- 26 Nisan 2012
- 746
- 510
- 123
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam sonrası ara yapmaman çok güzel..cumartesi
sabah: otlu omlet, bir tane salatalık, şekersiz çay
öğle: ızgara balık, salatalık, marul, roka
ara: bir avuçiçi badem
akşam: tarhana çorbası
ara: 3 bardak şekersiz çay.
3 lt su, bir kupa yeşilçay, 40 dk sahilde yürüyüş.
kahvaltıdan sonra hazırlandık pikniğe gittik hava rüzgarlı idi ama piknik yaptığımız yer gayet rahattı. saat17:00 ye kadar ordaydık. döndük çamaşırları astım, bir daha makineyi doldurdum, çocuğu banyo yaptırdım, piknik malzemelerini yıkadım temizledim, çorba yaptım, evi süpürdüm sildim, makinedekileri astım bir daha, çocuğun yemeğini yedirdim, ortalığın tozunu aldım, çocuğu yatırdım, çayı demledim geçtim ütünün başına. ütümü de yaptım, yerleştirdim biraz kitap okudum ve yattım.
bahirecim nacizane bi önerim olacak...
cumartesi sabah 2 haşlanmış yumurta, akşam ıspanaklı yumurta, pazar günü 2 yumurta yani totelde 4,5 yumurta eder 2 günde. kolesterol açısından epey bi zararlı bu.
diğer öğünlerin çok iyi görünüyor.
Şimdi aklımdaydın mesajını görmesem telden aricaktım seni sarıcaktım yani sana yazdın kurtuldun bendenkızlar şaka yapıyorum uzun süre net sıkıntısı yaşadık
ofiste yasaklandı sitelere giriş
bide ev taıdık ondan uzak kaldım size
sonra bi ara geldim
çok yabancı gibi hissettim kendimi
herkes unutmuş beni sandım
olanlar bunlar yani yine geldim buralardayım
artık gitmemmm
bahocan veririz kuum yine
sıkıntı etme
sadece duraklama sürecine girmiş olabilirsin
ben güzel verdim
ama spor yapamıorum şu aralar
biraz sıkılaşmam lazım
çorba gibi hisediyorum kendimi
sallanıyo sank her yerim![]()
bide ben bırakabilsem nasıl yaptın kuşumm
bana da yardım et
iyice abarttım şu aralar
bi bırakabilsem
akrebim canım kaptanım
iyiki varsın sen
süper bi insansın gerçekten![]()
alıştım canım ben artık spor olarak görüyorum bacak kaslarınız nasıl çalışıyor bir bilseniz keşke mesai karanlıkta bitmese de alışkanlık haline getirsem hergün aşşağıdaki kömürlükten apartmanı tavaf ediyorum kömürü yukarı çıkarırken tavaf edip çıkarsam bacak kasları 1 ayda hu huuuuu ama anacım karanlıkta olmaz düşerim falan yazında kömürle işim olmuyor malum sıcak aktivite olarak gördüğüm için zor gelmiyoriyi iş çıkarmışsın yalnız yaşamanın zorluklarından biri ....
yok yafff kendim 30 yaşındayım bebeklikten başlamadım ben sigarayahadi bunu anladım da...
eeeeee
bu kitapta yazan mı senin yaşadığın mı açıklarmısın ?
gel gelll kuzzzuuuuukızlar şaka yapıyorum uzun süre net sıkıntısı yaşadık
sonra bi ara geldim
artık gitmemmm
sıkıntı etme
ben güzel verdim
biraz sıkılaşmam lazım
bide ben bırakabilsem nasıl yaptın kuşumm
bana da yardım et
iyice abarttım şu aralar
bi bırakabilsem
Akşam sonrası ara yapmaman çok güzel..
Hamaratlığın ayrıca göz dolduruyor harikasın
Aklımda kalan bişey daha sabahları tostuna tereyağda sür canım hem faydalı hem doyurucu olur..
Tatlım bu bizim şimdiye kadar yanlış bildiğimiz
Doğrusu ise günde iki yumurta yenilebileceği.. Yumurta özellikle bayanlar için olmazsa olmaz bir besin.. Tam tersi iyi kolesterolü destekliyor..
Bahirenin tek yanlışı akşam menü sonrası ara yapması.. Onu bırakırsa bu hafta kilo vermede tavan yapıcak demedi demeyin![]()
Regl Donemi
hocam merhaba size bi sorum olacaktı..vaktinizi aldıgım için bağışlayın lutfen. biz kadınlar kulubu.com da sizin diyetinizi başarıyla uyguluyoruz ve inanılmaz olumlu değişiklikler oldu hayatımızda,orneğin uyku,selulit,cilt,saç konusundaki çok olumlu gelişmeler oldu herbirimizde..mesela ben uyku hapıyla bile uyuyamazken şimdi cok guzel uyuyorum ve her sabah erkenden saat calmadan uyanıyorum:)) ve daha birsuru sey. hocam benim size sorum şu: regl doneminde kilomuzda artış oluyor,bu normalmidir sizce? birde arasıra 3-4 haftayı bulan duraklama donemlerimiz oluyor kilo vermede. son olarak sigara içmek insulin direncimizi kırmayı engellermi hocam? cevabınız için şimdiden cok tesekkurler...
Cevap Prof. Dr. M canan EFENDİGİL KARATAY VRSVRS
tarafindan 06/05/2012 tarihinde cevaplanmıştır
Sigara sıfır olacak. Tabii ki engeller. Hormonal nedenlerle su topluyordur vücudunuz. Tuzu ve biberi azaltın. Unu şekeri bırakın. Bunlar su tutulmasının nedenidir.
aaaaa akreeeppp ben omletle bile süs biberi yiyen biriyim 5 kg süs biberi turşusu kurdum kışlık 5 kg karılşık sebze o kadar severim birde sevdiğim bir şeyin yağ yaktığına inanıyordum su mu tutuyormuş meğerrrrr
azaltalım hemen o zamannnn
kızlar şaka yapıyorum uzun süre net sıkıntısı yaşadık
sonra bi ara geldim
artık gitmemmm
sıkıntı etme
ben güzel verdim
biraz sıkılaşmam lazım
Akşam sonrası ara yapmaman çok güzel..
Hamaratlığın ayrıca göz dolduruyor harikasın
Aklımda kalan bişey daha sabahları tostuna tereyağda sür canım hem faydalı hem doyurucu olur..
Tatlım bu bizim şimdiye kadar yanlış bildiğimiz
Doğrusu ise günde iki yumurta yenilebileceği.. Yumurta özellikle bayanlar için olmazsa olmaz bir besin.. Tam tersi iyi kolesterolü destekliyor..
Bahirenin tek yanlışı akşam menü sonrası ara yapması.. Onu bırakırsa bu hafta kilo vermede tavan yapıcak demedi demeyin![]()
alıştım canım ben artık spor olarak görüyorum bacak kaslarınız nasıl çalışıyor bir bilseniz keşke mesai karanlıkta bitmese de alışkanlık haline getirsem hergün aşşağıdaki kömürlükten apartmanı tavaf ediyorum kömürü yukarı çıkarırken tavaf edip çıkarsam bacak kasları 1 ayda hu huuuuu ama anacım karanlıkta olmaz düşerim falan yazında kömürle işim olmuyor malum sıcak aktivite olarak gördüğüm için zor gelmiyor
yok yafff kendim 30 yaşındayım bebeklikten başlamadım ben sigarayabu allen car ın yaşadıkları adam tiryaki tam 30 yıllık boşanma derecesine girmiş ağır deprosyonlar yaşamış bir kereesinde 6 ay bırakmış sonra yeniden başlamış hüngür hüngür başarısızlığına ağlamış cocuk gibi sonra birsürü yöntemler denemiş hipnoz gibi piskiyatri gibi nikotein bandı yada sakızı gibi hiçbiri işe yaramamış ki kullanmayın diyor bunların hepsi tuzak diyor kitabı okuyun bitirene kadar da sigaranızı için diyor gidip gelmelerinde bir yöntem keşfetmiş bende daha anlamadım yöntemini yavaş yavaş sindire sindire okuyorum canım okuduklarımı paylaşıyorum ok
gel gelll kuzzzuuuuu
kız benim tecrübemmm deeell inşallah o konuda da bilir kişi olurumda tavsiyelerde bulunabilirim
Ayy kızlar namazımı kılamadım hala hemen kılıp geliyorum![]()
cceylin baktım resimlerinize Allah bir yastıkta kocatsın inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım çok yakışmışsınız birbirinize.....![]()