Ve aleyküm selaaaammmSelamunaleykumm
Gunünüz Aydin olsun kızlar
Kızlar kusura bakmayın ay sonlarına yaklaştığımız icin benim isler yoğunlaşıyor oyuzden giremiyor olabilirim beni ay sonları mazur görün suanda aslında uyuyorum gözümün teki. ACik toplantılarım cok sabah aksam artı eve gelip tel. Görüşmeleri saatlerce tel görüşmesi yapıyorum desem yeridir uç gündür gece en erken 1 de yatıp sabah 5:30 da kalkıyorum beynim cok yorgun bügünde. Bizim burda okul yok oyuzden kalkmadım hala kalkarsam oturamiyacagimi bildigim icin yatıyorum
Gecmisi okudum kaptanım sertlesmis bu kıza beni görmemek yaramıyor bir haller oluyor ben onu çözdüm vallaha
Şimdi kesin yemistirde kiloda almıştır
Bu arada yine pasta yediğimi düşünmeyin toplantı lafını duyup yemiyorum yemiyecem
Amanın birde gecmiste bir yazı okudumki hiç hoşuma gitmedi yine söyleyip aklına getirmeyin diye susuyorum
Bugün ufak tefek islerim var evdeyim randevum var doktorda sabah oğlanın göz doktoru icin sonrada eve gelip evde ugrasacam gelip menümü yazarım
Kızlar sizde yazın bak kaptanımız döver haaaa :)))
Ayyyyyyyy ben çekmeyi unuttummmmmmhadi başlayalımmmm ben öğle arası eve gidecem valla çekmeden gelmiyecemmm
kız bak sıçramıyacam sana birkerem ilk sancılarım geçti sakiniiiimmmmmAyrıca geçen hafta deeelll ondan önceki hafta malum hap su tuttu geçen hafta iyi idim bu hafta regl oldum bahane deell kızlar söylüyorum hafta sonunda yediklerimi yazamıyorum ya ha kebaplar falan havada uçüşmadı yada cısss lar ekmek almıyorm 2 aydan fazladır eve ama sağlıklı şeylerde olsa yedim bildiğin yedim nesli kriz geçsin diye şimdi kriz anında bir arkadaşın tavsiyesine uydum bir şey içiyorum daha doğrusu bitki çayı sakinleştiriyor sakinliğim belki o yüzdendir
günaydıııınnnn
kızlar biliyorsunuz sigarayı bırakmaya yelteniş 2 sendromu yaşıyorum
ilki zordu sinirliydim yedim hominide gırtlak
şu an öyle sinir falan yok vucut aramıyor bu kanaate vardım ciğerlerim falan
alışkanlık olduğu kanaati uyandırdı bana
özellikle bazı saatlerde içmek isteği geliyor o zaman da bir çay var ondan yapıp içiyorm şekersiz içiyorum genizde sigaranın bıraktığı o çirkin nahoş kaba saba acımtırak bir tat vardır o tad gibi tadı siz içemezsiniz kuvvet ve ihtimal ama benim için derman oldu sanırım
en azından alışkanlık olduğunu fark ettim krizi yeme içme yoluyla değil bu yolla daha kolay ve daha sağlıklı atlatabiliyorum bir kupa içince o yetiyor yavaş yavaş içiyorum böyle yarımsaate sığdırarak
kızlar simit bağımlılık yapramı bilemiyorum ama galiba yapıyor
yemiyeceeemm ama canım tatlı birşeyler çekiyor malum regll ne yesem hem ara olur
tavsiyelerinizi bekliyorum
hergün yiyesim geliyor ama yemeeeceeemmmmm
dünkü menüm:
sabah tost çay
ara öğün yok
öğlem yarım tabak çorba,tavuk şinitsel, salata
ara:1 mandalina 1 elma
akşam çok kötüydü yine.... annemin dogum günüydü 1 parça ekmeksiz mezgit,2 dilim börek,1 dilim pasta
gittikçe kötüye gidiyorum farkındayım dur demem lazım.
İŞTAH KESİCİ VE ZAYIFLATICI
Maydanoz kürü:
15-16 sap maydanozu elimizle ufaklayıp rondo ya atalım üzerine yarım limon sıkalım.yarım su bardağı da su döküp rond
odan geçirelim.15 gün boyunca kahvaltıdan önce aç karnımıza hepsini içelim..bir hafta ara verip 15 gün daha devam edelim..ve kürü sonlandıralım..maydanoz karaciğer deki ve vücuttaki yağlanmanın en büyük düşmanıdır..
(Doktor: İbrahim Saraçoğlu)
genic bu arada kolay gelsin sana canım kolay gelsin demediğimi fark ettim işi bırakıp nete giriyorum bak yarım saatlik işim var sonra zaten öğle arası olur
İŞTAH KESİCİ VE ZAYIFLATICI
Maydanoz kürü:
15-16 sap maydanozu elimizle ufaklayıp rondo ya atalım üzerine yarım limon sıkalım.yarım su bardağı da su döküp rond
odan geçirelim.15 gün boyunca kahvaltıdan önce aç karnımıza hepsini içelim..bir hafta ara verip 15 gün daha devam edelim..ve kürü sonlandıralım..maydanoz karaciğer deki ve vücuttaki yağlanmanın en büyük düşmanıdır..
(Doktor: İbrahim Saraçoğlu)
Evet ben de alıcam denicem kolay bişeye benziyor tadıda güzeldir umarım..kız bu adam diyorsa vardır bir bildiği
birde soğan kürü vardı bunun yapmıştım ben kasık ağrısı için
işe yaradı o da
sigara kürü de
bunu da deniyecem
ama yarın pazardan 3 demet maydonoz işimi görür sanırsam
günaydın kızlarrrr
hemen dünkü menümü paylaşım size
sabah
1 sebzeli poğaça
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
tavuk döner
1 dilim ekmek
ayran
akşam
tavuk suyu çorba
spor
kendi kendime tepindim evin için
roman havası oynadım
yatmadan önce 50 mekik çektim
kitap okuyamadım malesef malum gs maçı vardı
maç bitti hemen uyudum
a grubu için sipariş ettiğim kitaplar geldi aralık sonuna kadar bu kitaplar bitecek ocakta yeni sipariş verilecek hemen ders çalışma prog hazırlamaya başlıyorum sizinle de paylaşacam disiplinli bir yıl beni bekliyor
daha önce yaptım
yine yaparım
ya burayı çekecem ya buradan daha iyi bir kadroya pozisyona önemli görevlere bakmak üzere bu sayfa kapanacakkk
gidecem
sigarayı bıraktım
yememi içmemi düzene soktum
10 kg daha verilecek
eve gittim geldi 20 dk yürümüş oldum mekiki çekemedim ama akşam 100 çekerim olarmı aybalam
bulaşıklar yıkandı
yemek yendi
şu malum çay yapıldı soğuması için evde bırakıldı bir buket bura getirildi gelir gelmez hemen bir bardağa sıcak su konularak demlenmesi sağlandı şu an soğumaya bırakıldı sinir geldimiydi bir yudum hooop içiver az geldiyse iki yudum olmadı birde gargara tamammmm
a grubu için sipariş ettiğim kitaplar geldi aralık sonuna kadar bu kitaplar bitecek ocakta yeni sipariş verilecek hemen ders çalışma prog hazırlamaya başlıyorum sizinle de paylaşacam disiplinli bir yıl beni bekliyor
daha önce yaptım
yine yaparım
ya burayı çekecem ya buradan daha iyi bir kadroya pozisyona önemli görevlere bakmak üzere bu sayfa kapanacakkk
gidecem
sigarayı bıraktım
10 kg daha verilecek
eve gittim geldi 20 dk yürümüş oldum mekiki çekemedim ama akşam 100 çekerim olarmı aybalam
bulaşıklar yıkandı
yemek yendi
şu malum çay yapıldı soğuması için evde bırakıldı bir buket bura getirildi gelir gelmez hemen bir bardağa sıcak su konularak demlenmesi sağlandı şu an soğumaya bırakıldı sinir geldimiydi bir yudum hooop içiver az geldiyse iki yudum olmadı birde gargara tamammmm
daha önce yaptım
yine yaparım
gidecem
sigarayı bıraktım
10 kg daha verilecek
günaydın kızlarrrr
hemen dünkü menümü paylaşım size
sabah
1 sebzeli poğaça
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
tavuk döner
1 dilim ekmek
ayran
akşam
tavuk suyu çorba
spor
kendi kendime tepindim evin için
roman havası oynadım
yatmadan önce 50 mekik çektim
kitap okuyamadım malesef malum gs maçı vardı
maç bitti hemen uyudum
amirlerin hiçbirinin haberi yok bu tavrından söylesemmi söylemesemmi bilemedim
ama beni iş paylaşımı değil dünkü 3 günlük adamın beni kendine çırak etme sevdası delirtti niyet anladın mı niyeti bozuk kimse ona o töleransı vermez merak etmeyin
dediğim gibi seneye yani 2013 haziran ayına bir seflik sınavı düşünülüyor buraya da kadro verecekler
benim rakibim yok gibi birşey benim şartlarım tutuyor şeflik için
amirler farkında 1 sene daha dayanabilrisem şuraya şef olarak çekip gidecem
şef adayını tutup 3 günlük adama çırak etmezler en fazla bana rica ederler arakadaşa da öğret diye
ama şu saatten sonra avucunu yalar
kızzlarrrr
az önce amir elektirik faturasını dayadı burnuma seninki pencereyi açar derin derin soluk alıp vermeler
gözünük karası büyüdü öfkeden
ya ne oluyorsun da öğrenci işlerinden tahakkuğa salça oluyor anlamadım
amirlerle konuşsammı kızlar
gerçekten görev tanımımın yapılmasını istiyorum
ben çocuk büyütemem desem
çocuk büyütmeye niyete alırsam yapıp doğuracam efendim desem
ne dersiniz
gerçektien amirlerin haberi yok
bu kendi kendine gelin güvey oluyoır
la sana git iş akışını öğren dediler
ne geliyorsun tahakkuğa salça oluyorsun
Şimdi yakın olsaydım sanan ben ayıklasam sen pastalarını yesen olazmıydıı demiiiçok yoruldum bugün ben yahu.
akrebin pc den olsa ikram ettiği pastaları görünce 1 saat tempolu yürüyüş,30 dakika pilates yapasım geldi birden.
üstüne de duşumu alıp yeşil çayımı içtim.ohh.
diyecektim ki diyemedim,eşim haydi alışverişe diye tutturdu,öğle yemeğine gelen kızımı gönderince çıktık.birkaç market,biraz sahil ve balık alışverişi derken eve zor attım kendimi.ufaklığı yatırdım,biraz bir şeyler atıştırdım.şimdi bol salata yapılacak balığın yanına,yıka ayıkla derken akşam olur zaten.
selaaaaaaaaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?