Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben okuduğum kitaptaki tavsiyeleri deniyecem akrebim adam yıllardır bırakmak için resmen kendi ile dövüşmüş
böyle şeyleri tavsiye etmiyor kesinlikle para tuzağı olarak görüyor

arzzzuuuu ne haldeymişşşsin yahuuu gerçekten sanki şimdi daha genç gösteriyorsundur eminim insanların davranışları değişti mi sana karşı sanki daha nazik davranıyorlar değilmi

kesinlikle haklısın hatırladığım kadarı ile diyete başladığın günlerde dar gömlek giyen kızları anlatıyordun dar gömlek siyah pantolon hadi bakalım gerçekleştir bunu çek resmi

kilo almak için birsürü nedenim var sigarayı bırakma projem gibi ya da kpss a grubu atılımı gibi ama ben bütün bu yüklerin altından kalkacammmm sigarayı bırakacam uzman ünvanını alacam yetmeyecek cillop gibi bir hatun olacammm zayıffflayacaaaammmmmm

sen yudumu anlamışsın ne demek kız yudum lokmayı anlarız da yudum ?Where is the yudum

gece nöbetteymişsin bak dün bana ne dediler süt dediler yoğurt dediler ayran dedilier ders çalışırken karnım kazınıyor bir mandalinayı çok gördüler ki bööön aynen yaptım hiççç birşey kaybetmedimmm yapmaya da devam ediceeemm ki senin hatan daha kötüü ekmekkk ekmek yemişsin gecenin köründeee olmaaaazzzz
kendinize gelin kızlar ya
bakın evli barklı çorlu çocuklu kadınlarsınız evet benim gibi yaşayamıyorsunuz ben yalnız olunca kafama göre takılabiliyorum siz takılma ihtimaliniz yok biliyorum ama şöyle yapalım ben sigaraya karşı siz ekmeğe karşı iradenizi gösterin
ben 1,5 aydır evime ekmek almıyorum
karbonhidratı sadece büskivi simit gibi meteryallerle vucuduma sokuyorum

Ooooo sabah sabah döktürmüşsün kuşummm:46::46:

Sana meyveyi akşam önermiyorum çünkü o kadar çabana rağmen kilo almanı istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşarsın nerde yanlış yaptım diye..Mandalinada meyve şekeri var akşam saatleri yenen meyvelerin şekeri direk yağ olarak vücutta kalıyor..Sabah yediğinde ise enerji oluyor gün boyu..Tercih senin canım:34:

Kelebekceyi merak ettim kaçırdım yazılarını onu bende görmek istiyoruuummmm:52:

:60: yudum olayına çok güldüm:60: kız neslinin lafı o :60: dün gördüm de karmaşaya denk geldi laf dokunduramadım nesliye:60: Ayy ilahii bahire :60: sabah sabah Where is the yudum:60: Nesli fransızca konuşmaktan Türkçeyi unutmuş iştee:33::60:

günaydın bu arada :27:

bende dün pastanın kabasını yaptım ,birazdan son süslemeleri yapıcam

benim temizlik yarım kaldı gene

pasta süslüycem ,yemek yapıp mutfağı topluycam duş alıp okula gidicem
17 te yine dışarıda işimiz var 20 de evde oluruz

o satten sonra ben yığılıp kalıyom zaten :52:

İyiki ev hanımısın ayy evi göremiyosun:1:

Şu pastanı da çok merak ettim..Eminim çok güzel olmuştur..Şimdi yanında olmak vardı:27:

atlamaz gözünden kaçmıştır ama seni zaten bahire uyardı.

ben onu görmedim ne dediki bana:26:

Durabilirmiyim değil durmak zorundayım diye düşün derim...

Paylaşımı olan arkadaşlara haksızlık olmasın..Okulda olursan okul dönüşü yada gitmeden uğrarsın halledilir canım..

Kolay gelsin sana..

tamamdır kaptan:72::72:

günaydın arkadaşlar..
geçmiş ve paylaşımı okudum,pek yorumlanacak bir şey yok,ama beni rahatsız eden, aile gibi olduğumuz bu güzel ortamdan soğutacak şekilde tüm mesajların didiklenmesi oldu.üstüne vazife ya da değil,özel mesajla sorarak bilgi alabilirlerdi kaptanımızdan,oradan oraya taşınması bana çocukça ve art niyetli geliyor.umarım bu mesajımı alıntılayıp,beni sinir etmez hiç kimse,keza fena gribim,sinirlerim tavan yapmış vaziyette,kırarım..herkes kendi takımına baksın,bizi de kendi halimize bıraksın,anlaşıldı mı sayın ziyaretçiler..

işte diyet öncesi halim diyelim
:46::46::nazar:
aynen kuşum madem verdik onca kilo paylaşalım ibreti alem için... herkese 20 lerinde koca bir kadından 30 larında nasıl bir genç kıza dönüştüğümüzü anlatalım...

son paylaştıklarımdan biri geçen yıla diğeri yaz başına ait yani en son güncelleme aylar öncesine aittir....

bu gün üstümde siyah bir tayt siyah boğazlı body siyah ince hırka ve binici çizmeleri var saçım toplu at kuyruğu şekli üstümde minik deri ceketimle kendimi çok fresh hissediyorum varın siz düşünün....

Harikasın kuşum tebrik ediyorum seni...

Kilo verdikçe giyinmek ayrı bir zevk tabikii:12:

Ya kuşum bütün o şeyleri üst üste giymişsin o kadar soğukmu oralar:26:

İyiki ev hanımısın ayy evi göremiyosun:1:

Şu pastanı da çok merak ettim..Eminim çok güzel olmuştur..Şimdi yanında olmak vardı:27:

aynen canım ya evde oturmayı özledim

çok güzel olcak pastam

ben yanındayım çocuklardan fırsat kalmaz heralde tadına bakabilirsem ne mutlu bana :12:

çok renkli .şekerlemeli bi pasta oldu

kızlar size doyum olmaz

çıkmam lazım

kelebkçe yeni fotonu merak ediyorum
şişko:33: halini gördüm

sakın kilo alma güzelim:16:

menü güzel ama bitki çayı yok ve suyu biraz arttırsan daha iyi gibi. birde akşamki bulgur pilavı ne kadar ölçü olarak onuda söylermisin

canım bulgur pilavı malesef 5-6 kaşık kadardır yememem gerekiyordu aslında diyetsiyenin listesinde yoktu.
işte diyet öncesi halim diyelim

yeni fotoları sabırsızlıkla bekliyorum!!:nazar:
yorumları alalım her gün size foto ile zayıflamamı gün gün göstercem...

aynen kuşum madem verdik onca kilo paylaşalım ibreti alem için... herkese 20 lerinde koca bir kadından 30 larında nasıl bir genç kıza dönüştüğümüzü anlatalım...

son paylaştıklarımdan biri geçen yıla diğeri yaz başına ait yani en son güncelleme aylar öncesine aittir....

bu gün üstümde siyah bir tayt siyah boğazlı body siyah ince hırka ve binici çizmeleri var saçım toplu at kuyruğu şekli üstümde minik deri ceketimle kendimi çok fresh hissediyorum varın siz düşünün....

harikasın harikasın :kkk:
siyah tayt ince hırka, şuan benim için hayal ama du bakalım! keşke dünkü halinin fotosunu çekseydin, çok merak ettim beni de aşka getir hadi yükle bi foto

3 dilim peynir nasıl oluyo kibrit kutusu büytüklügü ile anltırmısın.birde salamura ise tuz açısından fazla olmuş aşarsa yağ açısından fazla olmuş bence.
çubuk kraker yerine meyve, bulgur pilavı yanına yogurt olmalı bence :38:

canım ben diyetisyene gidiyorum, bu onun listesi, listede ne veriyorsa uymaya çalışıyorum. Peynirler de kibrit kutusu kadar. devamlı yazmaya üşendigim için dilim yazıyorum. bulgur pilavı listede yoktu aslında, o kadar çok acıkmıştım ki yedim. onun yerine listede salata vardı sadece.

Ben aslında çok duygusal bir insanım yanlış olaylara sebep olmak beni çok üzdü,akrep hakkında söylenenler kesinlikle doğru değill ben çok iyi biliyorumkii onun motive edici sözleriyle diyetime sıkı sarıldım,o olmasa belkii ben bu sayfada çok tan yazmayı bırakmıştım ,akrebin kötü bir niyeti olsa bizleri düşünmese belkide çoktan ayrılırdı kaptanlıktan vereceği çok fazla bir kilosu olduğunuda düşünmüyorumm

üzülme karabiber, akrebin dediği gibi biz kendimizi bozmayalım, yanlış yaptıklarını anlarlar belki?

günaydın arkadaşlar..
geçmiş ve paylaşımı okudum,pek yorumlanacak bir şey yok,ama beni rahatsız eden, aile gibi olduğumuz bu güzel ortamdan soğutacak şekilde tüm mesajların didiklenmesi oldu.üstüne vazife ya da değil,özel mesajla sorarak bilgi alabilirlerdi kaptanımızdan,oradan oraya taşınması bana çocukça ve art niyetli geliyor.umarım bu mesajımı alıntılayıp,beni sinir etmez hiç kimse,keza fena gribim,sinirlerim tavan yapmış vaziyette,kırarım..herkes kendi takımına baksın,bizi de kendi halimize bıraksın,anlaşıldı mı sayın ziyaretçiler..

ya ben iyice fransız kaldım

sakin ol canım sende ,üzme kendimi ,biz biliyoruz takımımızı :nazar:

günaydın arkadaşlar..

Canımsın:69:

Senin sıcaklığını seviyorum ben..Ve o sıcaklığın adını güven koydum inan bana çok rahatlatıyor:16::16:

günaydın 2. takımın güzel bayanlarıı :)

okumadıgım 2 sayfa kaldı onları d aokuamaya çalışacagım işler yogunlaşmadan.

bu aralar fazla yazamıyorum ama hep takipteyim buralardayım okuyorum, yazamıyorum, haberiniz olsun;)

Tatlım Banunun da dediği gibi konuşulmaya değmez biz doğru olduğumuz sürece ama işte duyarsız kalamadı..

vee bu tarz söylemlere maruz kalmamak adına,çok önemli olaylar dışında herkes saat 12 ye kadar buraya yazacak kilosunu,unuttum lafı bir daha bu takımda geçmeyecek,face,tel. en son çare olacak,kaptanmız zan altında bırakılmayacak.ben bunlara uyamam diyenler de takımdan ayrılacak ve haksız yer işgal etmeyecek..hepimiz yetişkiniz,herkes sorumluluklarını bilecek..böyle biline..ferman gibi oldu ama kurallar hepimiz için..kaptanımı açıklama yapmak zorunda bırakmasın kimse..

sakinim kuşum,hastalık beni agresif yapıyor sadece..valla bu kendimi tutmuş halim..:27::27::15:
Canımsın:69:

Senin sıcaklığını seviyorum ben..Ve o sıcaklığın adını güven koydum inan bana çok rahatlatıyor:16::16:

burada oluş sebebim sensin canım,asıl senin sıcaklığın bizi birarada tutuyor..:16::16:

vee bu tarz söylemlere maruz kalmamak adına,çok önemli olaylar dışında herkes saat 12 ye kadar buraya yazacak kilosunu,unuttum lafı bir daha bu takımda geçmeyecek,face,tel. en son çare olacak,kaptanmız zan altında bırakılmayacak.ben bunlara uyamam diyenler de takımdan ayrılacak ve haksız yer işgal etmeyecek..hepimiz yetişkiniz,herkes sorumluluklarını bilecek..böyle biline..ferman gibi oldu ama kurallar hepimiz için..kaptanımı açıklama yapmak zorunda bırakmasın kimse..

tl bilidirim bir arkadaşın sorumsuzca layeden davranması yüzünden kalkıyor mu :47::47::47: laf olsun torba dolsun kimse kimseye pislik atmasın kızlar sabahtan beri sigarayı bırakmışım şurada müdahil olmamaya çalışıyorum fakat bu haksızlık anlatabiliyormuyum bizler çalışan insanlarız sorumluluklarımız var öyle kafamıza göre davranamıyoruz malesef bazen tatilde oluyorz bazen hasta evlerimizde net olmayabiliyor bazen toplantıda bazen yolda ne bileyim bin bir türlü yerlerde olabiliyoruz ki bu durumda tl bizim kurtarıcımızdı sağolsun arkadaşın dediğim gibi kaptanın iyi niyetini de süistimal eder tavrı yüzünden tövbe tövbe ya
hadi diyelim ki tl bildirim yaptın
ya sussaydın senden açıklama isteyen olmadı bildirim yapamamadım da unutmuşumda falan filian
ya da illa söyleyecen madem unuttuğunu olabilir kıyıya köşeye laf arasına şunu da belirtseydin kaptana tl ulaştım diye

okuyup,yazacağım derken kahvaltı güme gitti,bir kase müsli kapayım mutfaktan..:10::10::10:
az sonra buradayım..:56::56:

tl bilidirim bir arkadaşın sorumsuzca layeden davranması yüzünden kalkıyor mu :47::47::47: laf olsun torba dolsun kimse kimseye pislik atmasın kızlar sabahtan beri sigarayı bırakmışım şurada müdahil olmamaya çalışıyorum fakat bu haksızlık anlatabiliyormuyum bizler çalışan insanlarız sorumluluklarımız var öyle kafamıza göre davranamıyoruz malesef bazen tatilde oluyorz bazen hasta evlerimizde net olmayabiliyor bazen toplantıda bazen yolda ne bileyim bin bir türlü yerlerde olabiliyoruz ki bu durumda tl bizim kurtarıcımızdı sağolsun arkadaşın dediğim gibi kaptanın iyi niyetini de süistimal eder tavrı yüzünden tövbe tövbe ya
hadi diyelim ki tl bildirim yaptın
ya sussaydın senden açıklama isteyen olmadı bildirim yapamamadım da unutmuşumda falan filian
ya da illa söyleyecen madem unuttuğunu olabilir kıyıya köşeye laf arasına şunu da belirtseydin kaptana tl ulaştım diye

yok bahirecim,tabii ki kalkmadı,en son çare olsun yazdım,şahsi fikrim.sonra polemik oluşuyor,insanları inandıramıyoruz,her takım bizim gibi,face,tel. vs. görüşme aşamasında olmadığından doğru olmadığını düşünüyor,o yüzden son seçenek olarak kalsın dedim.öncelik buraya yazmak olsun..

yok bahirecim,tabii ki kalkmadı,en son çare olsun yazdım,şahsi fikrim.sonra polemik oluşuyor,insanları inandıramıyoruz,her takım bizim gibi,face,tel. vs. görüşme aşamasında olmadığından doğru olmadığını düşünüyor,o yüzden son seçenek olarak kalsın dedim.öncelik buraya yazmak olsun..

banu hay ağzına sağlık diyorum başka da bir şey demiyorum. içimden geçenleri yazdın ama lütfen takım içinde de kimse bu yazılanlara alınmasın aramız açılmasın burada aile gibiyiz amacımız kimseyi üzmek kırmak değil ama banunun yazdıkları doğru.

günaydın kızlar dünkü sinirle akşam eve gittim evi kırkladım yetmedi üstüne 30 dk eliptik bisiklet ve 20 dk twister yaptım gecenin köründe ve duşumu alıp yattım bugünde sabah sabah yine keyfim yok hayırlısı olsun diyorum hepinizi çok seviyorum arkadaşlar :54::54:

dünkü menüm:

sabah: 2 tane mandalina, bir tane elma

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: ton bakılı salata ve soda

ara: bir tane elma

akşam: z.yağlı kabak ve cacık

ara: 3 kupa şekersiz çay

2,5 lt su ve bir kupa yeşilçay

aynen canım ya evde oturmayı özledim

çok güzel olcak pastam

ben yanındayım çocuklardan fırsat kalmaz heralde tadına bakabilirsem ne mutlu bana :12:

çok renkli .şekerlemeli bi pasta oldu

kızlar size doyum olmaz

çıkmam lazım

Ayy zaten sadece tadına bak sen :20:

Ben çok renkli pasta yerine çukulatalı olanları yeğlerim:1:

canım bulgur pilavı malesef 5-6 kaşık kadardır yememem gerekiyordu aslında diyetsiyenin listesinde yoktu.

yeni fotoları sabırsızlıkla bekliyorum!!:nazar:

harikasın harikasın :kkk:
siyah tayt ince hırka, şuan benim için hayal ama du bakalım! keşke dünkü halinin fotosunu çekseydin, çok merak ettim beni de aşka getir hadi yükle bi foto

canım ben diyetisyene gidiyorum, bu onun listesi, listede ne veriyorsa uymaya çalışıyorum. Peynirler de kibrit kutusu kadar. devamlı yazmaya üşendigim için dilim yazıyorum. bulgur pilavı listede yoktu aslında, o kadar çok acıkmıştım ki yedim. onun yerine listede salata vardı sadece.

üzülme karabiber, akrebin dediği gibi biz kendimizi bozmayalım, yanlış yaptıklarını anlarlar belki?

Nasılda buluruz dimii diyetisyenden gizli yediğin pilavı:1:

Bizden kaçmaz:29:

Back
X