Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy inanmıyorum birde gidip dışarda anlatmış edepsiz yaptıklarını

çok geçmiş olsun babacığına canımmm
sen nerde yaşıyorsunki adanaya geldiniz canımm

akrep ne kadar güzel yazmışsın ,sadece gördüğümde o anlık sinirdi hemen geçti gitti

karabiberim olur öyle şeyler boşver. ona birşey olmasın. gelen mala olsun.

kızlar birsürü şey yazdım ama silinmiş hepsi karabiberim su akar yolunu bulur şu anda onu it yerine koyan yok şu it var ya şu it diye konuşturuyor arkasından çok şükür ben baho sultanım ama kendime yakıştığı gibi davrandığım için hep sabr edice sonu da geliyor
akrebe katılıyorum canım arkadaşım güzel yürekli rakibim ne kadar da ince bir karekteri olduğunu yine ıspatladı bir sürü anne var rabbim allah yar ve yardımcıları olsun bebelerinin yaramazlık yaptığını ancak ve ancak rüyalarında görebiliyorlar şükr etmek lazım şükür ki bebeğimiz sağlıklı düşünebiliyor bunu kırmayı diye kızma karabiber sarıl ona sıkı sıkı öp onu kim bilir neyi merak etti kuzu ...

bahirem selam nasılsıjn canım benim bende nöbetçiyim ama bir yağmur var bir fırtına var felaket ortalık sel olacakmış burada. allah yardım etsin dışarıdakilere

bundan 2 sene önce burada ilk senem babam aradı bacım diyo bana benim bir kızım vardı o sen misin diyo şaka ediyor sandım yok şaka değil babamın beynine kan gitmiyordu kızlar bir tek beni hatırlıyor birde biz ne olur olmaz diye tl hızlı arama tuşlarını aktif ettik bütün tuşlarda ya aybik ya ben varım benim olduğum tuşa dokunmuş ama aybiği hatırlamıyor sadece beni dr sonra diyo ki normal bu unutkanlıklar falan diyo
neyse ben önce şaka sandım sonra konuyu anlayınca beynim durdu ateş bastı beni nerdesin babam sen dedim bilmiyorum kayboldum diyor allah la ilahe illalah yürüyormusun sen dedim evet dedi nerede yolda demez mi allahım elim ayağım titriyor baba dedim bak yolun ortasından gitme yok laf anlamıyor ortası neresi diyor baba kenardan yürü diyorum kenarı neresi ki diyor baba dedim dur allah aşkına dur sağa sola bak bi insan varmı yok kimse dedi otlar falan varmı yolun kenarında var dedi git o otun içinden yürü dedim olur dedi yolun ortasından yürüyor olabilir akşam akşam bir sarhoş gelip çarpsa allahım ya neyse çevreye bak bakalım tanıdık bir bina görebiliyormusun yok dedi kızlar abartısız 15 dk tl sürekli konuştum derken bacı dedi karşıda tek binası var tek i gördüm tamam baba dedim git bakalım git git vardın mı teke yaklaştın mı yaklaştım git önüne otur tamam mı tamam oturdun mu oturdum neye oturdum bilmiyorum baba bak sandelye mi altındaki yok kızım masa gibi birşey var oturacak yeri var oturdum bak bakalım orada birileri var mı bir adam bana doğru geliyor adamı ver telefona adam a kendimi tanıttım nöbetçi memur muş abi dedim biz silifkeliyiz babam rahatsız ben şimdi amcamı arıyacam babama mukayet ol dedim adamın adı murat sağ olsun tamam abla dedi
hemen amcamı aradım durumu izah ettim annemi de al baba mı dr götürün bi dedim annemi de almış babamı hastaneye götürürken aradı amcam kızım dedi korkma babanın birşeyi yok arabaya bindiremiyoruz bizi tanımadı dedi neyse ben konuştum baba hadi bin o arabaya diye bineyimi diyo bin diyorum biniyo falan allahım çok berbat bir geceydi bende bir ağlama krizi annem arıyor sabaha kadar teyzelerim arıyor hemen ertesi gün atladım gittim ama o zamana kadar kendine gelmiş dr görüştüm adanadaki dr normal diyo beyne kan gitmediği için oksijen de gitmiyor sabr edin diyo kızlar işte çok şükür bugünüme babanızın size bacım demesi çok kötü bir duygu ya o gece yi unutmak istiyorum aklımı almıştı babam altında araba yok çıkıp gidiveresin olsa bile yolda olunca ulan diyorsun ya biri gelip çarparsa babam nerede ne yaptığını bilmiyor karşısındaki sarhoş çıkarsa babamın kalıba bak hiç birşeyi yok gibi ama gerçek öyle değil babam hastaa..
adanada 2 kere operasyon oldu da en azından bu unutkanlık sorunu biraz halloldu

bahirem selam nasılsıjn canım benim bende nöbetçiyim ama bir yağmur var bir fırtına var felaket ortalık sel olacakmış burada. allah yardım etsin dışarıdakilere

amin kuşum allah kimsesizler garibanlara dışarda kalmışlara yardım etsin kolay gelsin kuşum fena değilim ders çalışacam da birazdan ama önce temizlik yapayım diyorum sonra miss gibi evimde sobayı yakar çalışırım diyorum az önce bizim diğer memur aradı misafiri varmış memleketten apt da elekitirikler kesikmiş sende varmı dedi var dedim demesin mi akşama elektirik gelmezse sendeyiz diye dur bakalım akşama misafir gelebilir mi bana bilemiyorum hayır demeyi öğrenmem lazım değil mi
herşeyi yapabilirim de arsızlığı yüzsüzlüğü .... yapan iyi yapıyor ama ..

selam arkadaşlar kadroda boşluk varsa ben de aranızda yer almak istiyorum
hepimize az kalorili bol sporlu günler diliyorum

merhaba arkadaşlar..
öncelikle şunu belirtmek istiyorum neyi nasıl yapacağımı daha çözemedim karıştırıp duruyorum öğrenmek için bi hatam olursa kusuruma bakmayın..
bu günkü menüm
sabah 1 yumurta ve çay 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara da 1 adet elma
öğlen yarım porsiyon mantı
ara da bir portakal
akşam bir porsiyon etli nohut..
herkese iyi akşamlar zarkadaşlar...

bahirem,allah babanızı başınızdan eksik etmesin.
ağlattın beni akşam akşam.
nasıl anlamam ben seni nasıl.
annem 15 gün beni hemşiresi zannetti,babama diyormuş ne sabırlı,ne merhametli kız,hiç kızmıyor,hep gülüyor bana diye.
anne ben kimim,beni tanıdın mı,adımı söyle derdim.
bilmiyorum kızım ama çok seviyorum ben seni der sarılırdı.
ölümüne yakın tanıdı bir kere,bir sarıldı,dizine yatırıp sevdi sevdi.o sevdi ben ağladım,hıçkıra hıçkıra.
uyuyamaz,her yatırdığımda kalkardı,iç sıkıntısı vardı,öleceği malum olmuştu,ağlıyordu,ben sarılırdım sıkıca,göğsümde bebek gibi uyurdu canımın içi.
ben annesi oldum son zaman,yedirdim,içirdim,yıkadım,bebek gibi bezledim,bana baktığının binde birini bakamadan kuş oldu,uçtu ellerimden.
6.5 ay oldu gideli,annemsiz 6.5 ay.çok zor çok.sabır ya rab.

Merhaba,

Bende grubunuza yeni katıldım. Diyet değilde yediklerime dikkat ederek 1300 kaloriyi aşmamaya çalışarak zayıflamak istiyorum. Bugün sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg çıktım. Boyum 150 cm. Bugün de reglim başladı.

Kahvaltıda yediklerimi yazıyorum.

1] yumurta 1 adet (Normal boy yumurtadan küçüktü)
[2] Yeşil Zeytin 4 adet
[3] Kokteyl Sosis 3 ADET (haşlanmış)
[4] Domates 0.5 ADET
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET
[6] uno sofra tam buğday 1.5 dilim

herkese günaydın.
iyi pazarlar hepinize.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
hafta sonu katılım fazla olmuyor,takım ahalisi nerede diye merak etmeyin.

Birazdan yürüyüşe çıkacağım,evi süpürüyorum kalori yakmışken hemen çıkayımm

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün sabah biraz geç kalktım geç 9 gibi,hemen kahvaltımı yaptım
-1dilim ekmek
-2 kaşık lor
-1 domates ile
sonra kızlarıma tost hazırladım ,onlar yedikten sonra büyük kızla dışarı yürüyüşe çıktık ama spor şeklinde değilde temiz hava olsun diye,küçük kızım ve oğlana annem baktı.Bende kızıma alşveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldık yine,şuu kazak yerlerinden olan tayt aldım,üstünede birşeyler uydurduk.
Eve geldik 1 buçuk gibi dersaneye yolladım kızımı,bende kendime buzluğa atmış olduğum ıspanağı yoğurtladım,1 domates ve 1 ekmekle yedim.
kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım ,kuaförden çıkar çıkmaz yürüyüşe gittim eve gelmeden,dönüştede dersaneye uğrayıp kızı aldım
Hemen evi süpürdüm,tuvaleti yıkadım.Hamur mayaladım bir tepsi börek yaptım internet bulduğum zarf bçreği evdekiler çok beğendi güzel olmuşşş,ben yemedim kendime 2 yumurta haşlayıp yumurta salatası hazırladım içine 1 domates ,1 soğan doğradım,kimyon,karabiber,yaprakbiber ekledim,aralarda kahve içtim birde
şimdide 30 dakkalık spor hareketleri yaptık az önce kızımla çok terledik
bugün spor yapmanınn huzuruyla çok mutluyum

iyi akşamlar arkadaşlar
sabah kahvaltıdan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım
1 finca yeşil çay içtim
2 dilim peynir-1 yumurta yarım dilim ekmek yedim
öğlen 1 tabak pazı-1 küçük kase yoğurt yedim
öğleden sonra 1 tane muz yedim
akşam birşey yemedim canım istemedi..
şimdi de bir bardak süt içip yatıcam hepinize iyi geceler..

Uffff ben bile kötü oldum canım yaa..
Amiin..
Canım hayır demeyi de öğrenmemiz lazım..
selam arkadaşlar kadroda boşluk varsa ben de aranızda yer almak istiyorum
hepimize az kalorili bol sporlu günler diliyorum

Canımmm o boşluk olmasa çağırmazdım dimii seni..
Temnnin için teşekkür ediyorum ve hoşgeldin diyorum..

Sabah ki menüm kızlar. sabah 7'de kahvaltı yaptım. Biraz midem kazındı simdi 1 elma yiyeceğim.

Kokteyl Sosis 4 ADET 236
Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 0.5 ADET 7
uno sofra tam buğday 1 dilim 56
Yeşil Zeytin 5 adet 35
Yesil Biber 5 ADET 60

Elmayı yedikten sonra da Leslie ile 30 dk yürüyeyim diyorum.

Bu arada ben yeniyim aranızda, beni de davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Akrep 33 maşallah ne güzel kilo vermişssin. Kilo verirken neler yaptığın hangi sayfalarda yazıyor? Okumak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…