Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selamlarrrrr

haftasonu evde değildik zaten dün temizlik günüydü ,hiç bişey yapamadım alt katımızda oturan eski komşumuzun Denizliden kızı geldi ziyarete pasta börek komşularla yedik içitk

bu gün hep ertelediğm temizliğime başladım sayılır
tüller makinada buradan kalakabilirsem camları silicem :10:

ya ben bi türlü istediğim gibi temizlik yapamıyorum

yarın oğlanın okulunda parti var bu gün 2 katlı pasta yapmam lazım,akşamüsüt 5 te çarşıya inmamem lazım önemli bi işmiz var
yarın 12 de partiye bizde davetliyiz

bu sabahta oğlanın çantasına suyunu koyarken kapağını iyice kapatamamışım daha servise binmeden üstü başı ,çantası ,kitapları ıslanmış ,eşyalarını serviste burakıp üstünü değiştirmeye geldi ,aklım onda öğlende okula gidip çantasını falan değiştireyim diyorum eşim izin vermedi,bırak sorunla kendisi baş etmeyi öğrensin dedi ,aklım orda kaldı

resimligunaydinmesajlari.jpgc5cca3bf08e2989d67749811a6e8c6dd.jpg

günaydın şekerrrr:24:

günaydın herkese..
mutlu,sağlıklı bir gün olsun inşallah..
ben hastalığı atlatamadım daha.oysa ne planlarım vardı bu haftayla ilgili..neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız..:1::1:
takımda ne çok sigara kullanan varmış,hiç yakıştıramadım böyle pırıl pırıl kızlara..:50::50:inşallah kurtulursunuz bu illetten,ben hastalık olarak görüyorum sigarayı..

geçmiş olsun canım sana da.evet sigara çok kötü ama içenin kendi farketmesi lazım.dıştan ne denirse boş

günaydın herkese,

Öncelikle cuma günü aranızda olamadıgım için hepinizden özür dilerim. Sağlık problemi yaşadım, bayıldım, önceki hastalıklarla ilgisi var mı idye bakıldı ama iyi haber korkulacak birşey yokmuş,strestenmiş herşey....

bunun dışında herşey aynı, diyetisyenim listemi gevşetti bu hafta kilo vermeyeceğim gibi ayarladı.

geçmiş olsun

stres,yrgunluk

nazarda değmiştir :nazar:

eminmiiisiiinnnn birinciliiikkk bennniiimmm :51::51::51: dikkatini çekiyorum 1 aydır kilo vermem durdu ne kilo aldım ne verdimmm nedeeennn ????çünkü bu takımla hiççç diyet miyet yapmadım sadece sağlıklı beslendimmm diyet yapsayyydımm 7 aylıkkk emek hooop çöpe giderdiii

geçmiş olsun canım bunu nasıl başardığını paylaşırmısın lütfen yöntemini ilk günlerini o sıkıntıyı nasıl atlattığını kullanmayan bilmez içmeyince verdiği sıkıntıyı okuduğum kitaba göre vucuttan nikoteinin atılması 3 hafta sürüyormuş 3 hafta sonra nikotein düzeyi 0 a iniyormuş

zor günlerdi inan:37:.ama allah yardım ediyor ben hiçbir yardımcı ürün kullanmadım:31:.ama çikolota çok yedim itiraf edeyim:17:
eşimde içmedio sonradan bıraktı ama evde sigara namına hiç bişi yoktu.ben zaten başkasının ikram ettigi sigarayı hiç içmedim..etraf çok önemli sen bırakamazsın demeleri beni çok sinir ediyordu.aslında beni motive edn sen yaparsın bırakırsın lafları idi.önceleri saat sonra gün sayar oldum.3 saat 5 saat,5gün 10 gün oldu diye 2011 haziranda bıraktımşimdi kokusuna tahammül edemiyorum.:25:

selamlarrrrr

haftasonu evde değildik zaten dün temizlik günüydü ,hiç bişey yapamadım alt katımızda oturan eski komşumuzun Denizliden kızı geldi ziyarete pasta börek komşularla yedik içitk

yarın oğlanın okulunda parti var bu gün 2 katlı pasta yapmam lazım,akşamüsüt 5 te çarşıya inmamem lazım önemli bi işmiz var

bu sabahta oğlanın çantasına suyunu koyarken kapağını iyice kapatamamışım daha servise binmeden üstü başı ,çantası ,kitapları ıslanmış ,eşyalarını serviste burakıp üstünü değiştirmeye geldi ,aklım onda öğlende okula gidip çantasını falan değiştireyim diyorum eşim izin vermedi,bırak sorunla kendisi baş etmeyi öğrensin dedi ,aklım orda kaldı

hafta sonu koşuşturmacayla geçiyor.demek oglun var bir tanemi yaşı kaç.
benim de iki oglum var 1 tanesi 8 digeri11 yaşındaerkek çocuklarla ugraşmak zor oluyo.dün ben nöbetteydim.eşimle evde çocuklar:22::55: her tarafı halletmişler haftasonu istedigin kadar sil süpür .biraz dinleneyim toparlamaya başlayacagım:10:

benim de iki oglum var 1 tanesi 8 digeri11 yaşındaerkek çocuklarla ugraşmak zor oluyo.dün ben nöbetteydim.eşimle evde çocuklar:22::55: her tarafı halletmişler haftasonu istedigin kadar sil süpür .biraz dinleneyim toparlamaya başlayacagım:10:

evet ya haftasonu sabah 11 de çıkyoruz akşam 8 de evdeyiz oğlanın dersleri sıkışıyo on unla ilgileniyorum ev işi yapmaya fırsat olmuyo ,yemek ve yetişirse bulaşık

ben haftasonu hiç bir iş yapamıyorum

canım Allah bağışlarsa 2005 li oğlum 1997 li kızım var

senin küçük oğlan kaçıncı sınıfa gidiyor ,2. sınıfa gidiyo de ne oluur:39:

birde hangi ilde oyuruyosun

evet ya haftasonu sabah 11 de çıkyoruz akşam 8 de evdeyiz oğlanın dersleri sıkışıyo on unla ilgileniyorum ev işi yapmaya fırsat olmuyo ,yemek ve yetişirse bulaşık

ben haftasonu hiç bir iş yapamıyorum

canım Allah bağışlarsa 2005 li oğlum 1997 li kızım var

senin küçük oğlan kaçıncı sınıfa gidiyor ,2. sınıfa gidiyo de ne oluur:39:

birde hangi ilde oyuruyosun

günayyydııınnnnnnn kız facede problem var giremiyorum
selamlarrrrr

krakkeeerrrr :47::47::47:koca kurban geçti ben alayına da çektim resti soyuma sopuma teyzemin biri kustü yemedim diye sadece köyde yufkalı saç kavurmaya yenildim kendine gellllll bayram değil seyran değil koyuverme kendini iradene dur diyemiyorsan sosyal etkinliklere bir süre ara ver miğden küçülsün beynine hükmettiğini fark ettiğin anda katıl bak genice mangal partisine gidiyor fakat yemiyorrrrrrrr yemeyinnnn gitsin şu kilolarrrr
geçmiş olsun canım sana da.evet sigara çok kötü ama içenin kendi farketmesi lazım.dıştan ne denirse boş

zor günlerdi inan:37:.ama allah yardım ediyor ben hiçbir yardımcı ürün kullanmadım:31:.ama çikolota çok yedim itiraf edeyim:17:
eşimde içmedio sonradan bıraktı ama evde sigara namına hiç bişi yoktu.ben zaten başkasının ikram ettigi sigarayı hiç içmedim..etraf çok önemli sen bırakamazsın demeleri beni çok sinir ediyordu.aslında beni motive edn sen yaparsın bırakırsın lafları idi.önceleri saat sonra gün sayar oldum.3 saat 5 saat,5gün 10 gün oldu diye 2011 haziranda bıraktımşimdi kokusuna tahammül edemiyorum.:25:
teşekkür ederim canım deneyimini paylaştın
kızlar birşey oldu anlatayımmm
içine doğdu sanki bizim güvenlikle teknikerin
aşağıya sigara içmeye indim kapıdaydılar kantinci arkadaşın paketini almışlar sigara bırakma konusunda ikna etmişler yaktım bir tane sonra dün bütüngün okuduğum sazı çalmaya başladılar motive ediyorlar yok cildi yaşlandırır söyle böyle falan avrupada sigara içenler 3.sınıf insan muamelesi görüyor bilmem ne
en önemli özellikleri her ikiside uzun yıllar sigara kullanıp bir günde bırakan insanlar
yöntemmi dün bütüngün okuyup anlamaya çalıştığım yöntem iş beyinde bitiyor yöntemi
kriz nöbet kabul etmiyorlar
bir iki hafta alışkanlıktan kaynaklı elin ayağın ister dediler o anda ben sigara içmiyorum hem canıma hem parama yazık değilmi içmiyorum de beynini buna alıştır dediler vucut istemiyor beynin emr ediyor dediler
çok daralırsan aşşağıya bizim yanımıza in bak kantincinin paketini aldık hadi dediler şunu yenemiyecekmisin aciz misin dediler bir gaz bir gaz ver paketi dedi tekniker ağbi ver ama dedim 7 tl verdim daha yeni açtım
sen kaç 7 tl kazanacan o paketi verirsen dedi hadi dedi kendine bir iyilik yap
hergün kebap ye bu zıkkıma vereceğin parayla
verdimmm
dünden beri kitap okuyorum dedim bunu mu öğrendiniz hayır dediler bilmiyorduk kitaptan falan haberimiz yok biz kitap okumadan bırakık kitap gibi adamız bize neden sormadın ki
böyle kızlar
"ben sigara içmiyorum "
bıraktım değil
"ben hiç sigara içmedim "
"benim vucudummun organlarımın ona ihtiyacı yok "
"3 hafta sonra nikotein düzeyi 0 'a inecek bende "
"fiziksel olarak acı çekmiyecem kimyasal olarak çok az istek duyacam nikotein düzeyi azaldıkça 3 hafta boyunca beyin oyun oynayacak bana o oynadıkça ben beynime hükmedecem ben sigara içmiyorum vucudumun organlarımın o zehre ihtiyacı yokkkk!!!"

günayyydııınnnnnnn kız facede problem var giremiyorum

krakkeeerrrr :47::47::47:koca kurban geçti ben alayına da çektim resti soyuma sopuma teyzemin biri kustü yemedim diye sadece köyde yufkalı saç kavurmaya yenildim kendine gellllll bayram değil seyran değil koyuverme kendini iradene dur diyemiyorsan sosyal etkinliklere bir süre ara ver miğden küçülsün beynine hükmettiğini fark ettiğin anda katıl bak genice mangal partisine gidiyor fakat yemiyorrrrrrrr yemeyinnnn gitsin şu kilolarrrr

ya sorma komşularım coçtu ,hepsininde kilo sorunu var

birde benim tansiyonum var ,her gün bişeyler yapmıyalım diyorum ama ,bi komşum çocukları ikiside üniversitede okuyo yanında değiller ,boşa düştü heralde her gün şunu yapalım ,şunu yiyelim ,hadi gelin oturalım

teşekkür ederim canım deneyimini paylaştın
kızlar birşey oldu anlatayımmm
içine doğdu sanki bizim güvenlikle teknikerin
aşağıya sigara içmeye indim kapıdaydılar kantinci arkadaşın paketini almışlar sigara bırakma konusunda ikna etmişler yaktım bir tane sonra dün bütüngün okuduğum sazı çalmaya başladılar motive ediyorlar yok cildi yaşlandırır söyle böyle falan avrupada sigara içenler 3.sınıf insan muamelesi görüyor bilmem ne
en önemli özellikleri her ikiside uzun yıllar sigara kullanıp bir günde bırakan insanlar
yöntemmi dün bütüngün okuyup anlamaya çalıştığım yöntem iş beyinde bitiyor yöntemi
kriz nöbet kabul etmiyorlar
bir iki hafta alışkanlıktan kaynaklı elin ayağın ister dediler o anda ben sigara içmiyorum hem canıma hem parama yazık değilmi içmiyorum de beynini buna alıştır dediler vucut istemiyor beynin emr ediyor dediler
çok daralırsan aşşağıya bizim yanımıza in bak kantincinin paketini aldık hadi dediler şunu yenemiyecekmisin aciz misin dediler bir gaz bir gaz ver paketi dedi tekniker ağbi ver ama dedim 7 tl verdim daha yeni açtım
sen kaç 7 tl kazanacan o paketi verirsen dedi hadi dedi kendine bir iyilik yap
hergün kebap ye bu zıkkıma vereceğin parayla
verdimmm
dünden beri kitap okuyorum dedim bunu mu öğrendiniz hayır dediler bilmiyorduk kitaptan falan haberimiz yok biz kitap okumadan bırakık kitap gibi adamız bize neden sormadın ki
böyle kızlar
"ben sigara içmiyorum "
bıraktım değil
"ben hiç sigara içmedim "
"benim vucudummun organlarımın ona ihtiyacı yok "
"3 hafta sonra nikotein düzeyi 0 'a inecek bende "
"fiziksel olarak acı çekmiyecem kimyasal olarak çok az istek duyacam nikotein düzeyi azaldıkça 3 hafta boyunca beyin oyun oynayacak bana o oynadıkça ben beynime hükmedecem ben sigara içmiyorum vucudumun organlarımın o zehre ihtiyacı yokkkk!!!"

sigara kon usuna ben hiç girmek istemiyorum

Allaha şükür hiç içmedim ,içendende kusura bakmayın ama nefret ediyorum biri yanımda sigara yaktımı gözüme çok itici geliyo

eşimde içiyo malesef bana gözükmeden içiyo ama ,hissedince bile deliye dönüyorum çok aşırı tepkiliyim nedense ,eşimin sigara paketini ble görmedim hiç bende öyle saklı içer:27:adamcağız ama acımıyrom nedense sigara içene :47:

ben sabahları kahvaltı yapamyorum

en çokta kahvaltıyı severim

7de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum ,elimde çay bardağıyla gezip çocukları toparlayıp 8 de kapı dışarı ediyorum arada 2 lokma ekmek atıyorum ağzıma ,eşimde 8.30 da evden çıkıyo

kahvaltı masasına bakıyorum tek başına yiyemiyorum

öğlene kadar aç duruyorum ,su içiyorum

kızlar menüleri alalım
benden başlayalım
sabah
2 haşlanım kayısı kıvamı yumurta
ara
bir avuç badem
öğle
6/7 yk pirinçli ayran çorbası
4/5 yk pirinç pilavı
6/7 yk dana kavurma
ayran
ara
1 avuç badem
akşam
5 yk makarna
4 yk ıspanaklı etli bir yemek uydurdum akşam akşam
1 kepçe mercimek çorbası
ara
mandalina
2 tane kuru kayısı
4 litre su
kızlar akrep bena akşam arasını yasakladı biliyorum ama akreeeepppp hantal hantal oturup bütün gece tv izlemiyorummm kiii artıkk derse başladımmmm insan enerji harcayıncaaaa miğdesi kazınıyor gece uyanıp bir cahillik etmektense uyanıkken uyandırmayalım o canavarı diye düşündüüüümmmm

kızlar menüleri alalım
benden başlayalım
sabah
2 haşlanım kayısı kıvamı yumurta
ara
bir avuç badem
öğle
6/7 yk pirinçli ayran çorbası
4/5 yk pirinç pilavı
6/7 yk dana kavurma
ayran
ara
1 avuç badem
akşam
5 yk makarna
4 yk ıspanaklı etli bir yemek uydurdum akşam akşam
1 kepçe mercimek çorbası
ara
mandalina
2 tane kuru kayısı
4 litre su
kızlar akrep bena akşam arasını yasakladı biliyorum ama akreeeepppp hantal hantal oturup bütün gece tv izlemiyorummm kiii artıkk derse başladımmmm insan enerji harcayıncaaaa miğdesi kazınıyor gece uyanıp bir cahillik etmektense uyanıkken uyandırmayalım o canavarı diye düşündüüüümmmm

canım tamam ama bak akşam aranı meyve yerine bir kase yoğurt ya da bir bardak süt ile yapabilirsin bence. birde akşam yediğin makarna biraz fazla olmuş çünkü çorba içmişsin :34::34:

ben sabahları kahvaltı yapamyorum

en çokta kahvaltıyı severim

7de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum ,elimde çay bardağıyla gezip çocukları toparlayıp 8 de kapı dışarı ediyorum arada 2 lokma ekmek atıyorum ağzıma ,eşimde 8.30 da evden çıkıyo

kahvaltı masasına bakıyorum tek başına yiyemiyorum

öğlene kadar aç duruyorum ,su içiyorum

yanlış yapıyorsun kahvaltı günün en önemli öğünü
ha düne kadar si,mitle geçiştiren ben sana bu konuda nasihat verecek değilim
bende yanlış yapıyorum
ama sanırım zorlamamız lazım kednimizi

selamlar kızlar kaptanımın biraz canı sıkılmış ama olsun bunu da atlatırız.

banucum hala hasta acil şifalar diliyorum

kelebekcecim arzucum hala müsait değil onda da durumlar biraz karışık...

bahirecim gözünaydın diyorum darısı başıma diyorum............

Back
X