- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
şşşşttttkızlar ayrılma talebim vardı cuma günü yazmıştım ama kimse sallamamis arada kaynadı sanırım her neyse ben cikiyorumkendinize iyi bakın umarım herkes bir an önce hayırlısıyla hedefine kavusur
böyle deyip 2 kiloyu verirsen hiç şaşırmicam canım..ben esmer değilimm ama neden böyle yaptımm nickimii bilmiyorum bende
ismimden sıkılmıştımm arkadaşımda böyle yap demiştii değiştirdimm,şimdi herkez böyle tanıyınca değiştirmedim bende
onunkide çubuk krakerdi
2 kilo yarışmasına bu hafta değilde haftaya olabilirimm
bu hafta çok şişim gibii bir hissim varr patlicakk balon misali yanii
özgeye ne oldu akrepcim ben birşeymi kaçırdımmm
listede adı yokk
tatlım sana cevap vermiştim..ama sen dönmedin sonra..Öncelikle herkese selamlar,
ben daha önce aranıza katılmak istediğimi yazmıştım, 2-3 hafta kadar oluyor. İki yıl kadar önce 6. takımda yer almıştım malesef kilo sorunuyla yeniden karşıkarşıyayım.
Takımda yer var mı bilmiyorum ama ben motivasyon kazanmak için müsadenizle düzenli olarak yazmaya başlayacagım. Takımda yer almasam da yazayım ki, daha fazla kilo almayayım:)
76 ile başladım 3 kilo verdim, şuan diyetisyene başladım ilk haftam. normalde neler yedigmi sordu kahvaltıya pek dokunmadı enteresan bi şekilde poğaça var kahvaltı menumde. öglen ve akşam yemeklerinden kıstı, ekmek ve şeker yok.
o zaman bismillah diyip başlıyorum.
17.09.2012 Pzt Sabah
1 adet poğaça
1 dilim peynir
şekersiz çay
maydonoz, dereotu.
11.00 de ara öğün olarak 1 soda içeceğim.
teşekkürler efemmm haftaya 1. olurum inş.bu hafta diyordum ama olmadıarkadaşları tebrik ediyorummmm
1 ekmekmiiHoş geldiniz arkadaşlar kaptanımız size cevap verecektir
ceylin dietisyenin listesinii yazabilirisnn benim doktorda her ögün 3 ekmekk verdi bende burdaki arkadaşları dinleyerek gitmekten vazgeçtim ve spora yazıldımm
ben her öğün 1 ekmekk yiyorumm akşamları hariçç
oo epey hareketli başlamış gün neden istifa ediyorkgünayyydııınnnnnn
kızlarrrr sabah sabah afyonum patlamadan günü istifa ile açtım Müd Yard istifa etti
yazışmaları falanı filanı sgk ilişik kesmesi benden
amir daha gelmedi
biri daha geldi göreve başlamak için
ben daha göreve başlatmayı bilmediğim için bekliyor
amir gelecek amir gelecek
gelmedimii halaaböööönnnn memurum memurum da memurummm
amirim gelecekk gelecek de gelecekkk
kıskanma nazar etme ne olur yeme hareket et seninde olur gülşen varya şarkıcı gülşen kız o incecik hali ile spor hocası eşliğinde çalışıyormuş yaşam koçu tutmuş hatta eski spor hocası gülşenin zayıflamak uğruna çok yanlışlar yaptığını idda etmiş ama ne yaptığını söyleyemeden susturdular adamı
kısaca çalışmadan gayret göstermeden olmuyor emek vermek lazım
arzu rugkus akrep tebrik ederim bende 4. oldum galiba
hadi bakalım bu hafta başlasıııınnnnnn
ayy sevsinler senin motivasyon hiç yukarı çıkmışmıydıkiigunaydinn ....
oooo katilim guzel valla motivasyonlarinizda guzeldir insallah bende biraz motivasyon yerlerdede
kendimi tanitayim tanisalim kizlar ben neslihan uc cocuk annesiyim 2007 yilinda kk ile tanistim ve burasi sayesinde cok guzel kilo verdim mezun olup karnemi aldim sonrasinda tekrar aldigim kilolari 2009 buraya gelip tekrar verdim calismaya basladim veee muhtemelen ayrildim takimdan kilo verdigim icin sonrasinda hamilelik gecirdim ucuncu bebegim dunyaya geldi malum bir sure diyetten uzak duruyorsun daha sonrasindada kilolari vermemekle kalmayip alamya felan basladim calisma hayatimda epey yogun oldugu icin duzenli yemek yeme olayi olmadi tabi
sonuc yine kk solugu burda aldim cunku hersabah bugun basliyacam diyerek kalkip baslayamamak dahada cok yemene felan mal oluyor oyuzden sizden sonsuz desteginizi bekliyorum
hos gerci akrepcigim beni bunalima daha fazla sokmassa tabi
evet kuşum süper başlıyoruz sen varmısın yarıştagünaydın güzeller internet sorunum düzeldi yine sık sık burdayım
onun dısında ev taşıyoruz dün temizliğini yaptık
ben sabah işe geldim tabiki
kollarım tutmuyor inşaat temizliği yapmak çok zormuş
bu arada bu hafta cok hızlı başlıoruz değil mi kızlarrrrr
herkesin günü güzel geçsinnnnnnn
oo pozitif olmak güzel..hobilerini de pek beğendimben de kendimi tanıtayım,
memurluktan özel sektöre geçmiş 25 yaşında henüz bekarım :) kısmetse önümüzdeki yaza nişanım olacak, profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum, yüzmeyi gezmeyi pek bi severim :) arkadaş canlısıyımdır, pozitif düşünmeye çalışırım. İnatçıyımdır, kafama koydugumu öyle yada böyle yaparım.
Şimdilik bu kadar:)
evet tatlım takıldı kurallaraGünaydın kızlar.
Cuma gelemedim kusura bakmayın. Cepten girip bildirim yapacaktım şarjım bitti.
Okulda olunca da kaldı öyle.
Kurallara takılmışım sanırım yeni çıktı bu kural. Neyse sağlık olsun diyelim.
evet akrep malesef ki dönemedim bi kaza geçirdim de... ama atlattım çok şükür, bundan sonra burdayım inşallah :)
oo pozitif olmak güzel..hobilerini de pek beğendim
inatçıyımdır ben de ne burcusun kuşum sen
ayy sevsinler senin motivasyon hiç yukarı çıkmışmıydıkiiayy iyiki geldin varya pek keyiflendim takıma yeni kan alıcaktım ama senden iyi kan olurmu hiç duymuş gelmişsin sesimi heyecanım benim
ayy çok güldüm yoğun çalışma ortamında düzenli yemek yiyememiş canikomm düzenli pasta kek börek yedim desene o yğun çalışma ortamını çok iyi biliyorum beenn
senin hafızada yerlerde anacıım bikere kilo verip ayrılmadın en son hamile kaldığın için ayrıldın baktın veremiyosun ee benden de kurtuluş yok hamile kalarak kurtardın paçayı ama şimdi yine düştün elimee
söle bakim kaç oldun kaç kilo aldın
selam millet nasılsınız bakıyorum yeni gelenler var hoş gelmişler aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?