oooyy güzelim uyarını paylaşımda yapıcaksın sonuç listeleri topiğinde değil
Oooooo hırslı bayaaan siyah gelene kadar kilor tsindiyosun yanii
Eee haftaya bende hırslıyımm nolcekkk
Yarışalımmııııııı
Tatlım zaten sabit oluyorlar o hafta..Misal karabiber; bildirimi unutmuş sonradan geldi sabitmiş zaten..Genelinde tel olduğu için görüşerek yazıyoruz bir şekilde problem olmuyor yanii..kizlar siz kilo bildirmeyen üyeyi kilo bildirmedi diye gecip diger hafta kilsunu 2 ye bölmüyormusunuz?
ahanda yarismi dedin varim varim varimm 2 kilo bu hafta benden
Ahahahaha sana inat 3 kilo vermezmiyim ben bu hafta
Siyaaaaaaaaahhhhhhhhhh nerdesin tarihi hafta nesli 2 kilo vericekmişşşşşşşşşşşş
merhaba arkadaşlar .
akrebim çagırmış beni duyduguma göre
ben 1.73 boy, 1973 dogumlu,2 erkek evlat sahibi ,ebe hemşire olarak çalışan bir tombul bayanım.
kilo alıp vermek hayatımın parçası oldu artık kk dan ayrılınca alıveriyorum.
14. takım izin dönüşü toparlanamadı ve açıkta kaldım.
beni taşıyabilecek bi takım arıyorum kendime.umarım bu takımda kendime yer edinebilirim.
ancak benim izin öcesi kilom 92 idi şimdi 111...aslında 5 kilo tartı degişikliginden kaynaklandı.
ama iyi motive olunca sporla beraber güzel kilo veririm.şimdilik kendimi bu kadara tanıtabiliyorum.gece gelirim nasip olursa görüşürükzamanla tanışırık inşallah...
merhaba arkadaşlar .
akrebim çagırmış beni duyduguma göre
ben 1.73 boy, 1973 dogumlu,2 erkek evlat sahibi ,ebe hemşire olarak çalışan bir tombul bayanım.
kilo alıp vermek hayatımın parçası oldu artık kk dan ayrılınca alıveriyorum.
14. takım izin dönüşü toparlanamadı ve açıkta kaldım.
beni taşıyabilecek bi takım arıyorum kendime.umarım bu takımda kendime yer edinebilirim.
ancak benim izin öcesi kilom 92 idi şimdi 111...aslında 5 kilo tartı degişikliginden kaynaklandı.
ama iyi motive olunca sporla beraber güzel kilo veririm.şimdilik kendimi bu kadara tanıtabiliyorum.gece gelirim nasip olursa görüşürükzamanla tanışırık inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?