Kızlar tartıldım 61,5 hastaneye gıdıom oglm ıcın.akrep sndemı aynı kg desın boy kac:)hamdolsun ya
Bu haftanın başında şaşırdım biraz o yüzden artılardaydım ama bu sabah itibari ile aynı kiloma düştüm hamdolsun..
hımm genic dün nerelerdeydi. müdür izinli ya bugünde seminer var öğleden sonra ortalıkta olmayacağım. dünde öyle bir iş kitledilerki yerimde değildim. başka bir yerdeydim. o işi yaparkende detayla detayla içinden çıkılmaz bir hal aldı. sonra onu toparladım ohhhh raporumu verdim gitti. üstümden de büyük bir yük kalktı. akşamda koşa koşa eve gittim hemen dersin başına oturdum. saat 11:30 falandı sızmış kalmışım eşim geldi uyandırdıç sonra uydum saat 05:12 de kalktım ders çalıştım sabah sonra ayılabilmek için duşa girdim. en fenası burada bir yağmur bir fırtına. evin önü göl olmuş
inşallah bırakmayı başarırsınnrahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))
bende öyle ,herşeyi kaşık hesabıyla yapmam lazım,bu hafta tekrar uyguladım ve meyvesinide aldım kilo vermişimaynen benim de öyle.sıksık beslenmem lazım,biraz da hareket lazım.
bi ara karatay diyetini uygulamaya başladım,aynı zamanda kilo almya başladım,kızlar kuruyemiş bana kilo aldırıyor ya da ben k.yemişin miktarını ayarlayamadım.ondan form yiyiyorum.tok tutuyor.ekmek,pilav makarna filan yemiyorum..
ilk hafta hemen verdin tebrik ederimve kilo
başlangıç 61.4
bu sabah 60.5
ben dün atlattım yemekli misafiriihaftasonu misafirim gelecek.kendmi şimdiden şartlandırıyorum,diyeim dışına çıkmamak için,inşallah sonradan üzüleceğim bir şey yapmam :S
Rabbim acil şifalar versin canım..
İşte benim mutfağım da Mersin ve Antep sofrası karışık oluyor canım..
Aynen şekerim evde erişte bulamayınca şehriye attım
Kuzuu tabiki etkisi olur..Nescafe ödem yapar, yağ toplar yani selülit dolu bir vücut olur..İğrenç bir vücuda sahip olmayı istermisin??
Saat ayarını değiştir canım..Bilgisayarın dimi?
Kuruyemiş kavrulmamış olucak canım..Form yerine 5 ceviz yesen daha sağlıklı ve daha tok tutar..
rahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))
ve kilo
başlangıç 61.4
bu sabah 60.5
olsun birkaç güne o 200 gr daha verirsin ve kurtuşlursun 1 kilodanhayırlı cumalar arkadaşlar ben kilomu yazıp kaçıyom çok işim var gün içinde uğrarım tekrar 74.200gr(( 200 gr daha versem daha iyi olcaktı ama neyse bu da fena sayılmaz
günaydın herkeseee
benim kilom 67,5ben nişana kadar zayıflayamayacağım anlaşılan.
*2.TAKIM 295. ETAP * *
akrep33 ( 64,8 / 64,8 / 0 / 0,0% ) Sabit
genic ( 60,1 / / / % )
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77 /76.6/ 0,4 /0,51 % )
cceylin ( 68 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
Sonunda başardım,hatta kaç kez çıktım basküle
1 çıktım 2 çıktım 3 çıktım aynı tartı dedim yanlışmı yok dedğildi yanlış nasıl mutluyum,sonunda 76.6 yı gördüm
haftaya 75,6 olacağımm inşallah
kız ben mayısa kadar 77 lerden kurtulmaya çalışıyorum sen 67 kilodanmı kurtulamıcaskın bakalımm
67 kilo olabilmek 10 kilo vermemm lazım daha benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?