kadar da yorucu bir gün geçirdim asistanlardan biri kardeşinin söz alışverişi için atiladan izin almış haberim bile yok çok sinirlendimmm yetmedi raporlar bana kaldı patron atilanın şeker seviyesi çıkınca bana yüklenmeler başladı tansiyonlarım oynadı...
şirlketten çıkınca maltepeye indim işlerim vardı halledip eve dönecektim... lakin şiddetli bir baş dönmesiyle dünya ters pers oldu... allahtan telefon elimdeydi yes e bastım ve en son arayan adem olduğu için onu aramışım nerde olduğumu beni banka oturtmaya çalışan amca tarif etmiş son hatırladığım 10 dk bile geçmeden ademin beni kuçakladığı gibi ana caddede koşturmasıydı... arabaya attığı gibi soluğu acilde almışız serum yedim iğne yedim... zehirlenme sandılar ama tahlillerde bir şey çıkmadı tansiyon 8 e 4 tü doktor şok geçirmiş bu hanıma ne oldu diye kusma isal bir de üstüne sıtma tuttu... regli olmuştum yılda 2-3 kez oluyorum oda ağar geçiyor sanırım hem onun hemde stres bir araya gelince beni fena vurdu.... evi arasam bir türlü aramasam bir türlü babamın kalbi sıkışır annemin tansiyonları oynar öyle görünce beni kıyamadım ablamı arattım amca kızım geldi sağolsun adem oraya götürdü bizi 5. kat asansör yok ben ayakta duramıyorum cep herkülüm yine yetişti gene kucakladığı gibi eve attı sağolsun bir an başımdan ayrılmadı bebek gibi ablama bile fırsat vermeden baktı geceyarısına kadar... çorbamı içirdi ilaçlarımı verdi... uyudum uyandım sayıklamışım bile ama her gözümü açışımda yatağın yanında yerde oturuyordu gözünü kırpmadan beni izliyordu... gece baya bi ter atmışım ablamla beni banyoya sokmuşlar ablam soğuk suya tutmuş beni giydirmiş gene adem yatağa yatırmış falan... sabahı sabah ettik hep birlikte ama şimdi iyiyim rapor sunmak için geldim birazdan izin alıp çıkıcam şirketten.. bu insanlarda acıma duygusu yok valla... rengim bembeyaz titriyorum çık diyen yok... neyse atila gelsin uçarım adem gelip alacakmış birazdan...
ay kızıyorum falan ama genede insan işte vicdanına kıyamam ben onun arkadaş olarak kalmalıyız belli bizden karı koca olmaz ama dost olurmuş...
toplantı bahsi geçtiği gibi deeelldi çok şükür bilgilendirme toplantısıymış sevindim gerilmeye değmezmiş düşündüğüm gibi geçmedi
şükür
2. TAKIM 274. ETAP**
akrep33 ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30%)
aybüke07( 69,7 / / / %)
genic( 58.1 / / / %)
bahiresemanur( 71.5 /72,5 / +1/ +1,39%)
rukgus( 85 / / / %)
bulbul( 66 / / / % )
kelebekcearzum( 76.2 / / / %)
krakker(77.4 / / / %)
karabiber01( 82,7 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
irem&özge(73,4 /
KIZLAR ÜZGÜNÜM +1 TELEFİ EDECEMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?