Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uff şu çılgın türkleri bende not alarak okumuştum ama yine okuyamam sanırım. dün akşam avm ye gittiğimizde d&r da uğradık oğluşa kitap almak için çocuk ala ala 3 boyutlu hayvanlar kitabı aldı neyse bende biraz baktım kitaplara taş devri'ni aldım kaptanım ama başlamadım henüz çünkü hala çocuğunuza kulak verini okuyorum oğlan için. kitap kısım kısım okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum bir taraftanda sonra bir ileri bir geri gidiyorum kitapta ona da başlarım yakın zamanda.

antalya ,kiriş mevkiinde otel tavsiyesi istiyorum da

menüm

sabah

karılık tost,çay

öğle
çekirdek sadece

akşam

orman kebebı ve yoğurt 1 dilim ekmek

okuduğum kitap dün bitti

iki cami arasında aşk
tavsiye etmiyorum,bütün hayallerimi yıktı

selimiye camisini gördükten sonra hayrnlığım kat,kat artmıştı koca sinana ,bu romanla yerle bir oldu:2:

ııyy karabiber ve limon kahve tuz düşünemiyorum bile

günaydınnnnnnn

evvettt genic im hafta sonu yaptım bende dün koca koca 3 kase doldurdum geldim buradaki amirlere ikram ettim 1 koca kase de komşu için ayırmıştım evde yoktulr akşam artık 4 günlük aşureyi de götüremem o aşure o komşuya kısmet değilmiş hafta sonu sadece aşure yedim
diğer öğünleri atladım
cumartesi 3 kase sabah öğle akşam
pazar 2 kase sabah öğle akşama yemek yaptım kuru fasulye yemeği ama bir türlü beceremiyorum şu kuru fasulyeyi

Son düzenleme:
kız bahire varya dün akşam yazdıklarımdan sonra akşamı sadece salata ile geçiştirdim eve gidince spor yapamadım çünkü oğluşa c.tesi arkadaşım nevresim takımı almış o da yurt dışındakilerin kullandıkları gibi onun astığını küçülttüm kestim diktim ama ortada bir geyik vardı onu almak için bayağı uğraştım 2 geyik olsaydı ortadan keser dikerdim ama olmadı neyse hallettim sonra onları makineye attım yıkandı astım sabah topladım bu akşam gidince ütüsünü yapar geçiririm yatağına çünkü dün akşam kuruttu beni onlarla yatıcam diye.

ohhh eline sağlık tatlım miss gibi olmuştur eminim akşam gidince hazırda birşeylre varsa yiyorum yoksaaa hooop yatağa ben uyurken alt komşunun üst komşunun çocukları hopluyor zıplıyor haberim olmuyor rahatsız olmuyorum yani uyanınca ders çalışıyorum gencenin köründe çocuk sesi yok çıt yok ohh valla kafam da ağrımıyor o yüzden

ya sorma ben o konuda çok fenayım. aşağıdakilerin sesi yukarıya bana geliyor şaka gibi değilmi ? ben çocuğuma ses çıkarmasın diye neler yapıyorum ama kimsenin umurunda değil.

Keşke herkes senin kadar düşünceli olsa geniccim.

ben gürültü yapılmasını istemem sonuçta küçük çocuğum var uyuyor gün içinde ya da akşamları erken yatıyor o yüzden dikkat ediyorum ki onlarda dikkat etsin ama nerdeeeeeeeee

kızlar farkında mısınız bizbize kaldık ?

evet ne oldu böyle kimler gitti kimler kaldı ben anlamadım hiçbişey. diğer arkadaşlar, sizleri de özlüyoruz gelin arada sırada yazın. en son katılan ben oldugum için ayıp etmek istemiyorum ama resmen paylaşımımız dibe vurdu.

ya sorma ben o konuda çok fenayım. aşağıdakilerin sesi yukarıya bana geliyor şaka gibi değilmi ? ben çocuğuma ses çıkarmasın diye neler yapıyorum ama kimsenin umurunda değil.

ya canım benim çorum çocuğum olmadığı için çözümü böyle buldum insanlar o kadar duyarsız kalmış ki
2 hafta önce uydu yaptırdım
gerekçe uydunun üzerine birşeyler düşmüş
ve uydum bozuldu tv çalışmaz hale geldi kendim için bilgisayar almaya niyetlendim annemler razı gelmedi
biz yanına gelince sıkılırız ne yap et o tv çalışsın dediler
ok dedim
hani geçensene anlatmıştım ya
balkonumu kullanmaz hale geldim diye komşu halı çırpıyor diye
penceremi silmiyorum diye
o komşunun halıları vura vura uyduyu bozmuş
neticede kadın da evden nihayet çıkalı 4 hafta falan oluyor sinopa tayinleri çıktı
şimdi kim benim muhattabım
20 tl verdim yaptırdım ama yazık değilmi 20 tl me sorarım
ne hakkın var milletin malına zarar veriyorsun
çocuğuna dur demiyorsun
asla muhattap almadım
yapma şunu diye
alsan kavga nedeni
kavga mı edeyim o kendine yakıştırır ama assla bugüne kadar hiç bir komşumu kırmadım kavgam olmadı komşu hakkı başkadır benim fikrimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…