arkadaşlar merhaba, kilo 68 önce hemen bunu yazayım. bu hafta çok fazla giremedim, girsem de okuduklarıma cevap yazamadım, iş yerinde kendi bilgisayarımın başında olamadım bu hafta malesef, eğitimler vardı.
ufaklıgımız hala hastanede, hepinize teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için.
ciğerlerindeki ödem azalmaya başlamış.
ancak...
annesi yogun bakıma yanına girdi dün, gözlerini açmış, boş boş bakıyormuş, tanımamış annesini
O kadar ilaç aldı ve müdahale yaşadı belki normaldir canım.Telaş etmeyin hemen..
İnş. iyi olur da iyi haberlerini alırız..
Bu arada sen neden kilo aldın bu hafta..O nişan elbisesine ben girmicem sen giriceksin canımönümüzdeki hafta kaçamak yok, spor çok hadi bakalım kimsecikler eksilerle gelmiyor ona göre kızlar
allah sabır versin canım.Canım bu menüde, arkadaşında yediğin sarma ile gözleme yok..Unuttun yazmayı sanırım
Amin canım çok sağol..Eşimin halasının eşi..
Sabah iş yerini açtım ve acilen kapatmak zorunda kaldım buraya yazma fırsatım olmadı maalesef, geniccim aradı sağolsun yolda, ona ilettim..
sen tartıya takılma canım,şöyle hepsi aynı tartan bir tartı çıkaramadılar zaten.* *2.TAKIM 294. ETAP * *
akrep33 ( 65 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77,5 / / / % )
cceylin ( 67 / / / % )
banusultan ( 65 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
ta.
olsa kilo verdim ama ne kadar bilemiyorum tabii.:44::44::44::44::44:
biberim bak ben sana uğramadın demedim,uğradın ama takımdaki insanlar ne yapmış,sen ne yiyip içmişsin yazmadan çıkıyorsun.benden başka uğramayanlarda varmış ama nedens e hep ben göze göründüm
köye gittiğimizi yazmıştım ,arkadaşlar artık ben devam edemeyeceğim bugünlük kilomu yazıp çıkmayı düşünüyorum hepinize teşekkür ederim
ceylin arkadaşımızın çocuğuna geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim eğer bundan bahsettiysen canım,
ben kabul etmiyorum gitmeni,senin bize sözün var,26 mayısa kadar buradasın,göndermem.Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın
oda nerden çıktı şimdi hayır dur saçmalama biryere gitmek yok. bak hepimiz zayıflayabilmek için burdayız
arkadaşlar merhaba, kilo 68 önce hemen bunu yazayım. bu hafta çok fazla giremedim, girsem de okuduklarıma cevap yazamadım, iş yerinde kendi bilgisayarımın başında olamadım bu hafta malesef, eğitimler vardı.
ufaklıgımız hala hastanede, hepinize teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için.
ancak...
annesi yogun bakıma yanına girdi dün, gözlerini açmış, boş boş bakıyormuş, tanımamış annesini
* *2.TAKIM 294. ETAP * *
akrep33 ( 65 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77,5 / 77 / 0,5 / 0,65% )
cceylin ( 67 / 68 / -1 / -1,49% )
banusultan ( 65 / 65.5/ / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
haklısın kaptanım, eğitimler nedeniyle ne bulduysam onlardan yedim, seçme şansım yoktu, bütün gün otur akşam yorgunluktan uyukla... hemen de aldm kilooyu, bir de regliyim şuan.
az önce konuştuk teyzemle, doktor durumu iyi değil malesef demiş...
Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Çocuklarınızı hangi dr.a götürdügünüzü çok iyi araştırın lütfen....
akrebim ben 65.5 çıktım ama özel gün arefesindeyim,ondandır diyorum.
1 haftadır yatıyorum,arada çocuklara ve size bakmak için kalkıyorum,mecbur işler ve yemek te var rutinde,onlarda bile zorlanıyorum.
nasıl bir gripmiş arkadaş,ilaca rağmen gitmek bilmedi.
Canım bu menüde, arkadaşında yediğin sarma ile gözleme yok..Unuttun yazmayı sanırım
Amin canım çok sağol..Eşimin halasının eşi..
Sabah iş yerini açtım ve acilen kapatmak zorunda kaldım buraya yazma fırsatım olmadı maalesef, geniccim aradı sağolsun yolda, ona ilettim..
Yapma canım yaa..Üzüldüm şimdi ama Rabimden ümit kesilmez. İnş. Mucize gibi iyileşme olur yavrucakta..haklısın kaptanım, eğitimler nedeniyle ne bulduysam onlardan yedim, seçme şansım yoktu, bütün gün otur akşam yorgunluktan uyukla... hemen de aldm kilooyu, bir de regliyim şuan.
merhaba arkadaşlar kilo 74.800gr böyle başladık sonu daha güzel olcak inşallah.
hayırlı cumalar arkadaşlar..
sabah 3 bardak ılık su içtim
1 fincan yeşil çay içtim
1 tane elma yedim
canım bişey istemiyo bu gün.eşi evde bugün daha kahvaltıyı yeni hazırlıyorum ama hiç bişey yemek istemiyo canım birazdan yürüyüş programımla yürüyüş yapcam biraz kullanmak isterseniz tavsiye ederim baya faydalı oluyo.. Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linke bakabilirsiniz..
ancak...
haklısın kaptanım, eğitimler nedeniyle ne bulduysam onlardan yedim, seçme şansım yoktu, bütün gün otur akşam yorgunluktan uyukla... hemen de aldm kilooyu, bir de regliyim şuan.
Banucum kesinlikle bırakmak gibi bir niyetim yok ,bende biliyorum yetişemiyorum hiç biryere ,çocuklar,eş,ev ve diyet beni çok yoruyor,yorgun bedenimi ayakta tutmaktan okadar yoruldumki,
biliyorumkii burdan çıkarsam ben kendimi toparlayamayacağım,en azından cuma günleri olan tartı günü beni frenliyorr,
aslında yazılan bütün yazıların hepsini okuyorum ben sadece herkez cevap vermeden çıkmış oluyordum yoksa herşeyden haberim var
neyse sizlerle varım arkadaşlar 26 mayısta bu iş son bulmalı
Yapma canım yaa..Üzüldüm şimdi ama Rabimden ümit kesilmez. İnş. Mucize gibi iyileşme olur yavrucakta..
Hadi bakalım canım. Haftaya hedefin ne olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?