Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun ceylin.az heyecan yaşamadın bu hafta,stresin tetiklediği bir durum olabilir mi canım..kan değerlerin nasıl,diyetisyenin düzenli kontrol ediyor mu.
ben de geçmeyen yorgunluktan şikayet ediyordum kansızlık çıktı,o bayılma hissi yokluyordu sürekli..

Hoşgeldin canım
bakıyorumda nesli akreple kapışıyo bu hafta eh ne diyelim kaloriyi az alan bol yakan kazansın demi ama

Eveeet akrep nesliyle, akrep banuyla ve kelebekce de yetişti akrep napsın şimdi

Geçmiş olsun canım..

Yürüyüş bandını iyi düşünmüşsün..Soğukta yürüyüş hiç güzel olmuyor..Ben sevmiyorum..

Çok geçmiş olsun canım..Aman dikkat et kendine..Bizde merak ettik seni hiç ihmal etmezdin çünkü cumaları..özelden telini yada face adresi verirsen irtibat halinde olabilirim seninle de..

haftasonu menülerim
cumartesi
sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kayısı
ara yok
öğle
bamya 5 yk
ara
taze mayhoş hurma
akşam
ıspanaklı yumurta
ara
bir porsiyon patlamış mısır
1 mandalina
pazar menüm
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
öğle ile karışık oldu
öğle
mandalina
akşam
batırık
ara
5 tane taze hurma

3 er litre su

soğuk moğuk dinlemedim
hafta sonu cumartesi yağmurluydu şemsiyeyi aldım 30 dk yürüdüm dönüşte sağnak oldu komşu denk geldi arabası ile döndüm yürüyüşe çıktım güya
pazar günü
30 dk yürüyüş +5 torba kömür taşıdım 5*20 100 kg yani hu huuuuu
20 kg lık odun yani 120 kg ağırlık taşıdıııımmmm

hoşgeldin aramıza.................

dünden beri pek ugrayan olmamış buralara ..acaba pazarları tatilmi ilan ettiniz.

haftasonu pek gelen giden olmaz hepimiz çalıştığımız için haftaiçi buradayız canım.

gelen giden yokben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.yarına nöbetteyim gelemem salı görüşürük

iyi nöbetler....

oyyy oyyy zaten biri hasta olunca bütün ev hasta oluyor geçmiş olsun güzel arkadaşım.

söz telaşı vurdu seni. geçmiş olsun bu aralar daha çok dikkat et kendine. bağışıklık sistemin biraz zayıf onun için cancağızım.

iyi iş çıkarmışsın yalnız yaşamanın zorluklarından biri ....

cumartesi

sabah: otlu omlet, bir tane salatalık, şekersiz çay

öğle: ızgara balık, salatalık, marul, roka

ara: bir avuçiçi badem

akşam: tarhana çorbası

ara: 3 bardak şekersiz çay.

3 lt su, bir kupa yeşilçay, 40 dk sahilde yürüyüş.

kahvaltıdan sonra hazırlandık pikniğe gittik hava rüzgarlı idi ama piknik yaptığımız yer gayet rahattı. saat17:00 ye kadar ordaydık. döndük çamaşırları astım, bir daha makineyi doldurdum, çocuğu banyo yaptırdım, piknik malzemelerini yıkadım temizledim, çorba yaptım, evi süpürdüm sildim, makinedekileri astım bir daha, çocuğun yemeğini yedirdim, ortalığın tozunu aldım, çocuğu yatırdım, çayı demledim geçtim ütünün başına. ütümü de yaptım, yerleştirdim biraz kitap okudum ve yattım.

evet cnaım kan değerlerim düşük malesef, bu yüzden kan hapı almkaya başlayacagım sanırım tekrar, doktor almamı istiyor ama ben kilo yapıyor diye istemiyorum. sanırım artık mecburum :/

bahirecim nacizane bi önerim olacak...
cumartesi sabah 2 haşlanmış yumurta, akşam ıspanaklı yumurta, pazar günü 2 yumurta yani totelde 4,5 yumurta eder 2 günde. kolesterol açısından epey bi zararlı bu.

diğer öğünlerin çok iyi görünüyor.

yazdım kaptanım.

pazar günü ise

sabah (saat: 11 de öğle ile karışık gibi oldu ) : yağsız kaşarlı tost kepek ekmeğine, salatalık, şekersiz çay 2 kupa

öğle: 2 kepçe çorba

akşam: kıymalı sebze yemeği ve semizotu salatası

ara: 3 fincan çay

ara: bir tane mandalina

2,5 lt su, 2 kupa yeşilçay, 40 dakika yürüyüş

kahvaltıdan sonra sahilde yürüyüşe çıktık aile boyu dönüşte parkta takıldık biraz oğluş yüzünden sonra eve döndük makinedekileri astım, oğluşu yedirdim yatırdım, 3 tane banyo olunca onları temizledim, ütü yaptım, kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım, kileri ve ayakkabılığı elden geçirdim, yemek yedik, kaldırdım, avm ye gittik biraz gezdik geldik, çay demledim yedik içtik oğluşla oyun oynadım, puzzle yaptım,duşumu aldım yattım.....

Sigara içenlerin yaşamları
otomatik olarak daha çok stres doludur. Çünkü tütün toplumun ileri sürdüğü gibi bizi
rahatlatmak yada sıkıntılarımızı hafifletmek yerine tam tersine daha sinirli ve gergin
olmamıza neden olur.

Ben otuz üç yılımı labirentin çıkış yolunu aramakla geçirdim. Bütün tiryakiler gibi bir
türlü işin içinden çıkamıyordum. Sonunda kendime mal edemeyeceğim bazı ilginç
durumların bir araya gelmesi sonucunda başardım. Sigarayı bırakmakta daha önce neden
bu denli güçlük çektiğimi, bıraktığımda ise bırakmanın neden bu denli kolay ve eğlenceli
olduğunu merak etmeye başladım.......

hadi bunu anladım da...

bu kitapta yazan mı senin yaşadığın mı açıklarmısın ?

kız neden küstün bize mi naptıkki anlat bakalım noldu ?

canım noldu da böyle söylüyosun. biz seni senin tahmininden daha çok merak ettik. noldu bir şey mi oldu anlat ne yaptık sana ?

kızlar şaka yapıyorum uzun süre net sıkıntısı yaşadık
ofiste yasaklandı sitelere giriş
bide ev taıdık ondan uzak kaldım size
sonra bi ara geldim
çok yabancı gibi hissettim kendimi
herkes unutmuş beni sandım
olanlar bunlar yani yine geldim buralardayım
artık gitmemmm

bahocan veririz kuum yine
sıkıntı etme
sadece duraklama sürecine girmiş olabilirsin
ben güzel verdim
ama spor yapamıorum şu aralar
biraz sıkılaşmam lazım
çorba gibi hisediyorum kendimi
sallanıyo sank her yerim

bide ben bırakabilsem nasıl yaptın kuşumm
bana da yardım et
iyice abarttım şu aralar
bi bırakabilsem

akrebim canım kaptanım
iyiki varsın sen
süper bi insansın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…