- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
evet ne oldu böyle kimler gitti kimler kaldı ben anlamadım hiçbişey. diğer arkadaşlar, sizleri de özlüyoruz gelin arada sırada yazın. en son katılan ben oldugum için ayıp etmek istemiyorum ama resmen paylaşımımız dibe vurdu.
aman ceylin böyle düşünme canım biz yine devam edelim paylaşımımıza motivasyonumuz devam etsin buradan koparsak motive de olamıyoruz
cidden çok haklısın bu konuda geniccim. burdan kopmam demek kendimi bıraktım demek. elimden geldigince buralarda olmaya çalışıyorum. iyi ki siz varsınız valla
evet kızlar
hafta sonu bir film izledim
ölü ya da diri
isimli
acayip kavgalı dövüşlü idi
kadınlar vardı karete filmi
ya dedim kendi kendime kadınların cimlastik hareketlerine bayıldım evde oklava ile kılıç kalkan çalışsam nasıl olur
yumruk hareketleri çalıştım cumartesi pazar böönn oklava provasına başlıyorum
acayip sırt kası çalıştırıyor bilginize tavsiye ederim
kocalarınız da çekinir biraz sizden böööylece
bana da ilerde lazım olur
kızlar buradaki malum karakter hiç birşey olmamış gibi davranıyor artık beni nasıl kırdıysa kırgınlığım geçmiyor
şimdi ben buna ev hediyesi 6 lı tabak aldım yeni evlendi geldi ya asker dönüşü
herşeyi hazır olacak bunun taa askerdeyken arıyor ev lazım ev tutulacak annemler geliyor misafir edebilirmisin diyor ya sanki varya o günleri unuttu
tabi 2 haftadır yerini gösterdiler buna yüz de bulamadı kıstırdı yine kuyruğunu
biti kanlanmış dediydi bir arkadaşım
evet biti kanlandı
şimdi ben bunun en azından gerçek yüzünü gördüm hamd olsun gösterdi yüzünü bende gördüm
neyse hafta sonu vaktim de vardı hediyem de hazır ama kızlar gitmek içimden gelmiyor ne diyorsunuz yanlış mı yaptım sıçramasın üzerime
2 yüzlü insanlar istemiyorum hayatımda
fikriniz nedir merak ediyorum
bahirecim sen madem niyetlenmişsin bi ev hediyesi almışsın... benim fikrim evine gitmek istemiyorsan gitme, iş yerinde ver hediyesini. bunu ev hediyesi için size almımştım de ver gitsin. belki iki dk durup düşünür ben ne yaptım diye.
bahirecim ben de cceylin gibi düşünüyorum işyerinde ver eve gidince oturman lazım sohbet etmen lazım bu da onun yüz bulması demek işyerinde ver geç.
Bence o tabakların evde kalsın..
Karakterli insan olsa anlardı ama adamda karakter yok cahilin önde gideni..Tabakları görünce kendini yine bir halt sanacak, yüzü bulunca astarınıda isticek hem de kesinlikle isticek..
Seni yeterince sinir etmişti zaten..Sende limit doldu canım daha fazla zorlama kendini..
Olurda bizler gelirsek o tabaklarla kısır batırık ikram edersin bizlere
aslında aklımdan geçen akrep gibi ilk önce anlatayım bir çeyrek aldım oğlanın pintilik gibi bir özelliği var düşünün kocaman memur herşeyi bedavaya getirme adına babasına yüklendi çok menfaatçi askerdeyken ailesini zorladı evini tutturdu eşyayı gettirtti ve hazır eve geldi emek çekmedi yüzssüz üstüne birde babasından arabasını istedi ben rezillik çekemem de bilmem neyde neyse bu onun aile sorunu beni ilgilendirmez ama düşünün ailesine bile menfaatle yaklaştı bunları kardeşimle paylaştım sizin aybikle .sonra kardeşim dedi ki karşılığı gelmiyecek yere 180*/190 tl vermeye değmez sen daha uyunundan bir hediye düşün çünkü yarın sen evlenirken karşılığı gelmez öyle karakterlerden beklenen şey kendisine bekler dışarıya avucunu sıkar sen üzülürsün sana uyduruk pazardan kap kacak alır bahanesi de işte kredi çektim falan olur öyle geçer gider sen daha uygun bir hediye düşün falan dedi hak verdim ki iyiki hak vermişim o hediyenin üzerine şu kazık çekilmezdi sonra hediyemi aldım amire dedim böyle böyle hediyemi aldım geçecem onlara hayırlı olsuna amir de dediki beraber gideriz ok dedim 3 hafta geçti amirden çıt çıkmıyor o arada da böyle hile yaptı göstere göstere bende ne yapacağımı bilemedim dedim ki kendi kendime tabak tabaktır bu tabaklara bile layık değil dediğiniz gibi ben mesafeyi koydum evine gitsem yüz bulacak gitmek muhattap almak istemiyorum yarın birgün gene hile yapacak çünkü bende hassas biriyim iyiliğin karşılığını beklemem ama illaki bir insanda ahde vefa duygusu da ararım karşılık verme iyilik yapma ama en azından kötülük aklından bile geçirme değil mi
aslında aklımdan geçen akrep gibi ilk önce anlatayım bir çeyrek aldım oğlanın pintilik gibi bir özelliği var düşünün kocaman memur herşeyi bedavaya getirme adına babasına yüklendi çok menfaatçi askerdeyken ailesini zorladı evini tutturdu eşyayı gettirtti ve hazır eve geldi emek çekmedi yüzssüz üstüne birde babasından arabasını istedi ben rezillik çekemem de bilmem neyde neyse bu onun aile sorunu beni ilgilendirmez ama düşünün ailesine bile menfaatle yaklaştı bunları kardeşimle paylaştım sizin aybikle .sonra kardeşim dedi ki karşılığı gelmiyecek yere 180*/190 tl vermeye değmez sen daha uyunundan bir hediye düşün çünkü yarın sen evlenirken karşılığı gelmez öyle karakterlerden beklenen şey kendisine bekler dışarıya avucunu sıkar sen üzülürsün sana uyduruk pazardan kap kacak alır bahanesi de işte kredi çektim falan olur öyle geçer gider sen daha uygun bir hediye düşün falan dedi hak verdim ki iyiki hak vermişim o hediyenin üzerine şu kazık çekilmezdi sonra hediyemi aldım amire dedim böyle böyle hediyemi aldım geçecem onlara hayırlı olsuna amir de dediki beraber gideriz ok dedim 3 hafta geçti amirden çıt çıkmıyor o arada da böyle hile yaptı göstere göstere bende ne yapacağımı bilemedim dedim ki kendi kendime tabak tabaktır bu tabaklara bile layık değil dediğiniz gibi ben mesafeyi koydum evine gitsem yüz bulacak gitmek muhattap almak istemiyorum yarın birgün gene hile yapacak çünkü bende hassas biriyim iyiliğin karşılığını beklemem ama illaki bir insanda ahde vefa duygusu da ararım karşılık verme iyilik yapma ama en azından kötülük aklından bile geçirme değil mi
kızlar valla bu aralar pek bir fenelardayım şimdi oğlanı kreş işi için görüşmeye gittim gerçi haftasonundan beri gidiyorum ama neyse. şimdi hem ona uygun hem bana uygun bir yer buldum onun işleri var onları halletmem lazım evrak telaşesi işte. perşembe de öğretmenimizle tanışacağız bakalım haftaya pazartesi de başlayacak hayırlısı ile.
kızlar valla bu aralar pek bir fenelardayım şimdi oğlanı kreş işi için görüşmeye gittim gerçi haftasonundan beri gidiyorum ama neyse. şimdi hem ona uygun hem bana uygun bir yer buldum onun işleri var onları halletmem lazım evrak telaşesi işte. perşembe de öğretmenimizle tanışacağız bakalım haftaya pazartesi de başlayacak hayırlısı ile.
senin dediğin de doğru bahirecim, gönlünden geçmiyorsa verme. başka birine hediye edersin. sen kendi evinde de tutma. hep o gereksiz şahıs aklına gelir çünkü.
canım senin nasıl olcak oglan kreşe sen işe mi gideceksin??
genic annene yakın bir yerde olsun yada sana yakın olsun 5 kuruş fazla olursa da sineye çekiver sürekli takip et çocuğu marul tarlasından yolmadın nihayetinde bırakırsan küçük yaşta karşılaşır valla hayatla yüzleşir
ama fazla da arkasında durma bak annem bizim yıllarca arkamızda durdu herşeyimizi takip etti şimdi en ufak bir şeyde alın kırıl ne yapacağını bileme kararsızlık durumu ömrümce karar vermeme müsade edilmedi ki üniv tercihleri ve kpss tercihleri hariç hep bu böyle olacak denildi o ka denildi iyi tamamda ben nezaman büyüyecem başkalarına iyi yol gösteren ben kendime gelince kakalak gibi kala kalıyorum akreeep bak kendime ne dedimmmm
ya genic sen bilirsin kime ne yapacağını
evet canım zaten sabahları ananeye de ben bırakıyordum. şimdi kreşe bırakacağım ordan işe geçeceğim sonra öğlen anane alacak onu yarım gün yani.
bahire can valla babası istemiyor yok ne gerek var yok boşu boşuna stres yapıyosun falan dedi ki hala istemiyor ama bence lazım gitsin kendi kendine işini görmeyi, sıraya girmeyi, disiplini el yıkamayı ne biliyim işte hem eğitim şart ne olursa olsun oradan birşeyler öğrenecek. ama benim işime yakın olanlarda hem kontenjan yok hem yarım gün seçeneği yok hemde fiyatlar 450-500 tl. neyse ben verdim kararımı ve bu işi halledeceğim bakalım.
Akreeepppn sen gel buraya ben sana konya pidesinden başlarım mevlana falan ondan sonra ev yemekleri soğuk kısır yani etsiz çiğ köfte bilen varsa malz alır çiğ köfte içli köfte batırık
var çok şükür kız aç bırakmam
haydi hayırlı olsun güzelim,kaç yaşındaydı kuzun..
bir de kızlar ben sizi face de eklemek istiyorum,talep edenlere özelden adımı yazacağım,akrebin listesinde varım zaten,oradan da kolaylıkla bulabilirsiniz,ekliyseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?