Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SPORLARI EKLEYELİM CANLAAARRR

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//P.tesi:20 dk yürüyüş//salı:25 dk yürüyüş//çarşamba//80 dk yürüyüş,60 dk yüksek tempolu zumba fitness//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş// salı* yok// çarşamba 25 dakika yüzme// perş* yok//
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
karabiberazartesi*120dk yürüyüş,salı*100dk yürüyüş,
kraker:
irem-özge:
bülbül

arzu çok çok gçmiş olsn, inanamadım yaşadıklarına, bak beğenmediğin ademi görüyor msuun? belki düzelmiştir, bence sen bidaaha düşün,helal olsun bak ne kadar ilgilenmiş senle.

Ay kusum valla vicdanini seviyorum dostlugu superdir maddi manevi ama sevgili ask anlaminda zero (0 sifir) fis bos yani.... Yapacak bir sey yok simdilik dostluk var sevgili olmaksa asla...

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR...

HAYIRLI SABAHLAR (✿◠‿&#9696❤
.¸♥
…………….♥..♥..♥SEVMEK SEVİLENE
……………………..♥YAPILAN EN GÜZEL DUADIR

………………………….♥YAğMUR YAPRAĞIN
……………………………♥GÜNEŞ TOPRAĞIN DUASIDIR
……………………………♥BENİM DUAMDA
…………………………♥SEVDİKLERİMİN HEP MUTLU OLMASIDIR
…………………….♥RABBİM SONSUZ HUZUR
………………♥VE MUTLULUK VERSİN
………….♥HAYIRLI CUMALARDİLİYORUM
…….♥HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
╭♥╯╭♥╯╭♥╯ ╭♥╯╭♥╯╭♥

Son düzenleme:

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//P.tesi:20 dk yürüyüş//salı:25 dk yürüyüş//çarşamba//80 dk yürüyüş,60 dk yüksek tempolu zumba fitness//perşembe:25 dk yürüyüş
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş// salı* yok// çarşamba 25 dakika yüzme// perş* yok//
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
kraker:
irem-özge:
bülbül

geçmiş olsun canım ya üzüldümmm

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//P.tesi:20 dk yürüyüş//salı:25 dk yürüyüş//çarşamba//80 dk yürüyüş,60 dk yüksek tempolu zumba fitness//perşembe:25 dk yürüyüş
rukgus:
bahire:cumayok/ ctesiyok/pazaryok/pzartesiyok salıyok/çarş 70 mekik/perş 70 mekik/ cuma 70 mekik /
nurceng:
kraker:
irem-özge:
bülbül

isteyince oluyor valla
dün öğretmen evinde kaldım kızlar odada mekiklerimi çektim sandelyeyi çektim ayaklarımı koydum 90 derecelik dik açıyla 70 mekik çektim
mekik turuna başladım çarş itibari ile git gide artıracam eriyecek göbek
bugünde çekecemmm yarında mekik benim yaşam tarzım olacak çekecem de çekecem

toplantı bahsi geçtiği gibi deeelldi çok şükür bilgilendirme toplantısıymış sevindim gerilmeye değmezmiş düşündüğüm gibi geçmedi
şükür

**2. TAKIM 274. ETAP**

akrep33 ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30%)
aybüke07( 69,7 / / / %)
genic( 58.1 / / / %)
bahiresemanur( 71.5 / / / %)
rukgus( 85 / / / %)
bulbul( 66 / / / % )
kelebekcearzum( 76.2 / / / %)
krakker(77.4 / / / %)
karabiber01( 82,7 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %

irem&özge(73,4 /

2. TAKIM 274. ETAP**

aybüke07( 69,7 / / / %)
genic( 58.1 / / / %)
bahiresemanur( 71.5 /72,5 / +1/ +1,39%)
rukgus( 85 / / / %)
bulbul( 66 / / / % )
krakker(77.4 / / / %)
karabiber01( 82,7 / / / %)

irem&özge(73,4 /
KIZLAR ÜZGÜNÜM +1 TELEFİ EDECEMM

bu hafta 65 i gördüm kızlar
üstelik doğum günü ve dondurma krizi engellerine rağmen..
fazla spor yapamama rağmen...
:124::124::124:
ama ben daha fazla vermek istiyorum her hafta
e öyleyse tam gazz devammm
:124::124::124:

2. TAKIM 274. ETAP**

aybüke07( 69,7 / / / %)
genic( 58.1 / / / %)
bahiresemanur( 71.5 /72,5 / +1/ +1,39%)
rukgus( 85 / / / %)
bulbul( 66 / / / % )
krakker(77.4 / / / %)
karabiber01( 82,7 /81.8 /0,9/1.08 %)

irem&özge(73,4 /

rukgus:
bahire:cumayok/ ctesiyok/pazaryok/pzartesiyok salıyok/çarş 70 mekik/perş 70 mekik/ cuma 70 mekik /
nurceng:
karabiberazartesi*120dk yürüyüş,salı*100dk yürüyüş,Çarşamba* yok,perşembe 60dk,
kraker:
irem-özge:
bülbül

canım tabiiki de telafi edersin takım için dert etme haftaya düzeltirsin sen onu. bir 2 kg yarışması yaparız asılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…