Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar dünkü sinirle akşam eve gittim evi kırkladım yetmedi üstüne 30 dk eliptik bisiklet ve 20 dk twister yaptım gecenin köründe ve duşumu alıp yattım bugünde sabah sabah yine keyfim yok hayırlısı olsun diyorum hepinizi çok seviyorum arkadaşlar :54::54:

biz de seni geniccim :) o kadar belli oluyo ki iyi kalpli oldugun...

Ayy zaten sadece tadına bak sen :20:

Ben çok renkli pasta yerine çukulatalı olanları yeğlerim:1:

Nasılda buluruz dimii diyetisyenden gizli yediğin pilavı:1:

Bizden kaçmaz:29:

hiçbişey kaçmıyo gözünüzdennn:19:

bu hafta çok fazla acıktıgımı hissediyorum. bir de evle ilgili sorunlarımız var malesef:( sevdicegimle biz aynı semte oturuyoruz. oturdugumuz semtte kentsel dönüşüm adı altında evler istimlak ediliyor:( evlerimiz zten küçük 75 metrekare civarı. oturmayı planladıgımız evde şuan sevdicegimin kiracısı vardı. evlenince oraya otururuz diyoduk. evi 50 metrekareye düşürüyolarmış:( napıcaz bilmiyorum. aynı şekilde benim babamın evi için de aynısı geçerli. haksızlık dizboyu ama kimi kime şikayet edelim? :5:

Son düzenleme:
vee bu tarz söylemlere maruz kalmamak adına,çok önemli olaylar dışında herkes saat 12 ye kadar buraya yazacak kilosunu,unuttum lafı bir daha bu takımda geçmeyecek,face,tel. en son çare olacak,kaptanmız zan altında bırakılmayacak.ben bunlara uyamam diyenler de takımdan ayrılacak ve haksız yer işgal etmeyecek..hepimiz yetişkiniz,herkes sorumluluklarını bilecek..böyle biline..ferman gibi oldu ama kurallar hepimiz için..kaptanımı açıklama yapmak zorunda bırakmasın kimse..

Tamam canımm dediğim gibii biz konuştuğumuz için kafam rahattı
gene başlayacağım baskülle resim koymayaa

tl bilidirim bir arkadaşın sorumsuzca layeden davranması yüzünden kalkıyor mu :47::47::47: laf olsun torba dolsun kimse kimseye pislik atmasın kızlar sabahtan beri sigarayı bırakmışım şurada müdahil olmamaya çalışıyorum fakat bu haksızlık anlatabiliyormuyum bizler çalışan insanlarız sorumluluklarımız var öyle kafamıza göre davranamıyoruz malesef bazen tatilde oluyorz bazen hasta evlerimizde net olmayabiliyor bazen toplantıda bazen yolda ne bileyim bin bir türlü yerlerde olabiliyoruz ki bu durumda tl bizim kurtarıcımızdı sağolsun arkadaşın dediğim gibi kaptanın iyi niyetini de süistimal eder tavrı yüzünden tövbe tövbe ya
hadi diyelim ki tl bildirim yaptın
ya sussaydın senden açıklama isteyen olmadı bildirim yapamamadım da unutmuşumda falan filian
ya da illa söyleyecen madem unuttuğunu olabilir kıyıya köşeye laf arasına şunu da belirtseydin kaptana tl ulaştım diye

çok haklısın canım hatamın çok farkındayım okadar üzgünümki şuan ,

tl bilidirim bir arkadaşın sorumsuzca layeden davranması yüzünden kalkıyor mu :47::47::47: laf olsun torba dolsun kimse kimseye pislik atmasın kızlar sabahtan beri sigarayı bırakmışım şurada müdahil olmamaya çalışıyorum fakat bu haksızlık anlatabiliyormuyum bizler çalışan insanlarız sorumluluklarımız var öyle kafamıza göre davranamıyoruz malesef bazen tatilde oluyorz bazen hasta evlerimizde net olmayabiliyor bazen toplantıda bazen yolda ne bileyim bin bir türlü yerlerde olabiliyoruz ki bu durumda tl bizim kurtarıcımızdı sağolsun arkadaşın dediğim gibi kaptanın iyi niyetini de süistimal eder tavrı yüzünden tövbe tövbe ya
hadi diyelim ki tl bildirim yaptın
ya sussaydın senden açıklama isteyen olmadı bildirim yapamamadım da unutmuşumda falan filian
ya da illa söyleyecen madem unuttuğunu olabilir kıyıya köşeye laf arasına şunu da belirtseydin kaptana tl ulaştım diye
Bahirecim lütfen sakin kuşum...Dışardan esen rüzgar içerde bizleri dağıtmasın..
Fırtınalar atlatırken bir rüzgara yenilmeyelim..

Arkadaşa ben dedim takıma not bırak diye ve tüm telden kilo aldığım arkadaşlarada söylerim bunu..Fırsatın olursa takıma gir yaz diye..Olur yazar, olmaz yazamaz bu o anki durumuna bağlı..

Şimdi kızcağız nerden bilsin cımbızla çekilir gibi mesajının alıntı yapılacağını..En az benim kadar şaşkın oldu o da..

Ve telefon face bağlantılarımız kalkmıyor tabiki..Banununda dediği gibi öncelik takım olacak önemli mazeretler durumu değiştiricek..Zaten iki kere bildirimde bulunmayan üye üçüncüde diskalifiye ediliyor..Ben bu olmasın diye bağlantı halinde olmak istedim..Lütfen hepimiz sorumluluklarımızı bilelim bilmeye devam edelim:16:
yok bahirecim,tabii ki kalkmadı,en son çare olsun yazdım,şahsi fikrim.sonra polemik oluşuyor,insanları inandıramıyoruz,her takım bizim gibi,face,tel. vs. görüşme aşamasında olmadığından doğru olmadığını düşünüyor,o yüzden son seçenek olarak kalsın dedim.öncelik buraya yazmak olsun..
:29::29::29:
günaydın kızlar dünkü sinirle akşam eve gittim evi kırkladım yetmedi üstüne 30 dk eliptik bisiklet ve 20 dk twister yaptım gecenin köründe ve duşumu alıp yattım bugünde sabah sabah yine keyfim yok hayırlısı olsun diyorum hepinizi çok seviyorum arkadaşlar :54::54:
Ah canım benim..Dün beyin fırtınası yaşadık:29: Ben de çok mahzunmuşum akşam:1: eşim durup durup soruyordu neyin var diye düşün işlerle meşgulken farketmiş çok dalgın ve mahzunmuşum nasıl meşgulsem artık düşüncelerime nasıl yansımışsa:31:
Hayırlısı olsun her şey biz insanlar için..
dünkü menüm:

sabah: 2 tane mandalina, bir tane elma

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: ton bakılı salata ve soda

ara: bir tane elma

akşam: z.yağlı kabak ve cacık

ara: 3 kupa şekersiz çay

2,5 lt su ve bir kupa yeşilçay

Menü çok güzel kuşumm:46:

kuzu sen niye üstüne alındın bakiim şimdi.bir hışımla yazarken aklımda bir tek isim bile yoktu.takıma ve kendime verdim mesajı..kişisel değil yazdıklarım,yanlış anlama,üzülürüm bak..:54::54:

biz niyetimizi bozmayalım, maşallah takımda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, nazar değdirmeyelim kendimize. iyi niyetimizi koruyalım da gerisi gelir kızlar, kimse alınıp üzülmesin.

bu hafta çok fazla acıktıgımı hissediyorum. bir de evle ilgili sorunlarımız var malesef:( sevdicegimle biz aynı semte oturuyoruz. oturdugumuz semtte kentsel dönüşüm adı altında evler istimlak ediliyor:( evlerimiz zten küçük 75 metrekare civarı. oturmayı planladıgımız evde şuan sevdicegimin kiracısı vardı. evlenince oraya otururuz diyoduk. evi 50 metrekareye düşürüyolarmış:( napıcaz bilmiyorum. aynı şekilde benim babamın evi için de aynısı geçerli. haksızlık dizboyu ama kimi kime şikayet edelim? :5:
Evleri yıkıp tekrarmı yapıcaklarmış canım..
Ah canım benim sen ne akıllıca bişii yapıyomuşsun meğer :34:

Canım benim senin sağduyuna hayran kaldım:69: Üzülme lütfen olmuş bitmiş artık..Önemli olan bugünümüzü güzelleştirmek tatlışm..

Hep birlikte başarıcaz inş..

Bu hafta süper olucaz kızlar bunu da bugün yaptıklarımızla gerçekleştiririz..

kızlar,öğleden sonra mrı sonucu için hastanede olacağım.bilginiz olsun...
kafam kalksa,vücudum kalkmıyor bugün,heryeri toparladım,mutfak kaldı,hafta sonu pazar market işleri de boşlandı hastalık sebebiyle,hastane çıkışı gidip bir şeyler almak lazım.çocuklar da hasta olunca dinlenemiyorum.çok şükür ki büyüğün yazılı haftası bitti,projeleri tamamladık,azıcık rahat ederim artık.şu hastalık ta bitse de spora başlasam..
aranızda propolis kullanan var mı dayanıklılığı arttırdığı söyleniyor,bir de soğuk algınlığı için zencefil,karabiber,bal karışımını deneyeyim diyorum..

kuzu sen niye üstüne alındın bakiim şimdi.bir hışımla yazarken aklımda bir tek isim bile yoktu.takıma ve kendime verdim mesajı..kişisel değil yazdıklarım,yanlış anlama,üzülürüm bak..:54::54:

Paylaşımda alıntı yapılan mesajların biride ona aitti ya kuzum..Şimdi ne olsa üstüne alınıcak..İster istemez hassaslaşır insan..

kafam kalksa,vücudum kalkmıyor bugün,heryeri toparladım,mutfak kaldı,hafta sonu pazar market işleri de boşlandı hastalık sebebiyle,hastane çıkışı gidip bir şeyler almak lazım.çocuklar da hasta olunca dinlenemiyorum.çok şükür ki büyüğün yazılı haftası bitti,projeleri tamamladık,azıcık rahat ederim artık.şu hastalık ta bitse de spora başlasam..
aranızda propolis kullanan var mı dayanıklılığı arttırdığı söyleniyor,bir de soğuk algınlığı için zencefil,karabiber,bal karışımını deneyeyim diyorum..

Nane de kat canım iyi gelir..Propolis kullanmadım ama sarımsak yutmanı tavsiye ederim..Kahvaltını yaptın mesela şu an yut bitane..İnana gözün açılacak hastaneye gidene kadar..

Ben de hemen bir diş soyup yutuyorum:10:

Yakın olsam yardım ederdim ama yakın değilmi kuşum..Mevlam acil şifalar nasip etsin.

Evleri yıkıp tekrarmı yapıcaklarmış canım..

Ah canım benim sen ne akıllıca bişii yapıyomuşsun meğer :34:

Canım benim senin sağduyuna hayran kaldım:69: Üzülme lütfen olmuş bitmiş artık..Önemli olan bugünümüzü güzelleştirmek tatlışm..

Hep birlikte başarıcaz inş..

Bu hafta süper olucaz kızlar bunu da bugün yaptıklarımızla gerçekleştiririz..

kimisini tamamen yıkıyorlar canım kimisini yıkıp yol yapacaklarmış :( 5 katlı binayı yıkıp 3 kat yapacaklarmış, kim vazgeçer ki kat hakkından nasıl olacak bilmiyorum :(

kimisini tamamen yıkıyorlar canım kimisini yıkıp yol yapacaklarmış :( 5 katlı binayı yıkıp 3 kat yapacaklarmış, kim vazgeçer ki kat hakkından nasıl olacak bilmiyorum :(

Bir deprem anında yıkılıp canlar yanmasın diye yapılıyor sanırım o çalışmalar..Ama dediğin gibi epey zor bir çalışma her iki taraf açısından..

banucum bunları senin için kullandıgımız programdan buldum :

$propolis1.webp $propolis2.webp $propolis3.webp

Bir deprem anında yıkılıp canlar yanmasın diye yapılıyor sanırım o çalışmalar..Ama dediğin gibi epey zor bir çalışma her iki taraf açısından..

keşke öyle olsa kaptanım.

kimse gelip binalarımıza bakmadı bile. ne bir zemin etüdü ne birşey yapıldı.

rant sağlamak gibi görünüyor herşey. nedense yapımı için de ağaoğluna verilmiş sözde. keşke göründüğü gibi o kadar masum bi amacı olsa:(

Nane de kat canım iyi gelir..Propolis kullanmadım ama sarımsak yutmanı tavsiye ederim..Kahvaltını yaptın mesela şu an yut bitane..İnana gözün açılacak hastaneye gidene kadar..

Ben de hemen bir diş soyup yutuyorum:10:

Yakın olsam yardım ederdim ama yakın değilmi kuşum..Mevlam acil şifalar nasip etsin.

sarımsak koku yapıyormu
merak ettim kaptan

bu arada kimseyi kırmak istemiyorum ama kızlar gerekçeyi biliyorsunuz yardımcı olmanızı rica ediyorum
iş yerinde sinirimi gösteremiyorum
yafff bu nikotein canavarı var ya delirtiyor insanı
3 hafta boyunca idare edin siz beni
kimseye çatmadan vucuttan bir çıksın gitsin lanet olası gerisi kolay
kitapta şu yazıyor
nikotein sigarayı söndürmeyle beraber azalmaya başlıyor
üst üste sigara bu yüzden içiyormuşuz hani birini söndürmeden diğerini yakma nedenimiz nikotein seviyesini aynı tutmak içinmiş
nikotein seviyesi düştükçe ki o na canavar diyor tek sigara yeter diyor vucuda girmesi için diyor
o tek sigara ile vucuda giren canavarı beslemek gerekiyor diyor yaktığın her sigara ile canavarı besliyorsun büyütüyorsun diyor
buyüzden diyor günde 10 tane ile başlarsın yani 2 günde bir paket zamanla artar günde bir paket zaman içinde 1,5 öyle bir olursun ki diyoer adam günde 3 paket sigara içiyormuş ben gibi diyor olursun
tek yolu canavarı beslenme kaynağını kesersen aç kalır ufalır ufalır ve ölür
ok
ben canavarı besledim
akşam 1 tane
sabah 1 tane
az önce 1 tane yaktımmmmmmm
kahretsiiiinnnnn
o canavarı yoook ediceeemmmm

keşke öyle olsa kaptanım.

kimse gelip binalarımıza bakmadı bile. ne bir zemin etüdü ne birşey yapıldı.

rant sağlamak gibi görünüyor herşey. nedense yapımı için de ağaoğluna verilmiş sözde. keşke göründüğü gibi o kadar masum bi amacı olsa:(
Ağaoğlunun işi olmadı diye biliyorum..Tatlım kontrolsüz yıkım olmaz şikayetinizi bildirin o zaman..
sarımsak koku yapıyormu
merak ettim kaptan
Hayır yapmıyor canım koku yutulduğu için çiğnense yapar tabi..
bu arada kimseyi kırmak istemiyorum ama kızlar gerekçeyi biliyorsunuz yardımcı olmanızı rica ediyorum
iş yerinde sinirimi gösteremiyorum
yafff bu nikotein canavarı var ya delirtiyor insanı
3 hafta boyunca idare edin siz beni
kimseye çatmadan vucuttan bir çıksın gitsin lanet olası gerisi kolay
kitapta şu yazıyor
nikotein sigarayı söndürmeyle beraber azalmaya başlıyor
üst üste sigara bu yüzden içiyormuşuz hani birini söndürmeden diğerini yakma nedenimiz nikotein seviyesini aynı tutmak içinmiş
nikotein seviyesi düştükçe ki o na canavar diyor tek sigara yeter diyor vucuda girmesi için diyor
o tek sigara ile vucuda giren canavarı beslemek gerekiyor diyor yaktığın her sigara ile canavarı besliyorsun büyütüyorsun diyor
buyüzden diyor günde 10 tane ile başlarsın yani 2 günde bir paket zamanla artar günde bir paket zaman içinde 1,5 öyle bir olursun ki diyoer adam günde 3 paket sigara içiyormuş ben gibi diyor olursun
tek yolu canavarı beslenme kaynağını kesersen aç kalır ufalır ufalır ve ölür
ok
ben canavarı besledim
akşam 1 tane
sabah 1 tane
az önce 1 tane yaktımmmmmmm
kahretsiiiinnnnn
o canavarı yoook ediceeemmmm

Yapma kuzum yaa hem bıraktım diyosun hem içiyosun nasıl bırakmaktır bu söylermisin bana:47::47:

bıraktımmmm dediiiimmm kızmayım bak sana akreeeepppp sen inanmıyormusun banaaaaaaaaaa:47::47::47::47:
bak yemek üstü içmediiiimmm içmeyeceeeemmm
bir yöntem deniyorum kitapta yazan dur bakem işe yarasa açıklayacaaammm

bıraktımmmm dediiiimmm kızmayım bak sana akreeeepppp sen inanmıyormusun banaaaaaaaaaa:47::47::47::47:
bak yemek üstü içmediiiimmm içmeyeceeeemmm
bir yöntem deniyorum kitapta yazan dur bakem işe yarasa açıklayacaaammm

Kuzuuuuu hem içtim diyosun hem bıraktım diyosun..

Ben seni bıraktım dediğin gün itibari ile içmiyor sayarken hayallerimi yıktın ne hakkın vardı de bakiiiiiiiim:47::47:

Hadi bakalım ben de buldum saracak adamı sende :47: ikimize de hayırlı uğurlu olsuunnn:47::47:

Bak takibindeyim içtim dediğin an biterim yanında adres belli zatiii :20:

Back
X