Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm:

sabah tost çay

ara öğün yok

öğlem yarım tabak çorba,tavuk şinitsel, salata

ara:1 mandalina 1 elma

akşam çok kötüydü yine.... annemin dogum günüydü 1 parça ekmeksiz mezgit,2 dilim börek,1 dilim pasta

gittikçe kötüye gidiyorum farkındayım dur demem lazım.

Ve aleyküm selaaaammm

Ya nasılda bildin sen olmayınca benim sinirler geriliyor

Neymiş o geçmişte okuyupda hoşuna gitmeyen yazsaydın ya gitmeden gıcık şey merak ettim ayol

Ayyyyyyyy ben çekmeyi unuttummmmmm

kız neden sıçricanki bana dokundurma yapmış sana değil sen kendinemi anladın kii

Ah canım kıyamam sana..Evet hergün yersen alışkanlık yapar tabi..Kuşum sabah ekmek niyetine ye o zaman..yanında peynirin zeytininle iç çayını yada sütünü..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
genic, bahiresemanur+

bak sen misafirlerimiz var.

İŞTAH KESİCİ VE ZAYIFLATICI

Maydanoz kürü:
15-16 sap maydanozu elimizle ufaklayıp rondo ya atalım üzerine yarım limon sıkalım.yarım su bardağı da su döküp rond
odan geçirelim.15 gün boyunca kahvaltıdan önce aç karnımıza hepsini içelim..bir hafta ara verip 15 gün daha devam edelim..ve kürü sonlandıralım..maydanoz karaciğer deki ve vücuttaki yağlanmanın en büyük düşmanıdır..

(Doktor: İbrahim Saraçoğlu)

Dur demen lazımsa de o zaman güzelim.. Fazla yemene dur de..Akşamları hamur işi tatlı yemene dur de..gönder beynine gün boyu..

genic bu arada kolay gelsin sana canım kolay gelsin demediğimi fark ettim işi bırakıp nete giriyorum bak yarım saatlik işim var sonra zaten öğle arası olur

bunu annem yapmıştı geçen kış dur arayayımda sorayım hemen etkisi olmuşmuydu şimdi hatırlayamadım.

genic bu arada kolay gelsin sana canım kolay gelsin demediğimi fark ettim işi bırakıp nete giriyorum bak yarım saatlik işim var sonra zaten öğle arası olur

canım teşekkür ederim sana da kolay gelsin bizim dergiler geldi başlıyoruz bakalım... hadi bana da kolay gelsin.

kız bu adam diyorsa vardır bir bildiği
birde soğan kürü vardı bunun yapmıştım ben kasık ağrısı için
işe yaradı o da
sigara kürü de
bunu da deniyecem
ama yarın pazardan 3 demet maydonoz işimi görür sanırsam

günaydın kızlarrrr

hemen dünkü menümü paylaşım size
sabah
1 sebzeli poğaça
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
tavuk döner
1 dilim ekmek
ayran

akşam
tavuk suyu çorba

spor
kendi kendime tepindim evin için
roman havası oynadım
yatmadan önce 50 mekik çektim

kitap okuyamadım malesef malum gs maçı vardı
maç bitti hemen uyudum

eve gittim geldi 20 dk yürümüş oldum mekiki çekemedim ama akşam 100 çekerim olarmı aybalam
bulaşıklar yıkandı
yemek yendi
şu malum çay yapıldı soğuması için evde bırakıldı bir buket bura getirildi gelir gelmez hemen bir bardağa sıcak su konularak demlenmesi sağlandı şu an soğumaya bırakıldı sinir geldimiydi bir yudum hooop içiver az geldiyse iki yudum olmadı birde gargara tamammmm

a grubu için sipariş ettiğim kitaplar geldi aralık sonuna kadar bu kitaplar bitecek ocakta yeni sipariş verilecek hemen ders çalışma prog hazırlamaya başlıyorum sizinle de paylaşacam disiplinli bir yıl beni bekliyor
daha önce yaptım
yine yaparım
ya burayı çekecem ya buradan daha iyi bir kadroya pozisyona önemli görevlere bakmak üzere bu sayfa kapanacakkk
gidecem
sigarayı bıraktım
yememi içmemi düzene soktum
10 kg daha verilecek

Evet ben de alıcam denicem kolay bişeye benziyor tadıda güzeldir umarım..

Ooooo mekik çekilmiş

Maç seyreden bir bayan fanatiğiz galibaa

çok yoruldum bugün ben yahu.
akrebin pc den olsa ikram ettiği pastaları görünce 1 saat tempolu yürüyüş,30 dakika pilates yapasım geldi birden.
üstüne de duşumu alıp yeşil çayımı içtim.ohh.
diyecektim ki diyemedim,eşim haydi alışverişe diye tutturdu,öğle yemeğine gelen kızımı gönderince çıktık.birkaç market,biraz sahil ve balık alışverişi derken eve zor attım kendimi.ufaklığı yatırdım,biraz bir şeyler atıştırdım.şimdi bol salata yapılacak balığın yanına,yıka ayıkla derken akşam olur zaten.

durmak yok,yola devam.
nerede hareket,orada bereket.
bir de ak akçe karagün içindir yazayım..

afiyet olsun balim.

ooooooooo işte budur kızım sen yolun yarısını tamamladın kaldı diğer yarısı

ooooo canım menü çok süper üstelik sporda yapılmış ama daha çok paylaşım bekliyoruz senden hadi bakalım.

bak abla seni motive etsin, eşimin bir akrabası milli eğitime hizmetli kadrosundan girmişti, bir süre hizmetli olarak çalıştıktan sonra, açılan şeflik sınavına girdi, kazandı ve şimdi milli eğitimde şef polarak çalışıyor, bence bunu başarabilirsin.

Şimdi yakın olsaydım sanan ben ayıklasam sen pastalarını yesen olazmıydıı demiii
selaaaaaaaaaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…