Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akrepcim seni zan altında bırakmışım aslında kafam bir nevi sana kilomu telefonda söylediğim için rahattı buraya yazmayı unuttuğumu yazdım ,ama bazılarının dallandırıp budaklandıracığı aklıma bile gelmezdi,
diyetimde ne kadar istikrarlı olduğumu biliyorsun arkadaşım kandırmış olsam yada olsak neden herkez açık yüreklilikle kilo aldığını yazsınn sabitim der geçiştirirdik kilolarımızı burda kilo alan aldığınıda yazdı,1nci olmak gibi bir takıntımızın olduğunuu düşünmüyorum ben,

küçük oglum okuldan büyük dersaneden geldi.bugün eşim nöbette.çocuklarla ilgilenmem lazım şimdi gece geç saattlerde gelirim inşallah.
dünkü menüm:
sabah
2 yemek kaşıgı acı biberli sos kahvaltılık
1 adet ev yapımı avuç içi kadar pogaça sade
4 siyah sele zeytin
ögle:
1 tane( köy fırınında pişirilmiş ince hamurlu )otlu pide
salata 4 yemek kaşıgı kadar
ara
2yemek kaşıgı yogurt
akşam 2 yemek kaşıgı pirinç pilavı
2 yemek kaşıgı et sote
3 yemek kaşıgı salata
ara
2 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı yogurt

bu arada nöbette oldugumu ve yogurt yanındaki ekmegin gece açlık krizine engel amaçlı yendigini belirtmek isterim.spor yoktu malum nöbet hareketliligi su ise 4 litre kadar içtim bol içerim zaten suyu bu aradasabah aç ve gece form çayı içildi.şimdilik çıkıyorum svevgiler iyi akşamlar:16::16::16::16:

Ben aslında çok duygusal bir insanım yanlış olaylara sebep olmak beni çok üzdü,akrep hakkında söylenenler kesinlikle doğru değill ben çok iyi biliyorumkii onun motive edici sözleriyle diyetime sıkı sarıldım,o olmasa belkii ben bu sayfada çok tan yazmayı bırakmıştım ,akrebin kötü bir niyeti olsa bizleri düşünmese belkide çoktan ayrılırdı kaptanlıktan vereceği çok fazla bir kilosu olduğunuda düşünmüyorumm

merhabalaaar biraz önce yeni kaydoldum uzun zamandır takip ettiğim bi forumdu kullanmayıda çabucak öğrenicem inşallah :D neyse ben 165 boyunda 55 kilo bi kızım ve yılbaşına kadar 50 kilo olmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olun birlikte motivasyonumuzu arttırıp zayıflayalım

Ben aslında çok duygusal bir insanım yanlış olaylara sebep olmak beni çok üzdü,akrep hakkında söylenenler kesinlikle doğru değill ben çok iyi biliyorumkii onun motive edici sözleriyle diyetime sıkı sarıldım,o olmasa belkii ben bu sayfada çok tan yazmayı bırakmıştım ,akrebin kötü bir niyeti olsa bizleri düşünmese belkide çoktan ayrılırdı kaptanlıktan vereceği çok fazla bir kilosu olduğunuda düşünmüyorumm

1.73 bu arada hoşgeldin

evet haklısın kaptanlık büyük sorumluluk ve takip istiyo valla benolsam asla yapamam ..akrebimi yıllardır tanırım zaten ...mutlaka dogrular anlaşılacaktır.
bu arada teşekkür ederim canım geldim mi bilmiyorum yani henüz takılıyorum buralar bakalım :10:

sabah güzel olmuş ögleyi kurtarmışsın akşamda az ama güzel sporda var ohh..sarmısagı neden yutursun yada hergün yutuyormusun

Tatlım sarımsağın adeta iksir gibi büyük faydları var..Malum kış aylarına gireceğimiz şu günlerde hem doping hem yağ yakıcı ödem atıcı özelliği için günde 1 adet kullanmaya karar verdim..

Akrepcim seni zan altında bırakmışım aslında kafam bir nevi sana kilomu telefonda söylediğim için rahattı buraya yazmayı unuttuğumu yazdım ,ama bazılarının dallandırıp budaklandıracığı aklıma bile gelmezdi,
diyetimde ne kadar istikrarlı olduğumu biliyorsun arkadaşım kandırmış olsam yada olsak neden herkez açık yüreklilikle kilo aldığını yazsınn sabitim der geçiştirirdik kilolarımızı burda kilo alan aldığınıda yazdı,1nci olmak gibi bir takıntımızın olduğunuu düşünmüyorum ben,
Çok sağol canım..

Ben de önce şaşırdım hiç düşünmüyordum çünkü bizle alakalı olabileceğini, sonrası söylenen sözler çok yaraladı..

Hayırlısı olsun biz doğru olalım da önemli olan bu olsun..
küçük oglum okuldan büyük dersaneden geldi.bugün eşim nöbette.çocuklarla ilgilenmem lazım şimdi gece geç saattlerde gelirim inşallah.
dünkü menüm:
sabah
4 siyah sele zeytin
ögle:
ara
2yemek kaşıgı yogurt
2 yemek kaşıgı et sote
3 yemek kaşıgı salata
ara
2 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı yogurt

bu arada nöbette oldugumu ve yogurt yanındaki ekmegin gece açlık krizine engel amaçlı yendigini belirtmek isterim.spor yoktu malum nöbet hareketliligi su ise 4 litre kadar içtim bol içerim zaten suyu bu aradasabah aç ve gece form çayı içildi.şimdilik çıkıyorum svevgiler iyi akşamlar:16::16::16::16:
Tatlım akşam yoğurt yemen güzel ama ekmek yemesen daha güzel.. Yoğurdu çoğaltabilirsin ekmek yerine canım
Aynen canım ben de duygusalımdır hatta bugünkü duygu yoğunluğu ile az kalsın bırakıyordum kaptanlığı çok ağırıma gitti bazı sözler..

Ama sizler gelince aklıma vazgeçtim..Yarım bırakmak istemedim kimseyi.

Sonuçta hiç çıkarım olmadan bir sorumluluk aldım, yerine getirmeliyim gerektiği şekilde..

Kendi kilom için verebilecğim ayrı topiklerim/topikler var zaten..

Dediğim gibi burda gönül birliği yaptık..

Kaptanlık ayrı bir sorumluluk.......
merhabalaaar biraz önce yeni kaydoldum uzun zamandır takip ettiğim bi forumdu kullanmayıda çabucak öğrenicem inşallah :D neyse ben 165 boyunda 55 kilo bi kızım ve yılbaşına kadar 50 kilo olmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olun birlikte motivasyonumuzu arttırıp zayıflayalım
Hogeldin canım..
evet haklısın kaptanlık büyük sorumluluk ve takip istiyo valla benolsam asla yapamam ..akrebimi yıllardır tanırım zaten ...mutlaka dogrular anlaşılacaktır.
bu arada teşekkür ederim canım geldim mi bilmiyorum yani henüz takılıyorum buralar bakalım :10:

Çok tatlısın..

Seninle ayrı ilgilenicem canım önce bugünü geçireyim sıra sana da gelicek merak etme şekercik:29:

sabah güzel olmuş ögleyi kurtarmışsın akşamda az ama güzel sporda var ohh..sarmısagı neden yutursun yada hergün yutuyormusun

Tatlım sarımsağın adeta iksir gibi büyük faydları var..Malum kış aylarına gireceğimiz şu günlerde hem doping hem yağ yakıcı ödem atıcı özelliği için günde 1 adet kullanmaya karar verdim..

Çok sağol canım..

Ben de önce şaşırdım hiç düşünmüyordum çünkü bizle alakalı olabileceğini, sonrası söylenen sözler çok yaraladı..

dünkü menüm:
sabah
4 siyah sele zeytin
ögle:
ara
2yemek kaşıgı yogurt
2 yemek kaşıgı et sote
3 yemek kaşıgı salata
ara
2 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı yogurt

Tatlım akşam yoğurt yemen güzel ama ekmek yemesen daha güzel.. Yoğurdu çoğaltabilirsin ekmek yerine canım
Aynen canım ben de duygusalımdır hatta bugünkü duygu yoğunluğu ile az kalsın bırakıyordum kaptanlığı çok ağırıma gitti bazı sözler..

Ama sizler gelince aklıma vazgeçtim..Yarım bırakmak istemedim kimseyi.

Sonuçta hiç çıkarım olmadan bir sorumluluk aldım, yerine getirmeliyim gerektiği şekilde..

Hogeldin canım..

Çok tatlısın..

Seninle ayrı ilgilenicem canım önce bugünü geçireyim sıra sana da gelicek merak etme şekercik:29:

tatlım sarımsağın adeta iksir gibi büyük faydları var..malum kış aylarına gireceğimiz şu günlerde hem doping hem yağ yakıcı ödem atıcı özelliği için günde 1 adet kullanmaya karar verdim..

çok sağol canım..

aynen canım ben de duygusalımdır hatta bugünkü duygu yoğunluğu ile az kalsın bırakıyordum kaptanlığı çok ağırıma gitti bazı sözler..

Ama sizler gelince aklıma vazgeçtim..yarım bırakmak istemedim kimseyi.

Hogeldin canım..

çok tatlısın..

sarmısagı yutmayı deneyecegim bakalım ..
Teşekkür ederim sende öylesin şekercik:29:
Valla bekliyorum benle ugraşacagın günleri şu kışı kilolara veda etmiş olarak bitirmek istiyorum ben

amin canım çok teşekkür ederim

tatlım ben eskiden 6. takımdaydım ordan tanıyorum.

nazar değecek bi tarafım olsa deger de o da yok :)

evet canımm bak doğru hatırlamışım su perisi vardı şimdi nicki dora ALLAHIM ona bayılıyorumm tanımasamda okadar çok sevdimkii çok iyi bir insandı
bende 9ncu gruptaydım onların yarıştığında kız belkiii ben senide tanıyorum ama unutmuş olabilirimm
viva almanyada yaşıyor
ben eda01 idim ozamanlar belki hatırlarmısınn bilmiyorum ama

gunaydinn guzel takimimin guzel insanlari
nasiliz bakalim gecmsisi okudum diger paylasimida okudum vs. vs

cok uzucu olmus ama kaptanim morelini bozma

simdi ben cok girip vaktimi veremiyorum aman benim bu haftaki azmim bosa gitmesin ben en iyisi suraya su menulerimi yazayim korktum valla
bu hafta ben cok siki tutuyorum veririm bir 4 kilo sonra bu nerden vermis bu kadar demeyin demi ama :))

dunku menuu

sabah: 2 bardak ilik su
iki yudum simit

oglen:bir kuuk kase corba

ikindi :bir elma

aksam :kucuk bir dilim tavuk gogusu

toplamda 3 lt su

bugunku menumu yazayimmi yok yarin yazarim artik onuda :))

valla akrepcim ne yaparsin bilmem ama ben kesin 2 kilo verecem kayafa koydum ne kadar yavas versemde inadim inat
harikasınn canımm böyle giderse kesin verirsinn

kelebekçeeeeeeeeee gördümm senii inanmıyorumm zayıf halini gördüğüm için daha neymişsin ne olmuşsunn maşallahh,inşallah zayıflıyayımm bende koyarım yineee
çok güzel başarmışsınn azmini tebrik ederimm

inşallah gelirsinn takıma

Tatlım hiç sorma tam kurtlar vadisi delisiyim..Dün öğlen saati yemekten fire verdim iki ara bir derede seyrettim kaçırdığım bölümü..Ona bakarken doydum:1:

Ufff tatlım getirme aklına bıraktın sen o zehri.. Onu kaka olarak en tiksindiğin şey olarak düşün..

Su iç tatlım bol su iç atsın nikotini..
Aslında bende var o zıkkımın ilacı bir haftada hiç ihtiyaç duyurmadan bıraktırıyor..işkencesiz bırakıyosun.üst komşum vardı zabıta emeklisi ona bu şekilde bıraktırdım yazık bırakamıyordu hasta olmasına rağmen..Ramazan ayında bıraktı dua eder gördükçe beni..
ben okuduğum kitaptaki tavsiyeleri deniyecem akrebim adam yıllardır bırakmak için resmen kendi ile dövüşmüş
böyle şeyleri tavsiye etmiyor kesinlikle para tuzağı olarak görüyor
yorumları alalım her gün size foto ile zayıflamamı gün gün göstercem...
arzzzuuuu ne haldeymişşşsin yahuuu gerçekten sanki şimdi daha genç gösteriyorsundur eminim insanların davranışları değişti mi sana karşı sanki daha nazik davranıyorlar değilmi
aynen kuşum madem verdik onca kilo paylaşalım ibreti alem için... herkese 20 lerinde koca bir kadından 30 larında nasıl bir genç kıza dönüştüğümüzü anlatalım...

son paylaştıklarımdan biri geçen yıla diğeri yaz başına ait yani en son güncelleme aylar öncesine aittir....

bu gün üstümde siyah bir tayt siyah boğazlı body siyah ince hırka ve binici çizmeleri var saçım toplu at kuyruğu şekli üstümde minik deri ceketimle kendimi çok fresh hissediyorum varın siz düşünün....
kesinlikle haklısın hatırladığım kadarı ile diyete başladığın günlerde dar gömlek giyen kızları anlatıyordun dar gömlek siyah pantolon hadi bakalım gerçekleştir bunu çek resmi
kpss için allah kolaylık versin bebegim.ben geçen sene lisans tamamlama bitirdim.vermiş oldugum kiloları almamda ona borçluyum.
kilo almak için birsürü nedenim var sigarayı bırakma projem gibi ya da kpss a grubu atılımı gibi ama ben bütün bu yüklerin altından kalkacammmm sigarayı bırakacam uzman ünvanını alacam yetmeyecek cillop gibi bir hatun olacammm zayıffflayacaaaammmmmm
sabah 2 yudum simit :44:
çok az ama yaaa
sen yudumu anlamışsın ne demek kız yudum lokmayı anlarız da yudum ?Where is the yudum
dünkü menüm:
sabah
4 siyah sele zeytin
ögle:
ara
2yemek kaşıgı yogurt
2 yemek kaşıgı et sote
3 yemek kaşıgı salata
ara
2 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı yogurt

gece nöbetteymişsin bak dün bana ne dediler süt dediler yoğurt dediler ayran dedilier ders çalışırken karnım kazınıyor bir mandalinayı çok gördüler ki bööön aynen yaptım hiççç birşey kaybetmedimmm yapmaya da devam ediceeemm ki senin hatan daha kötüü ekmekkk ekmek yemişsin gecenin köründeee olmaaaazzzz
kendinize gelin kızlar ya
bakın evli barklı çorlu çocuklu kadınlarsınız evet benim gibi yaşayamıyorsunuz ben yalnız olunca kafama göre takılabiliyorum siz takılma ihtimaliniz yok biliyorum ama şöyle yapalım ben sigaraya karşı siz ekmeğe karşı iradenizi gösterin
ben 1,5 aydır evime ekmek almıyorum
karbonhidratı sadece büskivi simit gibi meteryallerle vucuduma sokuyorum

282276_391348694271322_258975193_n.jpg

kim ne demiş:4::22:

toz kondurmayız kaptanımıza:21:

günaydın bu arada :27:

bende dün pastanın kabasını yaptım ,birazdan son süslemeleri yapıcam

benim temizlik yarım kaldı gene

pasta süslüycem ,yemek yapıp mutfağı topluycam duş alıp okula gidicem
17 te yine dışarıda işimiz var 20 de evde oluruz

o satten sonra ben yığılıp kalıyom zaten :52:

Back
X