Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba arkadaşalr
eşimin köyüne gittik dün akşam geldik,gwniccim senin basküldemi gitti benimde oğlan ayak yerinde dengeyi kırdı
sana da merhaba,takım içinde üzücü olaylar oluyor farkında mısın karabiber,selam deyip gidiyorsun,bak sana da kızacağım ama.
neden kilo veremiyoruz diye ağlayacağız yarın sabah topluca,motivasyon ve denetim için kurulan takımın katılımı böyle mi olmalı.
ben dahil takım kurallarına uymayan herkesin bir silkelenmesi lazım.
en az 5 mesaj,muhakkak menü yazılacak diye diye boşluğa konuşuyormuş gibi hissediyorum kendimi.

sabah 3 bardak su
kahvaltı
pırasalı börek,çay,zeytin.
ara yok
öğle
yarım paket mısır patlağı
naneli,k.biberli 1 kase yoğurt
ara yok
akşam
1 pors. kapuska
1 dilim ekmek
1 cin biberi turşusu.
1.5 litre su.

kızlar kusura bakmayın haber veremedimm bir dr arkadaşım aradı size dediğim gibi yaklaştım konuya o da dedi ki raporu hallederiz apar topar aldım silifkeye geçtim saat 4 arabasına anca yetiştim ok kızlar deprasyon ilacı kullnmama gerek yok buranın havası iyi geldi banaaa iyileştim bile

Son düzenleme:
nutgftgawsejk
kızlar nisa size yazmak istedi yukarıdaki benim kızımın size selamı allaha emanet olun

iyi akşamlar arkadaşlar
giremedim bu gün sabahtan beri ağrıdan ölüyorum.sebebi malum :) hava soğukya çekiyorum işte.o sebepten pek iştahımda yok tu bugün.kahvaltıyı da 11 de ancak yaptım.
sabah
yarım yumurta,5 zeytin,2 dilim domates,2 dilim salatalık ,azcıkda peynir
saat 5 gibi 1 kase tavuk çorbası 1 dilim de ekmek
sabahtan beri 3 fincan ıhlamur,3 litre kadarda su içtim.

* *2.TAKIM 293. ETAP * * * Etap SONUNCUSU (Onuncusu)

akrep33 ( 63,1 / 65 / -1,9 / -3,01% )
genic ( 57,2 / 57,5 / -0,3 / -0,52 % )
bahiresemanur ( 69,5 /70,5 / -1 / -1,44 % )
karabiber01 ( 77,9 / 77,5 /0,4 / 0,51% )
cceylin ( 67 / 67 / 0 / 0,00% )
banusultan ( 64,5 / 65 /-0,5 /-0,78 % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,87%

* *2.TAKIM 294. ETAP * *

akrep33 ( 65 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
genic ( 57,5 / / / % )
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77,5 / / / % )
cceylin ( 67 / / / % )
banusultan ( 65 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Canım bu menüde, arkadaşında yediğin sarma ile gözleme yok..Unuttun yazmayı sanırım

günaydın arkadaşlar.
bahire iyi tatiller canım,ailenle bol bol hasret gider.
akrep kimi kaybettiniz bilmiyorum ama allah rahmet eylesin,kalanlara sabırlar versin inşallah.

Amin canım çok sağol..Eşimin halasının eşi..

Sabah iş yerini açtım ve acilen kapatmak zorunda kaldım buraya yazma fırsatım olmadı maalesef, geniccim aradı sağolsun yolda, ona ilettim..

* *2.TAKIM 294. ETAP * *

genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
karabiber01 ( 77,5 / / / % )
cceylin ( 67 / / / % )

kaptanım bu benim tartı malum tuzla buz. yenisinde de sabah böyle çıktım. durumun ne diye soracak olursan bence gr da olsa kilo verdim ama ne kadar bilemiyorum tabii.:44::44::44::44::44:

canım haklısın bende ay sonu birde aidat ayı olunca hepten ihmal ettim giremedim.

kesinlikle haklısın mesela bak ben bu sabah tartıldım tabii fark bayağı fazla olunca hemen oturdum başında alışveriş listesi yaptım. öğle arası manava gidilecek listedekiler alıncak. haftasonu önümüzdeki haftanın yemekleri ayarlanacak ve kesinlikle toparlanılacak. çünkü ben 55 e nasıl inerim diye düşünüyorudum 57 iken şimdi 60 dan nasıl inicem eyvahhhhhhhhhhhhh ben kendimi nerelerden atsam bilemedim.

benden başka uğramayanlarda varmış ama nedens e hep ben göze göründüm
köye gittiğimizi yazmıştım ,arkadaşlar artık ben devam edemeyeceğim bugünlük kilomu yazıp çıkmayı düşünüyorum hepinize teşekkür ederim
ceylin arkadaşımızın çocuğuna geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim eğer bundan bahsettiysen canım,

Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın

Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın

oda nerden çıktı şimdi hayır dur saçmalama biryere gitmek yok. bak hepimiz zayıflayabilmek için burdayız

arkadaşlar merhaba, kilo 68 önce hemen bunu yazayım. bu hafta çok fazla giremedim, girsem de okuduklarıma cevap yazamadım, iş yerinde kendi bilgisayarımın başında olamadım bu hafta malesef, eğitimler vardı.
ufaklıgımız hala hastanede, hepinize teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için.
ciğerlerindeki ödem azalmaya başlamış.
ancak...
annesi yogun bakıma yanına girdi dün, gözlerini açmış, boş boş bakıyormuş, tanımamış annesini

B u haftaki kilom 77 geldi ama aczanede tartıldım çünkü benimde baskülüm kırıldı

Canım ne güzel gidiyordun sadece paylaşımlarında eksiklik vardı ama tabiki öncelikle senin düşüncen önemli. Hayırlısı olsun sen de kendine iyi bak uğra arada bekleriz canım.

* *2.TAKIM 294. ETAP * *

genic ( 57,5 / 60,1 / -2,6 / -4,52 % ) tartı değişikliği
karabiber01 ( 77,5 / 77 / 0,5 / 0,65% )
cceylin ( 67 / 68 / -1 / -1,49% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…