Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlarrr hadi bakalım menüler
benim cumartesi menüm
sabah
öğle ve sabah bir oldu
patates salatası bol yeşillikli yeşil soğanlı sumaklı çok az zeytinyağlı domatesli
2 dilim karışık undan yapılma tost ekmeği
akşam
arabaşı çorbası
1 tane mandalina
1 tane muz
pazar
kahvaltı +öğle
arabaşı çorbası
2 dilim tost ekmeği
akşam
yine arabaşı çorbası

kızlar menüme kızacaksınız biliyoerum ama
cumartesi günü nasıl soğuk tu buralar anlatamam akşama kadar yağmur yağdı
cumadan makinaye attım güya çamaşırı
pazar günü anca asabildim
bugün hala balkondalar
eve gidince toplanacak dürülecek kaldırılacak

kızlar eksik yazmışım tamamladım

İYİ akşamlar kızlar.
akrebim yavruna çok üzüldüm,şimdi nasıl,ne olmuş ki hastaneye yatacak kadar.
geçmiş olsun canım.
bahire allah hakkında hayırlısını versin güzelim,nasip bu işler,hiç belli olmaz,kimin nerede karşına çıkacağını bilemezsin.

Ateşi ok yüksekti canım..Ben de anlamadımki..Güya o gün göndermedim dinlensin iyileşsin dedim akşama doğru ateşlendi çocuk..Hastanede 39.7 çıktı..Onu öyle serumlu gördükçe turladım durdu odada..Babamızda işteydi aksi gibi aradım izin aldı geldi..
Çocuklar hasta olmasın çok kötü ya..

kızlar düzenim bozuldu ama inşallah mayıs hazirana kadar böyle olacak
gece sessiz sessiz hızlandırarak ders çalışmam lazım
gelri gelmez hemen çorba ısıttım içtim bir kase sobayı yaktım uyudum sıcacık sobalı odada saat 10 gibi kalktım kendime gelip annem ve aybikle rutin tl görüşmelerimi bitirene kadar 11 oldu tv açılmadan derse başlandı
allah hakkımızda hayrlısını versin inşallah kızlar
dua edin allah rızası için hayr diyelim hayr olsun niyet hayr akibetim de hayr olur inşallah

kızlar yarın deel birgün mevlitmiş tam benlik sabaha kadar çarş günü gecesi namaz kılacam allah nasip ederse ibadetle geçirecem derse ara verdiğim gece olur ...

kızlar yarın deel birgün mevlitmiş tam benlik sabaha kadar çarş günü gecesi namaz kılacam allah nasip ederse ibadetle geçirecem derse ara verdiğim gece olur ...

Sabah işe nasıl gideceksin dicem ama bu saatte zaten ayaktasın

günaydın kızlar başladım bugün işe hayırlısı ile oğluşu anneme bıraktım. dün dikişlerimiz alındı bundan sonra iyileşmesi daha hızlı olacak inşallah.

akrebim çokkk geçmi olsun bitanem nasıl şimdi prenses. evde durumlar nasıl ?

Zuzum pis bir öksürük var ya deli olucam..Bişii de yemiyor yatıyor öyle..Dün boza aldım zorla yarım çay bardağı içirdim..Şimdide hazırladım bardağa bakalım kalkarsa içiricem..
Ne pis hastalıkmış bu..Evdekiler de bakacaklar artık kendilerine yeterince baktım onlara şuan en önemli kızımın durumu ve bendeki sinirler altüst o öksürük krizine girdikçe

ayyy kuzu çok kötü üşütmüş bence akreeep sırtına sıcak havlu koy sıcak banyo yaptır öksürüğe iyi gelir ben üşütünce sıcacık banyo ederim sırtıma sıcak suyu iyice tutarım banyo sonrası yatağa girer iyice bir terlerim sonra ılık bir duş ve baho kendine gelir

ufff bak canım sıkıldı şimdi durumunu öğrenince yavrum benim neler çekiyor kim bilir. sen ona çok güzel bakıyorsundur eminim ama o krizleri inşallah çabucak atlatırsınız.

Akşam denicem canım banyo ve sıcak havluyu.. Zeytinyağı ile ovarım birde sonra sıcak havlu yerleştiririm..
ufff bak canım sıkıldı şimdi durumunu öğrenince yavrum benim neler çekiyor kim bilir. sen ona çok güzel bakıyorsundur eminim ama o krizleri inşallah çabucak atlatırsınız.

Amin canım amiin..

merhaba kızlar.
sabah kahvaltıya arkadaşlarım geldi,yedik,içtik,muhabbet ettik,hasret giderdik.bana çok iyi geldi.
arkadaşları uğurladım,ortalığı topladım,büyük kızım hastaydı,onu doktora götürdüm,dönüşte kitaplar aldık kendimize,bu akşam kitap ziyafeti var.

maşallah oğluma benim.gelmiş geçmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.
canım doktor ne dedi,öksürük için birşey tavsiye etmedi mi,sen yavrunu düşün,diğerleri yetişkin,evladının annesine ihtiyacı var.
allahım bir an önce şifasını versin inşallah,geri kalanına da hidayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…