kızlar günaydıııınnnn tünayyydıııınnnn selaaaammm

dün öğleden sonradan şu saate kadar hiç giremediiimmm benim amire birşeyler oldu kızlar sormayın harıl harıl resmi muhasebe öğretiyor bana :44::44::44: tayin mayin dediydi birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım işi öğretip gidecek olabilir :44::44::44: niyetini anlamadım analamaya da çalışmıyorumm neyse kızlar hoşuma da gidiyor şimdiye kadar resmi yolluk yapmadım ilk oldu yaptımmm sonra ek ders yaptımmm

bende durum bu
dün sabahtan aldığım kararı açıklarım demiştim giremeyince tabi sizde merak ettiniz
yazıyorum
rötar için özür yeniden
1 sabah namazına kalkılacak
2 sabah sporu yapılacak 6,30a kadar
3 6,30 dan saat 7,30 a kadar hazırlanılacak iş için
4 saat 5 ten akşam 7,30 a kadar 1 saat temizlik namaz farzları
5 7,30 dan 8,30 a kadar haber
6 her gün 5 kelime ve 5 cümle ingilizce öğrenilecek önümüzde düzenlenecek kpds ye girilecek
7 hergün 4 saat 8,30 dan 12,00 ye kadar ders çalışılacak kpss a grubuna hazırlanılacak
8 uzmanlık kadroları için sınavlarına hazırlanılıp b gurubundan a grubuna geçileceeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
9 Alese girilip yüksek lisans eğitimine başlanacak
çok düşündüm işimi seviyorum ama kariyer yapmak istiyorum sorumluluk istiyorum sahaya girmek istiyorum masa başında oturup ayak altı işleri hayatım boyunca yapmak istemiyorum sallayıp başı maaşı alan bir tip de olmak istemiyorum gencim daha en azından denemek istiyorum desteklerinizi motivelerinizi bekliyorum kızlar