uygulamak zorundayım seneye burada son günlerimi geçirmek ohhh be demek için dua edin kızlar inşallah olur
hiç sorma allahtan amirim olacak şahıs beni bunalım da zannediyor ki fazla üstüme gelmiyor üstüme gelse kendime birşey yapacağımı hesap ediyor iyi biliyorumhayatımdan memnun olmadığımı biliyorsun be hey adammm ...........diyecek lafım kalmadı bazı insanlar insan kırmayı marifet sayıyor gurur duyuyorlar kendileri ile amirimin gerçek yüzünü gördükçe miğdem bulanıyor allahım da onun gönlüne göre veriyor hamd ona kendi ağzı ile anltıyor evini konyaya taşıdı evini taşırken kamyondaki tüm eşyaları kırılmış kaza geçirmişler çekyat mekyat yolda iken atmışlar zaten masrafı büyükmüş .........neyse kızlar adam fesat vesselam hatta bugün bizim bakkalın oğlu ile ordan burdan konuşurken yüzüme tokat gibi gelen gerçeklerle karşılaştım yüzleştim kendimle mesele şu oğlan memur olmak istiyor ama memlekettinden başka yer düşünmüyor neden ????dedim memuriyet memleketten ayrı kalmaktır biz babadan böyle gördük dedim .abla dedi korkuyorum ben sen gibi olmaktan ne varmış halım de ki dedim ben hayatımdan memnunum sana dedi buradan git diye istifa et diye yapılanları biliyoruz biz dedi yemin ederim ki okul içindekileri dışarıya açık açık aktarmam ama sonuçta küçük bir yerdeyiz adamlar kötülüğü yapıp yapıp ağzını gere gere kahkaha ata ata anlatıyorlarmış oğlanın ifadesi sen kadar sabr gösteremem her zaman annem ve kız kardeşimden duyduğum ifadeyi bu çocuktan duydum iyi sabr var sende ben olsam giderdim hem bu adamı dövmeden gitmezdim dinledim efendi bir şekilde akrebin geçen günkü yayınladığı hikaye aklıma geldi derviş hikayesi cevabın kısa az ve net oldu dedim ki benim gücüme gitmediyse zaar benim bir sahibim vardır belki onun gücüne gitmiştir dedim .. neyse kızlar oğlan diyor ki memuriyet ona göre kolaymış fakat amire göre değişirmiş eğer iş yerindeki amirin iyi birisi ise rahat mış değilse başın baya bir ağrırmış şekil a daki gibi hani demiştim ya soruşturma geçirme tehlikesi geçirdim kaç kere diye hepsi planmış bugün öğrendim şaşırmadım ama şu saatten sonra şaşırmam da öğrendik gerçek yüüznü hayr dualarım onla rabbime havale ettim onu ben
ceylin im hastane değiştirme fikri mi dr arama dr iyisini mi araştırmalı dersen bence size dr lazım dr lardan isim isteyin benim babama dr sağ olsunlar dediler ki son 3 aylık ömrü var hayır dedim diklendim dik durdum bana fizenda da olasa dr lazım dr iyisi lazım dedim devlet hastanesindeki dr suratına çarptım kapıyı dinlemedim bile tıp fak gittim oradan bir yard doç babamın filmi emarı cd si hepsini toplayıp götürdüm adam inceledi sağ olsun bunu dedi yapsa yapsa çukurava üniv den bir radyolg ismi verdi bu yapar dedi bu arada babam yolculuğa çıkmadığı için bizm bölgeden dr gerekiyor yoksa babamın tek adresi anakara ...neyse kızlar çok şükür ya ne günler geldi geçti adanaya gittim babamın sonuşlarını götürdüm o dr ulaşmak zaten başlı başına bela adamı buldum randevu al falan filan babam 3 yıl oldu ha sanra 2 kere şah damarı 1 by pass yanlış hatırlamıyorsam 6 kere anjiyo sonunda babam bir parça düzeldi çok çok şükür sinirleri bozuk sadece onu da idare ediyoruz ya olsun o kadar da
yeniden geçmiş olur inşallah diyorum ceylinim ama siz aynı rahatsızlıktan ötürü allerjik reaksiyon diyorsun tıp fak gidip çocuğun sonuşlarını falan götürün gerekirse özel muayneden randevu al mutlaka ilgileneceklerdir.dr önermesini isteyin tıp fak hocalar devletteki dr gibi değiller bu konuda daha duyarlılar emin ol allah onlardan razı olsun
Oğluşunu kocaman öp öncelikle ve Allaha hamd et çok şükür oğlumun elleri ayakları sağlam baskülümü getirmiş ve zeki baskülümün ayaklarını sökmüş diye..
Baskül çok canım, oğluşunun canı sağolsun..Büyüdüğünde anlatırsın, güler geçersiniz..
Haa oğluşunu benim yerime de öp, çok severim yaramaz bebeleri ben
bahirem selam nasılsıjn canım benim bende nöbetçiyim ama bir yağmur var bir fırtına var felaket ortalık sel olacakmış burada. allah yardım etsin dışarıdakilere
bahirem,allah babanızı başınızdan eksik etmesin.bundan 2 sene önce burada ilk senem babam aradı bacım diyo bana benim bir kızım vardı o sen misin diyo şaka ediyor sandım yok şaka değil babamın beynine kan gitmiyordu kızlar bir tek beni hatırlıyor birde biz ne olur olmaz diye tl hızlı arama tuşlarını aktif ettik bütün tuşlarda ya aybik ya ben varım benim olduğum tuşa dokunmuş ama aybiği hatırlamıyor sadece beni dr sonra diyo ki normal bu unutkanlıklar falan diyo
neyse ben önce şaka sandım sonra konuyu anlayınca beynim durdu ateş bastı beni nerdesin babam sen dedim bilmiyorum kayboldum diyor allah la ilahe illalah yürüyormusun sen dedim evet dedi nerede yolda demez mi allahım elim ayağım titriyor baba dedim bak yolun ortasından gitme yok laf anlamıyor ortası neresi diyor baba kenardan yürü diyorum kenarı neresi ki diyor baba dedim dur allah aşkına dur sağa sola bak bi insan varmı yok kimse dedi otlar falan varmı yolun kenarında var dedi git o otun içinden yürü dedim olur dedi yolun ortasından yürüyor olabilir akşam akşam bir sarhoş gelip çarpsa allahım ya neyse çevreye bak bakalım tanıdık bir bina görebiliyormusun yok dedi kızlar abartısız 15 dk tl sürekli konuştum derken bacı dedi karşıda tek binası var tek i gördüm tamam baba dedim git bakalım git git vardın mı teke yaklaştın mı yaklaştım git önüne otur tamam mı tamam oturdun mu oturdum neye oturdum bilmiyorum baba bak sandelye mi altındaki yok kızım masa gibi birşey var oturacak yeri var oturdum bak bakalım orada birileri var mı bir adam bana doğru geliyor adamı ver telefona adam a kendimi tanıttım nöbetçi memur muş abi dedim biz silifkeliyiz babam rahatsız ben şimdi amcamı arıyacam babama mukayet ol dedim adamın adı murat sağ olsun tamam abla dedi
hemen amcamı aradım durumu izah ettim annemi de al baba mı dr götürün bi dedim annemi de almış babamı hastaneye götürürken aradı amcam kızım dedi korkma babanın birşeyi yok arabaya bindiremiyoruz bizi tanımadı dedi neyse ben konuştum baba hadi bin o arabaya diye bineyimi diyo bin diyorum biniyo falan allahım çok berbat bir geceydi bende bir ağlama krizi annem arıyor sabaha kadar teyzelerim arıyor hemen ertesi gün atladım gittim ama o zamana kadar kendine gelmiş dr görüştüm adanadaki dr normal diyo beyne kan gitmediği için oksijen de gitmiyor sabr edin diyo kızlar işte çok şükür bugünüme babanızın size bacım demesi çok kötü bir duygu ya o gece yi unutmak istiyorum aklımı almıştı babam altında araba yok çıkıp gidiveresin olsa bile yolda olunca ulan diyorsun ya biri gelip çarparsa babam nerede ne yaptığını bilmiyor karşısındaki sarhoş çıkarsa babamın kalıba bak hiç birşeyi yok gibi ama gerçek öyle değil babam hastaa..
adanada 2 kere operasyon oldu da en azından bu unutkanlık sorunu biraz halloldu
Uffff ben bile kötü oldum canım yaa..bundan 2 sene önce burada ilk senem babam aradı bacım diyo bana benim bir kızım vardı o sen misin diyo şaka ediyor sandım yok şaka değil babamın beynine kan gitmiyordu kızlar bir tek beni hatırlıyor birde biz ne olur olmaz diye tl hızlı arama tuşlarını aktif ettik bütün tuşlarda ya aybik ya ben varım benim olduğum tuşa dokunmuş ama aybiği hatırlamıyor sadece beni dr sonra diyo ki normal bu unutkanlıklar falan diyo
neyse ben önce şaka sandım sonra konuyu anlayınca beynim durdu ateş bastı beni nerdesin babam sen dedim bilmiyorum kayboldum diyor allah la ilahe illalah yürüyormusun sen dedim evet dedi nerede yolda demez mi allahım elim ayağım titriyor baba dedim bak yolun ortasından gitme yok laf anlamıyor ortası neresi diyor baba kenardan yürü diyorum kenarı neresi ki diyor baba dedim dur allah aşkına dur sağa sola bak bi insan varmı yok kimse dedi otlar falan varmı yolun kenarında var dedi git o otun içinden yürü dedim olur dedi yolun ortasından yürüyor olabilir akşam akşam bir sarhoş gelip çarpsa allahım ya neyse çevreye bak bakalım tanıdık bir bina görebiliyormusun yok dedi kızlar abartısız 15 dk tl sürekli konuştum derken bacı dedi karşıda tek binası var tek i gördüm tamam baba dedim git bakalım git git vardın mı teke yaklaştın mı yaklaştım git önüne otur tamam mı tamam oturdun mu oturdum neye oturdum bilmiyorum baba bak sandelye mi altındaki yok kızım masa gibi birşey var oturacak yeri var oturdum bak bakalım orada birileri var mı bir adam bana doğru geliyor adamı ver telefona adam a kendimi tanıttım nöbetçi memur muş abi dedim biz silifkeliyiz babam rahatsız ben şimdi amcamı arıyacam babama mukayet ol dedim adamın adı murat sağ olsun tamam abla dedi
hemen amcamı aradım durumu izah ettim annemi de al baba mı dr götürün bi dedim annemi de almış babamı hastaneye götürürken aradı amcam kızım dedi korkma babanın birşeyi yok arabaya bindiremiyoruz bizi tanımadı dedi neyse ben konuştum baba hadi bin o arabaya diye bineyimi diyo bin diyorum biniyo falan allahım çok berbat bir geceydi bende bir ağlama krizi annem arıyor sabaha kadar teyzelerim arıyor hemen ertesi gün atladım gittim ama o zamana kadar kendine gelmiş dr görüştüm adanadaki dr normal diyo beyne kan gitmediği için oksijen de gitmiyor sabr edin diyo kızlar işte çok şükür bugünüme babanızın size bacım demesi çok kötü bir duygu ya o gece yi unutmak istiyorum aklımı almıştı babam altında araba yok çıkıp gidiveresin olsa bile yolda olunca ulan diyorsun ya biri gelip çarparsa babam nerede ne yaptığını bilmiyor karşısındaki sarhoş çıkarsa babamın kalıba bak hiç birşeyi yok gibi ama gerçek öyle değil babam hastaa..
adanada 2 kere operasyon oldu da en azından bu unutkanlık sorunu biraz halloldu
Amiin..
amin kuşum allah kimsesizler garibanlara dışarda kalmışlara yardım etsin kolay gelsin kuşum fena değilim ders çalışacam da birazdan ama önce temizlik yapayım diyorum sonra miss gibi evimde sobayı yakar çalışırım diyorum az önce bizim diğer memur aradı misafiri varmış memleketten apt da elekitirikler kesikmiş sende varmı dedi var dedim demesin mi akşama elektirik gelmezse sendeyiz diyedur bakalım akşama misafir gelebilir mi bana bilemiyorum hayır demeyi öğrenmem lazım değil mi
herşeyi yapabilirim de arsızlığı yüzsüzlüğü .... yapan iyi yapıyor ama ..
selam arkadaşlar kadroda boşluk varsa ben de aranızda yer almak istiyorum
hepimize az kalorili bol sporlu günler diliyorum
kızlar birsürü şey yazdım ama silinmiş hepsi karabiberim su akar yolunu bulur şu anda onu it yerine koyan yok şu it var ya şu it diye konuşturuyor arkasından çok şükür ben baho sultanım ama kendime yakıştığı gibi davrandığım için hep sabr edice sonu da geliyor
akrebe katılıyorum canım arkadaşım güzel yürekli rakibim ne kadar da ince bir karekteri olduğunu yine ıspatladı bir sürü anne var rabbim allah yar ve yardımcıları olsun bebelerinin yaramazlık yaptığını ancak ve ancak rüyalarında görebiliyorlar şükr etmek lazım şükür ki bebeğimiz sağlıklı düşünebiliyor bunu kırmayı diye kızma karabiber sarıl ona sıkı sıkı öp onu kim bilir neyi merak etti kuzu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?