eveet kızlar geçen hafta 72,00
bu hafta 69,7
fark 2,300 gr
:82::82::108::108::122::119::118::118::131::132:
Merhaba şoktayım arkadaşlar 1 kilo almışım diye yazıp çıkacaktımki kim kaç kilo vermiş diye yarışma listesine bakınıyordum akreple ilgili yazılanları gördüm şoka girdim .Öncelikle hem guruptan hemde akrepden bu yazılanlar adına özür diliyorum.
kilom 72,2 .Şu an hastanedeyim daha detaylı yazmak istedim ama hemşire hanımın pc den nedense bir türlü face acılmadı internet hastaneye baplı oldugu için belki bir engelleme vardır diye ugraşmadım pc yi hemen teslim etmem gerekli çünkü ne zaman cıkacagımm belli degil kardeşim erzincanda yogun bakımdaymış kaç gündür bugün servise çıkarmışlar kalple ilgili imiş konuşturmadıkları için kaç gündür beni oyaladılar bugün servse çıkınca aradı anlattı allaha şükür durumu iyimiş
Akrepcim face acılmıyor daha detaylı yazayım bundan gerisini sana bıraktım istersen saglık yüzünden izinli yada başka bir şey yazabilirsin sizi zor durumda bırakmak istemem.bugün tartıldım ama farklı bir tartı dogru yanlış bilmiyorum çıkanı söylüyorum kalın hepiniz saglıcakla fırsat bulursam gene yazarım
gunaydin kizlarrr sabahin korunde kalktim bugun sabah ve ogleden sonra toplantim var bir saniye bile boosum yok siyahcigim acil sifalar sana
bana nazar degdirdiniz dun gunum vardi bendeydi ve pasta yedim al yedim iste gicik akrep hep senin yuzunden bir seyi 40 defa dersen olurmus derler ya sende 40 defa dedin sonunda yedirdin amaaaa sevinme sadece rekor kacti yani
kilo :71.800 / 2.200 vermiism buda aslinda bana rekorr
hadi kizlar ben bugun yokum allaha emanet olun
aman bahireye bulasmayin
akrepte 2 kilo vermediyese tutun kacmasin ben gelince cezasini veririz
Kızlar günaydın
Cumamız mübarek olsun
Hicri yılbaşımız kutlu olsun hep birlikte nice sağlıklı mutlu senelere inş.
Benim dışarı çıkmam gerekiyor..1 saate dönerim inş..geniccim listeyi getirirmisin şekercik..
Ben bugün tartıda 63,8 i gördüm ama geçen hafta 66 mıydım 65 miydim hatırlayamıyorum bakmaya da vaktim yok nesli sevinmez inş yaa:18:
Ben hemen kaçtım kızlar
akrep33 ( 66 / 63,3 / 2,7 / 4,09 % )
genic ( 58,7 / / / % )
bahiresemanur ( 72 / 69,7 / 2,3 / 3,19% )
rukgus ( 73 / / / % )
kelebekcearzum ( 67,5 / / / % )
krakker ( 75,6 / / / % )
karabiber01 ( 81 / 80,2/0,8 / 0,98 % )
Neslihan ( 84/ 81,8 / 2,2 / 2,62% )
cceylin ( 69 /68,5 /0,5 / 0,73 % )
banusultan ( 65.5 / 66 / -0,5 /-0,76% )
siyah24 ( 71,2 / 72,2 / -1 / -1,40 %)
Tatlım kardeşinin hasta olduğunu senin kızdan öğren sana bildirmiyorduk..Sevindim iyi olduğuna..Çok geçmiş olsun ikinize de..Merhaba şoktayım arkadaşlar 1 kilo almışım diye yazıp çıkacaktımki kim kaç kilo vermiş diye yarışma listesine bakınıyordum akreple ilgili yazılanları gördüm şoka girdim .Öncelikle hem guruptan hemde akrepden bu yazılanlar adına özür diliyorum.
kilom 72,2 .Şu an hastanedeyim daha detaylı yazmak istedim ama hemşire hanımın pc den nedense bir türlü face acılmadı internet hastaneye baplı oldugu için belki bir engelleme vardır diye ugraşmadım pc yi hemen teslim etmem gerekli çünkü ne zaman cıkacagımm belli degil kardeşim erzincanda yogun bakımdaymış kaç gündür bugün servise çıkarmışlar kalple ilgili imiş konuşturmadıkları için kaç gündür beni oyaladılar bugün servse çıkınca aradı anlattı allaha şükür durumu iyimiş
Akrepcim face acılmıyor daha detaylı yazayım bundan gerisini sana bıraktım istersen saglık yüzünden izinli yada başka bir şey yazabilirsin sizi zor durumda bırakmak istemem.bugün tartıldım ama farklı bir tartı dogru yanlış bilmiyorum çıkanı söylüyorum kalın hepiniz saglıcakla fırsat bulursam gene yazarım
gunaydin kizlarrr sabahin korunde kalktim bugun sabah ve ogleden sonra toplantim var bir saniye bile boosum yok siyahcigim acil sifalar sana
bana nazar degdirdiniz dun gunum vardi bendeydi ve pasta yedim al yedim iste gicik akrep hep senin yuzunden bir seyi 40 defa dersen olurmus derler ya sende 40 defa dedin sonunda yedirdin amaaaa sevinme sadece rekor kacti yani
kilo :71.800 / 2.200 vermiism buda aslinda bana rekorr
hadi kizlar ben bugun yokum allaha emanet olun
aman bahireye bulasmayin
akrepte 2 kilo vermediyese tutun kacmasin ben gelince cezasini veririz
kız varya en çok neyi merak ediyorum biliyormusun hadi nesli yumurtanınn yarısını yedi diyelim ki bizim ülkemizde yoymak kelimesi var fransızlar bu yoymak kelimesine ne diyorlar bilmiyorum kzı diğer yarısını atarak yoydun mu yani
kızlar bu nesli konuyu anlamazsa toplanın anlatın
kız gel gel ne olursan gel gitti öfke
ya bak kısaca konu biz tiryakiler ki bize sigara masum kalıyor sokaktaki tinercilerin gerekçesi ne ise bizdeki gerekçe de o bunun için sigara içiyoruz
aşallık insanlarız biz aslında ki
avrupada çoook aşşağlanıyromuş tutün ürünü tüketenler öylemiii nesliiii ona sormalı şimdi bu konuyu o bilir
neyse
biz korkuyormuşuz özgüvenimizin falan bütün kaynağı bu meretmiş bu gidince ne yapacağımızı bilemiyormuşuz
hatta dün konusu geçti kızlar biliyormusunuz aşşağıda yemekhanede en son ben geliyordum hırım hış yemeği yeyip kalıkyordum diğerlerinden önce falan birinin dikkatini çekti ya dedi hem dedi diyet yapıyorsun hem hızlı yiyorsun ben dedi formumu yavaş yememe fazla çiğnememe borçluyum otur dedi biri önünden mi alacaaak sindire sindire ye şöööyle dedi çatalı attı ağzına başladı çiğnemeye falan
neyse gerçekten böyleydi hızlı hızlı yeyip kalkıyordum
kitapta bunun bir tiryaki davranışı olduğu yazıyor
piskolojinize göre beynin altında şu yatıyormuş zaman kaybediyrosun
hemencik ye kana nikotin ver
ya düşün beyin vucudu yönlendiriyor ya
o nikotin beyni esir alıyor
o seni yönlediriyor yani
ben sigarayı bıraktım
İyi halt etmişsinngünaydınlarrr
400 gr almışım
76 kiloyum
anlaşıldı nasıl bu kadar kilo verdiğin
iradene hayran kalmamak mümkün değil
canım o gittiğin toplantılar yiyecekli olmuyomu
yaktınmıııiçtinmi yoksa
* * * 283. ETAP * * *
akrep33 ( 66 / 63,8 / 2,2 / 3,33 % )
genic ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51 % )
bahiresemanur ( 72 / 69,7 / 2,3 / 3,19% )
rukgus ( 73 / / / % )
kelebekcearzum ( 67,5 / / / % )
krakker ( 75,6 / 76/-0,4 / -0,53% )
karabiber01 ( 81 / 80,2 /0,8 / 0,99% )
Neslihan ( 84/ 81,8 / 2,2 / 2,62% )
cceylin ( 69 /68,5 /0,5 / 0,72 % )
banusultan ( 65.5 / 66 / -0,5 /-0,76% )
siyah24 ( 71,2 / 72,2 / -1 / -1,40 %)
2. Takım Ortalaması:
evet arzu ve rukgus kaldı.
genic cim karabiberin %değişimine %98 yazdım ama sonuç 0,9876 çıkıyor, yuvarlıyor muyuz? yuvarlıyorsak 0,99 yazalım?
kız temizlik yaptık dedim ya neden anlamadın bende seni anlamadı
yakmadı içmedi
hiç yakmadı hiç içmedi
bugun bir öncek güne göre çoook çoook daha iyiyim
kriz falan hikaye ya
valla bak kızlar beraber bırakıyoruz adeda ilk günkü sinir yok
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
genic, karabiber01, bahiresemanur+, cceylin+, cidem87
acaba bu 2 ziyaretçi ki ???????
oyy ben 66 mıymışıımmmm ve yine inanamıyorum nesliyle aynımı vermişiz
Yüzdelere bakılır dimi amakimin yüzdesi daha fazlaaaaaa
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
genic, karabiber01, bahiresemanur+, cceylin+, cidem87
acaba bu 2 ziyaretçi ki ???????
kız temizlik yaptık dedim ya neden anlamadın bende seni anlamadı
yakmadı içmedi
hiç yakmadı hiç içmedi
bugun bir öncek güne göre çoook çoook daha iyiyim
kriz falan hikaye ya
valla bak kızlar beraber bırakıyoruz adeda ilk günkü sinir yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?