Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm

kahvaltı
acıcık örgü peyniri,3 zeytin,3 ceviz,yarım kase yoğurt,limonlu açık çay

biraz zaman geçince omega3 tek kapsül..

öğleden sonra
1 şeftali,yarım salkım antep siyah üzüm,2 kupa süt,bir küçük lokmalık ekmek.

akşam
mercimekli bulgur pilavından 2 kaşık tadımlık(dayanamam da yeşil mercimeğe:1:)bir tutam yeşil soğan tere,3 kupa ayran

spor:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness
kitap:kırk vezir hikayeleri
su:2,5 litre
bitki çayı:yok ama limonlu şekersiz açık çaydan 3 kupa

nasıl canım çekti şuan anlatamam çok şekerli oluyor mu yoksa normal tatta mı oluyo??
sadece meyvenin suyu hiç bir katkı maddesi yok çok lezzetli oluyor ve tatlı oluyor ben meyve yiyememe gibi bir sorunum vardı çözdüm onu da robotta çek tel kevgirde süz çok leziz oluyor

dünkü menüm

kahvaltı

öğleden sonra

akşam
mercimekli bulgur pilavından 2 kaşık tadımlık(dayanamam da yeşil mercimeğe:1:)bir tutam yeşil soğan tere,3 kupa ayran

mercimekli bulgur pilavı mııı :47::47::47:
akreeeeeeeppppp
nasssıııll da severim
birde böğrülcelisi
süpppeeerrr olur
azıcık da tereyağı koy üstüne kokusu sinsin demlenene kadarrrr
offff offf offfff

kızlar bekar olduğum için büyük buzdolabı almadım ben evime büro tipi buzdolabım dolapsız da olmaz bütün bir yaz karpuzlar büyük olduğu için almadım küçük varsa küçüğünden aldım yoksa almadım dolaba sığmadığı için dışarda kalıyor malum tek başıma tüketemiyorum ve bozuluyordu
şimdi pişmanım alsaymışım suyunu çıkarır çıkarır meyve suyu gibi içermişim
haaa birde bunu allah kısmet ederse seneye ramazanda yapacam
tavsiye ederim kafaya koydum yaparım
soğuk soğuk insanın içi ferahlıyor valla

dünkü menüm

kahvaltı

öğleden sonra

akşam

öğlen yemeği yok ki amaaaa???:44:

bu akreepp yine süt rejmine rus gazuzu dietine başlamamıştı inş
öğlenleri 2 kupa süt içiyorsun bebeeeekkk
kız o caanım pilavı öğlen yesen akşama içsen şu sütü yer değiştir cancaaazzzıımmm

:16::16::16::16: oglumu okula yolladın sabahın sogugu beni dipcik gibi yaptı elma sirkeli suyumuda içtim :10::10::66::66::66::66:
kahvaltıya misafirlerim gelecek temizlik yapmam lazım birazda ikram :26::26:
geçmişe bir bakamda gelem :54::54:
elma sirkeli suuuu iyi aklıma getirdin kuşummmmmmm
herkese günaydın....

günün yoğunluğu başlamadan dünkü menümü yazayım:

sabah 1 dilim kek,çay ( iş yerinde simit yoktu bugün) sonrasında biraz acıktım yanımda getirdigim 1 dilim peyniri yedim

ara öğün:1 soda

öğlen: ıspanak yemeği, salata, domates çorbası

ara öğün: 1 armut

akşam yemeği: 1 çorba kepçesi bulgur pilavı, yarım tabak bamya, salata, az kaçırdım yarım yufkaya biraz et sote sarıp yedim:43:
akşam kısmını beğenmedim canım çok zengin olmuş:50:
herkese günaydıııınnnn:16: güya öğlenciyim diye seviniyordum, ooohhh öğlene kadar yat, istediğin saatte kalk hikayesi kurmuştum kafamdaa, ama nerdeeeeee, her gün saat 7 de ayaktyım, ve öğlene kadar o kadar çokyoruluyorum ki, okula yorgun gidiyorum:37::37:

pööööööffffffff:31:
napıyonki yoruluyon öğlene kadar ve takıma hiç uğramıyosunnnnn:47:gel bir listeni çıkar herkes eklesin dimi amaaa:47:
seni çooooooooookkk seviyoruuuummmmmm:16::16::16:

Eğer bir gün bu hayattan bıkıp, bir köprüden atlamak istersen beni araaa, sana eşlik edemem amaaa, o müthiş anı kaçırmak istemem:33::33:
bu ne sevgi aahhhhhhhh:24::24:
günaydııınn, evet öğretmenim, neden yatamıyorsunuz?rahatsızlık vs. mi , iş güç mü? eğer iş güçse hiiiiçç hayal bile etme, gerçekten yatılmıyor, kızım erkenden kalkıyor, babası erkenden kalkıyor, onlar kalkınca da ben yatamıyorum :(( evin dibinde de kreş var, çocukların sesinden zaten uyuyamıyorum, pöööfff ne zor hayatım varmış benim:27:
zor hayata bak yaaa:76:
zarte

kusum sengecmisteki aciklamayi okumamissin :51:
zarte neki kuşumm:26:
Gunaydinnnnnn
Bütün gecmisi okudum hepsini alıntıladim yanlış bir düğmeye basıp sildim iyimi
Valla grup süper bende cooook yorgunun yataktan kalkasım yok ama mecburum tabi

Dün çok uzak yollar katettim bu ara hiç. Birsey yiyemedim sadece adacayi ictim dogru olarak soonrasi bir pogoca
Eve geldim saat 8 amanın daldım sofraya cok fena ne yediğimi kac kasık hatta kac tabak yedigimi hatirlamiyorum
Artik bana ne deseniz haklisiniz ama sartlar beni bu hale getirdi
Neyse telden giriyorum zor oluyor okuldan gelim gorusuruz
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler tanisacaz allah kismet ederseh
oleyyyyyyyyyyyyy yine yememiş sonrası poğaça götürmüş......alcak kiloları alcakkkk:52:
evet işten güçten yatamıyorum, hafta içi çok eken başlıyor mesai... akşam eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum, bir de evle iş arası uzak, epey mesafe var, yol adamı ayrı bi yoruyo, hafta sonu da (yaza nişanım olacak inşallah) aileler tanıştı yemekti temizlikti öyle geçiyo, uykuya hasret yaşıyorum, afedersiniz malak gibi yatasım var:1:
ştttttttttt kızlar yorulmazz..kızlar yatmazzz..........:1:
evde meyve suyu işine sardırdım bugünlerde
dün üzüm ve karpuzu blandırda çekip süzdüm tel süzgeçte bardaklara doldurup dolapta soğumasını bekledimmm
waayy wayyy wayyy
bu ne güzellikti
inanın hazır meyve suları bu kadar lezzetli değiller
bekleyince üstü açık renk altı koyu oluyor tabi ne kadar süzerseniz süzün tortu kalıyor haliyle
ama kokteyl gibi görünüyor
tadı da enfesss
bugün de şeftali armut üzüm üçlüsü denenecektir
kuşummm o meyvelerin suyundan ziyade kendini yemen çok daha faydalı...
suyunda şeker çok fazla oluyor ama kendisi kabuğuyla lifiyle dengeliyor...ziyan olmasın diye değerlendirmen güzel ama her zaman suyunu çıkarman olmaz..
düşün onu yerken çene jimnastik yapıyor ama suyu doğrudan gidiyor mideye..
mercimekli bulgur pilavı mııı :47::47::47:
akreeeeeeeppppp
nasssıııll da severim
birde böğrülcelisi
süpppeeerrr olur
azıcık da tereyağı koy üstüne kokusu sinsin demlenene kadarrrr
offff offf offfff
evet canım ben de çok severim o yüzden tadına bakıverdim acıcık..öğlen yemeğim olucak az soonaaa buyur birlikte yiyelimm
6 ay oncee:emir_bebek: kizim var

kız o caanım pilavı öğlen yesen akşama içsen şu sütü yer değiştir cancaaazzzıımmm

canımm pilavı akşam yaptım öğlen nasıl yiyebilirim olmayan pilavı..yemeğim yoktu dün öğlen..okul sonrası pazara uğradım taze meyve aldım dolabımda da süt vardı..sağlıklı bir öğün yaptım..
nesli gibi poğaça almadımm:33:
rus rejimi değil tatlım..süt içmemiz lazım..

merhabaaa güzeller....

dünkü menüm

sabah: bir dilim ekmek, 8 tane fındık, domates, salatalık, dereotu ve şekersiz çay

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 8 y.kaşığı z.yağlı patlıcan yemeği ve 2 kaşık yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: bir tane elma

akşam: bir tane kırmızı biber dolması ve semizotu salatası

ara: 2 fincan açık çay

3 lt su.

dün akşam paldır küldür eve gittim yemek bulaşık halledildi ve bütün gece ütü yapıldı. sonuç akşam astığım 2 makina çamaşırı sabah topladım ve bu akşam yine aynı seromoniiii. kulağa ne kadar güzel geliyor değil mi

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.her gün akşam 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..

11.günde en az 5 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..

akrepcim ben senin öğlen yemegini diodum:) öğlen süt filan içmişsin yemek yememişsin ya ona dedimdi.

:60: hadi yaa
ben de dedim öğle yememiş demekki nasıl gözümden kaçmış kendi ağzı ile de yakalandı dedimdi:60:

tatlım öğlen yemeğim yoktu bende hamur işi tüketmemek adına sağlıklı bişiler yedim işte:103:

evet işten güçten yatamıyorum, hafta içi çok eken başlıyor mesai... akşam eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum, bir de evle iş arası uzak, epey mesafe var, yol adamı ayrı bi yoruyo, hafta sonu da (yaza nişanım olacak inşallah) aileler tanıştı yemekti temizlikti öyle geçiyo, uykuya hasret yaşıyorum, afedersiniz malak gibi yatasım var:1:
anamm senin tatli telasin var desene sen ne guzel hadi bakim en guzel gunlerin tadini cikart
hayirli sabahlar herkese yurus icen bebelerin uyumasini bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek: ama bacaklarimdan bir agriyor sormayim yaslandim galiba romatizmalarim azdi havada nemli soguk
bahaneee bahaneee
kalk bahane uydurma kendine
:1:diyene bakk :1:

ya vermeyin su akli su kiza allahim bahiresemanur gozum hatirlatma soyle seyleri yesin guclensin kuvvetlensin
elma sirkeli suuuu iyi aklıma getirdin kuşummmmmmm

oleyyyyyyyyyyyyy yine yememiş sonrası poğaça götürmüş......alcak kiloları alcakkkk:52:
.

evet canım ben de çok severim o yüzden tadına bakıverdim acıcık..öğlen yemeğim olucak az soonaaa buyur birlikte yiyelimm
aman ic onuda ic bir elma sirken eksikti :19:
kina yakkk :14:

canımm pilavı akşam yaptım öğlen nasıl yiyebilirim olmayan pilavı..yemeğim yoktu dün öğlen..okul sonrası pazara uğradım taze meyve aldım dolabımda da süt vardı..sağlıklı bir öğün yaptım..
nesli gibi poğaça almadımm:33:
rus rejimi değil tatlım..süt içmemiz lazım..
tmm canim sorun degil uzulmee aksam ye zaten oglen nerden vaktin olacakta pilav yapacan ye aksam ye canim afiyet bal seker kilo olsun :1:

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.her gün akşam 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..

11.günde en az 5 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..
sevdim bana uyarr
yanliz su sarimsak beni bozarr hersey guzel o kural bana biraz ters
ogretmenim yutmasam olmazmii

şu saat oldu öğleyi yemedim canım da istemiyor az önce bir tane şeftali yedim ööle bölmeden ısıra ısıra..elma gibiydi soğuk soğuk..dedim belki açılır midem yiyebilirim.
aslında aklım birine takıldı kapandı tüm iştahım..acım ama canım istemiyor hiç bişey:25:

Back
X