Merhaba şoktayım arkadaşlar 1 kilo almışım diye yazıp çıkacaktımki kim kaç kilo vermiş diye yarışma listesine bakınıyordum akreple ilgili yazılanları gördüm şoka girdim .Öncelikle hem guruptan hemde akrepden bu yazılanlar adına özür diliyorum.
kilom 72,2 .Şu an hastanedeyim daha detaylı yazmak istedim ama hemşire hanımın pc den nedense bir türlü face acılmadı internet hastaneye baplı oldugu için belki bir engelleme vardır diye ugraşmadım pc yi hemen teslim etmem gerekli çünkü ne zaman cıkacagımm belli degil kardeşim erzincanda yogun bakımdaymış kaç gündür bugün servise çıkarmışlar kalple ilgili imiş konuşturmadıkları için kaç gündür beni oyaladılar bugün servse çıkınca aradı anlattı allaha şükür durumu iyimiş
Akrepcim face acılmıyor daha detaylı yazayım bundan gerisini sana bıraktım istersen saglık yüzünden izinli yada başka bir şey yazabilirsin sizi zor durumda bırakmak istemem.bugün tartıldım ama farklı bir tartı dogru yanlış bilmiyorum çıkanı söylüyorum kalın hepiniz saglıcakla fırsat bulursam gene yazarım
kızzz saçmalama ya biiz varya hepimiz şişkoyduuukkkk hala öyleyizzzz beraber zayıfladık kiminin kilosu durdu 1/2 ay kadar benim gibi 1,5 aydır tartı gr oynamadı inanırmısın ki bayramda çook dikkatli davrandımmm ona rağmen yiyende bir oldu yemeyende biyoloji iştehayatım ben en son izne 92 ile ayrıldım(eski tartımda)
geçen hafta( 5 kilo yeni tartı farkı ile ) 112 çıkmıştım ama nasıl bildirim yapıldı bilmiyorum.artı çok fazla kilo aldım 15 kg kadar sizin için problem olacaksa takıma almak istemezsiniz anlayışla karşılarım çünkü çok fark var 14. takım kaptanımız almak istemeyebilirler diye beni uyarmıştı.canınız sagolsun ne karar verirseniz ben buralarda takılırım sorun olmazsa
thank youuuuuuu dün daha önceki girişimim hezimete uğramıştı biliyorsunuz şu insanlar varya insanlar şaşırmıyacam diyorum neyapıyor yapıyorlar şaşırtıyorlar beni bir öğr gör arkadaşım güya arkadaşım yani şimdiye kadar öyle sanıyordum deeelllmiş ayy nasıl sinir oldum tavrına dün kafa bulur gibi davranıyor bana kızcaaazzz sen söylesin sen böylesin yaparsın falan diyor he diyorum bende hı diyorum derken yanındaki başka bir öğrt gör fark etti bozulduğumu susturdu ya dedi ne yapıyorsun falanbaşaracagına inanıyorum
kız varya en çok neyi merak ediyorum biliyormusun hadi nesli yumurtanınn yarısını yedi diyelim ki bizim ülkemizde yoymak kelimesi var fransızlar bu yoymak kelimesine ne diyorlar bilmiyorum kzı diğer yarısını atarak yoydun mu yanibu neya hastalanırsın kızzzzzz
gunaydin kizlarrr sabahin korunde kalktim bugun sabah ve ogleden sonra toplantim var bir saniye bile boosum yok siyahcigim acil sifalar sana
bana nazar degdirdiniz dun gunum vardi bendeydi ve pasta yedim al yedim iste gicik akrep hep senin yuzunden bir seyi 40 defa dersen olurmus derler ya sende 40 defa dedin sonunda yedirdin amaaaa sevinme sadece rekor kacti yani
kilo :71.800 / 2.200 vermiism buda aslinda bana rekorr
hadi kizlar ben bugun yokum allaha emanet olun
aman bahireye bulasmayin
akrepte 2 kilo vermediyese tutun kacmasin ben gelince cezasini veririz
gunaydin kizlarrr sabahin korunde kalktim bugun sabah ve ogleden sonra toplantim var bir saniye bile boosum yok siyahcigim acil sifalar sana
bana nazar degdirdiniz dun gunum vardi bendeydi ve pasta yedim al yedim iste gicik akrep hep senin yuzunden bir seyi 40 defa dersen olurmus derler ya sende 40 defa dedin sonunda yedirdin amaaaa sevinme sadece rekor kacti yani
kilo :71.800 / 2.200 vermiism buda aslinda bana rekorr
hadi kizlar ben bugun yokum allaha emanet olun
aman bahireye bulasmayin
akrepte 2 kilo vermediyese tutun kacmasin ben gelince cezasini veririz
Merhaba şoktayım arkadaşlar 1 kilo almışım diye yazıp çıkacaktımki kim kaç kilo vermiş diye yarışma listesine bakınıyordum akreple ilgili yazılanları gördüm şoka girdim .Öncelikle hem guruptan hemde akrepden bu yazılanlar adına özür diliyorum.
kilom 72,2 .Şu an hastanedeyim daha detaylı yazmak istedim ama hemşire hanımın pc den nedense bir türlü face acılmadı internet hastaneye baplı oldugu için belki bir engelleme vardır diye ugraşmadım pc yi hemen teslim etmem gerekli çünkü ne zaman cıkacagımm belli degil kardeşim erzincanda yogun bakımdaymış kaç gündür bugün servise çıkarmışlar kalple ilgili imiş konuşturmadıkları için kaç gündür beni oyaladılar bugün servse çıkınca aradı anlattı allaha şükür durumu iyimiş
Akrepcim face acılmıyor daha detaylı yazayım bundan gerisini sana bıraktım istersen saglık yüzünden izinli yada başka bir şey yazabilirsin sizi zor durumda bırakmak istemem.bugün tartıldım ama farklı bir tartı dogru yanlış bilmiyorum çıkanı söylüyorum kalın hepiniz saglıcakla fırsat bulursam gene yazarım
dunku menum
sabah :iki bardak su
iki dilim ekmek bir adet peynir ve yarim yumurta
oglen:bir kase corba
aksam:bir elma
3lt su
akrepcim buda sana kapak olsun ...:13:
sabahları salak saçma şeyler yapmaya başladım
örneğin bu sabah yaptığım temizlik gibi
alışmışım uyanır uyanmaz canavarı beslemeye
canavar acıktı tabi ben uykudayken onu besleyemeyinde aç kaldı
uyanır uyanmaz aç karnına yak bitane bak gör sen
sonra birşey yemeye hal kalıyormu
yiyemiyorsun şurada 3 hafta oldu kahvaltı etmeyi öğrenmek istiyorum öğrenemedim gitti
eveet kızlar geçen hafta 72,00
bu hafta 69,7
fark 2,300 gr
:82::82::108::108::122::119::118::118::131::132:
hayatım ben en son izne 92 ile ayrıldım(eski tartımda)
geçen hafta( 5 kilo yeni tartı farkı ile ) 112 çıkmıştım ama nasıl bildirim yapıldı bilmiyorum.artı çok fazla kilo aldım 15 kg kadar sizin için problem olacaksa takıma almak istemezsiniz anlayışla karşılarım çünkü çok fark var 14. takım kaptanımız almak istemeyebilirler diye beni uyarmıştı.canınız sagolsun ne karar verirseniz ben buralarda takılırım sorun olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?