günaydın canlar.
bir kaç gündür ailecek çok kötüyüz, gelip yazamıyorum size.
teyzemin 5,5 yaşında bir oğlu var.yüksek ateşle hastaneye kaldırdılar. Önce epilepsi tanısı kondu. Sonra ateşi düşmüyo diye yoğun bakıma aldılar. çocuga penisilin yapmışlar ve alerjisi varmış! önce bayılmış, sonra kalbi durmuş, ağzından köpükler gelmiş filan. 25 dakika yarım saat kadar kalp masajıyla hayata döndürmeye çalışmşlar yavrucugumuzudönmüş de... ama o köpükler geldigi sırada kusması gerekiyormuş, kusamamış, ciğerlerine kaçmış hepsi. bu sebeple ciğerleri şişmiş, dalağı şişmiş, yanlış ilaç boğazlarını tahrip ettiği için solunum güçlüğü çekiyor, boğazını delmişler ki rahat nefes alsın.
yüksek ateşle gittiği hastanede başına gelmeyen kalmadı çocugun.
teyzem deseniz kendinde değil.
dua edin arkadaşlar kuzenim hala acil yoğun bakımda
günaydın canlar.
teyzemin 5,5 yaşında bir oğlu var.yüksek ateşle hastaneye kaldırdılar. Önce epilepsi tanısı kondu. Sonra ateşi düşmüyo diye yoğun bakıma aldılar. çocuga penisilin yapmışlar ve alerjisi varmış! önce bayılmış, sonra kalbi durmuş, ağzından köpükler gelmiş filan. 25 dakika yarım saat kadar kalp masajıyla hayata döndürmeye çalışmşlar yavrucugumuzudönmüş de... ama o köpükler geldigi sırada kusması gerekiyormuş, kusamamış, ciğerlerine kaçmış hepsi. bu sebeple ciğerleri şişmiş, dalağı şişmiş, yanlış ilaç boğazlarını tahrip ettiği için solunum güçlüğü çekiyor, boğazını delmişler ki rahat nefes alsın.
allahım,tez zamanda şifasını ver,bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim,bu yavruyu annesine bağışla,sapasağlam çıksın inşallah hastaneden.çok üzüldüm ceylinim çok.her aklıma geldiğinde dua edeceğim.rabbim kabul etsin inşallah.
günaydın canlar.
günaydın arkadaşlar.
bu mübarek günde rabbim dertlilere deva,hastalara şifa versin,hakkımızda hayırlı olacak tüm dileklerimizi kabul eylesin inşallah.
kandiliniz mübarek olsun.
günaydın canlar.
Amin canım amiin..
Biz de yüksek ateşten yatmıştık..
İlk gittiğim hastanede ateşini ölçmüşlerdi.Dr. uzaktan muayene bile etmeden iğne adı söyledi hemşireye yapsın diye ben aldım kızımı çıktım hemen..39,7 çıkmış ateş Dr bozuntusu uzaktan güya müdahale ediyor.. Dua etsin kızım fenaydı..
Eşimi aradım mecburen çünkü diğer hastaneler uzak akşamın bir vakti ve çocuk olunca her hastaneyede götüremiyoruz..
Ne akşamdı ya..Rabbim tüm çocukları korusun..
geçmiş olsun canım ama pensilin ve türevi iğneler böyle netice verebiliyor o iğneler antibiyotik iğneleri diyelim 1000 mg lıkları bu yüzden hastahanelerde yaptırılmalı en az 30 dk dr gözetiminde kalınmalı
bedava yaşıyoruz bedava ekmek bedava su bedava demiş üstad .....
ufff sorma akrebim bende oğlanı perşembe hastaneye götürdüğümde bronşit dedi. birde özel hastane birde doktor çok tutuluyor falan. neyse sadece balgam sökücü verdi. çocuk cuma, c.tesi, pazar, p.tesi yerinden kalkmadan hiçbirşey yemeden içmeden sadece kusarak yattı. ben p.tesi oğlanın yanına gitmeden doktoru aradım durumu anlattım. bana dediği ateşi 38,5 geçerse ............adlı antibiyotiği alıp verin çok normal çocuk bronşit daha bir 10 gün falan böyle devam eder dedi. iyiki dr aklına uymamışım da çocuğumu götürmüşüm ssk acile oradaki testlerde çıktı. çocuğun apandisti patlamış 4 gün geçmiş yatış yapıldı gece 23.00 de ameliyata alındı kuzucuğum kendime nasıl kızdım anlatamam niye bu kadar bekledim bilmiyorum ama allahım beterinden korusun eğer daha kötü birşey olsaydı ki kan zehirlenmesi riski yüksek çocuk olduğu için napardım bir ömür boyu bilemiyorum. birde çok sağlıklı olduğundan bu kadarıyla atlatabilmiş. o ilk hastaneye yatış ve ameliyata girişi ne siz sorun ne ben söyliyim.
ama rabbim kimseyi çocuğu ile sınamasın. Allah bize onların acısını göstermesin.
günaydın canlar.
Amin canım amin..
Allahım beterinden korusun canım..4 gün de çok bekletmişsin canım yaa..Benim kızın durumu gün gün iyi gelişmeler olduğu halde neden iyi olmadı diye dr un tedavisini sorgulamaya başlamıştım..Dün başka dr a götürmeyi bile düşündüm..Bahireyle konuştuk..Tavsiyeleri mantıklı geldi..
Dün akşam zeytinyağını ısıttım içine karabiber attım.. Kızımı sıcak suyla yıkadım iyice sonra da yağladım havlu koydum..
Terlemedi ama sabaha karşı olan öksürük krizi bugün olmadı..Gün boyu yatıyordu az önce kalktı acıktım dedi bişiiler yedi bu büyük bir gelişme vee önceki gibi korkunç öksürük krizleri yok hafif hafif..Bu akşam da yapmayı düşünüyorum zeytinyağı ve karabiberi..
Bozayı da arada içiriyorum her seferinde küçük bir yudum alıyor..
off kızlar bebeklerin hastalığından bahsettmişsiniz çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara,benim büyük kızım 1 buçuk yaşındayken ishal kusmayla doktora gittik,ozaman mardindeydik,biz özeline değil de hastaneye gittik doktorun,ve yatış yapıldı,özeline giden hastalarla daha ilgili hastaneden yatış yapanlarla pek ilgili olmadığını farkettik,benim kızım gece ateşlendi,hemşireler uyuyor şurup verdik ama benim kızım o ateşten gözleri kaydı ve kızımda göz kayması oluştu,ameliyatlar falan yaptırdıkk dünyam başıma yıkılmıştı çok ağladım,şimdi kayma düzeldi ama yinede gözlük takacak,çünkü gözleri ağrıyor bakamıyor gözlüksüz,o yüzden ateşlendimi çocuklar çok korkuyorum hele eşimm sabah kadar bekler uyku girmez gözüne
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için.
Teyzemle konuştum az önce,öğleden sonra yoğun bakıma girecekti yavrucugumuzu görmeye.
Her zaman elini ayağını öpünce gözlerini açıp tepki veriyordu, bugün vermemiş.
Doktoru akciğerlerin çok kötü durumda olduğunu, ödemi atmaları gerektigini söylemiş ama ufaklıgın vucudu öyle alerjikmiş ki (!) ne ilacı, ne dışardan kan desteğini kabul etmiyormuş.
Kritik süreç devam ediyor demiş
Rabbim sen şu mübarek günde sabır ver, sağlık ver
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için.
Teyzemle konuştum az önce,öğleden sonra yoğun bakıma girecekti yavrucugumuzu görmeye.
Her zaman elini ayağını öpünce gözlerini açıp tepki veriyordu, bugün vermemiş.
Doktoru akciğerlerin çok kötü durumda olduğunu, ödemi atmaları gerektigini söylemiş ama ufaklıgın vucudu öyle alerjikmiş ki (!) ne ilacı, ne dışardan kan desteğini kabul etmiyormuş.
Kritik süreç devam ediyor demiş
Rabbim sen şu mübarek günde sabır ver, sağlık ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?