• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

vallaha yapabiliyorsan super
ben mumkun degil ki yapamiyorum kitap okumyi cok severim ama vaktim yok aslinda okunacak cok kitabim ogrenecek sey seyim var ama kitapi elime aldigim zaman uykum geliyor uyuya kaliyorum yorgunlukatan
3 cocugum var 7,5 5.5 1 yasinda ve hepside birbirinden fena butun gun canim cikiyor
bir taraftan isim geregi yapilan telefon gorusmeleri birtaraftan evin isi inan kendime vakit ayiramiyorum ve bu durum artik beni epey yoruyor kafayi siyirmak uzereyimm desem yeridir

seninkilerbayağı küçükmüş benim büyük 12 küçük 10 en küçükde 2 yaşında
ablaları oğlana bakıyorlar o yüzden biraz rahatımmm

herkese günaydın..:16:
kızlar ben birazdan hastaneye gideceğim,uğrayamazsam işlerim uzamış demektir,merak etmeyin..

akrep: cuma:
banusultan:cuma:70 dk.step,aerobik//c.tesi:30 dk yürüyüş//pazar:yok //pzt. :yok//salı 45 dk. aerobik,15 dk yürüyüş//
bahire:cuma:
arzum:cuma:
ceylin :cuma:
rukgus:cuma:
siyah:cuma:
neslihan:
karabiber:cuma:
genic:cuma:
krakker:cuma:
secdenur:cuma:
zulaley:cuma:

gunaydin-mesajlari-4.jpg

selam millet:13:

ben gelebildim nihayet

dün temizlikle uğraştım oğluş okuldan geldi rahatsızlığı vardı zaten ama birden yüzü şişti kıpkırmızı oldu ,çok kaşıntısıda vardı

doktora gittik alerjiymiş doktordan gelirken dönüşte belediye otobüsüne bindik oradadada kolunu kapıya sıkıştırdı ,indik hastaneye gene gittik ,kırık falan yokmuş Allahtan ödüm koptu akşam 20.30 da evdeydik size uğrayamadım

az öncede okula bıraktım sabah göndermedim

dün temizlik yaptım güya akşam hastalık teleşından eski haline döndü gene ortalık

bi bakayım sizler neler yapmışsınız :10:
Geçmiş olsun canım..
nurceng zaten takım içinde vardı yayınlanan listede yoktu. aybuke geçen hafta mezun olmak istediğini yazan bir mesaj yazmıştı akrep ona karşılık geçen hafta da bildir seni mezun edelim demişti ama sanırım bildirmedi. ( kendi istediği ile ayrıldı). secdenur ve zulaley son iki bildirimde yoktular dün turab bildirdi onların durumunu. rukgus internet sorununu çözmüştü ama neden girmediği ili iligili bir bilgim yok. arzucum da çok yoğun sanırım. akrebimin de bu ara durumu pek iyi değil mesajlarından anladığım kadarı ile.
Turab ne bildirdi canım..Ben göremedim neymiş sorunları merak ediyordum ben de..

Kelebekceyi arıyorum ama cevap alamıyorum çok merak ettim onu da..

Arzuyu da ararım netide gelmişti ama vardır geçerli bir nedeni..
akrebim seni hiç iyi görmüyorum hatta bu hafta sadece günaydın diyorsun. hayırdır inşallah ters giden bir şeyler mi var ? :44::44::44:
:16::16::16:

akrep: cuma:40 dk yürüyüş / c.tesi:60 dk yürüyüş,30 dk karın hareketleri / pazar:40 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /p.tesi: 50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz / Salı:50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /
banusultan:cuma:70 dk.step,aerobik//c.tesi:30 dk yürüyüş//pazar:yok //pzt. :yok//salı 45 dk. aerobik,15 dk yürüyüş//
bahire:cuma:?
arzum:cuma:?
ceylin :cuma:söz telaşesi
rukgus:cuma:?
siyah:cuma: rahatsız
neslihan:?
karabiber:cuma:?
genic:cuma:?
krakker:cuma:?
secdenur:cuma:?
zulaley:cuma:?

Soru işaretleri cevap beklemekte haberiniz olsun kızlar..

Son düzenleme:
Dünkü menüm

sabah
Yufka ekmek,yeşil zeytin,1 haşlanmış yumurta,3 ceviz,yarım üçgen peynir,domates,1 adet omega3,1 şekersiz soda

ara
1 şekersiz türk hahvesi

öğle
çeyrek parça ıspanaklı börek,yufka ile yarım yumurta dürümü(küçük),1 kase süte; meyveli nesfit 3 ceviz tarçın,1 kuru incir,1 şekersiz soda

ara
3 kaşık yoğurt

akşam
1 porsiyon etli taze fasulye, 1 kase cacık,karışık turşu

2 litre su

kitap:İstanbul yüzlü kadın,vakıa suresi,esmaül hüsna

...

Selamlar arkadaşlar
nasılsınız? Akrep, banu ,nurceng???
secdenur ve zulalim adına yazıyorum. secdenur ve zulalim bir süre takıma devam edemeyecekler. Zulalimin oğlu 8. sınıf ve sbs ye hazırlanıyor.İnternet kullanımını abarttığı için interneti tamamamen kaldırma kararı almışlar. yaza kadar internetleri yok.
Secdenurunda kayınpederi rahmete yürüdü.onlarda cenaze işleri ile meşgul belki kayınvalidesinin onların yanlarına yerleşme durumu olur vs...
herkese keyifli zayıflamalar diliyorum.

işte canım son durumlarını bildirir hali bu pazartesi yazmıştı.

Dünkü menüm

sabah
Yufka ekmek,yeşil zeytin,1 haşlanmış yumurta,3 ceviz,yarım üçgen peynir,domates,1 adet omega3,1 şekersiz soda

ara
1 şekersiz türk hahvesi

öğle
çeyrek parça ıspanaklı börek,yufka ile yarım yumurta dürümü(küçük),1 kase süte; meyveli nesfit 3 ceviz tarçın,1 kuru incir,1 şekersiz soda

ara
3 kaşık yoğurt

akşam
1 porsiyon etli taze fasulye, 1 kase cacık,karışık turşu

2 litre su

kitap:İstanbul yüzlü kadın,vakıa suresi,esmaül hüsna

...

canımcım yufka ekmek hemde nesfit biraz fazla gibi geldi ama tekrar baktım da öğlen yemişsin zaten akşama kadar yakmışsındır.:34::34:

Akşam eve gider gitmez yemek yapıldı(biraz uzun sürdü)

Yemek pişerken hemen viledaya su konuldu komple ev, balkon ve banyo silindi..

Önceki akşam yıkanan beyazlar serildi..

Prensesin dersine yardım edildi..

Yemek servisi yapıldı yendikten sonra masa toplandı..

Bulaşık ve mutfak temizlendi..

Vestiyer yazlıklardan arındırıldı temizlendi..

Bana ait kışlıkların 1 hurcu çıkarıldı dolaba asıldı yerleştirildi..

Bir posta çamaşır katlandı yerleştirildi..

Nete girebilme atağı yapıldı, sonuçsuz kaldı..

Balkonda yıldızları seyrederek 1 kupa çay içildi..

Namaz, Kuran ve tesbih..

Egzersiz..

Yatışşş..

..

Namaz, Kuran ve tesbih..

Egzersiz..

Yatışşş..

..

ohhh ellerie sağlık bebişim....

ufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum. :1::1::1:

işte canım son durumlarını bildirir hali bu pazartesi yazmıştı.

şimdi bunu yazdım ya herşeyden haberim var gibi oldu. ama biraz sıkıştırmak lazım birbirimizi hadi bakalım hanımlar marş marş. paylaşıma devam. sabah bir ara bahireyi görür gibi oldum ama onun orda da işler karışık sanırım yazmaya zamanı olmadı. banucum da hastaneye gitti. cceylinde yok. ohhhh ben mi kaldım buralarda bakiyim.

yalnız kızlar varya çok zor otuyuyorum şuan regl oldum ve sancıdan kıvranmaktan da bir hal oldum mecburen kas gevşetici içtim. şimdi bu cuma şiştim demektir bu da. amaninnnn karalar bağlamam lazım kesinlikle.

akrep: cuma:40 dk yürüyüş / c.tesi:60 dk yürüyüş,30 dk karın hareketleri / pazar:40 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /p.tesi: 50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz / Salı:50 dk yürüyüş,30 dk egzersiz /
bahire:cuma:?
genic:cuma:yok // c.tesi:yok // pazar:45 dk. tempolu yürüyüş // p.tesi:yok // salı: 20 dk. eliptik + 10 dk. twister //

şimdi bunu yazdım ya herşeyden haberim var gibi oldu. ama biraz sıkıştırmak lazım birbirimizi hadi bakalım hanımlar marş marş. paylaşıma devam. sabah bir ara bahireyi görür gibi oldum ama onun orda da işler karışık sanırım yazmaya zamanı olmadı. banucum da hastaneye gitti. cceylinde yok. ohhhh ben mi kaldım buralarda bakiyim.

Ben de burdayım canım...

kk nın ve işlerimin izin verdiği ölçüde :34:

Namaz, Kuran ve tesbih..

Egzersiz..

Yatışşş..

..
enerji patlaması var bu gacıdıa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:birde arzummm öyle arzuuuuuuuuu huıuuuuu nerdedeeesiiiiinnnn :36::36:
ufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum. :1::1::1:

bende bende :52::52:bende anloattt ceyliiinnnn:4::4: kız ilerde lazım olur koca bulan var bulamayan var :4::4::60: arayan var ben gibi ihtiyaç görmeyen :60:

bahire:cuma:20 dk yürüyüş +30 dk yürüyüş //ctesi mistik felsefi günüm gelme üstüme kafa kırk kat sayım çoğaldı //pazar tüm gün temizlik spor yok //pazartesi 20 dk yüüryüş -30 dk yürüyüş //salı 30 dk yürüyüş//çarş 20 dk yürüyüş -30 dk dance yapacaaaammmmm
genic:cuma:yok // c.tesi:yok // pazar:45 dk. tempolu yürüyüş // p.tesi:yok // salı: 20 dk. eliptik + 10 dk. twister //

akreeeeppp yeme yufka falannn bakkkk cısssssss kız o yufka insanın iştahını daha da açıyor adeta

Back
X