- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
kızlar menüme kızacaksınız biliyoerum ama
cumartesi günü nasıl soğuk tu buralar anlatamam akşama kadar yağmur yağdı
cumadan makinaye attım güya çamaşırı
pazar günü anca asabildim
bugün hala balkondalar
eve gidince toplanacak dürülecek kaldırılacak
tam arabaşı havası vardı başka birşey istemiyor insan kaynayan bir tas çorba ooohh mis gibii
İYİ akşamlar kızlar.
akrebim yavruna çok üzüldüm,şimdi nasıl,ne olmuş ki hastaneye yatacak kadar.
geçmiş olsun canım.
bahire allah hakkında hayırlısını versin güzelim,nasip bu işler,hiç belli olmaz,kimin nerede karşına çıkacağını bilemezsin.
kızlar yarın deel birgün mevlitmiş tam benlik sabaha kadar çarş günü gecesi namaz kılacam allah nasip ederse ibadetle geçirecem derse ara verdiğim gece olur ...
günaydın kızlar başladım bugün işe hayırlısı ile oğluşu anneme bıraktım. dün dikişlerimiz alındı bundan sonra iyileşmesi daha hızlı olacak inşallah.
akrebim çokkk geçmi olsun bitanem nasıl şimdi prenses. evde durumlar nasıl ?
Zuzum pis bir öksürük var ya deli olucam..Bişii de yemiyor yatıyor öyle..Dün boza aldım zorla yarım çay bardağı içirdim..Şimdide hazırladım bardağa bakalım kalkarsa içiricem..
Ne pis hastalıkmış bu..Evdekiler de bakacaklar artık kendilerine yeterince baktım onlara şuan en önemli kızımın durumu ve bendeki sinirler altüst o öksürük krizine girdikçe
Zuzum pis bir öksürük var ya deli olucam..Bişii de yemiyor yatıyor öyle..Dün boza aldım zorla yarım çay bardağı içirdim..Şimdide hazırladım bardağa bakalım kalkarsa içiricem..
Ne pis hastalıkmış bu..Evdekiler de bakacaklar artık kendilerine yeterince baktım onlara şuan en önemli kızımın durumu ve bendeki sinirler altüst o öksürük krizine girdikçe
Akşam denicem canım banyo ve sıcak havluyu.. Zeytinyağı ile ovarım birde sonra sıcak havlu yerleştiririm..ayyy kuzu çok kötü üşütmüş bence akreeep sırtına sıcak havlu koy sıcak banyo yaptır öksürüğe iyi gelir ben üşütünce sıcacık banyo ederim sırtıma sıcak suyu iyice tutarım banyo sonrası yatağa girer iyice bir terlerim sonra ılık bir duş ve baho kendine gelir
ufff bak canım sıkıldı şimdi durumunu öğrenince yavrum benim neler çekiyor kim bilir. sen ona çok güzel bakıyorsundur eminim ama o krizleri inşallah çabucak atlatırsınız.
günaydın kızlar başladım bugün işe hayırlısı ile oğluşu anneme bıraktım. dün dikişlerimiz alındı bundan sonra iyileşmesi daha hızlı olacak inşallah.
akrebim çokkk geçmi olsun bitanem nasıl şimdi prenses. evde durumlar nasıl ?
canım doktor ne dedi,öksürük için birşey tavsiye etmedi mi,sen yavrunu düşün,diğerleri yetişkin,evladının annesine ihtiyacı var.Zuzum pis bir öksürük var ya deli olucam..Bişii de yemiyor yatıyor öyle..Dün boza aldım zorla yarım çay bardağı içirdim..Şimdide hazırladım bardağa bakalım kalkarsa içiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?