Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

O kadar ilaç aldı ve müdahale yaşadı belki normaldir canım.Telaş etmeyin hemen..
İnş. iyi olur da iyi haberlerini alırız..

Bu arada sen neden kilo aldın bu hafta..O nişan elbisesine ben girmicem sen giriceksin canım önümüzdeki hafta kaçamak yok, spor çok hadi bakalım kimsecikler eksilerle gelmiyor ona göre kızlar

haklısın kaptanım, eğitimler nedeniyle ne bulduysam onlardan yedim, seçme şansım yoktu, bütün gün otur akşam yorgunluktan uyukla... hemen de aldm kilooyu, bir de regliyim şuan.

az önce konuştuk teyzemle, doktor durumu iyi değil malesef demiş...

Rabbim sonumuzu hayır etsin.

Çocuklarınızı hangi dr.a götürdügünüzü çok iyi araştırın lütfen....

allah sabır versin canım.
sen tartıya takılma canım,şöyle hepsi aynı tartan bir tartı çıkaramadılar zaten.
biberim bak ben sana uğramadın demedim,uğradın ama takımdaki insanlar ne yapmış,sen ne yiyip içmişsin yazmadan çıkıyorsun.
dialog kurmuyorsun,anladın mı.
sana yüklenildiğini düşünüyorsan yazılarımı bir daha oku,kendim dahil mazeretsiz uğramayan herkese yüklendim,bu da hepimizin menfaatine.
kendimize gelme amaçlı.
hiç alınganlık yapma,sen de düzenli yaz her gün,sen de gelmeyenlere çemkir,akrep veya bir başkası beni uyardığında ben hiç alınmıyorum,iyiliğim için söyleniyor,toparlan diyorum kendime.

Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın
ben kabul etmiyorum gitmeni,senin bize sözün var,26 mayısa kadar buradasın,göndermem.
oda nerden çıktı şimdi hayır dur saçmalama biryere gitmek yok. bak hepimiz zayıflayabilmek için burdayız

ceylin hep aklımda,hep duamda yavrucuk.inşallah iyi olacak,allahım annesine acısın,duaları geri çevirmesin inşallah.

akrebim ben 65.5 çıktım ama özel gün arefesindeyim,ondandır diyorum.
1 haftadır yatıyorum,arada çocuklara ve size bakmak için kalkıyorum,mecbur işler ve yemek te var rutinde,onlarda bile zorlanıyorum.
nasıl bir gripmiş arkadaş,ilaca rağmen gitmek bilmedi.

yapma canım ya.
tek çocuk mu bu yavru,büyüğü küçüğü var mı.
kendimden biliyorum,arkada bir bekleyeni olunca anne bırakmıyor kendini,diğer türlüsü çok zor.
nasıl bir yüktür o annenin taşıdığı,düşünemiyorum bile.
rabbim kimseyi evlatla sınamasın,o sınavdan alnı ak çıkmak herkesin harcı değil.

canım ben 74.8 çıktım bugün bi daha ki hafta daha da iyi olmasının diliyorum kendime :)

canım arkadaşımda bi gün önce yedim gözlemeyle sarmayı o yüzden yazmadım o gün netim yoktu giremedim komşudan çekiyorum interneti. onunda elektrikleri kesilmiş (şartel inmiş )evde yoktu dün sabah geldi ara da böle oluyo bizim binanın elektrik tesisatı problemli azıcık o bakımdan yani...

hayırlı cumalar arkadaşlar..
sabah 3 bardak ılık su içtim
1 fincan yeşil çay içtim
1 tane elma yedim
canım bişey istemiyo bu gün.eşi evde bugün daha kahvaltıyı yeni hazırlıyorum ama hiç bişey yemek istemiyo canım birazdan yürüyüş programımla yürüyüş yapcam biraz kullanmak isterseniz tavsiye ederim baya faydalı oluyo.. Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linke bakabilirsiniz..

Yapma canım yaa..Üzüldüm şimdi ama Rabimden ümit kesilmez. İnş. Mucize gibi iyileşme olur yavrucakta..
merhaba arkadaşlar kilo 74.800gr böyle başladık sonu daha güzel olcak inşallah.

Hadi bakalım canım. Haftaya hedefin ne olucak?

* *2.TAKIM 294. ETAP * *

akrep33 ( 65 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77,5 / 77 / 0,5 / 0,65% )
cceylin ( 67 / 68 / -1 / -1,49% )
banusultan ( 65 / 65.5/ -0,5 / -0,77% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Spor yapmanı çok sevdim canım harikasın

* *2.TAKIM 294. ETAP * *

akrep33 ( 65 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
bahiresemanur ( 70,5 / 70,5 / 0 / 0,0% )Sabit
karabiber01 ( 77,5 / 77 / 0,5 / 0,65% )
cceylin ( 67 / 68 / -1 / -1,49% )
banusultan ( 65 / 65.5/ -0,5 / -0,77% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,97%

Banucum kesinlikle bırakmak gibi bir niyetim yok ,bende biliyorum yetişemiyorum hiç biryere ,çocuklar,eş,ev ve diyet beni çok yoruyor,yorgun bedenimi ayakta tutmaktan okadar yoruldumki,
biliyorumkii burdan çıkarsam ben kendimi toparlayamayacağım,en azından cuma günleri olan tartı günü beni frenliyorr,
aslında yazılan bütün yazıların hepsini okuyorum ben sadece herkez cevap vermeden çıkmış oluyordum yoksa herşeyden haberim var
neyse sizlerle varım arkadaşlar 26 mayısta bu iş son bulmalı

biliyorum bir anne için çok acı ama inşallah ilaçların etkisidir ve geçicidir. bir an önce düzelir.

bende yaşadığım son olaydan soonra çok daha iyi anladım. bir dr a bağlı kalmamak gerekiyor.

karabibercim bak canım ya biz napalım. ev, iş, çocuk, eş, kendimiz, çevremizdeki diğer insanlar (arkadaşlar ve ailemiz) bizlerde seninle aynı durumdayız. bizde diyet yapmaya çalışıyoruz. ayrıca hepsinide idare etmeye çalışıyoruz. kendimizden çok daha fazla fedakarlık ediyoruz kendimize ayıracağımız zamanı spor anlamında başka şeylere ayırmak durumunda kalıyoruz. onun için bizleri gözünün önüne getir ve vazgeçmekten bırakmaktan söz etme. ayrıca iş olayında da hiçbirimiz keyfimizden çalışmıyoruz. benki p.tesi çocuğumun dikişlerini aldırıp salı günü işe başladım. hala daha doğru düzgün yürüyemiyor bende isterdim yanında olmak gözümle görmek ki annem bakıyor gözüm asla arkada değil ama bir anne olarak neler hissettiğimi anlayabilirsin diye düşünüyorum.

bunun için ben yetemiyorum sözünü duymayayım bir daha.

benim hele çocuğun hastane olayından sonra nerdeyse her akşam misafirim var. 185 m2 ev her akşam silinip süpürülüyor misafirlere hazırlık yapılıyor. çocukla ilgileniyorum, eşle ilgileniyorum, haftaya c.tesi açıköğretim sınavım var ders çalışmaya çalışıyorum. ayrıca ütü, yemek, bulaşık, kendim, ev, iş yerim ayrıca temizlikçim yardımcım falan da yok hepsini ben yapmaya çalışıyorum. yapıyorum demiyorum yapmaya çalışıyorum çünkü böyle olunca hiçbiri dört dörtlük olmuyor.

çocuğuma bakıyor diye anneme kayınvalideme kendi evimde yapmadığım herşeyi yapmam lazım ne demek istediğimi anlatabiliyormuyum. belkikendi evimden yemekten sonra bulaşıklarımı yıkamayacağım soframı toplamayacağım oğlanın oyuncaklarını toplamıyoacağım ya da ne bileyim çamaşırım varsa katlamıyacağım ama onların evinde o anda görünen ne varsa yapmam lazım.

bak bunları da yazıyorumki sen kendi durumuna şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…