Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

297703_10151146042897789_1905630359_n.jpg

işte size çok güzel bir tarif..ister beslenmeye ister misafire ister evdekilere
hem basit hem güzel

HALLEY BİSKÜVİLİ PASTA
430482_165718573547086_569144534_n.jpg

Malzemeler;
10 adet halley bisküvi
2 poşet krem şanti + 1.5 bardak süt (krem şantiyi bu ölçüde hazırladım)

2-3 adet orta büyüklükte muz
1 paket çikolata sos + 2 su bardağı süt

Yapılışı

Halley bisküvileri ve muzları küçük doğrayın.Krem şantiyi sütle birlikte bir kaba alıp çırpın.Üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyip karıştırın.Arzu ettiğiniz servis kabına dökün.Dondurucu da 1 saat kadar bekletin.Bu arada çikolata sosunu hazırlayın.Pişip ılıyan sosunuzu karışımın üzerine dökün.Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyip buzdolabında dinlendirin.Afiyet olsun

bunu hemen alıyorum ve akşam yapıyorum hem pratik hem hafif. paylaşımına sağlık bebeğim.

öğlen yemeğinde 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim yanında başka birşey yok.

missdance ben arada kaçırmış olabilirim ama menülerini istersen ya akşam ya da ertesi gün toplu olarak yaz. böyle parça parça olunca şimdi dönüp sabah ne yemişti bu kız diye bakmak lazım eeee o da biraz zor oluyor toplu olursa hem neleri nasıl yediğini hem de örnek menü olarak arkadaşlarda uygulayabilir :34::34::34:

aaa dogruya geçen sene degildi :13: şaşırmışımm
canım ablam ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum sen otur amigurumilerini ör tamammı :27::33:

aa evet örgü oyuncak yapıyodunuz dimi
bende palyaço yaptım kızıma ramazan ayında..
güzel örnekler varsa beklerim yada site adı

uffff kızlar hem yorgun hem de uykusuzum hala. dün akşam eve gittim yemekti bulaşıktı hemen onları toparladım çayı demleyip o arada çamaşırları astım. eşimin çayını hazırladım koydum. evi süpürdüm, sildim, tozunu aldım, makinedeki çamaşırları astım, küçük tuvalet ve büyük banyoyu da temizledim duşumu aldım. o kadar yoruldumki pazar gününden beri çamaşır yıkanıyor beş makina olmuş sabah yine ayarladım akşam gidince asacağım bu akşamda yıkananları katlar kaldırır ütülenecekleri ayırırımvakit kalırsa birazda ütü yaparım bir de tarifini aldım pastayı yaparım değişiklik olsun.

tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım :17:
3 çocuk annesi ev hanımıyım 30 yaşındayım ve şişkoyummm :24::24::24::24:
geçen yıl 3 kızkardeş bu takımdaydık ve çok güzel günler geçirdik çok keyifliydi ben 83 den 73 düşmüştüm secdenur ablam fazla verememişti :9: turab içimizde en azimlimizdi 70 kusurkilolardan 50 kiloya düşmüştü hala çok zayıf gıcık :19::19:
bu sabah ablamla konuşuyorduk hadi yarışalım beraber zayıflayalım dedik takıma katılmaya karar verdik bakalım hangimiz daha iyi verecezz:27::27::27:

birbirimizi çoşturalım kızlar buyaz şişko şişko gezdim ama önümüzdeki yaz 60 olmak istiyorummmm :8::8::8::8:

:52::52::52::52:
kızlarrrr hoşgeldinnniiizzz takım iyice coşmaya başladı akreeeeppppp sen nasıl bir şeysiiinnn yaaa heyecanlandım sevindim valla
bizde 2 kızkardeş yarışıyoruz kızlar aybik ve ben kardeşiz enterasan tarafı 1 ay kadar burada birbirimizden habersiz yazıştık o en sonunda şüphelenmiş aradı sordu ve ortaya çıktı ki biz kardeşiz kullanıcı adlarımız gerçek adlarımız değil . 3. kardeşimizin düğünü için zayıflamaya karar verince ben süpriz yapmak istemiştim oysa ki ...
bu süreci 2. takım olarak hep beraber yaşadık herkes şaşkındı :53::53: herkes güldü halimize:52::52::52::52::52:
akrep kaptanım o zaman demişti ki 3 kız kardeş de takımda idi demişti demek onlar sizlersiniz :52::52::52:
ama siz üçünüz bizi geçemezzzsinizzzzz
değil mi aybiiikkkk

missdance ben arada kaçırmış olabilirim ama menülerini istersen ya akşam ya da ertesi gün toplu olarak yaz. böyle parça parça olunca şimdi dönüp sabah ne yemişti bu kız diye bakmak lazım eeee o da biraz zor oluyor toplu olursa hem neleri nasıl yediğini hem de örnek menü olarak arkadaşlarda uygulayabilir :34::34::34:

tamamdır, unuturum diye hemen yazıyordum bundan sonra başka yere not alır öyle yazarım :)

işte size çok güzel bir tarif..ister beslenmeye ister misafire ister evdekilere
hem basit hem güzel

HALLEY BİSKÜVİLİ PASTA
430482_165718573547086_569144534_n.jpg

Malzemeler;
10 adet halley bisküvi
2 poşet krem şanti + 1.5 bardak süt (krem şantiyi bu ölçüde hazırladım)

2-3 adet orta büyüklükte muz
1 paket çikolata sos + 2 su bardağı süt

Yapılışı

Halley bisküvileri ve muzları küçük doğrayın.Krem şantiyi sütle birlikte bir kaba alıp çırpın.Üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyip karıştırın.Arzu ettiğiniz servis kabına dökün.Dondurucu da 1 saat kadar bekletin.Bu arada çikolata sosunu hazırlayın.Pişip ılıyan sosunuzu karışımın üzerine dökün.Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyip buzdolabında dinlendirin.Afiyet olsun
hain akreeeeppp baktı cumaya az kaldı saldırıya geçtin haaaa :47::47::47::47:
böyle şeyleri 5 ay oldu yemiyorum resmen yemiyorum
eskiden dolabımda yaş pastam eksik olmazdı benim
artıkkk yasakkk
pastane vitrininde görünce ona içimden diyorum ki
eski sevgilim gibisin
senin yokluğunu arıyor özlüyorum ama biz bir araya gelince sen bana zarar veriyorsun
onunla özdeşim kurunca nedense yiyesim de gelmeyiveriyor
tavsiye ederimmmm
ben yaptım oldu
yalnız regl zamanlarını bir kenara koyalım
olduğum zaman 1 tane lokma tatlısı mesela yiyorum

dünkü menüm

sabah: bir simit, domates, salatalık, 10 tane fındık ve şekersiz çay

ara: yeşilçay

öğle: ızgara tavuk, domates, biber ızgara ve bir dilim ekmek

ara: şekersiz türk kahvesi

akşam: 2 tane kırmızı biber dolması ve küçük minnacık bir kase cacık

ara: 2 bardak şekersiz çay

2,5 lt su.
efsanesin genic şu cuma gelmeden senin menülerine göz atacam örnek liste çıkarıp ona göre alışveriş yapacam haftaya pirim sensin seviyorum kız seni :54::54::54:
öğlen yemeğinde 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim yanında başka birşey yok.
süppeeerrr olmuş ama bu menüyü sakın akşam için seçme sakın öğle için güzel birde liste halinde istiyoruz canım listeni hazırla ki bir gün boyunca yanlış bir şeyin olursa dikkatimizi çeker uyarırız tek tek takip edemeyebiliriz gözümüzden kaçabilri olurmu cancazzzııımmm
teşekkkürler bebeişim benim asıl anlatmak istediğim şey buydu missdance :54::54:
uffff kızlar hem yorgun hem de uykusuzum hala. dün akşam eve gittim yemekti bulaşıktı hemen onları toparladım çayı demleyip o arada çamaşırları astım. eşimin çayını hazırladım koydum. evi süpürdüm, sildim, tozunu aldım, makinedeki çamaşırları astım, küçük tuvalet ve büyük banyoyu da temizledim duşumu aldım. o kadar yoruldumki pazar gününden beri çamaşır yıkanıyor beş makina olmuş sabah yine ayarladım akşam gidince asacağım bu akşamda yıkananları katlar kaldırır ütülenecekleri ayırırımvakit kalırsa birazda ütü yaparım bir de tarifini aldım pastayı yaparım değişiklik olsun.

kızz sen ne zamandır çamaşır yıkamıyorsun öyleeee:53::53::53:
allah kolaylık versin benim bu hayatta yaparken zorlandığım tek şey ütü çamaşır dürmesi kaldırması yerleştirmesi
5 makina olursa komaya girerrr bahocannn
ama gelmeyin üstüme
sana kolay gelsin canım ya

kızlar herkes iyi mi?
bu arada 3 kızkardes demek sizsiniz hoşgeldiniz
ayy bahire hala gülüyorum ben o aybikle olayı anladığınız ana
ben neler yaptım bahsedeyim kısaca
spor salonum fos çıktı kızlar paramda boşa gitti
sırf yakın die orayı seçmiştim ama dün akşam bi gittim ki ne salon var ortada ne bişey
sanırım benim gibi bi kaç safı kandırıp kaçtılar
zaten sevmemiştim de dediğim gibi en yakın yer burası diye olur demiştim

gelelim dün neler yaptım

sabah
1 simit
şekersiz çay

ara
1 fincan bitki çayı(yeşil çayım bitti de)

öğle
1 haşlama patates
yeşillik

ara
1 fincan bitki çayı

akşam
patlıcan yemeği 3 yk kaşığı
bulgur pilavı 2 yk kaşığı
1 kupa ayran

akşam eve gittim yemeğe misafir vardı
onların çaya bizimkilerle bir yere gideceklermiş çıktılar
bende hemen tuvalet - lavobaya giriştim
sonra ev süpür toz al
en son yıkanan çamasırları katladım
aksam eve gidince ütü beni beklior yani
sonra yatağa geçip yarım saat müzik dinledim kitap okudum derken saat 1 gibi de yattım

spor salonum yalan oldu yeni bir yere bakmam lazım:16::32::32: gülüorum kendime

artıkkk yasakkk
eski sevgilim gibisin
senin yokluğunu arıyor özlüyorum ama biz bir araya gelince sen bana zarar veriyorsun
tavsiye ederimmmm
ben yaptım oldu

:60::60:
ayy gülmekten yazamıyorum..
kuşumm kızımın beslenmesi için evde bişiiler hazırlicam..sizlerlede paylaşıcam
yok yani ööle hainlik felan:60:
sen de hemen ayrı bir defter tut..
pasta defterin olsun..çeyizlik olur sana
benim iki defterim var biri pasta türleri diğeri yemek ayrıca genelde oktay ustaya ait olan kitaplarım..ama en çok defterimden alırım yardımı

Son düzenleme:
artıkkk yasakkk
eski sevgilim gibisin
tavsiye ederimmmm
ben yaptım oldu

efsanesin genic şu cuma gelmeden senin menülerine göz atacam örnek liste çıkarıp ona göre alışveriş yapacam haftaya pirim sensin seviyorum kız seni :54::54::54:

süppeeerrr olmuş ama bu menüyü sakın akşam için seçme sakın öğle için güzel birde liste halinde istiyoruz canım listeni hazırla ki bir gün boyunca yanlış bir şeyin olursa dikkatimizi çeker uyarırız tek tek takip edemeyebiliriz gözümüzden kaçabilri olurmu cancazzzııımmm

teşekkkürler bebeişim benim asıl anlatmak istediğim şey buydu missdance :54::54:

kızz sen ne zamandır çamaşır yıkamıyorsun öyleeee:53::53::53:
allah kolaylık versin benim bu hayatta yaparken zorlandığım tek şey ütü çamaşır dürmesi kaldırması yerleştirmesi
5 makina olursa komaya girerrr bahocannn
ama gelmeyin üstüme
sana kolay gelsin canım ya

:111::111:

kız bahire öldürdün beni gülmekten valla. yavrum haftasonu evde değildim ya hiçbir şey yapamadım. bak sana sayayım; beyazlar, pantolonlar ve çoraplar, tişörtler ve badiler, çarşaflar ve ara renkliler yıkandı. daha da sabah ayarladım havlular yıkanacak. bekleyen sadece çocuğun renkli ve ara renklileri kaldı Allah' a şükür. bende giriyorum komaya sorma ama geçen sene philips ütü almıştım iyiki almışım o olmasa nepardım bilmiyorum çabucak bitiyor ütü işim ki ben neredeyse herşeyi ütülüyorum bu yazdıklarımda.

merhaba kızlar...

bu gün olukça yoğun bir gündü...

dünkü menüm..
sabah... iki dilim kavun bol su
öğlen.... 1 kase barbunya 1 dilim t.buğday ekmeği
ara....... bir erik 4 minik galeta
akşam... ızgara balık salata

2 lt su.... 4 kupa tarçın ve karanfil çayı 1,5 saat yürüyüş (maltepe den cevizliye :68: )
kitap yok puzzle a devam...

aa bugünkü spor listemiz neden yook
aybik yok o yüzden
aybikkk spor listemiz litfeennnnnnn.............

merhaba kızlar...

bu gün olukça yoğun bir gündü...

dünkü menüm..
sabah... iki dilim kavun bol su
öğlen.... 1 kase barbunya 1 dilim t.buğday ekmeği
ara....... bir erik 4 minik galeta
akşam... ızgara balık salata

2 lt su.... 4 kupa tarçın ve karanfil çayı 1,5 saat yürüyüş (maltepe den cevizliye :68: )
kitap yok puzzle a devam...
bilmeden birşey söylemeyeyim yine kızzzlarrr emin olmamakla birlikte bu konuda emin olan biri varsa lütfen yardımcı olsun benim bir arkadaşım vardı eşi doktor iç hastalıkları uzmanıydı adam kadın çay yerine bitki çayı içiyordu iş yerinde birgün baktım ki azalttı merak ettim ada çayı falan yada kekik içerdi eşi onun böyle şeyler içtiğini bilmiyormuş laf arasında öğrenince kocası çok kızmış ölçü vermiş 2 kupa dan başka gün içinde bitki çayı yasağı koymuş karaciğeri fazla çalıştırdığı için metobolizmaya ve sağlığa zararlıymış 2 kupadan fazlası öyle demişti tabi tansiyon şeker bütün bunları etkilediği gibi vucudu alt üst ediyor
tabi bu bilgiye güvenilir denilmez konu hakkında bilgisi varsa paylaşsın
bu bilgiyi doğru kabul edersek arzunun çayları çok olmuş :20::20::20:
buda benim evimii dağıtan yaramazımm kızlarr

allah nazardan esirgesin hemen nas ve felak suresi geliyor benden o yavruyaaa :nazar::nazar:

maşşşallllahhh yerim seni ben yerrrr :54::54::54::54: canım allah analı babalı büyütsün inşallah

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 70 snavg // salı 30 dk lesli yürüyüşmüdür nedir ondan yaptım //çarş
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 70 snavg // salı 30 dk lesli yürüyüşmüdür nedir ondan yaptım //çarş
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//

arzuuuu :47::27:
2 saat nerde yürüyon sen laaa
göbek ve kol kası işi ne oldu unuttun mu tamam yürü de bu hafta kapıştığımızı unuttun galiba
hatırladığım kadarı ile rukgus da kapışıyordu
ne oldu
:47::47::47::47:
kapışmayı ciddiye alan sadece ben miyimmm
rakiplereeeeeee sesleniyorum
bu haftanın birincisi bellli oldu galiba ama 2 gün kaldı şurada alın size fırsat :51::51::51::51::51:

Back
X