Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hemen haftasonu neler yaptım anlatim sizlere

cumartesi

sabah
çeyrek yagsız tost
şekersiz çay

öğle
3 köfte
bol salata

ara
1 paket çubuk kraker

akşam
şehriyeli tavuk çorbası
yeşil fasülye 5 yk

cumartesi

sabah: otlu omlet, bir tane salatalık, şekersiz çay

öğle: ızgara balık, salatalık, marul, roka

ara: bir avuçiçi badem

akşam: tarhana çorbası

ara: 3 bardak şekersiz çay.

3 lt su, bir kupa yeşilçay, 40 dk sahilde yürüyüş.

kahvaltıdan sonra hazırlandık pikniğe gittik hava rüzgarlı idi ama piknik yaptığımız yer gayet rahattı. saat17:00 ye kadar ordaydık. döndük çamaşırları astım, bir daha makineyi doldurdum, çocuğu banyo yaptırdım, piknik malzemelerini yıkadım temizledim, çorba yaptım, evi süpürdüm sildim, makinedekileri astım bir daha, çocuğun yemeğini yedirdim, ortalığın tozunu aldım, çocuğu yatırdım, çayı demledim geçtim ütünün başına. ütümü de yaptım, yerleştirdim biraz kitap okudum ve yattım.
Akşam sonrası ara yapmaman çok güzel..
Hamaratlığın ayrıca göz dolduruyor harikasın :46:

Aklımda kalan bişey daha sabahları tostuna tereyağda sür canım hem faydalı hem doyurucu olur..
bahirecim nacizane bi önerim olacak...
cumartesi sabah 2 haşlanmış yumurta, akşam ıspanaklı yumurta, pazar günü 2 yumurta yani totelde 4,5 yumurta eder 2 günde. kolesterol açısından epey bi zararlı bu.

diğer öğünlerin çok iyi görünüyor.

Tatlım bu bizim şimdiye kadar yanlış bildiğimiz :50:

Doğrusu ise günde iki yumurta yenilebileceği.. Yumurta özellikle bayanlar için olmazsa olmaz bir besin.. Tam tersi iyi kolesterolü destekliyor..

Bahirenin tek yanlışı akşam menü sonrası ara yapması.. Onu bırakırsa bu hafta kilo vermede tavan yapıcak demedi demeyin :31:

kızlar şaka yapıyorum uzun süre net sıkıntısı yaşadık
ofiste yasaklandı sitelere giriş
bide ev taıdık ondan uzak kaldım size
sonra bi ara geldim
çok yabancı gibi hissettim kendimi
herkes unutmuş beni sandım
olanlar bunlar yani yine geldim buralardayım
artık gitmemmm

bahocan veririz kuum yine
sıkıntı etme
sadece duraklama sürecine girmiş olabilirsin
ben güzel verdim
ama spor yapamıorum şu aralar
biraz sıkılaşmam lazım
çorba gibi hisediyorum kendimi
sallanıyo sank her yerim :16::16::16:
Şimdi aklımdaydın mesajını görmesem telden aricaktım seni sarıcaktım yani sana yazdın kurtuldun benden:27:

Tatlım bu hafta bireyselde aldığın derece için kutluyorum seni:16:
Paylaşımda bir hafta boyunca neler yaptığını yazarmısın canım
bide ben bırakabilsem nasıl yaptın kuşumm
bana da yardım et
iyice abarttım şu aralar
bi bırakabilsem

Amanınn sendemii:53:

Yeşilaycı bir kaptanın bu kadar çok cıss kolik üyeleri olurmu yaarebiimmmmm:5::5:

iyi iş çıkarmışsın yalnız yaşamanın zorluklarından biri ....
alıştım canım ben artık spor olarak görüyorum bacak kaslarınız nasıl çalışıyor bir bilseniz keşke mesai karanlıkta bitmese de alışkanlık haline getirsem hergün aşşağıdaki kömürlükten apartmanı tavaf ediyorum kömürü yukarı çıkarırken tavaf edip çıkarsam bacak kasları 1 ayda hu huuuuu ama anacım karanlıkta olmaz düşerim falan yazında kömürle işim olmuyor malum sıcak aktivite olarak gördüğüm için zor gelmiyor
hadi bunu anladım da...

eeeeee:1::1:

bu kitapta yazan mı senin yaşadığın mı açıklarmısın ?
yok yafff kendim 30 yaşındayım bebeklikten başlamadım ben sigaraya :1::1::1:bu allen car ın yaşadıkları adam tiryaki tam 30 yıllık boşanma derecesine girmiş ağır deprosyonlar yaşamış bir kereesinde 6 ay bırakmış sonra yeniden başlamış hüngür hüngür başarısızlığına ağlamış cocuk gibi sonra birsürü yöntemler denemiş hipnoz gibi piskiyatri gibi nikotein bandı yada sakızı gibi hiçbiri işe yaramamış ki kullanmayın diyor bunların hepsi tuzak diyor kitabı okuyun bitirene kadar da sigaranızı için diyor gidip gelmelerinde bir yöntem keşfetmiş bende daha anlamadım yöntemini yavaş yavaş sindire sindire okuyorum canım okuduklarımı paylaşıyorum ok
sonra bi ara geldim
artık gitmemmm

sıkıntı etme
ben güzel verdim
biraz sıkılaşmam lazım
gel gelll kuzzzuuuuu:51::51::51:
bide ben bırakabilsem nasıl yaptın kuşumm
bana da yardım et
iyice abarttım şu aralar
bi bırakabilsem

kız benim tecrübemmm deeell inşallah o konuda da bilir kişi olurumda tavsiyelerde bulunabilirim

Aklımda kalan bişey daha sabahları tostuna tereyağda sür canım hem faydalı hem doyurucu olur..

Doğrusu ise günde iki yumurta yenilebileceği.. Yumurta özellikle bayanlar için olmazsa olmaz bir besin.. Tam tersi iyi kolesterolü destekliyor..

Bahirenin tek yanlışı akşam menü sonrası ara yapması.. Onu bırakırsa bu hafta kilo vermede tavan yapıcak demedi demeyin :31:

aa öyle miymiş, bana kalp doktorum hala haftada 2 yumurtayı geçmemelisin diyor, kalp hastalıgım yok çok şükür ama maksümum 2 yumurta diye uyarıyor.

Regl Donemi
hocam merhaba size bi sorum olacaktı..vaktinizi aldıgım için bağışlayın lutfen. biz kadınlar kulubu.com da sizin diyetinizi başarıyla uyguluyoruz ve inanılmaz olumlu değişiklikler oldu hayatımızda,orneğin uyku,selulit,cilt,saç konusundaki çok olumlu gelişmeler oldu herbirimizde..mesela ben uyku hapıyla bile uyuyamazken şimdi cok guzel uyuyorum ve her sabah erkenden saat calmadan uyanıyorum:)) ve daha birsuru sey. hocam benim size sorum şu: regl doneminde kilomuzda artış oluyor,bu normalmidir sizce? birde arasıra 3-4 haftayı bulan duraklama donemlerimiz oluyor kilo vermede. son olarak sigara içmek insulin direncimizi kırmayı engellermi hocam? cevabınız için şimdiden cok tesekkurler...
Cevap Prof. Dr. M canan EFENDİGİL KARATAY VRSVRS
tarafindan 06/05/2012 tarihinde cevaplanmıştır
Sigara sıfır olacak. Tabii ki engeller. Hormonal nedenlerle su topluyordur vücudunuz. Tuzu ve biberi azaltın. Unu şekeri bırakın. Bunlar su tutulmasının nedenidir.

Regl Donemi
hocam merhaba size bi sorum olacaktı..vaktinizi aldıgım için bağışlayın lutfen. biz kadınlar kulubu.com da sizin diyetinizi başarıyla uyguluyoruz ve inanılmaz olumlu değişiklikler oldu hayatımızda,orneğin uyku,selulit,cilt,saç konusundaki çok olumlu gelişmeler oldu herbirimizde..mesela ben uyku hapıyla bile uyuyamazken şimdi cok guzel uyuyorum ve her sabah erkenden saat calmadan uyanıyorum:)) ve daha birsuru sey. hocam benim size sorum şu: regl doneminde kilomuzda artış oluyor,bu normalmidir sizce? birde arasıra 3-4 haftayı bulan duraklama donemlerimiz oluyor kilo vermede. son olarak sigara içmek insulin direncimizi kırmayı engellermi hocam? cevabınız için şimdiden cok tesekkurler...
Cevap Prof. Dr. M canan EFENDİGİL KARATAY VRSVRS
tarafindan 06/05/2012 tarihinde cevaplanmıştır
Sigara sıfır olacak. Tabii ki engeller. Hormonal nedenlerle su topluyordur vücudunuz. Tuzu ve biberi azaltın. Unu şekeri bırakın. Bunlar su tutulmasının nedenidir.

aaaaa akreeeppp ben omletle bile süs biberi yiyen biriyim 5 kg süs biberi turşusu kurdum kışlık 5 kg karılşık sebze o kadar severim birde sevdiğim bir şeyin yağ yaktığına inanıyordum su mu tutuyormuş meğerrrrr
azaltalım hemen o zamannnn

aaaaa akreeeppp ben omletle bile süs biberi yiyen biriyim 5 kg süs biberi turşusu kurdum kışlık 5 kg karılşık sebze o kadar severim birde sevdiğim bir şeyin yağ yaktığına inanıyordum su mu tutuyormuş meğerrrrr
azaltalım hemen o zamannnn

Kuşum o sebzeye girer bu biber dediği hazır satılan toz biberler içine tuzda katılıyor onların

Senin yediğin doğru sebze yemeye devam yanii:34:

Lem sigarayı görmüyor ordan cımbızla biberi çekip alıyor yahuuu:47: Aloo yazsana hemen içmeyeyim o zaman sigarayı diyee:47:

Son düzenleme:
KESİNLİKLE HİÇBİR ŞEY! Sigarayı bırakmamızı güçleştiren tek şey korkudur.
Eğlencemizi yada desteğimizi yitirmekten korkarız. Bazı şeylerin eskisi kadar güzel
olmayacağından korkarız. Stresle başa çıkamayacağımızdan korkarız.
Diğer bir deyişle zayıf olduğumuz, sigaranın gereksinim duyduğumuz bir şeye sahip
olduğu ve bıraktığımız zaman bir boşluk doğacağı beynimize işlenmiştir.
Şunu anlayın artık:
SİGARA BOŞLUK DOLDURMAZ, YARATIR!
-allen car

Ayy kızlar namazımı kılamadım hala hemen kılıp geliyorum:10:

canım benim sigaraya bu kitabı bitirene kadar devam
şimdi
bugün şu ana kadr okuduğumdan anldığım eroin kullananlar bağımlıdır ya bizde bağımlıymışızz nikotein bağımlısı baliy ciler tinerciler eroin bağımlılarından hiç bir farkımız yokmuş evden işe işten eve giden gelen mazbut değilmişiz
bağımlıymışız işte

Şöyle bir düşünün. Güzel bir arabanız olsa ve bu arabayı hiç acımadan paslanmaya
bıraksanız yakında bir pas yığını olup işinize yaramayacak hale geleceğinden aptallık
etmiş olursunuz. Yine de bu yüzden dünyanın sonu gelmez; paranız varsa yeni bir tane
alırsınız. Bedeniniz sizi yaşamınız boyunca taşıyan araçtır. Hepimiz sağlığın en önemli
nimet olduğunu düşünürüz. Bunun ne kadar doğru olduğunu bütün hasta milyarderler
onaylayabilirler. Çoğumuz geçmişte yaşadığımız bir hastalık yada kaza süresince
iyileşmek için çok dua etmişizdir. (NE ÇABUK UNUTURUZ.)
Sigara içiyorsanız elinizde bir tek olan ve yaşam için gereksinim duyduğunuz
aracınızı paslanmaya bırakmakla yetinmez aynı zamanda sistemli bir şekilde yok
edersiniz.
Aklınızı başınıza toplayın! Kimse sizi sigara içmeye zorlamaz ve unutmayın:
SİGARANIN SİZE HİÇBİR YARARI YOKTUR.
Başınızı bir dakikalığına gömdüğünüz kumdan çıkarın ve düşünün:
allen car

Kızlar hafta sonu kitapçıdan 2 kitap aldım..Biri (Taş Devri Diyeti )diğeri müslüman bir yabancı yazardan (8. günah obezite)

Ve elimdeki (istanbul yüzlü kadın) ı dün akşam bitirdim..Ağlamaktan bi hal oldum eşim koştu yanıma noldu diye düşünün hıçkıra hıçkıra ayy aklıma gelmesin valla gözlerim dolmaya başladı bile..Kesinlikle tavsiye ederim kızlar..

sonra bi ara geldim
artık gitmemmm

sıkıntı etme
ben güzel verdim
biraz sıkılaşmam lazım

gitme zaten sen daha çok takıl hiçbirşeycikler olmaz ayrıca biz kimseyi unutmayız. :34::34:

canım akşam ara yapmamak için zor tutuyorum kendimi bir bıraksam devamı gelicek bir görsen kaçacak delik arıyorum kendimi işe veriyorum.

alıştım canım ben artık spor olarak görüyorum bacak kaslarınız nasıl çalışıyor bir bilseniz keşke mesai karanlıkta bitmese de alışkanlık haline getirsem hergün aşşağıdaki kömürlükten apartmanı tavaf ediyorum kömürü yukarı çıkarırken tavaf edip çıkarsam bacak kasları 1 ayda hu huuuuu ama anacım karanlıkta olmaz düşerim falan yazında kömürle işim olmuyor malum sıcak aktivite olarak gördüğüm için zor gelmiyor

yok yafff kendim 30 yaşındayım bebeklikten başlamadım ben sigaraya :1::1::1:bu allen car ın yaşadıkları adam tiryaki tam 30 yıllık boşanma derecesine girmiş ağır deprosyonlar yaşamış bir kereesinde 6 ay bırakmış sonra yeniden başlamış hüngür hüngür başarısızlığına ağlamış cocuk gibi sonra birsürü yöntemler denemiş hipnoz gibi piskiyatri gibi nikotein bandı yada sakızı gibi hiçbiri işe yaramamış ki kullanmayın diyor bunların hepsi tuzak diyor kitabı okuyun bitirene kadar da sigaranızı için diyor gidip gelmelerinde bir yöntem keşfetmiş bende daha anlamadım yöntemini yavaş yavaş sindire sindire okuyorum canım okuduklarımı paylaşıyorum ok

gel gelll kuzzzuuuuu:51::51::51:

kız benim tecrübemmm deeell inşallah o konuda da bilir kişi olurumda tavsiyelerde bulunabilirim

hımm o halde inip çıkıp spor yapıyosun ne güzel işte hadi bakalım okumaya devam et kitabi belki bize de faydası dokunur rukgusle:34::34:

Ayy kızlar namazımı kılamadım hala hemen kılıp geliyorum:10:

Allah kabul etsin....

cceylin baktım resimlerinize Allah bir yastıkta kocatsın inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım çok yakışmışsınız birbirinize.....:nazar::nazar::nazar:

slm kizlar ben geldim haftanin ilk gunu diyetler nasill bakalimm

akrepp kiz bak sana diyim ben cok siki diyetteyim haberin olsun ay soylemesemiydim acaba ?

neysee demis olduk artik bakaxcaz bakalim senden ses cikmadi hani 2 kilo veremezsen gidecenmi takimlaraa ona gore ka^pisak yani

bu arada 1.73 gelmsi benim eski takim arkadasim hosgelmis sefa gelmiss kilolu gelmis ama :((
kiz beni tasiyorlar merak etme senide benimle birlikte tasiriz evelallah .

ceylin guzelim niye okadar stres yaptinki simdi sen kendine dikkat et gecti gitti anam bu kizin evlenecefi gunu hayal edemiyorum

bu arada tekrar gecen haftanin bireyseldeki arkadaslari kutluyorum gecen sizi kiskandim bu hafta o birinciligi alacagim elinizden :9:

Back
X