Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // çarşamba 30 dk yürüyüş
banusultan:çarşamba 30 dk pilates,45 dakika leslie//

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

aybik kızın çok vakit kaybediyormuş gerçekten masada.ne denediysen olmamıştır zaten de ben yine de sorayım,yemek arkası aktivite önerdin mi,çabuk bitir de şunu yapalım gibi.bir de kreşte nasıl yiyormuş acaba..
yardım konusunda arkandayım canım,stres yapma tamam mı..we love you..:16::16:

teşekkürler canım:16: evet kızım malesef masada çok bekletiyor, ağzında lokma olduğunu unutan tuhaf bir çocuk,çiğnemeyi unutuyor, tv izleyerek kahvaltı yapıyor, açmazsam tv yi ağlıyor, açarsam tv ye dalıyor, böyyle bir karmaşıklık içindeyiz. evet her türlü kandırma politikasını deniyoruz banu, amaaa çocuk çiğneme işini hılznadırmıyor

buyrun efendimmmmmmmmmmm:)

$1.webp

herkese günaydın bu arada, sabah evin önünd epolis arabasını gördüm, ne oluyor diye panjuru çektim, tabi harıl hurul ses geldi, aşaı bir baktım ki 20-25 kişilik kalabalık panjur sesine başlarını kaldırmışlar bana bakıyorlar:53::53: ve ben geceliğimleyim:53: :60: :60: Allah 'ım rezil oldum sabah sabah yaaaaaaaaa:27: basından gelmişler,polis zabırta belediye elemanları, halk toplanmış herkes bana bakıyor, çok rezil bir durummm:33:

arzucum ikimiz aynı anda yazdık galiba senin listeden benim güncelim yok benmkinde de senin güncelin :) ekliyorum canım ben:
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // çarşamba 30 dk yürüyüş

günaydın hatunlar...

dünkü menüm..
sabah...1 fincan çorba/1 dlm t.b.ekmeği/salatalık/biber/1dlm peynir/5 zeytin
ara...... 1 avuç fındık içi
öğlen.... 1 klase yayla çorbası/1,5 dlm k.ekmek/1 kase haşlanmış k.biber/1/5 kase yoğurt
ara....... 1 elma
akşam... 1 kase yoğurt/1 minik mücver

su 2 lt
siyah çay kupa kupa
spor.... asistoyla 1,5 saat aletli spor yaptık parkta sonra yürüdüm bol bol

kitap.... alacağım bittiler
puzzle.. orta göbek kaldı...

dün ne yaptım...

sirketten çıkınca doğru spora.... sonra asistoyu yürüyerek eve bıraktım... eve gelirkende yürüdüm bir kaç durak önceden indim... eve geldim yemek yenmiş baktım masa toplandı bulaşıklar yıkandı salon şöyle bir el süpürgesilye süpürüldü.... çay demlendi anne babaya... meyvel hazırlandı... boşlar toplandı yıkandı...kuruyan çamaşırlarım vardı onlar ütülendi asıldı katlandı yerleşti....
haftasonu temizlik var fazla uğraşmadım...

herkese günaydın bu arada, sabah evin önünd epolis arabasını gördüm, ne oluyor diye panjuru çektim, tabi harıl hurul ses geldi, aşaı bir baktım ki 20-25 kişilik kalabalık panjur sesine başlarını kaldırmışlar bana bakıyorlar:53::53: ve ben geceliğimleyim:53: :60: :60: Allah 'ım rezil oldum sabah sabah yaaaaaaaaa:27: basından gelmişler,polis zabırta belediye elemanları, halk toplanmış herkes bana bakıyor, çok rezil bir durummm:33:

bari gecelik güzelmiydi sen ondan haber ver... tüh be kaçırdık görüyonuz mu:)))) :33:

iş yerindeyim şansımı bi deneyim dedim taktım kulaklıklarımı vallaha da açtı, ama reklam girmiş iyi mi:)

yakın olsak valla gelir alır hadi yürüyüş hadi spor diye başının etini yerdim... kaçamazdında.....
ben açamıyorum yazıkk.... aklınızda kalanları paylaşın anacım... kaptanım sende izliyosun... izleyen arkadaşlar izleyemeyenlere bilgiler versin bari....

neslihan:
genic : çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet + 10 dk twister //

hadi bende dün başladım bisikletin altına 2 tane paspas koydum ki ses çıkmasın.

yakın olsak valla gelir alır hadi yürüyüş hadi spor diye başının etini yerdim... kaçamazdında.....
ben açamıyorum yazıkk.... aklınızda kalanları paylaşın anacım... kaptanım sende izliyosun... izleyen arkadaşlar izleyemeyenlere bilgiler versin bari....
ben izleyemedim iş çıktı ://
en son bi kadının pastalarını gösteriyodu, akrep bize komplo mu kuruyo nee:)

dün neler olmuş bakalım

sabah: 2 mürdüm eriği, 1 tane küçük şeftali ve 1 fincan yeşilçay

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 2 kepçe çorba ve 1 tane armut

ara: 1 tane elma ve bir armut

akşam: 2 kepçe çorba

şekersiz çay 6 kupa falan, 3 lt su.

kitap : çocuğunuza kulak verin 20 sayfa

dün akşam iş çıkışı anneme gittim bugün günü vardı. onun için muhallebili güllaç yaptım, peynirli gül böreği sardım hazır olsun da hemen pişirsin diye sonra eve geçtim saat 21:30 du. oğluş mısır istedi onu ocağa koydum çamaşırlarım vardı onları topladım katladım kaldırdım. makinaya çamaşır attım. ütüm vardı onları ütüledim. oğlanın valizini hazırladım. bizimkiler meyve yerken bende sporumu yaptım ohhh. hadi işlerimi bitirdim nar almıştım çok severim oturayımda bir nar yiyeyim dedim oğlan ona da sulandı bir tane narı yedi bende ayıkladım tek tük tadına baktım sadece :))))))

annemlerdeyken eşimi kuzeni aradı izmirde yaşıyor kardeşi gelmiş trabzondan marmaristeki kuzenine gitmişler hep beraberlermiş konuştular ettiler buna sizde gelin haftasonu demişler yeğenini doğumgünü var diye gelemem dedi sonra bana sordu sen bilirsin dedim durumu anlattım. kardeşini aradı biz gelmesek böyle böyle falan filan derken gidiyoruz dedi bana. bakalım yarın öğleden sonra çıkıcaz yola pazara dönücez hem onu biraz sıkıntısı stresi gider hemde değişiklik olur hepimiz için. arasıra kırmamak lazım eşleri suyuna gitmek lazım değil mi :34::34:
kaç haftanın üstüne kendimi de ödüllendiricem.

yalnız kızlar bir yardım edin bana şimdi gideceğimiz kuzenlerinden birinin eşini sadece bir defa düğünde gördüm yakından tanımyorum. 2 tane çocukları var yaşları 15-18 arası çok net biliyorum. ilk defa da gideceğim için elim boş gitmek istemiyorum ne kadına ne de çocuklara acaba ne götürsem bilemedim. çocuklardan büyük olan kız ona takı falan almayı düşünüyorum. şu gençlerin uzun değişik değişik taktıklarından peki ya erkek olana ha tabii birde anneleri var yaşı da sanırım 40 civarı ya ona ? Allah' ım ya ne götürebilirim bana bir fikir verin nolurrrrrr. en kötüsü tanımıyorum fikrinize ihtiyacım var.

hadi bakalım siz olsanız evinize ilk defa gelecek ve bir gece kalacak eşinizin kuzeninin eşinden ne gelse hoşunuza giderdi ?

yalnız kızlar bir yardım edin bana şimdi gideceğimiz kuzenlerinden birinin eşini sadece bir defa düğünde gördüm yakından tanımyorum. 2 tane çocukları var yaşları 15-18 arası çok net biliyorum. ilk defa da gideceğim için elim boş gitmek istemiyorum ne kadına ne de çocuklara acaba ne götürsem bilemedim. çocuklardan büyük olan kız ona takı falan almayı düşünüyorum. şu gençlerin uzun değişik değişik taktıklarından peki ya erkek olana ha tabii birde anneleri var yaşı da sanırım 40 civarı ya ona ? Allah' ım ya ne götürebilirim bana bir fikir verin nolurrrrrr. en kötüsü tanımıyorum fikrinize ihtiyacım var.

hadi bakalım siz olsanız evinize ilk defa gelecek ve bir gece kalacak eşinizin kuzeninin eşinden ne gelse hoşunuza giderdi ?

geniccim erkek olana bir sweatshirt alabilirsin yada parfüm

kadına da hırka alabilirsin mesela? eşarp fular tarzı birşey de olabilir.

Back
X