Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akreppp havan batsıın yine havan yerinde
ekmek yokmuş
gün kurusu yani kayısı yemiş :60::60::60:

ayy kuşumm cidden bilemedim..gün kurusu diyince kayısı geldi aklıma hemen ama ekmek yazıyor yanında ve yok diyor acaba dedim kurutuyormu ekmeği doğal şartlarda ama neden yok desin..algılamam durdu birden:1:

akşam bir tabak üzüm ikram etmişti komsu dışarda unutunca pörsümeye başlamış allah var meyveye de düşkün değilimdir birde iri çekirdekli olanlarından dı üzüm
benim sevdiğim üzüm dışı bal gibi ince oval olanlar var dır ya
neyse baktım nimet bozulacak ne yapayım ne yapayım
aldım tel kevgiri ezdim suyunu çıkardım
bir salkımı 1 su bardağı çıktı sonra bardak ile beraber buzdolabına koydum gece yatarken içerim diye
gece yatmadan önce de içtim gerçekten de
muhteşem bir lezzeet koca bir yaz neden yapmadım sa ben bunu
üzüm değerlendirme yöntemi
ballı şerbet gibiydi mübarek
tavsiye edeerim
hatta ramazanda bu yöntemi bilseydim
insanın içini serinletiyor
tel kevgirle ez suyunu çıkar posasını da at koy dolaba tavsiye ederim valla

böööönnnn akşammm olmaaazzz dedimdi değilmi

ben de olmasın zaten dedimdi değilmi:33: niye işte bu yüzden böyle bişii oluyorum diyee
sevdiğim akşamları sevmiyorum artık ve sevdiğim hafta sonlarınıda..
ben 7/24 çalışmak istiyorum ya varmı böyle bir iş varsa haber verin hemen uçayım geleyim:52:

merhaba arkadaşlar.
yaz dönemi boyunca ayrı kaldık istemeden.
inşallah hepiniz sağlıklı ve mutlusunuzdur..
ben hala toparlanma aşamasındayım,rabbime şükür sabrını da veriyor her acının.

ben de olmasın zaten dedimdi değilmi:33: niye işte bu yüzden böyle bişii oluyorum diyee
sevdiğim akşamları sevmiyorum artık ve sevdiğim hafta sonlarınıda..
ben 7/24 çalışmak istiyorum ya varmı böyle bir iş varsa haber verin hemen uçayım geleyim:52:

kuzum ne oldu da evden uzak durmak istiyorsun..sorumlulukların ağır biliyorum ama kaçılmıyor yine de değil mi..
tüm zorluklara rağmen cıvıltın hiç durmasın canım benim..

kız açıp kapadığın türkan kiim:60::60: birde türkçeyi öğrenebilsen:60: elin gavur ülkeleri dilinidemi unutturdu sana:60:

gün kurusu ekmek nedirki canım:26:

:) ehehe aslında benim hatam bir virgül koymazsam araya böyle olur :) torrente yazınca hemen çıkıyor hatta kat.ph adresinden bakarsan seed eden çok oldugu için hemen iniyor

hemen kahvaltını yapıp kendine gel.bende berbat kalktım bugun bütün gece uyuyamadım adet oldum midem ağrıdı boynumda tutuldu dönemiyorum hiçbir yana :(

merhaba arkadaşlar.

banu geldi banu :52::52::52::52:
geçmiş olsun canım allah sabırdan ayırmasın
ondan geldik ona dönecez
toprakları gani gani rahmetle dolsun inş
özledik ama seni

akrebim eger takında yervarsa secde nur ablamla ben katılmak istiyoruzzzz ikimizde 70 küsürlerdeyiz hala 60 olmak istiyoruzz
takımda olmak bambaşka insan tek başına beceremiyor uzun zamandır katılmayı düşünüyordum okulların açılıp hayatımızın düzene girmesini bekledim

acele cevapppp:16::16:

merhaba arkadaşlar.

merhaba banucum canım başın sagolsun yakınınımı kaybettin rabbim sabır versinnn

merhaba arkadaşlar.
amanınnn kimler gelmiş kimler:54::54::54::54::54::54::54:
kuzum ne oldu da evden uzak durmak istiyorsun..sorumlulukların ağır biliyorum ama kaçılmıyor yine de değil mi..
tüm zorluklara rağmen cıvıltın hiç durmasın canım benim..
çok yoruyorlar kuşum evde beni hem de çook...
akrebim eger takında yervarsa secde nur ablamla ben katılmak istiyoruzzzz ikimizde 70 küsürlerdeyiz hala 60 olmak istiyoruzz
takımda olmak bambaşka insan tek başına beceremiyor uzun zamandır katılmayı düşünüyordum okulların açılıp hayatımızın düzene girmesini bekledim

acele cevapppp:16::16:
oyy oyy bu hafta dönüş haftası sanırım gel canım hatta gelin tabikii:54:
merhaba banucum canım başın sagolsun yakınınımı kaybettin rabbim sabır versinnn

yuhh yani zulaley facede yazmıştım üstelik sana
kız annesini kaybetti demiştim ya sanada:50:

kız açıp kapadığın türkan kiim:60::60: birde türkçeyi öğrenebilsen:60: elin gavur ülkeleri dilinidemi unutturdu sana:60:

gün kurusu ekmek nedirki canım:26:

:) ehehe aslında benim hatam bir virgül koymazsam araya böyle olur :) torrente yazınca hemen çıkıyor hatta kat.ph adresinden bakarsan seed eden çok oldugu için hemen iniyor

hemen kahvaltını yapıp kendine gel.bende berbat kalktım bugun bütün gece uyuyamadım adet oldum midem ağrıdı boynumda tutuldu dönemiyorum hiçbir yana :(

bu arada yeşilçayımı içtim.

amanınnn kimler gelmiş kimler:54::54::54::54::54::54::54:

çok yoruyorlar kuşum evde beni hem de çook...

oyy oyy bu hafta dönüş haftası sanırım gel canım hatta gelin tabikii:54:

yuhh yani zulaley facede yazmıştım üstelik sana
kız annesini kaybetti demiştim ya sanada:50:

ya ben faceyi hatta pc yi uzun zamandır açmıyorum

tamam canım sagol çok teşekkürlerr :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Herkese selamlar:)

sabahtan beri ancak yazmaya fırsat bulabiliyorum 2 hafta deli gibi yogun olacakmışız, ama ben napıyorum gelip raporumu veriyorum:)
sabah kahvaltısı klasikti, arada bir soda içtim şimdi öğlen yemegine inecegim, yemekten erken dönüp yazdıklarınızı okumayı planlıyorum.

öğle arası yaklaşıyor ken itiraf edeyim dün geceden beri su içmiyorum şimdi öğle arası içerim kesin 1 litre pc karsısında unutuyorum ama aralarda öyle susuyorum ki susamışım yeni fark ediyorum
menülerimi yazayım
sabah
herzaman ki gibi simit +çay
öğle patates yemeği+yoğurt+karpuz
araya yanımda
armut getirecem
akşama bakalım
ne yaparım
kızlar aralarıma ve sularıma dikkat etmiyorum
zaman zaman bana baskı yapabilirmisiniz küçük küçük hatırlatma notları
birde kahvaltı hususu
kahvaltıda hiçbirşey yemek istemiyor canımmmm
herkes mi öyle
ramazandan sonra bir düzen tutturamadım gitti

tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım :17:
3 çocuk annesi ev hanımıyım 30 yaşındayım ve şişkoyummm :24::24::24::24:
geçen yıl 3 kızkardeş bu takımdaydık ve çok güzel günler geçirdik çok keyifliydi ben 83 den 73 düşmüştüm secdenur ablam fazla verememişti :9: turab içimizde en azimlimizdi 70 kusurkilolardan 50 kiloya düşmüştü hala çok zayıf gıcık :19::19:
bu sabah ablamla konuşuyorduk hadi yarışalım beraber zayıflayalım dedik takıma katılmaya karar verdik bakalım hangimiz daha iyi verecezz:27::27::27:

birbirimizi çoşturalım kızlar buyaz şişko şişko gezdim ama önümüzdeki yaz 60 olmak istiyorummmm :8::8::8::8:

Son düzenleme:
tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım :17:
3 çocuk annesi ev hanımıyım 30 yaşındayım ve şişkoyummm :24::24::24::24:
geçen yıl 3 kızkardeş bu takımdaydık ve çok güzel günler geçirdik çok keyifliydi ben 83 den 73 düşmüştüm secdenur ablam fazla verememişti :9: turab içimizde en azimlimizdi 70 kusurkilolardan 50 kiloya düşmüştü hala çok zayıf gıcık :19::19:
bu sabah ablamla konuşuyorduk hadi yarışalım beraber zayıflayalım dedik takıma katılmaya karar verdik bakalım hangimiz daha iyi verecezz:27::27::27:

birbirimizi çoşturalım kızlar buyaz şişko şişko gezdim ama önümüzdeki yaz 60 olmak istiyorummmm :8::8::8::8:
sira bendemi simdi 4 cocuk anneisiy 32 yasindayim 6 ay once dogum yaptim tabiki kilolar var kilom 72.9 boyum 1.62 zulaleycim gecen yil ben takimda yoktum cunki:49:daha onceki sene girmistim senden ve turabdan once ama siz verdiniz ben kaldim:14:silbastan basliyoruz vira bismillah

sira bendemi simdi 4 cocuk anneisiy 32 yasindayim 6 ay once dogum yaptim tabiki kilolar var kilom 72.9 boyum 1.62 zulaleycim gecen yil ben takimda yoktum cunki:49:daha onceki sene girmistim senden ve turabdan once ama siz verdiniz ben kaldim:14:silbastan basliyoruz vira bismillah

aaa dogruya geçen sene degildi :13: şaşırmışımm
canım ablam ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum sen otur amigurumilerini ör tamammı :27::33:

işte size çok güzel bir tarif..ister beslenmeye ister misafire ister evdekilere
hem basit hem güzel

HALLEY BİSKÜVİLİ PASTA
430482_165718573547086_569144534_n.jpg

Malzemeler;
10 adet halley bisküvi
2 poşet krem şanti + 1.5 bardak süt (krem şantiyi bu ölçüde hazırladım)

2-3 adet orta büyüklükte muz
1 paket çikolata sos + 2 su bardağı süt

Yapılışı

Halley bisküvileri ve muzları küçük doğrayın.Krem şantiyi sütle birlikte bir kaba alıp çırpın.Üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyip karıştırın.Arzu ettiğiniz servis kabına dökün.Dondurucu da 1 saat kadar bekletin.Bu arada çikolata sosunu hazırlayın.Pişip ılıyan sosunuzu karışımın üzerine dökün.Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyip buzdolabında dinlendirin.Afiyet olsun

merhaba bayağı kalabalıklaştık bakıyorum ohh ohh ne güzel hoşgeldiniz kızlar..

dünkü menüm

sabah: bir simit, domates, salatalık, 10 tane fındık ve şekersiz çay

ara: yeşilçay

öğle: ızgara tavuk, domates, biber ızgara ve bir dilim ekmek

ara: şekersiz türk kahvesi

akşam: 2 tane kırmızı biber dolması ve küçük minnacık bir kase cacık

ara: 2 bardak şekersiz çay

2,5 lt su.

Back
X