• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar sizler ne meslekle ugrasiyorsunuz mahsuru yoksaa sorabilirmiyim acep ?

b grubuyum dedim ya canım ceylinde eski b lerden :52::52::52::52: Dayanaaaamııııyyyoooorrruuumm dayyyyaaannnaammmıyorrruummmm :24::24: türküsünü çağırmış çağırmış sonunda vermiş dilekçeyi
büyük cesaret benim için en azından cesaret işi
benim davam büyük dava ekmek davası veremem öyle dilekçe falan
neyse b den a ya sıçrama temmennisi ile
hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada ceylin
ben sordum
çalışmadan hiç birşey olmuyor
gayret göstermek gerekiyor
ben elimden geleni yapayım da taktir rabbimin olsun ....

b grubuyum dedim ya canım ceylinde eski b lerden :52::52::52::52: Dayanaaaamııııyyyoooorrruuumm dayyyyaaannnaammmıyorrruummmm :24::24: türküsünü çağırmış çağırmış sonunda vermiş dilekçeyi
bu arada ceylin
ben sordum

hadi ozaman a grubuna gecer bir kutlama yapariz sizlerle
allah yolunuzu acik etsin

:14:

vallaha yapabiliyorsan super
ben mumkun degil ki yapamiyorum kitap okumyi cok severim ama vaktim yok aslinda okunacak cok kitabim ogrenecek sey seyim var ama kitapi elime aldigim zaman uykum geliyor uyuya kaliyorum yorgunlukatan
3 cocugum var 7,5 5.5 1 yasinda ve hepside birbirinden fena butun gun canim cikiyor
bir taraftan isim geregi yapilan telefon gorusmeleri birtaraftan evin isi inan kendime vakit ayiramiyorum ve bu durum artik beni epey yoruyor kafayi siyirmak uzereyimm desem yeridir

yaptıklarım bunlar değil bebeeekkk :51::51::51: yapmaya çalıştıklarım :52::52::52::52:bi olsa hayatım rayına girecek gereksiz şeyler müdürlüğünden istifa etmiş olacam kafayı farklı yerlere takacam gereksiz kişiler ve olaylar kafamı mesgül etmeyecekkk yapacammmm yapacaaaammm
bugün milat başlasııınnn değişiiiimmm
ya birşey yapıp kurtulmalı ya da sessiz kalmalı kabullenmeli

vallaha yapabiliyorsan super
ben mumkun degil ki yapamiyorum kitap okumyi cok severim ama vaktim yok aslinda okunacak cok kitabim ogrenecek sey seyim var ama kitapi elime aldigim zaman uykum geliyor uyuya kaliyorum yorgunlukatan
3 cocugum var 7,5 5.5 1 yasinda ve hepside birbirinden fena butun gun canim cikiyor
bir taraftan isim geregi yapilan telefon gorusmeleri birtaraftan evin isi inan kendime vakit ayiramiyorum ve bu durum artik beni epey yoruyor kafayi siyirmak uzereyimm desem yeridir

yaptıklarım bunlar değil bebeeekkk :51::51::51: yapmaya çalıştıklarım :52::52::52::52:bi olsa hayatım rayına girecek gereksiz şeyler müdürlüğünden istifa etmiş olacam kafayı farklı yerlere takacam gereksiz kişiler ve olaylar kafamı mesgül etmeyecekkk yapacammmm yapacaaaammm

ya birşey yapıp kurtulmalı ya da seszaman issiz kalmalı kabullenmeli

haklisin tabiki insan her zaman icin yerinde saymamali zaten herzaman ayni seyin yaparsan herzaman ayni sonucu alirsin
ne diyelim uyarsin insallah
ama ben mesele planli hayatim boyunca birsey yapmadim yapamadim oyuzden ani yasamaktan yanayim anliyacagin
illaki basariya giden yol kararli olmak ve yapmak istemen basarmayi gercekten istediginde zaten basariyorsunn iste yeter

kızlar günaydıııınnnn tünayyydıııınnnn selaaaammm :16::16: dün öğleden sonradan şu saate kadar hiç giremediiimmm benim amire birşeyler oldu kızlar sormayın harıl harıl resmi muhasebe öğretiyor bana :44::44::44: tayin mayin dediydi birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım işi öğretip gidecek olabilir :44::44::44: niyetini anlamadım analamaya da çalışmıyorumm neyse kızlar hoşuma da gidiyor şimdiye kadar resmi yolluk yapmadım ilk oldu yaptımmm sonra ek ders yaptımmm :33::33::33:
bende durum bu
dün sabahtan aldığım kararı açıklarım demiştim giremeyince tabi sizde merak ettiniz
yazıyorum
rötar için özür yeniden
1 sabah namazına kalkılacak
2 sabah sporu yapılacak 6,30a kadar
3 6,30 dan saat 7,30 a kadar hazırlanılacak iş için
4 saat 5 ten akşam 7,30 a kadar 1 saat temizlik namaz farzları
5 7,30 dan 8,30 a kadar haber
6 her gün 5 kelime ve 5 cümle ingilizce öğrenilecek önümüzde düzenlenecek kpds ye girilecek
7 hergün 4 saat 8,30 dan 12,00 ye kadar ders çalışılacak kpss a grubuna hazırlanılacak
8 uzmanlık kadroları için sınavlarına hazırlanılıp b gurubundan a grubuna geçileceeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
9 Alese girilip yüksek lisans eğitimine başlanacak

çok düşündüm işimi seviyorum ama kariyer yapmak istiyorum sorumluluk istiyorum sahaya girmek istiyorum masa başında oturup ayak altı işleri hayatım boyunca yapmak istemiyorum sallayıp başı maaşı alan bir tip de olmak istemiyorum gencim daha en azından denemek istiyorum desteklerinizi motivelerinizi bekliyorum kızlar

canım en azından ne istediğini ve nerede olmak istediğini biliyosun hali hazırda eş ve çocuk gibi sorumluluklarında yokken ne yapabiliyorsan hatta geceni gündüzüne katıp yap ben senin yanındayım hatta yapabileceğim birşey varsa yaparım da seve seve. inan bu yazdıklarının hiç birisi olmayacak şey değil ama unutma planlı olman lazım sıkı tutman lazım ipin ucuna. hadi bakalım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin emek yağlığı versin.

neslicim çok teşekkür ederim :) alnımızın akıyla bir atlatalım da şu geceyi, dularınızı eksik etmeyin :)

hayırlısı olsun dualarımız seninle allah utandırmasın.

olacak bahire başarmak inanmanın yarısı sen yolu yarıladın hadi bakalım.

dün eve gittim
azıcık işim var sanıyordummm
kız ne azıııı :53::53:
yarım bıraksam olmaz bitirmem gerkiyordu
1 saat dilimini aştım akşaamm dinlen çay iç ütü yap dinlen çay iç ütü yap derken saat 10 oldu
akşamda soğuk oluyor
içeride sıcacık soba yanarken ben salonda ütü yaptımmm
neyse sobalı odaya geçtimmm
ayyy içim cözüldüüü
şöööyle resmen buzum eridi
biraz oturdum tv izledim
günün yorgunluğu da vardı uyudum
plana uyamadım ilk gün yani
bugün uyacam inşallah
plana göre ders çalışmam icap ediyordu kelime ezberlemem kitap okumam
neyse ortalık toparlanmış oldu
triko kazaklar dahil herşey ütülenmiş oldu bir yük klaktı omuzumdan

hişşttttttttt artık uyumak yok ders çalışmak lazım yeni şeyler öğrenmek lazım. hadi marş marş. neyseki işler bitmiş bugün dünkünü telafi edebilirsin.

sporumuda ütü ile yapmış oldummm
size bahsetmiştim akşam yoğurt yerim diye
yok yemedim
çapkınlık yaptım
bu sebeple bugün ve yarın yediklerimi % 50 azalttım
canım nasıl kızartma çekti anlatamam resmen patates ve biberi bir porsiyon kızartıp yeddddiiimmm yoğurtla
bugünkü menüm
sabah
bir iki dilim patates haşlama
ara yarım simit
öğle
3 yk bulgur çorbası
3 yk mantı
1 tane şekerpare
6 yk yeşil fasülye
ara
mandalina
akşam
haşlanmış patates olur kuvvet ve ihtimalll :52:
hazırda o var
yarın akşama bamya yapacam
bugün eve gidince 1 saatlik temizlik saatimden önce ocağa yemeği koyacam ben temizlik yaparken yemek pişer
ertesi gün eve gidince yemeğim hazır olur
ayyy ne kadar tembelleşmişim ben ya
hareket hadi bakalım kızlar harekette bereket vardıııırrrr

ufff benimde canım istiyor şöyle karışık kızartma ama ben domates soslu bol sarımsaklı istiyorum. neyse boşver yemesen de olur şimdilik.

bu arada ceylin
ben sordum

he valla tak etti bastım istifasyı :)
pişman mıyım? hayır. hiçbir zaman pişman olmadım.
ama şu da var, hayatımın hiçbir döneminde 2. hatta 3. bir planım olmadan hareket etmem.
istifa ettim ama büyükşehirdeyim ve okulu dereceyle bitirdigim için özelde çok fazla şansım oldugunu da biliyordum. Şu hayata bir kere geliyoruz. kimseye kendimi ezdiremem ben. hele de orda gelecek göremiyorsam kendim için, artık birşeyler öğrenemiyorsam, hemen başka taraflara kayarım. zorlanmayınca rahat edemiyorum da ben:)
bu arada ingilizcemi epey ilerlettim, profesyonel fotografçılığımı ilerlettim, müzikle ilgileniyorum (küçükken piyano eğitmi almştım).yüksek lisansta tez aşamasına geldim.
yapacak şey çok kızlar. yeterki hedeflerimiz bitmesin.

Atlatirsin canim ya sen simdi bu kadar telas yapiyorsun ya bittikten sonra niye bu kadar telas yapmisim ya diyeeksin zaten o an sen tamamen robota baglaniyorsun ve hic birsey hissetmiyorsun yapilacak seyleri yapip gunu tamamliyorsun insallah cok guzel gecer senin gonlun cok guzel bunu anlamak icin illa seni yuzyuze tanimak gerekmiyor gercekten bak allah gonlune gore versinn

sağol canım benm onurlandırdın beni.
dedikleriniz hep aklımın bi köşesinde olacak gerçekten. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

sağol canım benm onurlandırdın beni.
dedikleriniz hep aklımın bi köşesinde olacak gerçekten. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

canım ne demek bir burada takımız iyi kötü birbirmizi görmesek de ne zaman istersen yanındayız unutma. hep destek tam destek.

canım ne demek bir burada takımız iyi kötü birbirmizi görmesek de ne zaman istersen yanındayız unutma. hep destek tam destek.

aynen katiliyorum sana canim
bana gore burasi cok ozel bakmayin gelemiyorum cok inanion kendime ayiraak zamanim yok su gunlerde suanda basim cok agriyor oyuzden islere ara verdim
ben cok uzun zamandir kkdayim inanin bana okadar guzel dostluklar kurdukki hepsinle olmasada eski takimimdakilerle gorusuyoruz zaman zaman hatta bir kac arladasim var burdan sureli telde gorusuruz birbirimizi sanal ortamda taniyoruz ama hepimiz ayni sey icin burda oldugumuzdan kan cekiyor aile oluyoruz

aynen katiliyorum sana canim
bana gore burasi cok ozel bakmayin gelemiyorum cok inanion kendime ayiraak zamanim yok su gunlerde suanda basim cok agriyor oyuzden islere ara verdim
ben cok uzun zamandir kkdayim inanin bana okadar guzel dostluklar kurdukki hepsinle olmasada eski takimimdakilerle gorusuyoruz zaman zaman hatta bir kac arladasim var burdan sureli telde gorusuruz birbirimizi sanal ortamda taniyoruz ama hepimiz ayni sey icin burda oldugumuzdan kan cekiyor aile oluyoruz

işte bunun az da olsa farkında olmak lazım neslicim. sen benden daha tecrübelisin tabii bu konuda :34::34:

nerde bu kapyanimiz ya cagirin gelsin ya
ozledik hanfendiyi nazami cekildi ne
yada biryerlerde yemek yiyor acaba yine deli gibii

nerde bu kapyanimiz ya cagirin gelsin ya
ozledik hanfendiyi nazami cekildi ne
yada biryerlerde yemek yiyor acaba yine deli gibii

akreeeepppp sen nerdesinnnnn???? niye bizi böyle bıraktın buralardaa??

arzuuu sen de aynı şekilde?

canlar akprebim kaptanımla konuştum herşey yolunda bir sıkıntı yok sadece sitedeki sorundan bağlanamıyor o kadar.

arzudan ses yok sadece

canım en azından ne istediğini ve nerede olmak istediğini biliyosun hali hazırda eş ve çocuk gibi sorumluluklarında yokken ne yapabiliyorsan hatta geceni gündüzüne katıp yap ben senin yanındayım hatta yapabileceğim birşey varsa yaparım da seve seve. inan bu yazdıklarının hiç birisi olmayacak şey değil ama unutma planlı olman lazım sıkı tutman lazım ipin ucuna. hadi bakalım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin emek yağlığı versin.

hayırlısı olsun dualarımız seninle allah utandırmasın.

olacak bahire başarmak inanmanın yarısı sen yolu yarıladın hadi bakalım.
teşekkür ederim genic allah razı olsun senden desteklerin için sağolll seviyorum kız seni
he valla tak etti bastım istifasyı :)
pişman mıyım? hayır. hiçbir zaman pişman olmadım.
ama şu da var, hayatımın hiçbir döneminde 2. hatta 3. bir planım olmadan hareket etmem.
istifa ettim ama büyükşehirdeyim ve okulu dereceyle bitirdigim için özelde çok fazla şansım oldugunu da biliyordum. Şu hayata bir kere geliyoruz. kimseye kendimi ezdiremem ben. hele de orda gelecek göremiyorsam kendim için, artık birşeyler öğrenemiyorsam, hemen başka taraflara kayarım. zorlanmayınca rahat edemiyorum da ben:)
bu arada ingilizcemi epey ilerlettim, profesyonel fotografçılığımı ilerlettim, müzikle ilgileniyorum (küçükken piyano eğitmi almştım).yüksek lisansta tez aşamasına geldim.
yapacak şey çok kızlar. yeterki hedeflerimiz bitmesin.

ben bir anadolu üniv bitirdim lisans mezunuyum ing hiç aram yok sıfırdan başlıyorum özelde ön muhasebeden ileri gidemedim birde fazla çevrem olmadığı için cesaret edemem istifayı falan şu halden daha iyiye geçmek için gece gündüz çalışıp gayret göstermekten başka alternatifim yok gayret benden taktir mevlamın dedim ya nasip
ama ceylin senin beni anladığını bilmek çok sevindirici

teşekkür ederim genic allah razı olsun senden desteklerin için sağolll seviyorum kız seni

ben bir anadolu üniv bitirdim lisans mezunuyum ing hiç aram yok sıfırdan başlıyorum özelde ön muhasebeden ileri gidemedim birde fazla çevrem olmadığı için cesaret edemem istifayı falan şu halden daha iyiye geçmek için gece gündüz çalışıp gayret göstermekten başka alternatifim yok gayret benden taktir mevlamın dedim ya nasip
ama ceylin senin beni anladığını bilmek çok sevindirici

ortak şeyleri yaşadıgımız için çok iyi anlayabiliyorum canım seni. benim kaçış yolum vardı kaçtım. kaçmak da değil aslında köreldigimi hissetmeye başlamıştım. hadi bakalım dedim genciz biraz sıkılma vakti. aynen senin dedigin gibi öyle salla başı al maaşı istemedim. Allah hakkında hayırlı olanı versin canım.

bizden de ona sevgiler,kucak dolusu öpücükler annesi..
kaç yaşındaydı yavrun,daha küçükmüş,kıyamam..
allah bundan başka dert vermesin..
10 yaşında canım ,4 e gidiyor,
selam millet:13:

ben gelebildim nihayet

dün temizlikle uğraştım oğluş okuldan geldi rahatsızlığı vardı zaten ama birden yüzü şişti kıpkırmızı oldu ,çok kaşıntısıda vardı

doktora gittik alerjiymiş doktordan gelirken dönüşte belediye otobüsüne bindik oradadada kolunu kapıya sıkıştırdı ,indik hastaneye gene gittik ,kırık falan yokmuş Allahtan ödüm koptu akşam 20.30 da evdeydik size uğrayamadım

az öncede okula bıraktım sabah göndermedim

dün temizlik yaptım güya akşam hastalık teleşından eski haline döndü gene ortalık

bi bakayım sizler neler yapmışsınız :10:
çok geçmiş olsunn kuzuyaaa
ay çok şirin maşallah

ne zaman okula başlıycak ,canıda sıkılıyodur

Allahım bütün çocukları korusun
aminnnn canımm
2 hafta kadar raporlu şimdilikkk
ama ödevlerinii alıyoruz arkadaşından yapıyor yattığı yerdenn
vayy hemserim eline saglik
kiz gecen su mangal olayini okudum bizde hep mangal yanar diyince ahanda benim hemserim bu dedim ve sonundada zaten adanali oldugunu yazmissin
ahh hic sorma o mangal olayini bende 9 sene oldu kavurma yiyeli isin kotusu bu gurbet ellerinde kafana gore mangalda yanmiyor ayrica hep dana eti burda ogrendim dana etinin tadini hic koyun etinin yerini tutmuyor
memleketim herseyi ayri guzel bir ay 12 gun kaldi allah nasip edese ordayimm simdi diyecem bol bol adana yiyecem diye ama caktirmayin

gule gule giy elbiselerini canim ya mutlu gunler hep seninle olsunn

amanin ne baskini gelmeden haber verindee cikolatalari kurabiyeleri ortadan kaldirayimm beni basinda gorursunuz felann :9:

hosgeldin canim gecmis olsun valla bende hergun temizlikle ugrasiyorum birde su gunler kisaldi ya nasil cabuk geciyor anlamiyorum hic sevmiyorumm oyuzden kisi

vallaha helal olsunn allahin izniyle butunn hedeflerini ulasirsin insallah canim ya

vallaha haklisin hic birsey yok yapmiyoruz iyice gevsettik sikiya girmek sart
oy oy oyyy sendemi adanalısınn nasıl sevindim hemşerimmm
aynenn öyle değilmii ama bayramda mangal kokuları gelince anlıyorsunn bayram olduğunuu
ilk gelin gitiğimde gebzeye çok zoruma gitmiştii bayramm neyse seneler sonra memleketime geldimm
bu arada hangi ülkedesin ,ben 3 yıl kadar polonyada yaşadım eşimin görevi icabıyla,oralarda satenn bayramm hiç anlaşılmıyor ben delii gibii ordakii evimide temizlerdimm bayramm temizliğii gibii kızarlardı banaa burda bayrammı varda temizliyorsunn diyee ama napimm sankii o heyacann sarardıı yine bizii

Son düzenleme:
Back
X