evet ceylinn öyle oldu, keşke resimde yükleyebilseydim ama benim oğlanın eli uzun bozmuş yenisi alınsınn hemen yüklerim
karabiberim tebrik ederimmm sonunda kırdın zinciri
geçmiş olsun canımm
inşallah karabiberim şu hastalıgımı bi atlatırsam, bal filan yiyorum öksürügüm geçsin diye... bir de spora başlıcam bakalım:)
çok güzeller güle güle kullancanlarım bu arada annemle aldıklarımızı gösteriyim size, kampanya vardı bir magzada piyasaya göre epey uyguna almış olduk. hazırlıklar başladı şimdilik sadece bunları aldık.
çeyizimin ilk parçaları :)
89 parça çatal kaşık bıçak takımı
8 parça tencere seti
4 parça çaydanlık
9 parça mini tencere (dolaba artanları koymak için)
Eki Görüntüle 627404 Eki Görüntüle 627405 Eki Görüntüle 627406 Eki Görüntüle 627407
kısamı benimki 1.60boyum kısa kızlar.bi ara spor merkezinde 163 ölçmüşlerdi ama daha kısa da olabilir bence
ooo tebrikler 500 gram gitmişgünaydın arkadaşlar.
kilom 65.
500 gr eksideyim.
evet canım öyle oluyorrrbu oranları kendimiz hesaplayıp mı tabloya ekleyeceğiz?
son yüzdelik oranı neye göre hesaplıyoruz kızlar
dün bayağı yorulmuşsun canım ya.bugüne işin azalmıştır sanırım.muhabbetin özleniyor tarafımdan.
ben sana inanıyorum karabiber çok kısa zamanda 60 ları göreceksin.
ceylinim çok güzeller,zarif şeyler almışsın,güle güler kullan inşallah güzelim.
sağol canım.allahıma şükür daha iyiyim.
dün akşam alışverişe gittim,2 haftadır çıkamamıştım,evdeki stokları bitirdim manayla.
dönüşte azıcık ağrıyayım dedi belim,hemen yattım.
çok zorlamaya gelmeyecek anlaşıldı.
Ben Mersin eşim Antep, babam Adanalı
Kuzu türk kahvesi içebilirsin ama şekersiz olucak..
Biz doğru görüyoruz canım hiç karışma o ayarlara..
Neden zayıflayamayasın ki bak vermişsin 500 gr..Sen yeterki buralardan ayrılma tıkır tıkır verirsin canım
Hadi bakalım haftaya hedefin 1 kilo anlaşıldı
Bak gördünmü ceylinim senin şikayetçi olduğun durumuna imrenenler varHerkesler öncelikle halinden memnun olsun bakiim..Sonrada hedefe odaklanalım, biz istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok..
Verirsin canım o 10 kiloyu hep birlikte vericez..
Bn takımlara gırememısımkı:)
tuh mıllete oranla kılo vermem nasıl dıyecektım:)
Hayırdır canım sınav yakınmı?
Fırtınamı yağmurmuburda da hava bir bulanıyor bir açılıyor hayırlısı olsun bakalım..
1,64 canım..
Tatlım seni takıma almayı haftaya erteliyorum, paylaşımlarda eksiklik var biraz daha tanıyalım seni
Diğer yeni gelen arkadaşların bu hafta deneme süresi haftaya durum değerlendirmesi ile listede olabilirsiniz..Sonuç güzel olur inş.
Ah cnlarm bnm bn hftaya brda olurmuyum bılmem uc kg hedefım vardı, salımı pazartesmı ne ktldm ztn, 1.5 gıttı. 1.5 da pazar sabahına kdr ıns gıder:)esıme pastacıklar borekcıkler yapıom bn yemıom ole cnm cekmıo ama fıstıklı baklava adana urfa bnlar yenılecekler lıstemde
dün bayağı yorulmuşsun canım ya.bugüne işin azalmıştır sanırım.muhabbetin özleniyor tarafımdan.
ben sana inanıyorum karabiber çok kısa zamanda 60 ları göreceksin.
ceylinim çok güzeller,zarif şeyler almışsın,güle güler kullan inşallah güzelim.
sağol canım.allahıma şükür daha iyiyim.
dün akşam alışverişe gittim,2 haftadır çıkamamıştım,evdeki stokları bitirdim manayla.
dönüşte azıcık ağrıyayım dedi belim,hemen yattım.
çok zorlamaya gelmeyecek anlaşıldı.
ne yapayım akrebim,yattığım günlerde uğraşamadım seninle,çok görme.Ben dedim demi zorlama diyebugün dinlen sen güzelce..
Yaw ben hasta diye laf etmiyorum dokunmuyorum zorla kaşınıyor yahuE tamam haftaya kapışalım senle
tez canlıyım ben,ne gelirse başıma bundan geliyor zaten.canım biraz müsade et kendne birtanem bak en ufak bir zorlama da fena oluyor belin yine. biraz hafifledi işlerim ama dediğim gibi seminer var birazdan gideceğim. akşama dönerim.
Hayırdır canım sınav yakınmı?
Fırtınamı yağmurmuburda da hava bir bulanıyor bir açılıyor hayırlısı olsun bakalım..
1,64 canım..
Tatlım seni takıma almayı haftaya erteliyorum, paylaşımlarda eksiklik var biraz daha tanıyalım seni
Diğer yeni gelen arkadaşların bu hafta deneme süresi haftaya durum değerlendirmesi ile listede olabilirsiniz..Sonuç güzel olur inş.
ne gibi eksiklikler var canım söylersen daha dikkatli olurum bende ona göre tamamlarım eksiklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?