- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
ne güzel öneriler.o saçma sapan dukan,tek besin diyeti gibi zırvalara prim vereceklerine bunlara yönelseler keşke..tatlım aklımda kalnları hemne yazıyorum..ekmeğin ve hamurişlerinin tıpkı tuz gibi ödem tuttuğunu öğrendimve insanı bön yaptığını salaklaşıp mayıştırdığını..
koyunları ve inekleri örnek verdi nasıl beslenip yağlandıklarını herkes de ot dedi..o da onların yediği arpa çavdar saman buğday hepsi ottur dedi..ve onlardan ekmek yapılır dedi..koyunun kuyruğu onlardan yağlanırmış..ve bizlerin simir şeklinde oluşan göbeğimizdeki yağlar ekmek ve fruktoz yağıymış..hani akşam tv izlerken yediğimiz meyveler o an akşam yemeğini hazmetmekte olan mideye indiğinde anında göbeğe yağ olarak iniyormuş dolayısı ile karaciğer de yağlanıyor ve hastalık habercisi..aynı bira göbeği gibi göbek yapıyormuş..
meyve bir adet kahvaltıda yenebiliyor..ekmek yerine ceviz badem öneriyor..kahvaltıda zeytin ve cevize doyana kadar izin var..tereyağında yumurta,ceviz,zeytin,peynir,domates,salatalık,yeşillik le oluşan kahvaltı çok sağlıklı ve sağlam bir kahvaltı olduğu için mide bunları eritirken sanki 5 km yol yürüyormuş gibi enerji sarfedermiş ve uzun süre tok tutuyor sizi..
bende kitabı var ve gayet sağlıklı olduğu için uygulamaya çalışıyorum menülerimde burda paylaşırım kızlar ara ara..
ay yok kuşum olurmu hiç demekki diğer bölüme geçmiş reklam sonrası
tatlım şok ya da bim de küçük mutfak aletleri var gayet uygun fiyat onlardan alabilirsin..çocuklara kitap alabilirsin..bazen uygun fiyata çarşaf takımı bile oluyor hem de kaliteli ve güzel..
merhaba kızlar
misafirlerim vardı saat 3 de onları olculadım ardından eşim geldi yemekyap derken ugrayamadım yarın tartı günü:18::18::18: neler yaptınız bakalım geçmişi bir okuyamda gelem
aynen zulaleyim,ev düzenli olsun derken hafiften cinnet geliyor artık bu ara bana.hiç rahat oturamıyorum,iş hiç bitmiyor..dağınıklık benim can düşmanım,hafiften otizm mi var bende diye düşünmüyor değilim.her şey yerinde dursun,hiç dağılmasın,hiç değişmesin istiyorum.öfff hatta pöffff.

dün de eşim bizim ev çok düzenli ondan dağınıklık olmuyor dedi sinir etti beni.bu işte rolüm yokmuş gibi,marifet evin kendindeymiş gibi..