Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geniccim erkek olana bir sweatshirt alabilirsin yada parfüm

kadına da hırka alabilirsin mesela? eşarp fular tarzı birşey de olabilir.

evet bu çok güzel bir fikir.

eve konabilecek güzel bir nazar boncugu, konsol üstü şık bir saat de güzel olabilir.

nazar boncuğunu süper fikir. saat için nasıl bir evi var bilmiyorum onu es geçiyorum dur akşam iş çıkışı bu işi de halledeyim diyorum.

bu arada alternatifler bekleniyor hala ???????

hediye ....

bayana ev hediyesi en güzeli tanımıyorsun madem nazar boncuklu hoş bir armağan olur... ama kıyafet risk demek kıza şal tarzı fular belki... takıyı beğenir beğenmez bellimi olur ama fuları şalı kullanır muhakkak... mavili--lilalı---siyahlı---- renkli bir şey...anneyede geniş şallardan olabilir tek yada iki renkli olan omuza alınanlardan biraz daha kızınkine göre kalın olanlar tek renk kendinden desenli olabilir... siyah-lila/yeliş-mor/kırmızı-siyah vs... renklerde...iyi oğlana mesela şu eski tip minyatür motorsiklet yada arabalardan olabilir şimdi çok revaçta patronum bile cadillac serisi kardeşim motor serisi kurdu.. avm mudo--hatta şu semt mazalarında bile var... tavsiye ederim

Son düzenleme:
turab rakibim hoşgeldin.kaç kilosun bakalım?sınavın nasıl geçti?kızın nasıl iyi mi?

aa nurceng sende buradasın ha? hoşgördük. kızım çok iyi teyzesi büyüyor senin oğluşun nasıl? emeklemeden yürüdü o demi :1: sınavlarımın birini verdim birindede direkten döndüm hala uğraşıyorum :17:. 52 kiloyum ( senin için gittim tartıldım hemen şimdi)

yakın olsak valla gelir alır hadi yürüyüş hadi spor diye başının etini yerdim... kaçamazdında.....
ben açamıyorum yazıkk.... aklınızda kalanları paylaşın anacım... kaptanım sende izliyosun... izleyen arkadaşlar izleyemeyenlere bilgiler versin bari....
tatlım aklımda kalnları hemne yazıyorum..ekmeğin ve hamurişlerinin tıpkı tuz gibi ödem tuttuğunu öğrendim:53: ve insanı bön yaptığını salaklaşıp mayıştırdığını..
koyunları ve inekleri örnek verdi nasıl beslenip yağlandıklarını herkes de ot dedi..o da onların yediği arpa çavdar saman buğday hepsi ottur dedi..ve onlardan ekmek yapılır dedi..koyunun kuyruğu onlardan yağlanırmış..ve bizlerin simir şeklinde oluşan göbeğimizdeki yağlar ekmek ve fruktoz yağıymış..hani akşam tv izlerken yediğimiz meyveler o an akşam yemeğini hazmetmekte olan mideye indiğinde anında göbeğe yağ olarak iniyormuş dolayısı ile karaciğer de yağlanıyor ve hastalık habercisi..aynı bira göbeği gibi göbek yapıyormuş..
meyve bir adet kahvaltıda yenebiliyor..ekmek yerine ceviz badem öneriyor..kahvaltıda zeytin ve cevize doyana kadar izin var..tereyağında yumurta,ceviz,zeytin,peynir,domates,salatalık,yeşillik le oluşan kahvaltı çok sağlıklı ve sağlam bir kahvaltı olduğu için mide bunları eritirken sanki 5 km yol yürüyormuş gibi enerji sarfedermiş ve uzun süre tok tutuyor sizi..
bende kitabı var ve gayet sağlıklı olduğu için uygulamaya çalışıyorum menülerimde burda paylaşırım kızlar ara ara..
ben izleyemedim iş çıktı ://
en son bi kadının pastalarını gösteriyodu, akrep bize komplo mu kuruyo nee:)
:1: ay yok kuşum olurmu hiç demekki diğer bölüme geçmiş reklam sonrası
yalnız kızlar bir yardım edin bana şimdi gideceğimiz kuzenlerinden birinin eşini sadece bir defa düğünde gördüm yakından tanımyorum. 2 tane çocukları var yaşları 15-18 arası çok net biliyorum. ilk defa da gideceğim için elim boş gitmek istemiyorum ne kadına ne de çocuklara acaba ne götürsem bilemedim. çocuklardan büyük olan kız ona takı falan almayı düşünüyorum. şu gençlerin uzun değişik değişik taktıklarından peki ya erkek olana ha tabii birde anneleri var yaşı da sanırım 40 civarı ya ona ? Allah' ım ya ne götürebilirim bana bir fikir verin nolurrrrrr. en kötüsü tanımıyorum fikrinize ihtiyacım var.

hadi bakalım siz olsanız evinize ilk defa gelecek ve bir gece kalacak eşinizin kuzeninin eşinden ne gelse hoşunuza giderdi ?

tatlım şok ya da bim de küçük mutfak aletleri var gayet uygun fiyat onlardan alabilirsin..çocuklara kitap alabilirsin..bazen uygun fiyata çarşaf takımı bile oluyor hem de kaliteli ve güzel..

hediye ....

bayana ev hediyesi en güzeli tanımıyorsun madem nazar boncuklu hoş bir armağan olur... ama kıyafet risk demek kıza şal tarzı fular belki... takıyı beğenir beğenmez bellimi olur ama fuları şalı kullanır muhakkak... mavili--lilalı---siyahlı---- renkli bir şey...anneyede geniş şallardan olabilir tek yada iki renkli olan omuza alınanlardan biraz daha kızınkine göre kalın olanlar tek renk kendinden desenli olabilir... siyah-lila/yeliş-mor/kırmızı-siyah vs... renklerde...iyi oğlana mesela şu eski tip minyatür motorsiklet yada arabalardan olabilir şimdi çok revaçta patronum bile cadillac serisi kardeşim motor serisi kurdu.. avm mudo--hatta şu semt mazalarında bile var... tavsiye ederim

tatlım aklımda kalnları hemne yazıyorum..ekmeğin ve hamurişlerinin tıpkı tuz gibi ödem tuttuğunu öğrendim:53: ve insanı bön yaptığını salaklaşıp mayıştırdığını..
koyunları ve inekleri örnek verdi nasıl beslenip yağlandıklarını herkes de ot dedi..o da onların yediği arpa çavdar saman buğday hepsi ottur dedi..ve onlardan ekmek yapılır dedi..koyunun kuyruğu onlardan yağlanırmış..ve bizlerin simir şeklinde oluşan göbeğimizdeki yağlar ekmek ve fruktoz yağıymış..hani akşam tv izlerken yediğimiz meyveler o an akşam yemeğini hazmetmekte olan mideye indiğinde anında göbeğe yağ olarak iniyormuş dolayısı ile karaciğer de yağlanıyor ve hastalık habercisi..aynı bira göbeği gibi göbek yapıyormuş..
meyve bir adet kahvaltıda yenebiliyor..ekmek yerine ceviz badem öneriyor..kahvaltıda zeytin ve cevize doyana kadar izin var..tereyağında yumurta,ceviz,zeytin,peynir,domates,salatalık,yeşillik le oluşan kahvaltı çok sağlıklı ve sağlam bir kahvaltı olduğu için mide bunları eritirken sanki 5 km yol yürüyormuş gibi enerji sarfedermiş ve uzun süre tok tutuyor sizi..
bende kitabı var ve gayet sağlıklı olduğu için uygulamaya çalışıyorum menülerimde burda paylaşırım kızlar ara ara..

:1: ay yok kuşum olurmu hiç demekki diğer bölüme geçmiş reklam sonrası

tatlım şok ya da bim de küçük mutfak aletleri var gayet uygun fiyat onlardan alabilirsin..çocuklara kitap alabilirsin..bazen uygun fiyata çarşaf takımı bile oluyor hem de kaliteli ve güzel..

hemen notlarıma ekliyorum hepsini çünkü biri olmazsa diğerini alabileyim. akşam bu işi halletmem lazım yarına kalmasın kesinlikle. kızlar fikirleriniz için çokkkk teşekkür ederim. çok güzel fikirler verdiniz valla. hatta akrebinkini okuyunca :28: birden böyle oldum çünkü evde oğlanın doğumgünüde gelen pike takımı var denizci desenlii özdileğin acaba onu mu götürsem oldum biran için çünkü paketli duruyor baza altında açmamıştım çok var hediye götürürüm diye.

merhaba kızlar
misafirlerim vardı saat 3 de onları olculadım ardından eşim geldi yemekyap derken ugrayamadım yarın tartı günü:18::18::18: neler yaptınız bakalım geçmişi bir okuyamda gelem

geçmiş olsun akrepçimmm

nasılsın şimdi

kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş

kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum

3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin

tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim

bende durumlar böyle :43:

erkek milletinin biryerlerini kesip eline verecen

DÜNKÜ MENÜM

sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül

öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,

(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)

akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..

(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerek:1:akşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor:1:artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)

çok geçmiş olsunnn akrepp

pazartesi gününden beri işe yürüyerek gidip geliyorum, kapkara oldum ama zayıfladım, kilomu bilmiyorum ama yazın aldığım pantolon da tişörtte bol geliyor, yürümek iyi geliyor:16:
:46::46: en güzelini yapıyorsun canım zaten çok yogunsun başkatürlü fırsatın olmaz zaten:46:

bugünden sonra sabah popomu kaldırıp yürüyüşe başlicam..hemde sahile inmeyi planlıyorum..ohh misss deniz havası ile birlikte
yürümek güzel..yürüdükçe fazlasını istiyor daha fazla yürüyosun beden zindeleşiyor:52:
bende bende:10::10:

herkese günaydın bu arada, sabah evin önünd epolis arabasını gördüm, ne oluyor diye panjuru çektim, tabi harıl hurul ses geldi, aşaı bir baktım ki 20-25 kişilik kalabalık panjur sesine başlarını kaldırmışlar bana bakıyorlar:53::53: ve ben geceliğimleyim:53: :60: :60: Allah 'ım rezil oldum sabah sabah yaaaaaaaaa:27: basından gelmişler,polis zabırta belediye elemanları, halk toplanmış herkes bana bakıyor, çok rezil bir durummm:33:
:9::9::9: allah senii :9::9::9:
temizledilermi bari pis kokular gittimi:25:

ne kadar da değişiyor insan değil mi??

Eki Görüntüle 518998
10 yaş gençleşmiş vaybee
bari gecelik güzelmiydi sen ondan haber ver... tüh be kaçırdık görüyonuz mu:)))) :33:
:60::60::60::60::60::60::60:

selamunaleykum...
NESLİİ iyiki yakınımda değilsin varya eşime söylesen öyle tatlı yesin felan diye adam doldurur getirir bir de kendi yedirirdi ucuz kurtardımm:27:

kuşum secdenur Türkiyede değil sanırım Azerbaycan dı..yanlış hatırlamıyor isem..

eveeettt açıklıyoruumm cumaa nesliye ben misafir gidiyoruuummmm:40: deermişiimmmmmmmm:27::27::27: düşünsenize ben gitsem diğer cumaya kesin neslinin kilosuna çıkarım neler hazırlamıştır neler şimdi..ehh yemek kültürüde bizden gel de yeme:29:
gelsen ne var valla iclikofteden baslardik ohh sonrada gece yatmadan mercimekli koftee kunefe arkasindan valla ayni memleketli sayiliriz cicicm sen gel ben seni benim kilodan bir fazlaya ulastirirm inanki
tam 14 sayfa geriden buldum:53::53::53:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

şimdi arkadaşlar ben durumumu bir anlatayım, sıkıntımı da anlatayım, eğer ben anlatabildiysem sizler de anlayabildiyseniz bana şu spor listesi konusunda yardımcı olmanızı isteyeceğim.

biliyorsunuz ki ben çalışıyorum, ama işe öğlen gidip akşam 6 da geliyorum. her sabah saat 8 de uyanıp, kahvaltı hazırlmaya başlıyorum, kızıma kahvaltı yaptırmam tam 1,5 saatimi alıyor, çünkü malesef oyalanarak kahvaltı yapıyor, derken onu giyindirip okuluna bırakıyorum, bu arada saat 10 :00 oluyor, saat 10:00 da eve geliyorum, kahvaltı masasını topluyorum, mutfağı topluyorum, yatak odasını topluyorum, oturma odasını topluyorum, ve yemek yapıyorum, derken saat 11:30 oluyor. 11 :30 da giyinmeye başlıyorum, saat 12 :00 de iş yerinde olmmam gerekiyor, saat 12 : 00 de iş yerinde oluyorum, saat 18: 00 de evde oluyorum, hemen masayı hazırlıyorum, yemek yedirmeye uğraşırken 1,5 saat daha gidiyor, sonra mutfak toplama çay koyma çay getirme derken toplam 2 saat geçiyor, yani şööyle oohh diyebilceğim saat 21: 00 oluyor, onda da okul için ertesi gün hazırlığı, 2. takım gözden geçirmesi vs. derken saat 22:00 oluyor

eee ne var bunda diyeceksiniz, hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz napalım yani diyeceksiniz biliyorum, evet hepimiz koşuşturmaca içindeyiz, ben telaşemi anlattım, 2. takıma sık girip muhabbet edemiyorsam istmediğimden değil, sadece geçen yıldan çok daha fazla koşturduğumdan. hepimiz aynı koşuşturmaca ve telaşedeysek eğer, lütfen şu spor listesini her gün işeyelim, her gün yaptığımız sporları ekleyelim, yani her defasında ben geleyim de 10 sayfa 15 sayfa gerilerden listeyi aramakla zaman kaybetmeyeyim, zaten gün içinde çok yoruluyorum, böyle liste aramakla da yaptığım işten keyif alamıyorum. sıkıcı hale geliyor, aslında spor bakanlığımdan memnunum, şikayet etmiyorum, ama sadece biraz daha hassas ve yardımcı olmanızı rica ediyorum eğer mümkünse :(((((((((
haklisin zor is valla yanliz ben orda kalmisim azicik utaniyorum kendimden ay :14:
bugünden sonra sabah popomu kaldırıp yürüyüşe başlicam..hemde sahile inmeyi planlıyorum..ohh misss deniz havası ile birlikte
yürümek güzel..yürüdükçe fazlasını istiyor daha fazla yürüyosun beden zindeleşiyor:52:
bir o eksikti aman eksik kalma gerci sahil kenarida hic fena degil ama super ya bana hatirlatma kizim su denizi memleketi aaa
vallaha ceylin guzelim super motive veriyor su resimler inanki ellerine saglik
herkese günaydın bu arada, sabah evin önünd epolis arabasını gördüm, ne oluyor diye panjuru çektim, tabi harıl hurul ses geldi, aşaı bir baktım ki 20-25 kişilik kalabalık panjur sesine başlarını kaldırmışlar bana bakıyorlar:53::53: ve ben geceliğimleyim:53: :60: :60: Allah 'ım rezil oldum sabah sabah yaaaaaaaaa:27: basından gelmişler,polis zabırta belediye elemanları, halk toplanmış herkes bana bakıyor, çok rezil bir durummm:33:
:1:cok komik kiz seni haberlerde gecelikle gormeyelim
ben izleyemedim iş çıktı ://
en son bi kadının pastalarını gösteriyodu, akrep bize komplo mu kuruyo nee:)
kesin komplodur kesin yapar oyle seyler o
yalnız kızlar bir yardım edin bana şimdi gideceğimiz kuzenlerinden birinin eşini sadece bir defa düğünde gördüm yakından tanımyorum. 2 tane çocukları var yaşları 15-18 arası çok net biliyorum. ilk defa da gideceğim için elim boş gitmek istemiyorum ne kadına ne de çocuklara acaba ne götürsem bilemedim. çocuklardan büyük olan kız ona takı falan almayı düşünüyorum. şu gençlerin uzun değişik değişik taktıklarından peki ya erkek olana ha tabii birde anneleri var yaşı da sanırım 40 civarı ya ona ? Allah' ım ya ne götürebilirim bana bir fikir verin nolurrrrrr. en kötüsü tanımıyorum fikrinize ihtiyacım var.

hadi bakalım siz olsanız evinize ilk defa gelecek ve bir gece kalacak eşinizin kuzeninin eşinden ne gelse hoşunuza giderdi ?
bence sadece ev hediyesi al yeter ne yapacan cocuklari nevresim takimi super bir fikir bencede
bir kedi gördüm galiba...

nesliiiiiiiiiiiiiiiiii hani tam gaz halin neler oluyor orada heyyyyyttttt....
buyrun benimmmmmm
anacim tam gaz ileriyim meraklanmayin sadece cok yogunum bugunlerde okadar misafir telasesi is guc cocuklar oooo kahve icmek icin oturdum hem sizleri gorim dedim
ben bu hafta menulerimide yazamadim ya sabah cok guzel kahvalti yapiyorum oglen guzel yiyorum sonrasi su cay maden suyu baska hic birsey yok sabah karnim gurul gurul kalkiyorum ki diyet yaparken ac kalkmak beni mutlu ediyor

senin nasil ?

1,Bugünn başım ağrıyor gözlerimi zor açıyorum

2,Bugün pazardan antep biberi aldım iki kilo kadar ve temizledim iplere astım elimm çok yanıyor hangi akla uyup aldımm ben

3,Diyete devam ama spora mola gibii oldu iyi olursam çıkarım bugünn

1,Bugünn başım ağrıyor gözlerimi zor açıyorum

2,Bugün pazardan antep biberi aldım iki kilo kadar ve temizledim iplere astım elimm çok yanıyor hangi akla uyup aldımm ben

3,Diyete devam ama spora mola gibii oldu iyi olursam çıkarım bugünn

1 :gecmis olsun agri kesici ic duzelirsin
2:bencede ne isin vardi hazir alaydin
3:valla al bendende okadar :1:

dünkü menüm

sabah 1 simit domates salatalık peynir zeytin şekersiz çay.

ara türk kahvesi

öğlen yok geç kahvaltı ettim çünkü

akşam bir tabak pilav üstüne patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt ve soda

spor olarak insanity 45 dk

hip hop abs 25dk

cardio abs 25 dk toplam 95 dk kitap bıçak sırtı

nesliiiimmm bende durumlar iyi harekete devam her zamanki gibi birazdan çıkacağım şirketten yürüyüşe devam... evdede mekik ve kol hareketleri... bomba gibiyim yarına Allah kerim...

MERABA kızlar dün uğrayamadım.oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız.
akrepcim çok geçmiş olsun canım benim,akşamları az da olsa ye canım benim.

turab çok sevindim valla ara sıra uğra.ben 57 ye kadar inmiştim sonra nette bi bozukluk oldu girememiştim takıma.sonra düzeldi ve tekrar 58.5 olunca dur dedim başladım tekrar.şu an 55 im.evet oğlum emeklemeden yürüdü canım.bebişlerimiz artık çocukluğa geçti valla.benim aynı 2.sınıf öğretmeniyim bu sene.aramızda 3 kilo var ama olmadı şimdi yakala beni.

bahirecim köyde küçük armutlara ahlat denir buralarda.

genic otlu omleti deneyeceğim.

kraker kuzeninin allah yardımcısı olsun.

arzucum tebrik ediyorum seni iyi dayanıyorsun valla.

karabiber olmadı bu şimdi.sporlarına devam et ancak o zaman hızlı kilo verebilirsin.düğününüzü hatırla.

dünkü menüm
sabah 1 fincan çay,2 dilim kek,2 zeytin,2 lokma ekmek
ara 1 kupa çay,1 kupa yeşil çay
öğle toplantım vardı okuldaydım poğaça ve çay
ara su
akşam salata,yarım kase fasulye,3-4 kaşık bulgur pilavı,2 lokma ekmek
ara 1 nscafe,1 dilim elma,yarım mandalina

bugün
sabah 3 dilim kek
ara yarım fincan çay
öğle yarım kase fasulye,4-5 kaşık bulgur pilavı,2 lokma ekmek
ara çok acıktım 2 dilim kek
akşama biyere gitmeyi düşünüyorum.sabah kesin artıda olurum.ne yapayım

iyi akşamlar kızlar.
unutmadan menümü yazayım
sabah
4 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle
1 pors.menemen[yumurtasız]
zeytin,peynir,2 dilim ekmek,çay..
ara bir minik kasenin yarısı kadar karışık kuru yemiş
1küçük kase yoğurt
akşam
nohut,yoğurtlu havuç salatası,1 dilim ekmek..
2.5 litre su
45 dakika leslie
1 kitap..

Back
X