• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

10 yaşında canım ,4 e gidiyor,

çok geçmiş olsunn kuzuyaaa

oy oy oyyy sendemi adanalısınn nasıl sevindim hemşerimmm
aynenn öyle değilmii ama bayramda mangal kokuları gelince anlıyorsunn bayram olduğunuu
ilk gelin gitiğimde gebzeye çok zoruma gitmiştii bayramm neyse seneler sonra memleketime geldimm
bu arada hangi ülkedesin ,ben 3 yıl kadar polonyada yaşadım eşimin görevi icabıyla,oralarda satenn bayramm hiç anlaşılmıyor ben delii gibii ordakii evimide temizlerdimm bayramm temizliğii gibii kızarlardı banaa burda bayrammı varda temizliyorsunn diyee ama napimm sankii o heyacann sarardıı yine bizii
ah guzelim bende seni gordugume cok sevindim ben fransadayim o bayram olayina artik ben alistim
ayni sekilde esime bayram temizligi yapacam ceviz yok alda bayram tatlisi yapacam dedigim zaman daha ogrenemedin burda bayram yok kim geliyorsa evine derdi diye diye artik bende alistim bu bayram hele hic birsey yapmadim tatli hele kesinlikle yoktu
ben apartmanda oturuyorum birde mangali artik dumansiz izgaralar varya orda yapiyoruz oda cok nadirr
zor cok zor helede bir adanalinin yurtdisinda oturmasi kadar zor birsey yok hala alisamadim silmdi zin heyecani var inan biraydan fazla var ama ben uykusuz kalmaya basladim bile heyecandan

herkese günaydın..:16:
kızlar ben birazdan hastaneye gideceğim,uğrayamazsam işlerim uzamış demektir,merak etmeyin..
hayirdir guzelim ne hastahanesi birseymi kacirdim kotu birsey yoktur umarim
akrep: cuma:40 dk yürüyüş / c.tesi:60 dk yürüyüş,30 dk karın hareketleri / pazar:40 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /p.tesi: 50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz / Salı:50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /
banusultan:cuma:70 dk.step,aerobik//c.tesi:30 dk yürüyüş//pazar:yok //pzt. :yok//salı 45 dk. aerobik,15 dk yürüyüş//
bahire:cuma:?
arzum:cuma:?
ceylin :cuma:söz telaşesi
rukgus:cuma:?
siyah:cuma: rahatsız
neslihan:yorgun:9:
karabiber:cuma:?
genic:cuma:?
krakker:cuma:?
secdenur:cuma:?
zulaley:cuma:?

Soru işaretleri cevap beklemekte haberiniz olsun kızlar..
ufff kiz ne o oyle egzersizlerle donmusun :23:
ufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum. :1::1::1:
kiz valla bende meraktan catladimm
Ben de burdayım canım...

kk nın ve işlerimin izin verdiği ölçüde :34:
kiz ol tabi ozlettin kendini yavv

evet kızlar nette nereden başlamam gerektiğini araştırıyorum kendime bir yol çiziyorum hayır dualarınızı bekliyorummmm
hayr ver bana şah damarımdan yakınsın senden salih kullarının istediği hayrların cümlesini isterimmmm ......

evet kızlar nette nereden başlamam gerektiğini araştırıyorum kendime bir yol çiziyorum hayır dualarınızı bekliyorummmm
hayr ver bana şah damarımdan yakınsın senden salih kullarının istediği hayrların cümlesini isterimmmm ......

aminnnnnn dualarım seninle canımcım. Allah yüzünün akıyla çıkmayı nasip etsin.

hımmm banu nerde acaba hala dönmedi anlaşılan hastaneden inşallah ciddi birşey yoktur.

merhaba kızlar..
tahmin ettiğim gibi uzadı hastanede işler.
1.5 saat kadar bekledikten sonra doktorun acil ameliyattan çıkamayacağı haberi geldi,ricalarımın sonucu hastası az olan bir doktora yönlendirildim,1 saat kadar da onu bekledikten sonra,muayene,kan alımı,röntgen derken öğlen yemeğe gelen kızıma ancak yetişebildim.onu gönderip sonuçlar için hastaneye döndüm,ama mrı gerekiyormuş,yarın da onun için gideceğim,başka bir gün de sonucu almaya.elimi verdim kolumu kaptırdım yani..:9:
rahatsızlığım boyun fıtığımın daha da şiddetlenerek geri dönmesi..bayağı ciddi ağrı yapıyor,bakalım tedavi için ne diyecek..benden havadisler bu kadar,sizler neler yaptınız bakalım fıstıklar..

merhaba kızlar..
1.5 saat kadar bekledikten sonra doktorun acil ameliyattan çıkamayacağı haberi geldi,ricalarımın sonucu hastası az olan bir doktora yönlendirildim,1 saat kadar da onu bekledikten sonra,muayene,kan alımı,röntgen derken öğlen yemeğe gelen kızıma ancak yetişebildim.onu gönderip sonuçlar için hastaneye döndüm,ama mrı gerekiyormuş,yarın da onun için gideceğim,başka bir gün de sonucu almaya.elimi verdim kolumu kaptırdım yani..:9:
rahatsızlığım boyun fıtığımın daha da şiddetlenerek geri dönmesi..bayağı ciddi ağrı yapıyor,bakalım tedavi için ne diyecek..benden havadisler bu kadar,sizler neler yaptınız bakalım fıstıklar..

gecmis olsun insallah ciddi birsey yoktur
valla bizde seni bekliyordukk iste gordugun gibi hosgeldin yesil cay var icermisin ?

canim allah hakkinda ne hayirliysa onu versin dua ederiz tabiki allah isini rast getirsin .
amin....

akreeeeppp yeme yufka falannn bakkkk cısssssss kız o yufka insanın iştahını daha da açıyor adeta
Ah tatlım sorma senin bayramda yiyemediğin yufkalar gözüme gözüme battı:1: dedim bayramda nasılda aklıma gelmedi:1:
Bu ara fena taktım yufkaya sabahları kahvaltı ile yiyorum..Evet haklısın yedikçe yemek istiyor insan zor sınırlıyorum kendimi..Bakalım cumaya nasıl yansicak..
Üstelik yarında doğum günüm..
Cumaya denk gelse iyiydi:12:
merhaba kızlar..
Geçmiş olsun canım benim..
Tedavin güzel sonuçlanır inş:16:
bol bol beklemekle geçti günüm ne yapayım,keşke kitap alsaymışım yanıma.

Alışınca insan okumaya boşluklarda hemen eksiklik hissediyor dimi canım:29:

merhaba kızlar..

geçmiş olsun tatlım. inşallah sonuçları kötü çıkmaz. malesef en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlaması en kötü hali de son bulmaması ve hep sinsice beklemesi.

Ah tatlım sorma senin bayramda yiyemediğin yufkalar gözüme gözüme battı:1: dedim bayramda nasılda aklıma gelmedi:1:
Bu ara fena taktım yufkaya sabahları kahvaltı ile yiyorum..Evet haklısın yedikçe yemek istiyor insan zor sınırlıyorum kendimi..Bakalım cumaya nasıl yansicak..

oy oy oyyyyyyyyyy kıyamam senin yarın d.günün mü. yarın kutlarız artıkım senin d.gününüde.

iyi akşamlar hanımlar.
oy oy oy ancak oturabildim,yoruldum ama değdi.
akşam yemeğini yiyince bir başladım şimdi son buldu..
eşim bu gece çalışacağından yanına yemek harici birşeyler istedi son dakikada,1 tepsi börek,1 tepsi de limonlu kek yaptım.akşam akşam misler gibi koktu ama nefsimi dinlemedim,çocuklara yedirdim,ben bir mandalinayla geçiştirdim.eşimi gönderince masayı topladım,bulaşık mak.doluydu onu boşalttım,mutfağı tertemiz yapınca tüm evi süpürdüm,çamaşır yıkayıp astım,kızımı matematik ve trafik güvenliği yazılılarına çalıştırdım,şimdi de meyve soydum iki kardeş yiyorlar..1 litre suyumun tadını çıkararak dinleniyorum..

Son düzenleme:

sağol ciğerim:54::54:okumadım sanma bir ara eve gelince hemen bir 50 sayfa okudum soluklanma bahanesiyle.hastanede de yaşlı teyzelerle muhabbet güzeldi,bölüm ortopedi olunca yaş sınırı biraz yüksek oluyor.laf lafı açtı,neredeyse akraba çıkacaktık inan..geveze miyim ne..:9::9:
geçmiş olsun tatlım. inşallah sonuçları kötü çıkmaz. malesef en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlaması en kötü hali de son bulmaması ve hep sinsice beklemesi.

herkesten önce ben kutlamak istiyorum ,canısı,iyi ki doğdun,iyi ki varsın canım..yiring ben seni yiring..:16::16::54::54:

hihi hihi.
alıntılayıp cevaplamayı unutmuşum genic..
hemi de ne sinsi bu ağrılar anlatamam,sağolsun tüm eklemlerde bir sorunum var,oysa yağlıcana da bir insanım ama..:27::27:

ufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum. :1::1::1:

enerji patlaması var bu gacıdıa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:birde arzummm öyle arzuuuuuuuuu huıuuuuu nerdedeeesiiiiinnnn :36::36:

bende bende :52::52:bende anloattt ceyliiinnnn:4::4: kız ilerde lazım olur koca bulan var bulamayan var :4::4::60: arayan var ben gibi ihtiyaç görmeyen :60:

akrep: cuma:40 dk yürüyüş / c.tesi:60 dk yürüyüş,30 dk karın hareketleri / pazar:40 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /p.tesi: 50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz / Salı:50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /
banusultan:cuma:70 dk.step,aerobik//c.tesi:30 dk yürüyüş//pazar:yok //pzt. :yok//salı 45 dk. aerobik,15 dk yürüyüş//
bahire:cuma:20 dk yürüyüş +30 dk yürüyüş //ctesi mistik felsefi günüm gelme üstüme kafa kırk kat sayım çoğaldı //pazar tüm gün temizlik spor yok //pazartesi 20 dk yüüryüş -30 dk yürüyüş //salı 30 dk yürüyüş//çarş 20 dk yürüyüş -30 dk dance yapacaaaammmmm
arzum:cuma:?
ceylin :cuma:söz telaşesi
rukgus:cuma:?
siyah:cuma: rahatsız
neslihan:?
karabiber:cuma:?
genic:cuma:yok // c.tesi:yok // pazar:45 dk. tempolu yürüyüş // p.tesi:yok // salı: 20 dk. eliptik + 10 dk. twister //
krakker:cuma:?
secdenur:cuma:?
zulaley:cuma:?

ah guzelim bende seni gordugume cok sevindim ben fransadayim o bayram olayina artik ben alistim
ayni sekilde esime bayram temizligi yapacam ceviz yok alda bayram tatlisi yapacam dedigim zaman daha ogrenemedin burda bayram yok kim geliyorsa evine derdi diye diye artik bende alistim bu bayram hele hic birsey yapmadim tatli hele kesinlikle yoktu
ben apartmanda oturuyorum birde mangali artik dumansiz izgaralar varya orda yapiyoruz oda cok nadirr
zor cok zor helede bir adanalinin yurtdisinda oturmasi kadar zor birsey yok hala alisamadim silmdi zin heyecani var inan biraydan fazla var ama ben uykusuz kalmaya basladim bile heyecandan

hayirdir guzelim ne hastahanesi birseymi kacirdim kotu birsey yoktur umarim

ufff kiz ne o oyle egzersizlerle donmusun :23:

kiz valla bende meraktan catladimm

kiz ol tabi ozlettin kendini yavv

ben geldimmmm ! :)

herkese selamlarrrrrrr güne sözlü bir bayan olarak başladım :)) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah, isteyenlere birer sevgili eş, isteyenlere çocuk, isteyenlkere huzur-sağlık ne kadar iyi şey varsa hepsini versin rabbim, biz de şükretmesini bilelim.

çok mutlu oldugum için bugünümüze şükürrr:)

ben geldimmmm ! :)

herkese selamlarrrrrrr güne sözlü bir bayan olarak başladım :)) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah, isteyenlere birer sevgili eş, isteyenlere çocuk, isteyenlkere huzur-sağlık ne kadar iyi şey varsa hepsini versin rabbim, biz de şükretmesini bilelim.

çok mutlu oldugum için bugünümüze şükürrr:)

canım hoşgeldin hadi anlat bakalım nasıl geçti tebrik ederim bu arada.

Back
X