Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün ben cumartesi sanıyorum az önce fark ettim cuma olduğunu ve amiri aradım olurmu dedei bugün pazar vel hasıl sabahtan öğleye kadar cuma mesai yandı gitti kızlar
yani evdemiydin öğlene kadar..

Ben de bugünden sonra sabah 5:00 te kalkıyorum zuzu..Çok haşin planlarım var ama önce ben uygulamaya geçicem sonramı sonra tabiki sıra takımda olucak şimdiden tırsabilirsiniz anacım ben düzene girdimmi takımıda yanıma alırım

Veeee lütfen şu kilo bildirimlerinizi alıntı yaparak ve hesaplayarak yapın başı yok sonu yok bir ucube gibi liste oluyor yahuu furucam bak böyle yapanı

* *2.TAKIM 293. ETAP * * *

akrep33 ( 63,1 / 65 / -1,9 / -3,01% ):105:
genic ( 57,2 / 57,5 / -0,3 / -0,52 % )
bahiresemanur ( 69,5 /70,5 / -1 / -1,44 % )
karabiber01 ( 77,9 / 77,5 /0,4 / 0,51% )
cceylin ( 67 / 67 / 0 / 0,00% )
banusultan ( 64,5 / 65 /-0,5 /-0,78 % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,87%

Son düzenleme:

canım yaaaaaaaa offffff offfff cuma günleri yarabbim güzel haberler gelsin.

canım bak burada doğru paylaşımdaki yanlış

arkadaşlar hepinize merhaba beni de takıma çağırmışsınız.öncelikle merak ettiklerimi sarayım takım lideri kimdir takımın kuralları var mı?varsa neler?beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada adım emel.

selam emel,hoşgeldin.
takım kaptanı akrep,takımın kuralları düzenli günlük paylaşım,cuma öğleden önce kilo bildirimi,günlük menü ve spor yazımı.
dahası da var ama kaynaştıkça öğrenirsin.
boy,kilo,yaş,hedef kilonu yazarak kendini tanıtabilirsin.
şu ara takımda sağlık sorunu olan üyelerimiz var,o yüzden katılım düşük ama kısa zamanda toparlanacağımızdan eminim.

kıskanç akrep,hıh,hemen de benim kiloma gelmiş,çekemedin kilo almamı değil mi.
sonuçlar kilo alma topiğinin listeleri gibi valla.
haftaya buluşalııııım haftayaaa.

Geçmiş olsun canım..Aman dikkat et..Dinlenin iyice..

Bu hafta hasta değildim ama kızımın durumu beni ve beslenme düzenimi fena vurdu anlaşılan.. Ben de artıdayım malesef

sağolun arkadaşlar,ben idare ediyorum da küçükle uğraşması zor.şükür derdini anlatıyor,konuşuyor,önceleri daha fenaydı.

Canım çocuğu o hastaneden çıkarın...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Hoşgeldin canım
kıskanç akrep,hıh,hemen de benim kiloma gelmiş,çekemedin kilo almamı değil mi.
sonuçlar kilo alma topiğinin listeleri gibi valla.
haftaya buluşalııııım haftayaaa.

Aaa kilomuz aynımı oldu senle şimdii

bugünkü menüm
sabah
ara
canım bir şey istemedi,akşam yaptığım kekten yarım dilim.
öğle
2 dilim kızarmış ekmek
peynir,zeytin,çökelek
tahin-pekmez,çay.
ara yok
akşam[birazdan yiyeceğim]
1 kase sütlü çorba
1 pors.yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
cin biber turşusu.
1.5 litre su.
spor yok
kitap 1 adet.
yarın yazayım kitabımı,çok beğendim,tavsiye niteliğinde olsun.
hepinizi öpüyorum.

Vauuuuu menüye bak sağlık akıyor her yerinden

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün öğlen çarşıya çıktım kız okula gidince,herkezin annesi gelmiş almış çocuklarını sadece benim kız kalmış sınıfta arkadaşıyla öğretmen aradı,hemen çarşıdan okula gittim aldım kızımı evle okula arası bayağı var ,dedim değişiklik olsun dolmuşa binmeden eve geldim kızımla spor oldu bana

kız bahire ömürsün valla ama plan güzel inşallah uygulayabilirsin.
uygulamak zorundayım seneye burada son günlerimi geçirmek ohhh be demek için dua edin kızlar inşallah olur
hiç sorma allahtan amirim olacak şahıs beni bunalım da zannediyor ki fazla üstüme gelmiyor üstüme gelse kendime birşey yapacağımı hesap ediyor iyi biliyorum hayatımdan memnun olmadığımı biliyorsun be hey adammm ...........diyecek lafım kalmadı bazı insanlar insan kırmayı marifet sayıyor gurur duyuyorlar kendileri ile amirimin gerçek yüzünü gördükçe miğdem bulanıyor allahım da onun gönlüne göre veriyor hamd ona kendi ağzı ile anltıyor evini konyaya taşıdı evini taşırken kamyondaki tüm eşyaları kırılmış kaza geçirmişler çekyat mekyat yolda iken atmışlar zaten masrafı büyükmüş .........neyse kızlar adam fesat vesselam hatta bugün bizim bakkalın oğlu ile ordan burdan konuşurken yüzüme tokat gibi gelen gerçeklerle karşılaştım yüzleştim kendimle mesele şu oğlan memur olmak istiyor ama memlekettinden başka yer düşünmüyor neden ????dedim memuriyet memleketten ayrı kalmaktır biz babadan böyle gördük dedim .abla dedi korkuyorum ben sen gibi olmaktan ne varmış halım de ki dedim ben hayatımdan memnunum sana dedi buradan git diye istifa et diye yapılanları biliyoruz biz dedi yemin ederim ki okul içindekileri dışarıya açık açık aktarmam ama sonuçta küçük bir yerdeyiz adamlar kötülüğü yapıp yapıp ağzını gere gere kahkaha ata ata anlatıyorlarmış oğlanın ifadesi sen kadar sabr gösteremem her zaman annem ve kız kardeşimden duyduğum ifadeyi bu çocuktan duydum iyi sabr var sende ben olsam giderdim hem bu adamı dövmeden gitmezdim dinledim efendi bir şekilde akrebin geçen günkü yayınladığı hikaye aklıma geldi derviş hikayesi cevabın kısa az ve net oldu dedim ki benim gücüme gitmediyse zaar benim bir sahibim vardır belki onun gücüne gitmiştir dedim .. neyse kızlar oğlan diyor ki memuriyet ona göre kolaymış fakat amire göre değişirmiş eğer iş yerindeki amirin iyi birisi ise rahat mış değilse başın baya bir ağrırmış şekil a daki gibi hani demiştim ya soruşturma geçirme tehlikesi geçirdim kaç kere diye hepsi planmış bugün öğrendim şaşırmadım ama şu saatten sonra şaşırmam da öğrendik gerçek yüüznü hayr dualarım onla rabbime havale ettim onu ben

Son düzenleme:
neyse kızlar
lafın kısası sizin tepenizdeki goril böyle biri olsaydı delikanlı gibi gerçeleri anlatırmıydınız
yoookkü
eskidendi
adam ders çalıştığımı bilmiyor
sınavlara hazırlandığımı
söylemedeim kimseye sinsi sinsi şimdilik bu işi yürütüyorum
delikanlı gibi sabaha kadar ders çalışıyorum mu diyeyim

Son düzenleme:
ceylin im hastane değiştirme fikri mi dr arama dr iyisini mi araştırmalı dersen bence size dr lazım dr lardan isim isteyin benim babama dr sağ olsunlar dediler ki son 3 aylık ömrü var hayır dedim diklendim dik durdum bana fizenda da olasa dr lazım dr iyisi lazım dedim devlet hastanesindeki dr suratına çarptım kapıyı dinlemedim bile tıp fak gittim oradan bir yard doç babamın filmi emarı cd si hepsini toplayıp götürdüm adam inceledi sağ olsun bunu dedi yapsa yapsa çukurava üniv den bir radyolg ismi verdi bu yapar dedi bu arada babam yolculuğa çıkmadığı için bizm bölgeden dr gerekiyor yoksa babamın tek adresi anakara ... neyse kızlar çok şükür ya ne günler geldi geçti adanaya gittim babamın sonuşlarını götürdüm o dr ulaşmak zaten başlı başına bela adamı buldum randevu al falan filan babam 3 yıl oldu ha sanra 2 kere şah damarı 1 by pass yanlış hatırlamıyorsam 6 kere anjiyo sonunda babam bir parça düzeldi çok çok şükür sinirleri bozuk sadece onu da idare ediyoruz ya olsun o kadar da
yeniden geçmiş olur inşallah diyorum ceylinim ama siz aynı rahatsızlıktan ötürü allerjik reaksiyon diyorsun tıp fak gidip çocuğun sonuşlarını falan götürün gerekirse özel muayneden randevu al mutlaka ilgileneceklerdir.dr önermesini isteyin tıp fak hocalar devletteki dr gibi değiller bu konuda daha duyarlılar emin ol allah onlardan razı olsun

şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya

Oğluşunu kocaman öp öncelikle ve Allaha hamd et çok şükür oğlumun elleri ayakları sağlam baskülümü getirmiş ve zeki baskülümün ayaklarını sökmüş diye..
Baskül çok canım, oğluşunun canı sağolsun..Büyüdüğünde anlatırsın, güler geçersiniz..
Haa oğluşunu benim yerime de öp, çok severim yaramaz bebeleri ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…