İŞTAH KESİCİ VE ZAYIFLATICI
Maydanoz kürü:
15-16 sap maydanozu elimizle ufaklayıp rondo ya atalım üzerine yarım limon sıkalım.yarım su bardağı da su döküp rond
odan geçirelim.15 gün boyunca kahvaltıdan önce aç karnımıza hepsini içelim..bir hafta ara verip 15 gün daha devam edelim..ve kürü sonlandıralım..maydanoz karaciğer deki ve vücuttaki yağlanmanın en büyük düşmanıdır..
(Doktor: İbrahim Saraçoğlu)
bak abla seni motive etsin, eşimin bir akrabası milli eğitime hizmetli kadrosundan girmişti, bir süre hizmetli olarak çalıştıktan sonra, açılan şeflik sınavına girdi, kazandı ve şimdi milli eğitimde şef polarak çalışıyor, bence bunu başarabilirsin.
kızlar sinir olmaya başladım şu aliye
ne yaparsam yapıyor
ulan arkadaş
çatmıyacam şuna ya değmez valla billa
2 gündür yelkenleri indirdi kuyruğunu kıstırdı
şimdide ara yapmaya başladı
su içtiğim zaman su içiyor
gidip 0,5 litrelik küçük pet şişelerim var lavoboda doldurup doldurup içiyorum şişeyi alıyorum elime bir bakıyorum o da ayaklanmış şişesi ile
ya gerçekten örnek alınan insanım
bilin arkadaşınızın kıymetini ya
a grubu için sipariş ettiğim kitaplar geldi aralık sonuna kadar bu kitaplar bitecek ocakta yeni sipariş verilecek hemen ders çalışma prog hazırlamaya başlıyorum sizinle de paylaşacam disiplinli bir yıl beni bekliyor
daha önce yaptım
yine yaparım
ya burayı çekecem ya buradan daha iyi bir kadroya pozisyona önemli görevlere bakmak üzere bu sayfa kapanacakkk
gidecem
sigarayı bıraktım
yememi içmemi düzene soktum
10 kg daha verilecek
bahirecim birlikte konuşabiliriz. A grubundan bütün derslere çalışacak mısın? iktisat, hukuk, maliye, muhasebe? yada sadece belirli olanlara mı çalışacaksın? 2013 te b grubu yok bildigin gibi. A gurunda da Puan almak yetmiyor artık, ingilizce yapabilen kadroyu kapıyor. ben bu yüzden 3 aydır ingilizce çalışıyorum. kpds ye girdim pek parlak deildi ama yaza kadar üstüne koyarım iyice bişeyler diye düşünüyorum.
hukukta vs de geçen sene dersaneye gittigim için elimde çok güzel notlar var.
iktisada giriş erdal muzaffer ünsal
kamu maliyesi abdurrahman akdoğan
vergi hukuku ve türk vergi sistemi abdurrahman akdoğan
kpss iktisat zeynel dinler
bunalar istediğim kitaplar
canım ben fak bitireli 7 sene oldu okuyabildiğim çalışabildiğim kadar çok kaynak çalışmam lazım akşam baktım şööyle bir kamu maliyesi unutmuşum illa bir mülakatta çıkacak konular var yüklenmek lazım
vergi hukuku yine öyle kurumlar önce klasik yazılı yapıp sonra mülakata çağırıyor malum illaki bir sınavda karşına çıkacak birşey sadece kpss olarak düşünmek yanlış olur
bir aya bitecek bunlar bir ay sonra yeniden farklı kaynaklar sipariş edecem
özelden görüşelim istersen
hukuk konusunda evet yardıma ihtiyacım var
borçlar hukuku baştan değişti biliyorsun
kaynak konusunda temkinli yaklaşmak lazım
ben olmadı mevzuat .net ten okuyacam madde madde
rabbim tez elden şifa nasip etsin.cemi cümlesine inşallah..selam
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek,2 çatal peynir,2 zeytin,1 çay
öğle
biraz patates lızartması
akşam
yoğurt ve 1 küçük tabak ıspanak
biraz çekirdek
oğluşum hala hasta
ateşi ilaçla düşüyor ancak,antibiyotiğe başlamak istemiyorum ama
iki günü geçti ateşi sabah verdim ateş düşürücü ,şimdi 37 derece yükselirse antibiyotği açıcam artık inşallah yükselmez
ishal ve kusması geçti,hafif midesi bulanıyo ,eridi gitti iyice
zaten zayıfçacıktı kuzum
derslerden kaldı ,sürekli yatıyo ,okuma bile yapamıyoruz
“Bugün sabah işe gelirken 18 yaşındaki Büşra’nın hikayesini gözyaşları içerisinde dinledim. Beni bu denli etkileyen, Büşra’nın yaşadığı büyük acı değil, hayatın
bu ağır imtihanına karşı gösterdiği metanetin büyüklüğüydü.
Doğuştan veya çocukluktan değil, ellerini ve ayaklarını özgürce kullanmayı kavradığı 15 yaşında doktora gitti. Yanlış tedavi uygulanması yüzünden kangren olan ellerini ve ayaklarını kestiler. Hayatınızın tam da baharında ansızın elsiz ayaksız kaldığınızı bir düşünsenize!
İşte Büşra’nın sözleri: ‘İmanınım gücü beni ayakta tutuyor. Hamdolsun ayak protezlerimin takılmasından sonra yürüyebiliyorum; ama hala kendime yetemiyorum. Biliyorum ki bu hep böyle sürmeyecek. Bir gün öleceğiz ve bitecek. Allah’a tutunarak rahatlıyorum.’
Yaşadığımız şartların zorluğundan şikâyet edecek olursak Büşra aklımıza gelsin. Büşra kaderin sahibinden gelen bir ilahi mektuptur. Büşra milletimize bir mesajdır, nankörlüğe karşı bir canlı uyarıdır.”
Dr. Muhammed Bozdağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?