Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar çok çok özür dilerimm bugünn benn tartı gününüü unutmuşumm daha yeni aklıma geldi nasıl canım sıkıldı yaaa
sabah kalktımm mutfağa giriştim,dün bütün tabakları makinada yıkadım çekmeceler hep boşdu sabah 7 buçuktan öğlen 2 ya kadar silip yerleştirmekle uğraştım somnrada eşim geldi kızı doktora götürdükk daha yeni 4 buçuk eve geldik ve aklıma geldi hemen buraya geldimm sabit yazmışınız evett sabitimm
1 haftadır diyetimde hiç aksaklık yok,sadece 1 gün yürüyüşe çıktım işlerim çok olduğu için çıkamadımm
daha ev işleriyle uğraşıyorumm
çarşamba banyo temizlendii
perşembe salon temizlendi halısı atıldı en saona mutfağı bıraktımm mutfağım beyaz ilk önce orayı temizlersem ben işlerim bitene kadar yine batırıyorumm çünküü el izleri oluyor hemende o yüzdenn
dün birde mutfağın camı silindii
pazar yemeklii misafirimm amcamın kızı gelecek eşiyle ,eşi doğuda görev yapıyor izne gelmişler çağırmasam olmazz
artık onuda atlatınca genel bir temizlik yaptımmı tamadır artık ev işiii
sonra diyetime yine sıkı sarılacağımmm

kizlar siz kilo bildirmeyen üyeyi kilo bildirmedi diye gecip diger hafta kilsunu 2 ye bölmüyormusunuz?

kizlar siz kilo bildirmeyen üyeyi kilo bildirmedi diye gecip diger hafta kilsunu 2 ye bölmüyormusunuz?
Tatlım zaten sabit oluyorlar o hafta..Misal karabiber; bildirimi unutmuş sonradan geldi sabitmiş zaten..Genelinde tel olduğu için görüşerek yazıyoruz bir şekilde problem olmuyor yanii..
ahanda yarismi dedin varim varim varimm 2 kilo bu hafta benden

Ahahahaha sana inat 3 kilo vermezmiyim ben bu hafta

Siyaaaaaaaaahhhhhhhhhh nerdesin tarihi hafta nesli 2 kilo vericekmişşşşşşşşşşşş

mumucum evet canım bu hafta sabitim kilo veremedimmm
ama bu hafta inşallah baskül kıpırdayacakk eskiden olduğu gibiii

Ahahahaha sana inat 3 kilo vermezmiyim ben bu hafta

Siyaaaaaaaaahhhhhhhhhh nerdesin tarihi hafta nesli 2 kilo vericekmişşşşşşşşşşşş

Hhaaaa Herkez görsün ilan et kiz hadi ben iki kilo veremezsem bütün takımlara sisko oldugumu soyliyecem
Sen ne dıyordun bak uç demişsin ya hadi ceza girince belki iki ye düşürürsün

Aaa ne guzel siteyi değiştirmişler telden girmek zor oluyordu şimdi tele göre yapmışlar cok sevindim valla

merhaba arkadaşlar .
akrebim çagırmış beni duyduguma göre
ben 1.73 boy, 1973 dogumlu,2 erkek evlat sahibi ,ebe hemşire olarak çalışan bir tombul bayanım.
kilo alıp vermek hayatımın parçası oldu artık kk dan ayrılınca alıveriyorum.
14. takım izin dönüşü toparlanamadı ve açıkta kaldım.
beni taşıyabilecek bi takım arıyorum kendime.umarım bu takımda kendime yer edinebilirim.
ancak benim izin öcesi kilom 92 idi şimdi 111...aslında 5 kilo tartı degişikliginden kaynaklandı.
ama iyi motive olunca sporla beraber güzel kilo veririm.şimdilik kendimi bu kadara tanıtabiliyorum.gece gelirim nasip olursa görüşürükzamanla tanışırık inşallah...

bakıyorumda nesli akreple kapışıyo bu hafta eh ne diyelim kaloriyi az alan bol yakan kazansın demi ama

dünden beri pek ugrayan olmamış buralara ..acaba pazarları tatilmi ilan ettiniz.

takım kuralları vardır mutlaka ama tam olarak bi yerlerden ögrensem iyi olacak sayfalar arası bi dolaşayım bakalım bulabilecekmiyim:126::126::126:

gelen giden yokben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.yarına nöbetteyim gelemem salı görüşürük

günaydın kızlar..
aile boyu hasta olduk,hafta sonu güme gitti..umarım kısa sürede toparlarız..
durumlar böyle olunca spor da ihmal oluyor.eve yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.başka bir çözüm yolu bulamadım.biraz bakınayım,yorumları okuyayım,modele karar vermek zor iş..nasip artık..

hoşgeldin,sefalar getirdin,hayırlı olsun..
maşallah boyunuz uzun ne güzel,bu avantaj aslında,her bir cm 2 kilo fazlalığı gizliyor diye duymuştum..
bekliyoruz sizi,şimdilik iyi nöbetler..

günaydın herkese,

Öncelikle cuma günü aranızda olamadıgım için hepinizden özür dilerim. Sağlık problemi yaşadım, bayıldım, önceki hastalıklarla ilgisi var mı idye bakıldı ama iyi haber korkulacak birşey yokmuş,strestenmiş herşey....

bunun dışında herşey aynı, diyetisyenim listemi gevşetti bu hafta kilo vermeyeceğim gibi ayarladı.

hoşgeldiniz aramıza, bol bol paylaşımda bulunursanız biz de çok mutlu oluruz:)

281. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
19 EKİM - 2 KASIM
1) 2.TAKIM (%1,02)
2) 13.TAKIM (%0.78)
3) 3.TAKIM (%0,77)

282. ETAP BİREYSEL DERECELER
19 EKİM - 2 KASIM
1) rakgus (%5.44) 2. takım
2) kelebekcearzum (%4.93) 2. takım
3)M e l o d i (%3.65) 3.takım

oleeeyyyy,geçen haftanın hezimeti sona erdiiiii.yaşasın 2. takım...
bireyseldeki başarımız için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…