Geçmiş olsun canım ağrıları yüzünden sanırım..Şimdi nasıl??
Bu arada tebrik ediyorum şekercim
Bu duruma göre rukgus kaldı.. Biraz daha bekleyelim olmazsa ararım telden
Amin canım..Nesli vermese iyiydi ama vermiş işte
ağrıları vardı boşluklarında hareket edemiyordu taş düşürdüğünü düşündük ama bilmiyoruz bakalım... ingiliz tuz aldım içiriyorum ay kızlar çok faydalıymış hemen paylaşacağım faydalarınız...
Tebrikler canım valla çok iyi kilolar vermişsiniz ama bu hafta bizim takım da süperbaşabaş kapışacaz gene sanırım bizim takıma da bekleriz
yok canım ne fırtınası yanlış anlaşılmalar oldu doğruya kimzenin lafı olmaz şekerim neyse gözüm verilen kilolarda kaldı ama merak etme canım her zaman gelicem bende belki kendime örnek menü bulurum.
babamın filimleri çekiliyor bakalım böbrekten şüphelendiler...
Küçük gelin böyle durumlarda hiç bırakmaz o yanımda annem çelik bilekliklerle genede eşini bırakamadı o rahat etmez şimdi dedi sizle kardeşim arabada babam ağrılı sancılı ama nedense ilgiden dolayı sanırım mutlu çocuk gibi nazlanıp duruyor...
hepinizi tebrik ederim kaptanım harikasın valla neslim süper ...genic .....bahiremsemanurum .....karabiber01....cceylin.......kilo bazında eksilen arkadaşlar tebrikler... ve sabit ya da artan bayanlar üzülmeyin banum geçmiş olsun sen azimli hatunsun ... krakker az gayret.....
Yanlış anlaşılmalar doğru adreslerde belirtilse bu kadar dallanıp budaklanmaz kimsenin canı da yanmazdı..yok canım ne fırtınası yanlış anlaşılmalar oldu doğruya kimzenin lafı olmaz şekerim neyse gözüm verilen kilolarda kaldı ama merak etme canım her zaman gelicem bende belki kendime örnek menü bulurum.
Tebrikler canım valla çok iyi kilolar vermişsiniz ama bu hafta bizim takım da süperbaşabaş kapışacaz gene sanırım bizim takıma da bekleriz
ah canım ya,anne baba başka bir şey,geçmiş olsun.
ne varsa kız evlatlarda var sanki,ilgilenen,derdine derman olan hep kız evlatlar oluyor anne baba için.
oğlumu kaybedince hep oğlum olsun istemiştim,şimdi iki kızım var çok şükür diyorum.oğlu olanlara da hayırlı gelin nasip etsin allah.tabii ki herşeyde olduğu gibi evladın da hayırlısı ama anneme baktığım dönemde abilerime baktım da ,ben olmasam annem ziyan olurdu gibi hissettim.erkek neticede,kadın kadar ilgi ve şevkat yok yaradılışlarında..aman nerden nereye geldim yine.kafam böyle çalışıyor bu ara benim,herşeyi anneme bağlıyorum,herşeyde onu yaşıyorum tekrar tekrar.
birazdan kızları doktora götüreceğim,ben de bir görüneyim diyorum.bir torba ilaçla döneriz artık.
maşallah hepinize arkadaşlar.allah arttırsın, verilen kiloları tabii.
akreeep hele sen beni geçtin ya,bir yaşıma daha girdim desem yeri.ama çok sevinme,inadımı bilirsin,yakalayacağım ve geçeceğim,sana söz..
kız şu hasta halimle,yenilginin acısıyla mı desem,utançtan mı desem:26:
artık ne desem kalktım 40 dakika pilates yaptım,ter içinde kaldım[belki şu gıcık gribe de iyi gelir yav],duşumu aldım.hemen 2 bardak su içtim,yeşil çay demledim naneli,1 de küçükten bir mandalin yedim ara niyetine.ama çok sevindim ,inşallah kısa zamanda 50 leri görürsün,ben bu aramızdaki yarıştan çok motive oluyorum,sen şimdi 65 bile olsaydın ben bu kadar sıkmazdım kendimi.senin verdiğin her kilo bana da faydalı canım arkadaşım..iyi ki varsın yahu,seviyorum ben seni..
babamın filimleri çekiliyor bakalım böbrekten şüphelendiler...
Küçük gelin böyle durumlarda hiç bırakmaz o yanımda annem çelik bilekliklerle genede eşini bırakamadı o rahat etmez şimdi dedi sizle kardeşim arabada babam ağrılı sancılı ama nedense ilgiden dolayı sanırım mutlu çocuk gibi nazlanıp duruyor...
hepinizi tebrik ederim kaptanım harikasın valla neslim süper ...genic .....bahiremsemanurum .....karabiber01....cceylin.......kilo bazında eksilen arkadaşlar tebrikler... ve sabit ya da artan bayanlar üzülmeyin banum geçmiş olsun sen azimli hatunsun ... krakker az gayret.....
maşallah hepinize arkadaşlar.allah arttırsın, verilen kiloları tabii.
akreeep hele sen beni geçtin ya,bir yaşıma daha girdim desem yeri.ama çok sevinme,inadımı bilirsin,yakalayacağım ve geçeceğim,sana söz..
kız şu hasta halimle,yenilginin acısıyla mı desem,utançtan mı desem:26:
artık ne desem kalktım 40 dakika pilates yaptım,ter içinde kaldım[belki şu gıcık gribe de iyi gelir yav],duşumu aldım.hemen 2 bardak su içtim,yeşil çay demledim naneli,1 de küçükten bir mandalin yedim ara niyetine.ama çok sevindim ,inşallah kısa zamanda 50 leri görürsün,ben bu aramızdaki yarıştan çok motive oluyorum,sen şimdi 65 bile olsaydın ben bu kadar sıkmazdım kendimi.senin verdiğin her kilo bana da faydalı canım arkadaşım..iyi ki varsın yahu,seviyorum ben seni..
fırtına yok canım ya hepimiz kilo veriyoruz bi tartışma çıktı geçti bitti amaç kilo vermek 3 günlük dünyada birbirini kırmaya değmezz.hımmm çokk geçmiş olsun canımcım verdiğin bildiler içinde teşekkürler...
wouuuuuuuuvvvvvvvv süpersiniz kızlar sizde takım olarak şimdi paylaşımda gördüm sizi de tebrik ederim. harikasınız kaldıki zaten istikrarlısınız hepiniz. tubisin sporlarına bayılıorum....
kızlar gelin kaynaşalım daha sık uğrayın buraya bizdeki fırtına bir dinsin bizde takılırız....
ben herkesin menüsünden bişeyler alıp kendime menü yapcam bundan sonraYanlış anlaşılmalar doğru adreslerde belirtilse bu kadar dallanıp budaklanmaz kimsenin canı da yanmazdı..
Tabiki her zaman bekleriz canım..Bakalım hangi menüyü örnek alıcaksın
Teşekkür ederim..
Sizin takımı görmedim henüz süperse sizi de tebrik ederim..
fırtına yok canım ya hepimiz kilo veriyoruz bi tartışma çıktı geçti bitti amaç kilo vermek 3 günlük dünyada birbirini kırmaya değmezz.
ben eliptik bisiklet aldım dün geldi bugün servis kurmuş akşam bincem bakalımtrambolin eliptik bisiklettt kısa sürede mezun olmayı diliyorum
ben herkesin menüsünden bişeyler alıp kendime menü yapcam bundan sonra2.14 ortalamamız
kızlarr tebrik ederim,ne güzel gitmiş o kilolar öle
geçmiş olsun canım ya nesi varmerhaba babamı hastaneye getirdik kızlar... koşturmacam var kaptanım cevaplayamadım özür dilerim.... kilom 67,5-1,5=66 dır hesaplama yapmadım teldeyim
ufff kıyamam sana inşallah kötü birşey yoktur. sabır versin rabbim sana.
şimdi kaptanım listeler yayınlanmış baktımda 3. takımın ortalaması yanlış bence kaç kere kontrol ettim. uyarsam mı acaba çelişkide kaldım malum durumlardan
Tatlım ben kaptanı sen yardımcımsın yetki aynı..Bunu her seferinde söyletme bana tabiki uyarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?