Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şimdi bende spor yarışmasına katılmak istiyorum ama nasıl olacak o ben koşu bandına çıkmıyorum. şuan da insanity diye bir program uyguluyorum. bende yarışmaya dahil olmak isterim ama bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum da.

Son düzenleme:
YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 70 snavg // salı 30 dk lesli yürüyüşmüdür nedir ondan yaptım //çarş
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//

iyide bu eski liste güzelim ben yazmıştım akşam pazartesiyi

şimdi bende spor yarışmasına katılmak istiyorum ama nasıl olacak o ben koşu bandına çıkmıyorum. şuan da insanity diye bir program uyguluyorum. bende yarışmaya dahil olmak isterim ama bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum da.
günlük spor dakikalarını listeye eklemen yeterli kuşum..
aybik gelince eklesin seni de listeye
cumadan cumaya devam eder yarışma..

297703_10151146042897789_1905630359_n.jpg
off ben de iki tanesi var napıcazz hem kilo hem de uykuyu çok seviyorumm:8
missdance ben arada kaçırmış olabilirim ama menülerini istersen ya akşam ya da ertesi gün toplu olarak yaz. böyle parça parça olunca şimdi dönüp sabah ne yemişti bu kız diye bakmak lazım eeee o da biraz zor oluyor toplu olursa hem neleri nasıl yediğini hem de örnek menü olarak arkadaşlarda uygulayabilir :34::34::34:

ben takımda değilim ama parça parça yazıyordum, ben de topluca yazayım o halde daha kolay görünür kaçamaklar;)

bilmeden birşey söylemeyeyim yine kızzzlarrr emin olmamakla birlikte bu konuda emin olan biri varsa lütfen yardımcı olsun benim bir arkadaşım vardı eşi doktor iç hastalıkları uzmanıydı adam kadın çay yerine bitki çayı içiyordu iş yerinde birgün baktım ki azalttı merak ettim ada çayı falan yada kekik içerdi eşi onun böyle şeyler içtiğini bilmiyormuş laf arasında öğrenince kocası çok kızmış ölçü vermiş 2 kupa dan başka gün içinde bitki çayı yasağı koymuş karaciğeri fazla çalıştırdığı için metobolizmaya ve sağlığa zararlıymış 2 kupadan fazlası öyle demişti tabi tansiyon şeker bütün bunları etkilediği gibi vucudu alt üst ediyor
tabi bu bilgiye güvenilir denilmez konu hakkında bilgisi varsa paylaşsın
bu bilgiyi doğru kabul edersek arzunun çayları çok olmuş :20::20::20:

allah nazardan esirgesin hemen nas ve felak suresi geliyor benden o yavruyaaa :nazar::nazar:

maşşşallllahhh yerim seni ben yerrrr :54::54::54::54: canım allah analı babalı büyütsün inşallah

ben sağlık sektöründeyim verilen bilgi doğru arkadaşlar, günlük 2 büyük kupadan fazlası karaciğeri yormakta. yine de ille de içecem diyorsanız günlük 3 kupa ve maksimum 1 ay süreyle bunu yapmak gerekiyor(muş), sonra biraz ara verip, sonra yeniden içebilirsiniz.

Son düzenleme:
canım listeye eklenince günlük yaptığın sporları yazıyorsun zaten gurup her hafta spor listesi hazırlanır bu konu dan hariç kol kası ve göbek kası çalıştırmak için kapışmamız vardı bizim 3 kişi unutmuşlarmıdır nedir bu hafta özellikle kol kasına ve göbek kasına ağırlık veren tek ben oldummmm :47::47::47: karıştırma yani zaten spor konusunda herkes birbirinin rakibi kim daha çok zaman ayırırsa haftanın spor birincisi olur dereceye girer
off ben de iki tanesi var napıcazz hem kilo hem de uykuyu çok seviyorumm:8

ben takımda değilim ama parça parça yazıyordum, ben de topluca yazayım o halde daha kolay görünür kaçamaklar;)

ben sağlık sektöründeyim verilen bilgi doğru arkadaşlar, günlük 2 büyük kupadan fazlası karaciğeri yormakta. yine de ille de içecem diyorsanız günlük 3 kupa ve maksimum 1 ay süreyle bunu yapmak gerekiyor(muş), sonra biraz ara verip, sonra yeniden içebilirsiniz.

benim gibi özdeşim kur deeermişiiimmm :52::52::52::52: bi düşün yaş pastayı görünce haykırasım geliyor alçakkkkk diye :60::60:

ceylinim teşekkür ederim yanlış hatırlamıyorum o zaman evet kızlar bu konuyu ciddiye alın normal siyah çaydan daha tehlikeli bitki çayları bizzat iç hastalıkları uzmanı eşine yasak koymuştu karaciğer fazla çalışınca şeker düşüyor şeker tansiyonu etkiliyor birden bire kendinizi dr bulabilir bu konuda ilaçlara başvurabilirsiniz üstelik hiçbirşeyiniz yokken amman ha halbuki bu kadar çok bitki çayı içmeseniz hiçbirşey olmuyacak

size benim de kullandıgım pratik bir saç modeli göstereyim:) küçük kızı olanlar okula gönderirken de yapabilir, değişik bir alternatif.[ATTACH=CONFIG]513588[/ATTACH]

Eklentiler

• $sac+modeli.webp
    $sac+modeli.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
mesai bitti kızlar ben sevdiceğime koşuyorum
öğleleri nafile kılıyorum malum
ramazanda tam 5 te okunuyordu günler kısalmaya başladı 4,30 da okunuyor ezanı muhammedi
allaha emanet olun

size benim de kullandıgım pratik bir saç modeli göstereyim:) küçük kızı olanlar okula gönderirken de yapabilir, değişik bir alternatif.[ATTACH=CONFIG]513588[/ATTACH]

ben üstüne çiçek takmadan kullanıyorum hem şık hem basit şipşak.teşekkürler paylaşım için ayrıca başka kolay ve şık beklerim.

ramazanda tam 5 te okunuyordu günler kısalmaya başladı 4,30 da okunuyor ezanı muhammedi
allaha emanet olun

allah kabul etsin...

hosgeldinn hosgeldin sefalar getirdin valla missdance gulum yanliz o dediklerin nedir yenilecek birseymi ben almayayim yeniliyorsaa :52::9:
yeni basladigin diyet turkceyse alalim bizde uygulariz belki kac kilosun bu arada?

hosbulduk hosbulduk sende hosgeldin

valla bende direnc hala suruyor ben bile inanamiyorum yani eritecez insallah su yaglarii

heheee seni bekledim tabi simdi takilmayalim bombaya dedik
bu arada o kotu simdi giyebiliyormusun cok merak ettimde pardon yani sana kilolu demek istemedim yanlis anlamaa
kokmuşşş seni giyemiyorum tabiki ama 1 ay önce bol geliyordu bilem nen ben hastayım ugraşma benle sen kendi kilolarınla ugraş aha en fazla 75 olayım 80 gene 85 degilim şişkocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:51: :51: :51:

aa evet örgü oyuncak yapıyodunuz dimi
bende palyaço yaptım kızıma ramazan ayında..
güzel örnekler varsa beklerim yada site adı

selam akrepcim bende hastalik o ya sana bir forum dresi vereyim orda hep birlikte oyuncak oruyoruz amigurumiforum.net
evet arkadaslar bizde 3 kardes yaristik ben ablalariyim onlar benden cok kilo verdiler simdi sira bende insallah

sevgili kaptanim ve takim arkadaslarim
bugunku menu

sabah iki bardak su icine benim fibre powder diye bir sindirimi guclendirii iksirim var onu koydum +cla 500 yardimcilarim yani

oglen salata 2 tane minik sosis
4 tanede patates kizartmasi ama dort tane yani bir catal mi desem

ikindi 2seftali 1 elma

aksam henuz yemedim ama yemegi dusunmuyorum
suanda elimde soda var onu iciyorum

tabi 60 dakika tempolu yuruyus ve gun icinde kosusuturma:)))

baslangic kilo 86.9
hedef kilo :78 (3 aydaki hedef kilom )

en kisa zamandada cizelgem geliyor

yarin yokum simdiden soyleyim toplantim var sabah uzak bir bolgede oyuzden gec geliri diye dusunuyorum ama girebilirsem gelirim

hiç begenmedim menunu ac dolanmışsın başta böyle yapıyor tez sıkılıyorsun sonradan vucut bu yemeye alışınca neyi kesmeyi düşünüyorsun neslihan hanımcım yemene dikkat etttttttttttttttttttttttttt

iyi akşamlar canımlar siyah_24 teşekkür ederim :) dediğin gibi spor kendime ayırabildiğim ve tek başıma kalabildiğim tek zaman. akşam yemeğinde barbunya ve bulgur pilavı vardı yanında salata ve yoğurt.

şimdi spor olarak bahsettiğim şeyler öyle koşu gibi birşeyler değil. videodan izleyerek yapılan spor programı şimdi ebru şallı'nın ki gibi dicem yaptığım spora hakaret olcak :) ama teknik olarak o tarzda.

eğer bilmeyenler varsa mutlaka googledan araştırsın evde koşu bandınız yoksa dışarı çıkıp yürüyecek vakitte ayıramıyorsanız ya da spor salonuna gidecek ne vakit ne de para yoksa işte tam size göre spor ihtiyacımız olan tek şey pc ve internet :)

ilk olarak jillian michael 30 day shred bunun youtube ta video örnekleri var

ikinci olarak insanity workout bu biraz daha ileri seviye ama herkes yapabilir. mutlaka araştırıp görmenizi isterim acayip faydalı programlar.

günaydın sabah kahvaltım

domates
salatalık
haşlanmış yumurta
peynir
zaytin
ceviz
gün kurusu ekmek yoookk :)

insanyti'yi ben torrentten indirdim kızlar başka nerede var bilmiyorum. başka yerden indirmek zor olur bence çünkü 7 gb falan.
kahvaltına bayıldım hele zaytin ne iice bayıldım :9: gün kurusu hemen yazacaktım ney diye kızlar benden önce davranmışlar bende ekmek çeşidi sanmıştım ilk önce sayende birşey daha ögrendik :1:

dünkü menüm

kahvaltı
yarım simit,peynir,2 ceviz,yarım domates,11 adet zeytin,1 kapsül omega3,şekersiz limonlu açık çay

öğle
çeyrek simit,2 kupa süt,3-4 adet günebakan çekirdeği

akşam
3 küçük kase cacık,sadece 1 çatal spagetti,1 tadımlık menemen(misafir vardı yemekte ayıp olmasın diye oturdum tabi..ama ağırlık cacıktaydı diğer menülere dokunmamak için)

50 dk yürüyüş
kitap:kırk vezir hikayeleri
2,5 litre su

3 kupa açık limonlu çay
sabah kahvaltına bayıldım ama o zeytinler fazla degilmi sence zeytin çok kilo yapıyor ve dikkat ediyorum her sabah kahvaltında inceledim 10 taneden fazla yiyorsun bence yarıya indir küçük bir dilim ekmek daha iyi b irde zeytinin cekirdegi yutulur diye cok önemli bilgiler var denemedim ama yutacagımıda sanmıyorum hem mide agrılaRINA BİR ÇOK HASTALIGA İYİ GELDİGİNİ HEMDE TOKLUK HİİSİ VERDİGİ SÖYLENİYOR MARANKİ AMCADANDA DUYMUŞTUM YANILMIYORSAM.öglen ve akşam yemegin seninde cok azıma geldi eziyet gibi valla ama eger böyle az yiyip az kilo veriyorsan tuhaf dogrusu acaba metobilizmamı alıştı bunlara şaşırtmakmı gerek ne dersin sadece bir fikirdi canım :23:

öğle arası yaklaşıyor ken itiraf edeyim dün geceden beri su içmiyorum şimdi öğle arası içerim kesin 1 litre pc karsısında unutuyorum ama aralarda öyle susuyorum ki susamışım yeni fark ediyorum
menülerimi yazayım
sabah
herzaman ki gibi simit +çay
öğle patates yemeği+yoğurt+karpuz
araya yanımda
armut getirecem
akşama bakalım
ne yaparım
kızlar aralarıma ve sularıma dikkat etmiyorum
zaman zaman bana baskı yapabilirmisiniz küçük küçük hatırlatma notları
birde kahvaltı hususu
kahvaltıda hiçbirşey yemek istemiyor canımmmm
herkes mi öyle
ramazandan sonra bir düzen tutturamadım gitti
En hatalı işi yapıyorsun bence sabah birşey yememek ögretmek için demiyormki eminim daha iyi biliyorsundur sabah erkekn kalkmak ve hemen bişey atıştırmak metobolizmanın hemen çalışmasını saglıyor hatta isterseniz öglene kadar hiç bir şey yemeyin öglene kadar metobolizma çalışmıyor eger yiyemiyorsan bile kendini zorla 2 zeytin hemen buzdolabının kapısını aç hopppp at mideye :21: onudamı sevmiyorsun 1 kaşık yogurt onudamı sevmiyorsun evde ilaç yerine bulundur bir kayısı badem fındık maksat sadece metobolizmanın çalışmasını saglamak :16:

tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım :17:
3 çocuk annesi ev hanımıyım 30 yaşındayım ve şişkoyummm :24::24::24::24:
geçen yıl 3 kızkardeş bu takımdaydık ve çok güzel günler geçirdik çok keyifliydi ben 83 den 73 düşmüştüm secdenur ablam fazla verememişti :9: turab içimizde en azimlimizdi 70 kusurkilolardan 50 kiloya düşmüştü hala çok zayıf gıcık :19::19:
bu sabah ablamla konuşuyorduk hadi yarışalım beraber zayıflayalım dedik takıma katılmaya karar verdik bakalım hangimiz daha iyi verecezz:27::27::27:

birbirimizi çoşturalım kızlar buyaz şişko şişko gezdim ama önümüzdeki yaz 60 olmak istiyorummmm :8::8::8::8:
:51:şu gıcık dedigin turab bende gıcık oldum valla tanımadan hiç almadı kilo he valla helal olsun al bendende o kadar gıcıkkkkkkk :51:

öğlen yemeğinde 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim yanında başka birşey yok.

kızlar herkes iyi mi?
bu arada 3 kızkardes demek sizsiniz hoşgeldiniz
ayy bahire hala gülüyorum ben o aybikle olayı anladığınız ana
ben neler yaptım bahsedeyim kısaca
spor salonum fos çıktı kızlar paramda boşa gitti
sırf yakın die orayı seçmiştim ama dün akşam bi gittim ki ne salon var ortada ne bişey
sanırım benim gibi bi kaç safı kandırıp kaçtılar
zaten sevmemiştim de dediğim gibi en yakın yer burası diye olur demiştim

gelelim dün neler yaptım

sabah
1 simit
şekersiz çay

ara
1 fincan bitki çayı(yeşil çayım bitti de)

öğle
1 haşlama patates
yeşillik

ara
1 fincan bitki çayı

akşam
patlıcan yemeği 3 yk kaşığı
bulgur pilavı 2 yk kaşığı
1 kupa ayran

akşam eve gittim yemeğe misafir vardı
onların çaya bizimkilerle bir yere gideceklermiş çıktılar
bende hemen tuvalet - lavobaya giriştim
sonra ev süpür toz al
en son yıkanan çamasırları katladım
aksam eve gidince ütü beni beklior yani
sonra yatağa geçip yarım saat müzik dinledim kitap okudum derken saat 1 gibi de yattım

spor salonum yalan oldu yeni bir yere bakmam lazım:16::32::32: gülüorum kendime
valla canım bulgur pilavı cekti koktu bile mübarek akşama hemen yapıyorummmmmmmmmmmmm:52:

arzuuuu :47::27:
2 saat nerde yürüyon sen laaa
göbek ve kol kası işi ne oldu unuttun mu tamam yürü de bu hafta kapıştığımızı unuttun galiba
hatırladığım kadarı ile rukgus da kapışıyordu
ne oldu
:47::47::47::47:
kapışmayı ciddiye alan sadece ben miyimmm
rakiplereeeeeee sesleniyorum
bu haftanın birincisi bellli oldu galiba ama 2 gün kaldı şurada alın size fırsat :51::51::51::51::51:
en iyisi yürümek ama koşu bandında degil bir senesi almıştım 1 ay kaldı evde yüzüne bile bakmadım geri verdim :9:

ayssss allah aşkına türkçe konuş valla ben cok cahilim bişey anlamıyorum şu sporların linkinide atarsan sevinirim merak ettim bir bakayım :44: :44:

bu arada öğlen arasında 20 dk yürüdüm. bu akşam bayılarak uyurum herhalde :1: bi de itiraf ediyorum çok açım!:43:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:47::47:

allaha emanet olun
allah kabul etsin :nazar:

kızlar çok yorgunum geçmşi okuyamayacak kadar yorguuunnn, ama bugün sabah yine 1 saatlik tempolu yürüyüşşüme yaptığımı söylemeden geçemeyeceğim, maksat akrebi gıcık etmekse eğer, heer halükarda hazırım:33::33:

kızlar çok yorgunum geçmşi okuyamayacak kadar yorguuunnn, ama bugün sabah yine 1 saatlik tempolu yürüyüşşüme yaptığımı söylemeden geçemeyeceğim, maksat akrebi gıcık etmekse eğer, heer halükarda hazırım:33::33:

inanmıyorum yaa sırf bna gıcık olsun diye takıma geliyor yürüyüşünü yazıyor..
:60: yürüyüş aşkını da benden almıyorsa ne oliiim:60:

siyahcım 15 adete kadar yenebilior zeytin

bhirecim 2 kupadan fazlası zararlı tabiki bitki çaylarının..ve takıma ait akrebin kurallarında yazar zatn günde 2 kupa bitki çayı diye

Yapılması mümkün olmayan 3 şey...

1. Saç tellerinizi sayamazsınız.
2. Gözlerinizi sabunla yıkayamazsiniz.
3. Diliniz dışarıdayken nefes alamazsiniz...

(Neyse hadi sokun dilinizi yerine, şaka yaptım, biraz tebessüm...)

:16::16::16::16: oglumu okula yolladın sabahın sogugu beni dipcik gibi yaptı elma sirkeli suyumuda içtim :10::10::66::66::66::66:
kahvaltıya misafirlerim gelecek temizlik yapmam lazım birazda ikram :26::26:
geçmişe bir bakamda gelem :54::54:

aa evet örgü oyuncak yapıyodunuz dimi
bende palyaço yaptım kızıma ramazan ayında..
güzel örnekler varsa beklerim yada site adı
ben artık yapmıyorum ama ablamın ördüklerini görünce yine coşuyorum
ablam çok sabırlı ben ayran gönüllü :6:

uffff kızlar hem yorgun hem de uykusuzum hala. dün akşam eve gittim yemekti bulaşıktı hemen onları toparladım çayı demleyip o arada çamaşırları astım. eşimin çayını hazırladım koydum. evi süpürdüm, sildim, tozunu aldım, makinedeki çamaşırları astım, küçük tuvalet ve büyük banyoyu da temizledim duşumu aldım. o kadar yoruldumki pazar gününden beri çamaşır yıkanıyor beş makina olmuş sabah yine ayarladım akşam gidince asacağım bu akşamda yıkananları katlar kaldırır ütülenecekleri ayırırımvakit kalırsa birazda ütü yaparım bir de tarifini aldım pastayı yaparım değişiklik olsun.
amanın kız hayırdır kaçkişi yaşıyorsunuz allah yardımcın olsun
geçen kardeşimle konuşuyoruz dedimki artık çamaşırları biriktiriyorum kaçgünde yıkıyorsun dedi 2 günde bir 5 makina :44: nefret ederim çamaşır işinden :36::36:

:52::52::52::52:
kızlarrrr hoşgeldinnniiizzz takım iyice coşmaya başladı akreeeeppppp sen nasıl bir şeysiiinnn yaaa heyecanlandım sevindim valla
bizde 2 kızkardeş yarışıyoruz kızlar aybik ve ben kardeşiz enterasan tarafı 1 ay kadar burada birbirimizden habersiz yazıştık o en sonunda şüphelenmiş aradı sordu ve ortaya çıktı ki biz kardeşiz kullanıcı adlarımız gerçek adlarımız değil . 3. kardeşimizin düğünü için zayıflamaya karar verince ben süpriz yapmak istemiştim oysa ki ...
bu süreci 2. takım olarak hep beraber yaşadık herkes şaşkındı :53::53: herkes güldü halimize:52::52::52::52::52:
akrep kaptanım o zaman demişti ki 3 kız kardeş de takımda idi demişti demek onlar sizlersiniz :52::52::52:
ama siz üçünüz bizi geçemezzzsinizzzzz
değil mi aybiiikkkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9:
hadibeeee vayy çok güzel demekki bayabir güzel geçicek buyarışmaaaa:27::27:

selam akrepcim bende hastalik o ya sana bir forum dresi vereyim orda hep birlikte oyuncak oruyoruz amigurumiforum.net
evet arkadaslar bizde 3 kardes yaristik ben ablalariyim onlar benden cok kilo verdiler simdi sira bende insallah

sırakimde görüşürüzzzz:27::27::27:

:51:şu gıcık dedigin turab bende gıcık oldum valla tanımadan hiç almadı kilo he valla helal olsun al bendende o kadar gıcıkkkkkkk :51:

:
:9::9::9::9:
eskiden bana kızardı abla azye yavaş yeee bende darılırdım :2::2: hepderdim dogum yapıncagörürsün sen ve tabikii dogumdan sonra çok kilo almıştı hıh dedim gördünmü bana kızıyordun sen benden beter oldun :9::9:
ama utandırdı eski formunundaha altına düştü :nazar::nazar: hiç çocuklu bir anne gibi degil kendi çocuk gibi

Son düzenleme:
Back
X