Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamunaleykumm

Gunünüz Aydin olsun kızlar
Kızlar kusura bakmayın ay sonlarına yaklaştığımız icin benim isler yoğunlaşıyor oyuzden giremiyor olabilirim beni ay sonları mazur görün suanda aslında uyuyorum gözümün teki. ACik toplantılarım cok sabah aksam artı eve gelip tel. Görüşmeleri saatlerce tel görüşmesi yapıyorum desem yeridir uç gündür gece en erken 1 de yatıp sabah 5:30 da kalkıyorum beynim cok yorgun bügünde. Bizim burda okul yok oyuzden kalkmadım hala kalkarsam oturamiyacagimi bildigim icin yatıyorum

Gecmisi okudum kaptanım sertlesmis bu kıza beni görmemek yaramıyor bir haller oluyor ben onu çözdüm vallaha
Şimdi kesin yemistirde kiloda almıştır
Bu arada yine pasta yediğimi düşünmeyin toplantı lafını duyup yemiyorum yemiyecem
Amanın birde gecmiste bir yazı okudumki hiç hoşuma gitmedi yine söyleyip aklına getirmeyin diye susuyorum
Bugün ufak tefek islerim var evdeyim randevum var doktorda sabah oğlanın göz doktoru icin sonrada eve gelip evde ugrasacam gelip menümü yazarım
Kızlar sizde yazın bak kaptanımız döver haaaa :)))

günaydın kızlar.
unutmadan menüm.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,bir simit
çay.
ara 2 lokum
1 yeşil çay
öğle
peynirli,pastırmalı sandiviç
ara
kızların patlamış mısırından bir avuç
akşam ızgara köfte
salata
gazoz.
2.5 litre su
1 saat spor
1 adet kitap..

kitabım
şehrin aynaları
elif şafak
278 sayfa.
kitaptan bir söz;
''gayet iyi biliyordu ki, hüzün denilen şey tıpkı siyah, dalgalı saçlarının arasına nasılsa yerleşivermiş beyaz bir saç teline benziyordu. hüzün, kopardıkça çoğalıyor, çoğaldıkça arsızlaşıyordu''

Evet bendeee

Aynen canım mesela bugünden itibaren 50 mekiğe başlayalım dümdüz bir karın için başlangıç olsun
hadi başlayalımmmm ben öğle arası eve gidecem valla çekmeden gelmiyecemmm
bana 50 mekik yetmez

evin temizliğini birisem spora başlıycam

dün tam hızlandım temizliğe telefon geldi kızımdan ,şimdede oğlan hasta Allahım yardım et
anne olmak işte böyle birşey ...İnşallah evlatların hayırlı çıkar canım ki emeklerinin mükafatını gör .aksini düşünsene ne iç burucu olur ne de üzücü Allah korusun hepimizi hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar büyütmek zor sonra sen çocuk oluyorsun kuranı kerimde de yazıyor biz diyor insanları önce büyütür sonra çocuklaştırırız sonra evlat seni kapı önüne koyar falan drama bak ...
kız bak sıçramıyacam sana birkerem ilk sancılarım geçti sakiniiiimmmmm Ayrıca geçen hafta deeelll ondan önceki hafta malum hap su tuttu geçen hafta iyi idim bu hafta regl oldum bahane deell kızlar söylüyorum hafta sonunda yediklerimi yazamıyorum ya ha kebaplar falan havada uçüşmadı yada cısss lar ekmek almıyorm 2 aydan fazladır eve ama sağlıklı şeylerde olsa yedim bildiğin yedim nesli kriz geçsin diye şimdi kriz anında bir arkadaşın tavsiyesine uydum bir şey içiyorum daha doğrusu bitki çayı sakinleştiriyor sakinliğim belki o yüzdendir
evet,şimdi kahvaltı zamanı,sonrasında görüşürüz..

afiyet olsun banu

Son düzenleme:
günaydıııınnnn
kızlar biliyorsunuz sigarayı bırakmaya yelteniş 2 sendromu yaşıyorum
ilki zordu sinirliydim yedim hominide gırtlak
şu an öyle sinir falan yok vucut aramıyor bu kanaate vardım ciğerlerim falan
alışkanlık olduğu kanaati uyandırdı bana
özellikle bazı saatlerde içmek isteği geliyor o zaman da bir çay var ondan yapıp içiyorm şekersiz içiyorum genizde sigaranın bıraktığı o çirkin nahoş kaba saba acımtırak bir tat vardır o tad gibi tadı siz içemezsiniz kuvvet ve ihtimal ama benim için derman oldu sanırım
en azından alışkanlık olduğunu fark ettim krizi yeme içme yoluyla değil bu yolla daha kolay ve daha sağlıklı atlatabiliyorum bir kupa içince o yetiyor yavaş yavaş içiyorum böyle yarımsaate sığdırarak

kızlar simit bağımlılık yapramı bilemiyorum ama galiba yapıyor
yemiyeceeemm ama canım tatlı birşeyler çekiyor malum regll ne yesem hem ara olur
tavsiyelerinizi bekliyorum

hergün yiyesim geliyor ama yemeeeceeemmmmm

Son düzenleme:

GÜNAAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNN

Son düzenleme:

canım kuru kayısı, hurma, hiç birşey yapamazsan yarım litrelik suyun içine kabuk tarçınlar varya ondan bir tane at o tadını bırakacaktır suya o suyu iç tatlı istediğini kolay atlatırsın.

dün dünya sigarayı bırakma günüymüş bilmiyordum
kızlar dünya sigarayı bırakma gününde 2 kez bir şans verdim ya kendime
akşam öğrendim bende heyecanla kaptanı aradım
canım ya o benim gün içinde yaşadıklarıma üzülmüş
ya kızlar üzülmeyin hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri
sadece sunu söyleyeyim
insan kızıyor kırılıyor üzülüyor
beklemediği bir insandan görünce
o sinirle sizle paylaşmak istedim
o kadar
bu arada genic im o herif üstüne arsızlık edip gidip amirlerle konuşamaz
neden
1 görev benim amir kendi ayağı ile faturayı getirdi bana
2 ne diyecek amire dayılanacak mı benim işim olsun istiyorum falan diye yok artık ayrıca o daha aday memur işi tehlikede asaleti tastik olmaz
3 geçinmek zorunda
4 benim yolum belli amacım var umutlarım var canım inşallah şu a grubu uzmanlık sınavlarından birini kazanırım mecbur verirler şu benim muaffakatnameyi
ciddi işlerle sahada uğraşırım böyle çaylaklarla hayatım boyunca uğraşamıyacam ben ya valla hi de billahi
o zaman düşünsenize mersin il özel idaresi mali hizm uzmanı .....bahiresemanur diyelim
ah ahhhhh rüyam gerçek olsun hayr istiyorum rabbimdennnn
ammminnn
bu arada bugün kitaplarım geliyor
a grubu hazırlık kitapları istettim de internetten
kargoya verilmiş
bugün gelecek inşallah
hemen bugün a grubuna yönelik çalışmalarım başlıyor
ders programı hazırlıyacam gün içinde
ayda 4 kitap bitirebilsem ki bitirmem lazım
oooooo
sınav zamanına kadar pekişir inş

günaydın kızlar burada akşam bir yağmur yağdı akıllara zarar. ama tuhaf bir durum var akşam annemden çıktık 7 gibi eve gidiyorum araba bende tam migrosun oraya geldik felaket yağmur dolu ile karışık ve silecekler son ayarda çalışıyor sonra bizim eve gelmeden boğaçayına geldimki ne yağmur ne de damlası hiçbirşey yok güllük gülistanlık. ama bu gün işyerinin orada hava kapalı bulutlu böyle düşünüyor yağsam mı yağmasam mı diye.

inşallah canım benim bizden sana tam destek nerede ne için istersen unutma

oyy oyyy oy bugünde burada posta var hadi bakalım hayırlısı ama öğlen gelecekmiş dergiler bakalım akşama kadar bitiririz inşallah.

GÜNAAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNN

Bunlarda banu ve nesliniiinnnnnnnnn

ya kaptan ben ne diyeyimsana günaydın sana da kuşum ya moral kaynağımmm hayat dopingim
canım kuru kayısı, hurma, hiç birşey yapamazsan yarım litrelik suyun içine kabuk tarçınlar varya ondan bir tane at o tadını bırakacaktır suya o suyu iç tatlı istediğini kolay atlatırsın.

kız bir haftasonu yedim o dediklerini hatta hurmayı hurma şu ramazan hurması bu arada pazardan dalı ile aldım taze gazete üzerine dalı ile koydum o zamanla olgunlaştı her sabah yerim diyorum ama bir hışımla çıktığım için evden yiyemiyorum malesefff
bu ayki regl bir tuhaftı bastırması her ay evet kuru kayısı kuru incir bastırıyordu
ama bu ay dediğim gibi malum hap 6 ay kullanmam gerekiyor 1 ayı geçti kaldı 5 ay dur bakalım hayırlısı

canım tamam sen yine aralarını onlarla yap bak en sağlıklısı o ama baktın olmuyor nefsin körelmiyor ye bir tatlı çikolata olur pasta olur hadi. daha sabah saatlerindeyiz ve hafta ortası ye de nefsin körelsin.

canım evinle annenin evinin rakımı farklıdır yani yükseltileri yada bakı durumu da önemli deniz kenarına yakınsa annenin evi hani deniz kenarı serin olurya meltemden ötürü böyle bir yağış şekli vardı dur bugün otururken kpss genel kültür genel yetenek konularına bakayım ders coğrafya konu yağışlar oldu sağol genic im biz ermenekte sürekli yaşıyoruz bu durumu evi çarşıda olanalr özellikle yaşıyorlar çarşıda hiç birşey yok ki çarşı dediğim 3/5 dükkan dan ibaret öyyle hayal edin buraya gelirken yolda ya kar görüyorlar ya yağmur şaşırıyorlar bir keresinde arabayla gelirken tipiye yakalanmışlar ya

hımm anladım ama benim evim denize yakın annem şehiriçinde oturuyor

ne dergisi ki posta gazete mi okuyacan
kız zaten şaşkının tekiyim oynama bele

kız ne okuması oda bastırdı üyelere göndericez onun paketleme işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…