tebrikler güzeller
Akrepcim tebrik ederim 3ncü olmuşsun
tüm takımdaki kızlar ve özellikle akrebim tebrik ederim harikasınız........
kiz bahire bak sigarayi birakiyon asabisin catma bana catarim sana heytt be valla adanaliyim allahin adamiyim teyyyyyyyyyyyyyykız varya en çok neyi merak ediyorum biliyormusun hadi nesli yumurtanınn yarısını yedi diyelim ki bizim ülkemizde yoymak kelimesi var fransızlar bu yoymak kelimesine ne diyorlar bilmiyorum kzı diğer yarısını atarak yoydun mu yani
kızlar bu nesli konuyu anlamazsa toplanın anlatın
kız gel gel ne olursan gel gitti öfke
ya bak kısaca konu biz tiryakiler ki bize sigara masum kalıyor sokaktaki tinercilerin gerekçesi ne ise bizdeki gerekçe de o bunun için sigara içiyoruz
aşallık insanlarız biz aslında ki
avrupada çoook aşşağlanıyromuş tutün ürünü tüketenler öylemiii nesliiii ona sormalı şimdi bu konuyu o bilir
neyse
biz korkuyormuşuz özgüvenimizin falan bütün kaynağı bu meretmiş bu gidince ne yapacağımızı bilemiyormuşuz
hatta dün konusu geçti kızlar biliyormusunuz aşşağıda yemekhanede en son ben geliyordum hırım hış yemeği yeyip kalıkyordum diğerlerinden önce falan birinin dikkatini çekti ya dedi hem dedi diyet yapıyorsun hem hızlı yiyorsun ben dedi formumu yavaş yememe fazla çiğnememe borçluyum otur dedi biri önünden mi alacaaak sindire sindire ye şöööyle dedi çatalı attı ağzına başladı çiğnemeye falan
neyse gerçekten böyleydi hızlı hızlı yeyip kalkıyordum
kitapta bunun bir tiryaki davranışı olduğu yazıyor
piskolojinize göre beynin altında şu yatıyormuş zaman kaybediyrosun
hemencik ye kana nikotin ver
ya düşün beyin vucudu yönlendiriyor ya
o nikotin beyni esir alıyor
o seni yönlediriyor yani
ben sigarayı bıraktım
yoook ozellikle kesinlikle pasta yapmamalari gerektigini soyluyorum gitmedenanlaşıldı nasıl bu kadar kilo verdiğin
iradene hayran kalmamak mümkün değil
canım o gittiğin toplantılar yiyecekli olmuyomu
anaa bizim takim siyirmis paronayak olduk iyiceToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
genic, karabiber01, bahiresemanur+, cceylin+, cidem87
acaba bu 2 ziyaretçi ki ???????
amannn iyi halt etmissinnoyy ben 66 mıymışıımmmm ve yine inanamıyorum nesliyle aynımı vermişiz
Yüzdelere bakılır dimi amakimin yüzdesi daha fazlaaaaaa
hihh sende tastiklemesen olmazdi yani ha hee onun yuzdesi fazla olabilirsenin yüzde kaptanım .........
simdi iyi biseymi dedin kotumu pek anlamadim ya neyseetelden ara ama buraya da girsin yazsın biran önce kilosunu biz ekleriz canım.
kızzz neslide versin bak takıma geldiğinden beri ilk defa bu kadar çok verdi versin versin.
pek kafiyeli olmamis canim begenmedim haftaya guzel sozlerle ben sana birsarki tutturecemZaten varya bir seni yendiğime sevindim bir de nesliyinesli şimdi dicekki yok yaa aynıyız ama ben dicemki yüzdeye bak yüzdeyee
neslii nerdesin kimbilir hangi pastayı yemektesiinnasıl şarkı amaa
amann amann listeye bakk listeye hemende yayinlamis283. ETAP TAKIM İÇİ DERECELERİ
1.akrep33 ( 66 / 63,8 / 2,2 / 3,33 % )
2.bahiresemanur ( 72 / 69,7 / 2,3 / 3,19% )
3.Neslihan ( 84/ 81,8 / 2,2 / 2,62% )
4.kelebekcearzum ( 67,5 / 66 / 1,5/ 2,22% )
5.karabiber01 ( 81 / 80,2 /0,8 / 0,99% )
6.cceylin ( 69 /68,5 /0,5 / 0,72 % )
7.genic ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51 % )
TAKIMIN YÜZKARALARI
1.banusultan ( 65.5 / 66 / -0,5 /-0,76% )
2.krakker ( 75,6 / 76/-0,4 / -0,53% )
''Kan Grubunuz Kişiliğinizi Ele Veriyor''
Kan gruplarina göre kisilik tahlili
- 0 grubu: Kendine güven, cesaret.
- A grubu: Sinirli ve hassas.
- B grubu: Uyumlu ve yaratıcı
- AB grubu: En cekici ve ilginç
kiz bahire bak sigarayi birakiyon asabisin catma bana catarim sana heytt be valla adanaliyim allahin adamiyim teyyyyyyyyyyyyyy
oy be yudumlarimi sayarsiniz ses etmeyiz
yumurtayi yoyariz icinede bade koyarizz yavrumm
sen yanindaki su topuklu karilara cat bak
zaten ben veriyom diye herkez kilo vermis kafam bozuk acim sinirliyim
dolapta 5 cesit pasta var ve ben yudum alamiyorum
[/B]
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73
yazıyor 2. üyeyi göremiyorum neden acaba :44:
kiz o gizli bir uye cok ozel biri o kendini biliyorToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73
yazıyor 2. üyeyi göremiyorum neden acaba :44:
benim icin yaris simdi basladi yavrummYudum alma lokma al lokmalarınla bitir o pastaları..
Bak ben bugün oldukça saçmaladım ama senin hala devam ettiğini görüncetık bitti yeme isteği
Kuzum ye yeee bitti işte yarış ben yendiiimmmmmmm
mercimek köftesi
sosisli börek
rus salatası benzeri salata
bal kabaklı pide
haşhaşlı tatlı
2 renkli bisküvili pasta
cevizli kurabiye
havuçlu kek
yaktı beni bu gün işi.gerçi dünden beri koşuşturmaca fazlasıyla kalori yaktırmıştır ama eh hepsinden bi YUDUMCUK alınca facia kaçınılmaz
şuan şu dakka itibari ile çok ciddi olarak başlıyorum artıkın ben bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?