Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tabiki bize bildirdiğin tartıya göre canım..

günaydınlarr

cumartesi günü hastalık nedeniyle evdeydik mutfağı temizledim,pazar günü kursta geçti bütün günümüz

bu günde tüm hız temizliğe girişeyim dedim,oğlanın okulunda okuma saati başlamış her pazartesi saat 13 te sınıfta çocuklarla beraber kitap okuycaz ,çok güzelde ,tam bizim apartmanın temizlik gününne denk geldi ,sadece o gün evimi istediğim gibi temizleyebiliyodum ,artık nasıl yetiştirebilirsem,halıları silkeleyip ,silip yerleştrip ,duş alıp 12.30 da evden çıkmam lazım,yetiştirim inşallah,yarın arkadaşın dükkan açılışı var,çarşamba günü okulda toplantı,perşembe günü pazar,cuma günü cuma kuranı ee ben ne zaman temizlik yapıcam

şöyle cnım sabahtan akşama kadar durmadan temizzlik yapmak istiyoo

kızlar yanlış hatırlamıyosam bizim grupta

turizmle ilgilenen biri vardı

kimdi,yardıma ihtiyacım varr

yaaa sorma aşure haftası değil aşure ayı 1 ay boyunca aşureler gelir eve artık

bende yapmak istiyorum ama kısmet

Ya kraker herşey bitti şimdi de temizlik yapacak zaman bulamamayımı dert ediyosunnBiz napalım peki anacımm.Sadece 1 gün..O güne temizlikmi gezmem
Bak ben sana iyilik edip işlerini çoğaltayım..Günlük menü istiyorum,günlük kitap istiyorum ve spor ve en az 5 paylaşım..

kızlar yanlış hatırlamıyosam bizim grupta

turizmle ilgilenen biri vardı

kimdi,yardıma ihtiyacım varr

rukgustu ama kilo bildirimlerine bile gelemiyorken sana nasıl yardımcı olucakki şekercik

kitap demişken, Hande altaylı nın Kahperengi kitabını bitirdikten sonra 3 kitap aldım.

1. küçük mucizeler dükkanı
2.Nar ağacı
3. İskender

İskenderden başlamayı düşünüyorum.

evettt hafta sonu yaptıklarım
cumartesi günü adam çatlatacak cinsten soğuk vardı
pazar günü güzeldi en azından güneşliydi
pazar günü yıkandı çamaşırlar makinem yıkadı asıldı
bugün de güneşli olunca toplamadım sabah üstüne çiğ yağmıştır diye

ya hakikatten kitap demişken
şu çılgın türkler ağır geldi de bana zaman ayıramıyorum hafifinden başka bir kitap beğenip okumaya başlamam lazım
kız yanlış anlamayın şu çılgın türklere kendimi veremiyorum
bugün bir daha mı denesem ki

aynen ben de bitirememiştim onu çok ağır gelmişti nedense :44: onca kitabı devirdim onda takılmıştım resmen..

biz pazar günü cümbürcemaat damadın söz bohçasını götürdük.
annem ben abimin eşi, halam, teyzem, teyzemin kızı, 2 yengem götürdük bohçayı. karşı tarafta da yaklaşık 7 bayan vardı. Sevdiceğim de evde, odasında oturdu:)
Muziplik yapmasa olmazdı. kayınvalidem bize kahve yapacakken sevdiceğim odasından çıkıp, bütün misafirlerin içinde Birgül Hanım kahvenizi nasıl alırınız, az tuzlu mu çok tuzlu mu? demez mi :))) aklınca benm yaptıgım tuzlu kahvenin intikamını aldı:)

selam arkadaşlar.
kelebekçe arzum u çok tebrik ediyorum,maşallah diyorum.adı gibi zayıfçacık bir kelebeğe dönüştü.tüm mutluluklar seni bulsun artık arkadaşım.güzel haberlerini her zaman bekliyoruz..

okumak ta zihnin jimnastiğidir.benim içinse nefes almak gibi,okumadıkça sanki zihnimdeki çarklar paslanıyor..

çok şekersiniz maşallah.arada muziplik iyidir,tekdüzeliği kırar..yerinde yapılansa zeka belirtisidir..
rabbim yüzünüzü hep güldürsün kuzum..

Son düzenleme:

Tadı damağında kalmış demekki tuzlu kahvenin

aynen ben de bitirememiştim onu çok ağır gelmişti nedense :44: onca kitabı devirdim onda takılmıştım resmen..
kız birşey var o kitapta isimler karışık kendini vermen lazım kim kimdi neyin nesiydi bir önceki sayfaya dönmen gerekebiliyor falan o yüzden yorucu birde yüzüklerin efendisi beni yormuştu böyle 3 kitap yanında haritası ile satın aldım dı 2 kitapmıydı acaba :44::44::44: neyse allahım ya oku oku birde haritaya bak aklında kurguyu kurmaya bak neden çok sattı anlamadım filme çevirdiler de yorulmaktan kurtuldum ...
Tadı damağında kalmış demekki tuzlu kahvenin

darısı başıma darısı başıma ben karabiberle limon da ekliyecem :26: çıkaracam acısını

evet kızlar
hafta sonu bir film izledim
ölü ya da diri
isimli
acayip kavgalı dövüşlü idi
kadınlar vardı karete filmi
ya dedim kendi kendime kadınların cimlastik hareketlerine bayıldım evde oklava ile kılıç kalkan çalışsam nasıl olur
yumruk hareketleri çalıştım cumartesi pazar böönn oklava provasına başlıyorum
acayip sırt kası çalıştırıyor bilginize tavsiye ederim
kocalarınız da çekinir biraz sizden böööylece
bana da ilerde lazım olur

selam kızlar nasılsınız bakalım. bugün oldukça yoğun geçti benim için haftasonu hem keyifli hem yorucuydu amabu 2 kilo yarışı vardı yandım ben. şimdicik dün annemle aşure yaptık dağıttık Allah kabul etsin ki ama ben aşureye dayanamam öyle tadına falan bakiyim de diyemem şöyle güzel 2 kase yedim. evet yedim zaten senede bir kere yapılıyor ama sadece anneminkini yerim başkasınınkini de yemem k.valide de yapmıyor sağolsun.

şimdi benim bu hafta bu yarışı kazanabilmem için bayağı bir dikkatli ve bol sporlu bir hafta yapmam lazım değil mi bahirecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…