- 8 Ağustos 2008
- 36.083
- 46.280
- 1.123
ben okuduğum kitaptaki tavsiyeleri deniyecem akrebim adam yıllardır bırakmak için resmen kendi ile dövüşmüş
böyle şeyleri tavsiye etmiyor kesinlikle para tuzağı olarak görüyor
arzzzuuuu ne haldeymişşşsin yahuuu gerçekten sanki şimdi daha genç gösteriyorsundur eminim insanların davranışları değişti mi sana karşı sanki daha nazik davranıyorlar değilmi
kesinlikle haklısın hatırladığım kadarı ile diyete başladığın günlerde dar gömlek giyen kızları anlatıyordun dar gömlek siyah pantolon hadi bakalım gerçekleştir bunu çek resmi
kilo almak için birsürü nedenim var sigarayı bırakma projem gibi ya da kpss a grubu atılımı gibi ama ben bütün bu yüklerin altından kalkacammmm sigarayı bırakacam uzman ünvanını alacam yetmeyecek cillop gibi bir hatun olacammm zayıffflayacaaaammmmmm
sen yudumu anlamışsın ne demek kız yudum lokmayı anlarız da yudum ?Where is the yudum
gece nöbetteymişsin bak dün bana ne dediler süt dediler yoğurt dediler ayran dedilier ders çalışırken karnım kazınıyor bir mandalinayı çok gördüler ki bööön aynen yaptım hiççç birşey kaybetmedimmm yapmaya da devam ediceeemm ki senin hatan daha kötüü ekmekkk ekmek yemişsin gecenin köründeee olmaaaazzzz
kendinize gelin kızlar ya
bakın evli barklı çorlu çocuklu kadınlarsınız evet benim gibi yaşayamıyorsunuz ben yalnız olunca kafama göre takılabiliyorum siz takılma ihtimaliniz yok biliyorum ama şöyle yapalım ben sigaraya karşı siz ekmeğe karşı iradenizi gösterin
ben 1,5 aydır evime ekmek almıyorum
karbonhidratı sadece büskivi simit gibi meteryallerle vucuduma sokuyorum
Ooooo sabah sabah döktürmüşsün kuşummm

Sana meyveyi akşam önermiyorum çünkü o kadar çabana rağmen kilo almanı istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarsın nerde yanlış yaptım diye..Mandalinada meyve şekeri var akşam saatleri yenen meyvelerin şekeri direk yağ olarak vücutta kalıyor..Sabah yediğinde ise enerji oluyor gün boyu..Tercih senin canım

Kelebekceyi merak ettim kaçırdım yazılarını onu bende görmek istiyoruuummmm