hişttt 2.takım nerelerdesiniz bakiyim. hadi herkes alsın yeşil çaylarını marş marş...
* * 2. TAKIM 283. ETAP * *
akrep33 ( 66 / 63,8 / 2,2 / 3,33 % )
genic ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51 % )
bahiresemanur ( 72 / 69,7 / 2,3 / 3,19% )
rukgus ( 73 / 73 /0 / 0,00% ) HALA BEKLEMEDEYİM
kelebekcearzum ( 67,5 / 66 / 1,5/ 2,22% )
krakker ( 75,6 / 76/-0,4 / -0,53% )
karabiber01 ( 81 / 80,2 /0,8 / 0,99% )
Neslihan ( 84/ 81,8 / 2,2 / 2,62% )
cceylin ( 69 /68,5 /0,5 / 0,72 % )
banusultan ( 65.5 / 66 / -0,5 /-0,76% )
siyah24 ( 71,2 / 72,2 / -1 / -1,40 %)İZİNLİ
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,99%
bak bu söz üzerine hemen kalkıp yapıyorum
kaptanım sadece biz kaldık paylaşmayan ama bekleyelim 4' e kadar.
afiyet olsun yap tabii iç.
behirem sağol ..
şu sigaradan kurtulalım kuşum ya..
kızlarrrrrr ben geldimmmm :)) aslında daha doğrusu gidiyorum bugün doğum iznine ayrılıyorum artık evden takip edicem sizi ... bu arada Efem kocaman oldu şuanda 1850 yiz artık tekmerimizle annemizin canını yakmaya başladık bile vee kavuşucağımız günü bekliyoruz :)) bizden bu kadar şimdilk haberleri sizlede paylaşıcam unutmayın beniiii
kızlarrrrrr ben geldimmmm :)) aslında daha doğrusu gidiyorum bugün doğum iznine ayrılıyorum artık evden takip edicem sizi ... bu arada Efem kocaman oldu şuanda 1850 yiz artık tekmerimizle annemizin canını yakmaya başladık bile vee kavuşucağımız günü bekliyoruz :)) bizden bu kadar şimdilk haberleri sizlede paylaşıcam unutmayın beniiii
hoşbulduk kuzummm :)) aynen öle yapıcam valla bol bol yatış :)) aminn hepimize inşallahhh ....hoşgeldin tugbacım. hadi bakalım bu izin günlerini bol bol dinlenerek keyifli geçir. rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin.
Ah canım benim nasıl duygulandım okuyunca..
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş..
maşallah kuzuma.hayırlı haberlerini muhakkak bekliyorum canım.aklıma her geldiğinde dua ediyorum,allah kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?