kızlar bugün ben cumartesi sanıyorum az önce fark ettim cuma olduğunu ve amiri aradım olurmu dedei bugün pazarvel hasıl sabahtan öğleye kadar cuma mesai yandı gitti kızlar
benim bu çalışma düzenine alışamıyacam
akrep sistemine geçecem
hem kilo alıyorum hem verimsiz geçiriyorum günü haftanın sonu pert çıkıyorum beyin yoruluyor
şimdi yeni yöntem
6 dan 7 ye kadr çalışma
7 de haber izle
8/9 ders
saat 10 da yatış
saat 5 te kalıkş
5 ten 7 ye kadar ders çalışırım hem uykumu almış olurum
hemde iş yerinde uyuklamam
herkese selam...
canlarım malesef iyi haber yok...
dün bizi şoklara sokan başka bir gelişme oldu. Çocugun trakesini delmişlerdi rahat nefes alsın die. dün trakesi tahrip olmuş dediler! çocuk kendi tahrip etti sanki.
Başka bi hastaneye sevk edicez dediler, sonra ne olduysa diğer hastaneden cihaz getirtmişler orda yapmşlar operasyonu, boğazından bir parça almışlar.
çocugun babası hiçbirşeye karıştırmıyor bizi.
elimiz kolumuz bağlı
* *2.TAKIM 293. ETAP * * *
akrep33 ( 63,1 / 65 / -1,9 / -3,01% ):105:
genic ( 57,2 / 57,5 / -0,3 / -0,52 % )
bahiresemanur ( 69,5 /70,5 / -1 / -1,44 % )
karabiber01 ( 77,9 / 77,5 /0,4 / 0,51% )
cceylin ( 67 / 67 / 0 / 0,00% )
banusultan ( 64,5 / 65 /-0,5 /-0,78 % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,87%
arkadaşlar hepinize merhaba beni de takıma çağırmışsınız.öncelikle merak ettiklerimi sarayım takım lideri kimdir takımın kuralları var mı?varsa neler?beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada adım emel.
* *2.TAKIM 293. ETAP * * *
akrep33 ( 63,1 / 65 / -1,9 / -3,01% ):105:
genic ( 57,2 / 57,5 / -0,3 / -0,52 % )
bahiresemanur ( 69,5 /70,5 / -1 / -1,44 % )
karabiber01 ( 77,9 / 77,5 /0,4 / 0,51% )
cceylin ( 67 / 67 / 0 / 0,00% )
banusultan ( 64,5 / 65 /-0,5 /-0,78 % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,87%
Geçmiş olsun canım..Aman dikkat et..Dinlenin iyice..
Bu hafta hasta değildim ama kızımın durumu beni ve beslenme düzenimi fena vurdu anlaşılan.. Ben de artıdayım malesef
canım çok geçmiş olsun. evde olunca malesef birbirinize geçmemesi imkansız kendimden biliyorum. ben fena grip oldum hastane sonrası. eşimde öyle oğlana bulaşmasın diye maske kullanıyoruz evde gerisini sen düşün. iyiki evdesiniz güzel bir dinlenirsiniz inşallah kısa zamanda da iyileşirsiniz.
herkese selam...
canlarım malesef iyi haber yok...
dün bizi şoklara sokan başka bir gelişme oldu. Çocugun trakesini delmişlerdi rahat nefes alsın die. dün trakesi tahrip olmuş dediler! çocuk kendi tahrip etti sanki.
Başka bi hastaneye sevk edicez dediler, sonra ne olduysa diğer hastaneden cihaz getirtmişler orda yapmşlar operasyonu, boğazından bir parça almışlar.
çocugun babası hiçbirşeye karıştırmıyor bizi.
elimiz kolumuz bağlı
canım bak burada doğru paylaşımdaki yanlış
Hoşgeldin canımarkadaşlar hepinize merhaba beni de takıma çağırmışsınız.öncelikle merak ettiklerimi sarayım takım lideri kimdir takımın kuralları var mı?varsa neler?beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada adım emel.
kıskanç akrep,hıh,hemen de benim kiloma gelmiş,çekemedin kilo almamı değil mi.
sonuçlar kilo alma topiğinin listeleri gibi valla.
haftaya buluşalııııım haftayaaa.
bugünkü menüm
sabah
ara
canım bir şey istemedi,akşam yaptığım kekten yarım dilim.
öğle
2 dilim kızarmış ekmek
peynir,zeytin,çökelek
tahin-pekmez,çay.
ara yok
akşam[birazdan yiyeceğim]
1 kase sütlü çorba
1 pors.yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
cin biber turşusu.
1.5 litre su.
spor yok
kitap 1 adet.
yarın yazayım kitabımı,çok beğendim,tavsiye niteliğinde olsun.
hepinizi öpüyorum.
uygulamak zorundayım seneye burada son günlerimi geçirmek ohhh be demek için dua edin kızlar inşallah olurkız bahire ömürsün valla ama plan güzel inşallah uygulayabilirsin.
hiç sorma allahtan amirim olacak şahıs beni bunalım da zannediyor ki fazla üstüme gelmiyor üstüme gelse kendime birşey yapacağımı hesap ediyor iyi biliyorumyani evdemiydin öğlene kadar..
Ben de bugünden sonra sabah 5:00 te kalkıyorum zuzu..Çok haşin planlarım var ama önce ben uygulamaya geçicem sonramı sonra tabiki sıra takımda olucak şimdiden tırsabilirsiniz anacım ben düzene girdimmi takımıda yanıma alırım
Veeee lütfen şu kilo bildirimlerinizi alıntı yaparak ve hesaplayarak yapın başı yok sonu yok bir ucube gibi liste oluyor yahuu furucam bak böyle yapanı
şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?