inşallah şu 75 barajını bi aşarsam çok hızlı kilo vereceğime inanıyorum.2 ay önce kapanınca çalışıyodum işim dışardaydı hep yürüyodum baya faydası oluyodu birden eve kapanınca durdu Allahtan tekrar kilo almadım evde yürüyüş programlarıyla destekliyorum..olcak olcak başarcam ben bu kilolardan kurtulcam :)
günaydın arkadaşlar
bu gün 10'da kahvaltı yaptım
1 tane haşlanmış patates
1 yumurta
yarım domates
1 fincan çay içtim
şimdi de arkadaşa gidiyorum pasta börek ne bulursa koycak önümüze bi de yiyin diye ısrar etcek kendimi korumak için elimden geleni yapıcam :) 1 saatlik yürüme mesafesi var arkadaşıma yürüyerek gidip yürüyerek gelicem yersemde eritip gelicem inşallah hepinize mutlu günler..
geçmiş olsun bahom.kızlar endişelenmeyin ama dr gittim teşhis depresyon ilaç yazdı almadım korkuyorum kız :18::18::18::18::18:
allahım sen aklıma sinirlerime mukayet ol
selam,akrep mi davet etti sizi.bugün itibariyle spora başladımm 56okal yaktımm ama kolumu kaldıracak takatim yok.akapunktur küpemide son kez takdırdım.inşallah 68den 55 e hayırlısıyla düşerim.bugün kaçamak yaptımm inşallah yarın yediklerimi yazıcam kaçamakkk yokkk size sözz
bebeğiniz küçükmüş,emzirme müthiş bir kalori yakma canavarı,bırakınca daha zor gidiyor kilo verme işi.bunun yanına düzenli,sağlıklı beslenme,artı spor geldi mi ben sizden kısa sürede sonuç bekliyorum inşallah.yaş-27
kilo-75
boy-1.63
hedef kilo-60
zorunlu 5 msj atmam gerektiğini şimdi gördüm.
kahvaltıdan önce 1 fincan yeşil çay
sabah kahvaltıda
1 yumurta,bir çay tabağından az peynir.yarım domates,yarım salatalık,6 zeytin,1 dilim ekmek
öğlen kızım için yaptığım sebze çorbasından bir kase ekmeksiz
akşam şehriye çorbası bi kase
gün boyu 3 litre su
30dk yürüyüş (netten bi program buldum evde yürüyüş yapıyorum bu program sayesinde)
kitap okuma alışkanlığım hiç yok ama çok okuyan bi arkadaşım var onun bana kitap okumak konusunda destek vereceğini düşünüyorum.en kısa sürede bi tane kitap alıp başlıycam.bitkisel çayları çok fazla tüketemiyorum kızım daha 9 aylık onu emzirdiğim için bi sakıncası olur diye korkuyorum.hepinize iyi geceler..
kızlar ben hala gribin etkisinden kurtulabilmiş değilim. ilaç da alıyorum iyi ki alıyorum yoksa halim nice olurdu.
kızlar geçen haftadan beri 2 kitap okudum ikisine de bayıldım.
ahmet ümit: bab-ı esrar
ahmet ümit: kavim
tavsiye ederim sizlere de polisiye gerilim.
geçmiş olsun.şimdi iyisindir inşallah.günaydın herkese.dün akşam giremedim nete.çok rahatsızdım.ishal ve baş ağrısı.oğlumla bile ilgilenemedimdün akşam ki menümü söyliyim önce
kıymalı taze fasulya,yoğurt ve salata
bu sabah
2 dilim ananas,1 kivi,1 ceviz ve 2 yemek kaşığı lor peyniri
anladım canım,oğlun ne kadarlık,cemreninkine yakın sanırım.eşim ancak geliyor ve sofraya oturuyoruz banu..bir de emekleme zamanında bi oğluşum var.onu zaptetmeye çalışmak ve yemek yemek daha da geç olabiliyo
ne güzel,hem muhabbet hem spor,daha ne olsun.iyi eğlenceler.günaydın arkadaşlar
bu gün 10'da kahvaltı yaptım
1 tane haşlanmış patates
1 yumurta
yarım domates
1 fincan çay içtim
şimdi de arkadaşa gidiyorum pasta börek ne bulursa koycak önümüze bi de yiyin diye ısrar etcek kendimi korumak için elimden geleni yapıcam :) 1 saatlik yürüme mesafesi var arkadaşıma yürüyerek gidip yürüyerek gelicem yersemde eritip gelicem inşallah hepinize mutlu günler..
günaydın kızlar.
ceylinden haber yok sanırım,geçmişi daha okumadım.
şöyle gelip çocuk iyi dese üstümden yük kalkacak sanki.
genic te uğrayamıyor,bahire desen kayboldu,ben daha sık katılacağını sanıyordum pc alınca oysa.
günaydın 2. takım.
musmutlu sabahlar hepinize.
ne kadar güzel bir dilek canım. senin içinde öyle olur inşallah.
kızlar dün akşam fena birşey oldu. evi bir güzel temizledim eşim olmayınca rahatça temizlik yaptım. sonra silerken kileride elden geçirdim bu arada baskülü elime aldım elim ıslakmış tutamadım düştü ve kırıldı. nasıl moralim bozuldu sonra vardır herşeyde bir hayır dedim napiyim olan oldu. bu akşam gidip yenisini alacağım bakalım.
amin canım.
geçen de karabiberin oğlan kırmıştı ya tartısını,sıra benimkinde sanırım.
oğlun nasıl canım,neşesi yerinde mi,küçücük yaşında neler atlattı,sonu iyi oldu ya şükür.
bahire ve ceylin den haber bekliyorum.kızlar 1 dknız da mı yok,durumlar iyi deyip,gidin ya.merak ettirmeyin,sonra aklım takılıyor,acabalarla akşam oldu bugün zaten.
yeni gelen arkadaşlar da ses vermemiş bugün,olmuyor ama.
Başarırsın tabi canım..
Anlayamadım iş yerinmi kapandı..O yüzdenmi evdesin.
Ooo epey uzakmış..Evet canım haklısın yesen bile kurtarırsın yrümeyle. Yemezsen de yağlardan gider artık..Ama süpermiş yaa yürüme fırsatına bayıldım
bugünkü menüm
kahvaltıdan önce 1 fincan yeşilçay
sabah 1 yumurta
çok az beyaz penir,
1 haşlanmış patates
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim ekmek
öğlen
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
akşam
1 kase sebze çorbası
günboyu 2buçuk litre su
yarım saat plates
1 fincan rezene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?