olsun belki birbirimizi gaza getirip bu hafta faydasını görürüz.
cumartesi günü diyetisyene gittigimde diyetisyenin tartısı 72,5 kiloyu gösterdi.inanamadım , benm tartım mı yanlış diyetisyenin ki mi napsam ben?? tartı almak için maaş günümü beklemem lazım. neyse ki 4 gün kaldı.... size evdeki tartıma göre bildirim yapıyorum. cumartesi günü de diyetisyen tartıyor. ben hangisine göre hareket eetmliyim?
evet canım... aynen 70 di...
akrepmiii :18:
Ben bu hafta olmasam..
Bu hafta aşure haftasıydı o yüzden aşure yaptım ben ve yedimdi..
Yine bana esmer günler düştü
Duanın doğrusu: La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
günaydınlarr
cumartesi günü hastalık nedeniyle evdeydik mutfağı temizledim,pazar günü kursta geçti bütün günümüz
bu günde tüm hız temizliğe girişeyim dedim,oğlanın okulunda okuma saati başlamış her pazartesi saat 13 te sınıfta çocuklarla beraber kitap okuycaz ,çok güzelde ,tam bizim apartmanın temizlik gününne denk geldi ,sadece o gün evimi istediğim gibi temizleyebiliyodum ,artık nasıl yetiştirebilirsem,halıları silkeleyip ,silip yerleştrip ,duş alıp12.30 da evden çıkmam lazım,yetiştirim inşallah,yarın arkadaşın dükkan açılışı var,çarşamba günü okulda toplantı,perşembe günü pazar,cuma günü cuma kuranı ee ben ne zaman temizlik yapıcam
şöyle cnım sabahtan akşama kadar durmadan temizzlik yapmak istiyoo
kızlar yanlış hatırlamıyosam bizim grupta
turizmle ilgilenen biri vardı
kimdi,yardıma ihtiyacım varr
ya hakikatten kitap demişken
şu çılgın türkler ağır geldi de bana zaman ayıramıyorum hafifinden başka bir kitap beğenip okumaya başlamam lazım
kız yanlış anlamayın şu çılgın türklere kendimi veremiyorum
bugün bir daha mı denesem ki
okumak ta zihnin jimnastiğidir.benim içinse nefes almak gibi,okumadıkça sanki zihnimdeki çarklar paslanıyor..ya hakikatten kitap demişken
şu çılgın türkler ağır geldi de bana zaman ayıramıyorum hafifinden başka bir kitap beğenip okumaya başlamam lazım
kız yanlış anlamayın şu çılgın türklere kendimi veremiyorum
bugün bir daha mı denesem ki
biz pazar günü cümbürcemaat damadın söz bohçasını götürdük.
annem ben abimin eşi, halam, teyzem, teyzemin kızı, 2 yengem götürdük bohçayı. karşı tarafta da yaklaşık 7 bayan vardı. Sevdiceğim de evde, odasında oturdu:)
Muziplik yapmasa olmazdı. kayınvalidem bize kahve yapacakken sevdiceğim odasından çıkıp, bütün misafirlerin içinde Birgül Hanım kahvenizi nasıl alırınız, az tuzlu mu çok tuzlu mu? demez mi :))) aklınca benm yaptıgım tuzlu kahvenin intikamını aldı:)
biz pazar günü cümbürcemaat damadın söz bohçasını götürdük.
annem ben abimin eşi, halam, teyzem, teyzemin kızı, 2 yengem götürdük bohçayı. karşı tarafta da yaklaşık 7 bayan vardı. Sevdiceğim de evde, odasında oturdu:)
Muziplik yapmasa olmazdı. kayınvalidem bize kahve yapacakken sevdiceğim odasından çıkıp, bütün misafirlerin içinde Birgül Hanım kahvenizi nasıl alırınız, az tuzlu mu çok tuzlu mu? demez mi :))) aklınca benm yaptıgım tuzlu kahvenin intikamını aldı:)
kız birşey var o kitapta isimler karışık kendini vermen lazım kim kimdi neyin nesiydi bir önceki sayfaya dönmen gerekebiliyor falan o yüzden yorucu birde yüzüklerin efendisi beni yormuştu böyle 3 kitap yanında haritası ile satın aldım dı 2 kitapmıydı acaba :44::44::44: neyse allahım ya oku oku birde haritaya bak aklında kurguyu kurmaya bak neden çok sattı anlamadım filme çevirdiler de yorulmaktan kurtuldum ...aynen ben de bitirememiştim onu çok ağır gelmişti nedense :44: onca kitabı devirdim onda takılmıştım resmen..
Tadı damağında kalmış demekki tuzlu kahvenin
ismimi yazmışım yanlışlıkla alıntılama yapmayın canlarım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?