ah guzelim bende seni gordugume cok sevindim ben fransadayim o bayram olayina artik ben alistim10 yaşında canım ,4 e gidiyor,
çok geçmiş olsunn kuzuyaaa
oy oy oyyy sendemi adanalısınn nasıl sevindim hemşerimmm
aynenn öyle değilmii ama bayramda mangal kokuları gelince anlıyorsunn bayram olduğunuu
ilk gelin gitiğimde gebzeye çok zoruma gitmiştii bayramm neyse seneler sonra memleketime geldimm
bu arada hangi ülkedesin ,ben 3 yıl kadar polonyada yaşadım eşimin görevi icabıyla,oralarda satenn bayramm hiç anlaşılmıyor ben delii gibii ordakii evimide temizlerdimm bayramm temizliğii gibii kızarlardı banaa burda bayrammı varda temizliyorsunn diyee ama napimm sankii o heyacann sarardıı yine bizii
ayni sekilde esime bayram temizligi yapacam ceviz yok alda bayram tatlisi yapacam dedigim zaman daha ogrenemedin burda bayram yok kim geliyorsa evine derdi diye diye artik bende alistim bu bayram hele hic birsey yapmadim tatli hele kesinlikle yoktu
ben apartmanda oturuyorum birde mangali artik dumansiz izgaralar varya orda yapiyoruz oda cok nadirr
zor cok zor helede bir adanalinin yurtdisinda oturmasi kadar zor birsey yok hala alisamadim silmdi zin heyecani var inan biraydan fazla var ama ben uykusuz kalmaya basladim bile heyecandan
hayirdir guzelim ne hastahanesi birseymi kacirdim kotu birsey yoktur umarimherkese günaydın..
kızlar ben birazdan hastaneye gideceğim,uğrayamazsam işlerim uzamış demektir,merak etmeyin..
ufff kiz ne o oyle egzersizlerle donmusunakrep: cuma:40 dk yürüyüş / c.tesi:60 dk yürüyüş,30 dk karın hareketleri / pazar:40 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /p.tesi: 50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz / Salı:50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /
banusultan:cuma:70 dk.step,aerobik//c.tesi:30 dk yürüyüş//pazar:yok //pzt. :yok//salı 45 dk. aerobik,15 dk yürüyüş//
bahire:cuma:?
arzum:cuma:?
ceylin :cuma:söz telaşesi
rukgus:cuma:?
siyah:cuma: rahatsız
neslihan:yorgun
karabiber:cuma:?
genic:cuma:?
krakker:cuma:?
secdenur:cuma:?
zulaley:cuma:?
Soru işaretleri cevap beklemekte haberiniz olsun kızlar..

kiz valla bende meraktan catladimmufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum.![]()
kiz ol tabi ozlettin kendini yavvBen de burdayım canım...
kk nın ve işlerimin izin verdiği ölçüde![]()