- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
sana da merhaba,takım içinde üzücü olaylar oluyor farkında mısın karabiber,selam deyip gidiyorsun,bak sana da kızacağım ama.Merhaba arkadaşalr
eşimin köyüne gittik dün akşam geldik,gwniccim senin basküldemi gitti benimde oğlan ayak yerinde dengeyi kırdı
banum daha iyi çok şükür yavaş yavaş iyi olacak. bu kadarına şükürler olsun.
kız dur sana haberler vereyim. bahire apar topar rapor almış dün memleketine gitmiş. akrebiminde bir cenaze işi çıkmış gaziantepe gitmişler. eşi tarafından eniştesi vefat etmiş. ama tam neyiydi hatırlayamadım. yenilerden bilgim yok kuşum.
senle bana kaldı burası
baya yürümüşüz dün bugün ayaklarım ağrıdı :))ama iyi geldi havalar düzelince hergün yürüycez arkadaşla karar aldık.bebek arabasıyla zor oluyo ama alışcaz artık.neyse dünü yarım gözleme 4 sarmayla kurtadım.benim kız tam yemek vakti uyku isteyince fazla ısrar edemedi arkadaşım iyi oldu yani :))
bugünkü menüm
kahvaltıdan önce 1 fincan yeşilçay
sabah 1 yumurta
çok az beyaz penir,
1 haşlanmış patates
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim ekmek
öğlen
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
akşam
1 kase sebze çorbası
günboyu 2buçuk litre su
yarım saat plates
1 fincan rezene
günaydın arkadaşlar.
bahire iyi tatiller canım,ailenle bol bol hasret gider.
akrep kimi kaybettiniz bilmiyorum ama allah rahmet eylesin,kalanlara sabırlar versin inşallah.
iyi akşamlar herkese.
ceylin yine gelmedi,ya bağlantı sorunu ya da düşünmek istemediğim konuda kötü gelişme var.
kızlar takım çok boş kalıyor böyle,gidip geliyorum,bir şey yazamıyorum,muhattabım yok karşımda.mazereti olanlara zaten lafım yok ta,gerisine ne oluyor,anlamadım.
sana da merhaba,takım içinde üzücü olaylar oluyor farkında mısın karabiber,selam deyip gidiyorsun,bak sana da kızacağım ama.
neden kilo veremiyoruz diye ağlayacağız yarın sabah topluca,motivasyon ve denetim için kurulan takımın katılımı böyle mi olmalı.
ben dahil takım kurallarına uymayan herkesin bir silkelenmesi lazım.
en az 5 mesaj,muhakkak menü yazılacak diye diye boşluğa konuşuyormuş gibi hissediyorum kendimi.
günaydın kızlar.
ceylinden haber yok sanırım,geçmişi daha okumadım.
şöyle gelip çocuk iyi dese üstümden yük kalkacak sanki.
genic te uğrayamıyor,bahire desen kayboldu,ben daha sık katılacağını sanıyordum pc alınca oysa.
benden başka uğramayanlarda varmış ama nedens e hep ben göze göründüm
köye gittiğimizi yazmıştım ,arkadaşlar artık ben devam edemeyeceğim bugünlük kilomu yazıp çıkmayı düşünüyorum hepinize teşekkür ederim
ceylin arkadaşımızın çocuğuna geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim eğer bundan bahsettiysen canım,
Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın
benden başka uğramayanlarda varmış ama nedens e hep ben göze göründüm
köye gittiğimizi yazmıştım ,arkadaşlar artık ben devam edemeyeceğim bugünlük kilomu yazıp çıkmayı düşünüyorum hepinize teşekkür ederim
ceylin arkadaşımızın çocuğuna geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim eğer bundan bahsettiysen canım,
Arkadaşlar ben çıkmak istiyorum,ben bu kilo verme işini başaramayacağım kendinize iyi bakın
B u haftaki kilom 77 geldi ama aczanede tartıldım çünkü benimde baskülüm kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?