Ya kraker herşey bitti şimdi de temizlik yapacak zaman bulamamayımı dert ediyosunnBiz napalım peki anacımm.Sadece 1 gün..O güne temizlikmi gezmem
Bak ben sana iyilik edip işlerini çoğaltayım..Günlük menü istiyorum,günlük kitap istiyorum ve spor ve en az 5 paylaşım..
doğru diyorsun şekerim ,aylardır derin temizlik yapamadımda ,dert oldu
rukgustu ama kilo bildirimlerine bile gelemiyorken sana nasıl yardımcı olucakki şekercik
ismimi yazmışım yanlışlıkla alıntılama yapmayın canlarım olur mu
kız birşey var o kitapta isimler karışık kendini vermen lazım kim kimdi neyin nesiydi bir önceki sayfaya dönmen gerekebiliyor falan o yüzden yorucu birde yüzüklerin efendisi beni yormuştu böyle 3 kitap yanında haritası ile satın aldım dı 2 kitapmıydı acaba :44::44::44: neyse allahım ya oku oku birde haritaya bak aklında kurguyu kurmaya bak neden çok sattı anlamadım filme çevirdiler de yorulmaktan kurtuldum ...
darısı başıma darısı başıma ben karabiberle limon da ekliyecem:26: çıkaracam acısını
tuzlu kahvemi
ben kıyamamıştım eşime yapmadım
evvettt genic im hafta sonu yaptım bende dün koca koca 3 kase doldurdum geldim buradaki amirlere ikram ettim 1 koca kase de komşu için ayırmıştım evde yoktulr akşam artık 4 günlük aşureyi de götüremem o aşure o komşuya kısmet değilmiş hafta sonu sadece aşure yedimselam kızlar nasılsınız bakalım. bugün oldukça yoğun geçti benim için haftasonu hem keyifli hem yorucuydu amabu 2 kilo yarışı vardı yandım ben. şimdicik dün annemle aşure yaptık dağıttık Allah kabul etsin ki ama ben aşureye dayanamam öyle tadına falan bakiyim de diyemem şöyle güzel 2 kase yedim. evet yedim zaten senede bir kere yapılıyor ama sadece anneminkini yerim başkasınınkini de yemem k.valide de yapmıyor sağolsun.
şimdi benim bu hafta bu yarışı kazanabilmem için bayağı bir dikkatli ve bol sporlu bir hafta yapmam lazım değil mi bahirecim
günaydınlarrrrr
ceylincim kahvenin hepsini içtimi:13:
kız bahire varya dün akşam yazdıklarımdan sonra akşamı sadece salata ile geçiştirdim eve gidince spor yapamadım çünkü oğluşa c.tesi arkadaşım nevresim takımı almış o da yurt dışındakilerin kullandıkları gibi onun astığını küçülttüm kestim diktim ama ortada bir geyik vardı onu almak için bayağı uğraştım 2 geyik olsaydı ortadan keser dikerdim ama olmadı neyse hallettim sonra onları makineye attım yıkandı astım sabah topladım bu akşam gidince ütüsünü yapar geçiririm yatağına çünkü dün akşam kuruttu beni onlarla yatıcam diye.
ohhh eline sağlık tatlım miss gibi olmuştur eminimakşam gidince hazırda birşeylre varsa yiyorum yoksaaa hooop yatağa ben uyurken alt komşunun üst komşunun çocukları hopluyor zıplıyor haberim olmuyor rahatsız olmuyorum yani uyanınca ders çalışıyorum gencenin köründe çocuk sesi yok çıt yok ohh valla kafam da ağrımıyor o yüzden
ya sorma ben o konuda çok fenayım. aşağıdakilerin sesi yukarıya bana geliyor şaka gibi değilmi ? ben çocuğuma ses çıkarmasın diye neler yapıyorum ama kimsenin umurunda değil.
Keşke herkes senin kadar düşünceli olsa geniccim.
kızlar farkında mısınız bizbize kaldık ?
ya sorma ben o konuda çok fenayım. aşağıdakilerin sesi yukarıya bana geliyor şaka gibi değilmi ? ben çocuğuma ses çıkarmasın diye neler yapıyorum ama kimsenin umurunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?