Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydın....

günün yoğunluğu başlamadan dünkü menümü yazayım:

sabah 1 dilim kek,çay ( iş yerinde simit yoktu bugün) sonrasında biraz acıktım yanımda getirdigim 1 dilim peyniri yedim

ara öğün:1 soda

öğlen: ıspanak yemeği, salata, domates çorbası

ara öğün: 1 armut

akşam yemeği: 1 çorba kepçesi bulgur pilavı, yarım tabak bamya, salata, az kaçırdım yarım yufkaya biraz et sote sarıp yedim:43:

herkese günaydıııınnnn:16: güya öğlenciyim diye seviniyordum, ooohhh öğlene kadar yat, istediğin saatte kalk hikayesi kurmuştum kafamdaa, ama nerdeeeeee, her gün saat 7 de ayaktyım, ve öğlene kadar o kadar çokyoruluyorum ki, okula yorgun gidiyorum:37::37:

pööööööffffffff:31:

herkese günaydıııınnnn:16: güya öğlenciyim diye seviniyordum, ooohhh öğlene kadar yat, istediğin saatte kalk hikayesi kurmuştum kafamdaa, ama nerdeeeeee, her gün saat 7 de ayaktyım, ve öğlene kadar o kadar çokyoruluyorum ki, okula yorgun gidiyorum:37::37:

günaydınnn :)öğretmen misiniz? ah keşke sizin yerinizde olsam, yatabilme ihtimalim olsaa:43:

inanmıyorum yaa sırf bna gıcık olsun diye takıma geliyor yürüyüşünü yazıyor..
:60: yürüyüş aşkını da benden almıyorsa ne oliiim:60:

seni çooooooooookkk seviyoruuuummmmmm:16::16::16:

Eğer bir gün bu hayattan bıkıp, bir köprüden atlamak istersen beni araaa, sana eşlik edemem amaaa, o müthiş anı kaçırmak istemem:33::33:

günaydınnn :)öğretmen misiniz? ah keşke sizin yerinizde olsam, yatabilme ihtimalim olsaa:43:

günaydııınn, evet öğretmenim, neden yatamıyorsunuz?rahatsızlık vs. mi , iş güç mü? eğer iş güçse hiiiiçç hayal bile etme, gerçekten yatılmıyor, kızım erkenden kalkıyor, babası erkenden kalkıyor, onlar kalkınca da ben yatamıyorum :(( evin dibinde de kreş var, çocukların sesinden zaten uyuyamıyorum, pöööfff ne zor hayatım varmış benim:27:

zarte
arzuuuu :47::27:
2 saat nerde yürüyon sen laaa
göbek ve kol kası işi ne oldu unuttun mu tamam yürü de bu hafta kapıştığımızı unuttun galiba
hatırladığım kadarı ile rukgus da kapışıyordu
ne oldu
:47::47::47::47:
kapışmayı ciddiye alan sadece ben miyimmm
rakiplereeeeeee sesleniyorum
bu haftanın birincisi bellli oldu galiba ama 2 gün kaldı şurada alın size fırsat :51::51::51::51::51:

kusum sengecmisteki aciklamayi okumamissin :51:

Gunaydinnnnnn
Bütün gecmisi okudum hepsini alıntıladim yanlış bir düğmeye basıp sildim iyimi
Valla grup süper bende cooook yorgunun yataktan kalkasım yok ama mecburum tabi

Dün çok uzak yollar katettim bu ara hiç. Birsey yiyemedim sadece adacayi ictim dogru olarak soonrasi bir pogoca
Eve geldim saat 8 amanın daldım sofraya cok fena ne yediğimi kac kasık hatta kac tabak yedigimi hatirlamiyorum
Artik bana ne deseniz haklisiniz ama sartlar beni bu hale getirdi
Neyse telden giriyorum zor oluyor okuldan gelim gorusuruz
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler tanisacaz allah kismet ederseh

günaydııınn, evet öğretmenim, neden yatamıyorsunuz?rahatsızlık vs. mi , iş güç mü? eğer iş güçse hiiiiçç hayal bile etme, gerçekten yatılmıyor, kızım erkenden kalkıyor, babası erkenden kalkıyor, onlar kalkınca da ben yatamıyorum :(( evin dibinde de kreş var, çocukların sesinden zaten uyuyamıyorum, pöööfff ne zor hayatım varmış benim:27:

evet işten güçten yatamıyorum, hafta içi çok eken başlıyor mesai... akşam eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum, bir de evle iş arası uzak, epey mesafe var, yol adamı ayrı bi yoruyo, hafta sonu da (yaza nişanım olacak inşallah) aileler tanıştı yemekti temizlikti öyle geçiyo, uykuya hasret yaşıyorum, afedersiniz malak gibi yatasım var:1:

560960_10151080665028248_898555773_n.jpg

☼ Günaydın diyerek başlayan bu güzel güne
☼ Yeni gün, size umutlarınızı, huzurunuzu,
☼ Yüreğinizin hak ettiği güzellikleri getirsin..
☼ Güneşin bereketiyle, çiçeklerin
mis kokusuyla,
☼ Coşkuyla..Aydınlık sabahlara keyifle,
☼ Huzurla,özlemlerinize kavuşmanız
☼ Dileğiyle... Gününüz Aydın
☼ Herşey Gönlünüzce Olsun..
”˜˜”*°•. ˜”*°••°*”˜ .•°*”˜˜”*°•.”˜˜”*°•
█▀░█▀░█░█░█▀▀░▀░█░░█▀▀░█▀█
▀█░█▀░█░█░█░█░█░█░░█▀▀░█▀▄
▀▀░▀▀░░▀░░▀▀▀░▀░▀▀░▀▀▀░▀░▀
”˜˜”*°•. ˜”*°••°*”˜ .•°*”˜˜”*°•.”˜˜”*°•.​

60589_10151080717918248_1338680010_n.jpg

Son düzenleme:
harbiden hemen de dilimi dışarı çıkarmıştımmmm:1:
:9::9::9::9: aynennn yaaaaa:9::9:

herkese günaydın....

günün yoğunluğu başlamadan dünkü menümü yazayım:

sabah 1 dilim kek,çay ( iş yerinde simit yoktu bugün) sonrasında biraz acıktım yanımda getirdigim 1 dilim peyniri yedim

ara öğün:1 soda

öğlen: ıspanak yemeği, salata, domates çorbası

ara öğün: 1 armut

akşam yemeği: 1 çorba kepçesi bulgur pilavı, yarım tabak bamya, salata, az kaçırdım yarım yufkaya biraz et sote sarıp yedim:43:

:46::46::46::46:

zaten evde çocuk varsa yatmak mümkü degil gece geç yatmamaya çalış vicudun dinlensin:38:
helede hem çalışıp hem ev işi çok zor

sen ne işle meşgulsün canım

seni çooooooooookkk seviyoruuuummmmmm:16::16::16:

Eğer bir gün bu hayattan bıkıp, bir köprüden atlamak istersen beni araaa, sana eşlik edemem amaaa, o müthiş anı kaçırmak istemem:33::33:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canı güzel yanları daha çoktur onları düşün :54:

Gunaydinnnnnn

Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler tanisacaz allah kismet ederseh

teşekkürler canım sagol :54:

Son düzenleme:
huuu huuuuuuuuuuuuuu ablacıgım nerelerdesin msn açılmıyo
kıs yoksa leslilen yürüyonmu bak sakın ha otur bebişlerine bakk :27::27::27:

evde meyve suyu işine sardırdım bugünlerde
dün üzüm ve karpuzu blandırda çekip süzdüm tel süzgeçte bardaklara doldurup dolapta soğumasını bekledimmm
waayy wayyy wayyy
bu ne güzellikti
inanın hazır meyve suları bu kadar lezzetli değiller
bekleyince üstü açık renk altı koyu oluyor tabi ne kadar süzerseniz süzün tortu kalıyor haliyle
ama kokteyl gibi görünüyor
tadı da enfesss
bugün de şeftali armut üzüm üçlüsü denenecektir

hayirli sabahlar herkese yurus icen bebelerin uyumasini bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek: ama bacaklarimdan bir agriyor sormayim yaslandim galiba romatizmalarim azdi havada nemli soguk

evde meyve suyu işine sardırdım bugünlerde
dün üzüm ve karpuzu blandırda çekip süzdüm tel süzgeçte bardaklara doldurup dolapta soğumasını bekledimmm
waayy wayyy wayyy
bu ne güzellikti
inanın hazır meyve suları bu kadar lezzetli değiller
bekleyince üstü açık renk altı koyu oluyor tabi ne kadar süzerseniz süzün tortu kalıyor haliyle
ama kokteyl gibi görünüyor
tadı da enfesss
bugün de şeftali armut üzüm üçlüsü denenecektir

nasıl canım çekti şuan anlatamam çok şekerli oluyor mu yoksa normal tatta mı oluyo??

Back
X