Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aynen canım,benim ufaklığın karıştırma kabiliyeti çok yüksek.
inşallah beklediğinden iyi gelir sonuçların canım.allah sağlık versin de sen koşturmaya devam et.
veee günaydınn herkeseee:))
erken kalkan yol alır,hadi uyanın yeni güzel bir güne başalayalımmm:)))
öpüyorum herkesi :*
ne canlı bir karşılama.sana da günaydın şekerim.
günaydıııııınnnnn
sana da güzelim.
kardeş 1. takımdan hepinize günaydın....

Eki Görüntüle 632576

sizlere de efendim.hoşgeldiniz,bir yeşil çay ikram etsek.

çok teşekkür ederim güzelim... evet yeşil çayımı hemen doldurup geleyim sizden olsun :)

günaydın canlarrr

dün masa başında olmadığım için yazamadım size.

geçmişe dönüp okumaya başlıyorum hemen.

canımcım evet haber var. şöyle ki... kalbi durdugu sırada beynine oksijen gitmeyince beynindeki hücrelerin %10'u ölmüş. ama bu zekasını mı görmesini mi neyini etkiliycek bilmiyoruz. bunun dışında hala makinalara baglı yaşıyor, herhangi bir değişikilik yok. bu ufaklıgın evde bir de abisi var 1 yaş büyük. annesini babasını istemiyormuş artık eve gidince yanlarına bile gitmiyormuş, siz beni bırakıp gittiniz artık sizi sevmiyorum diye. durumlar karışık yani.

ben bunu yapmıştım kaptanım, çok da güzel oluyor yapmaya niyetlenen varsa tavsiye ederim.

hay allahım ya canım çocuğa ne olmuştu kaza mıydı hatırlamıyorum allah sabr versin bebeğimize acil şifalar diliyorum

ben de almıştım ama benim alt komşular isyana çıktı bırakmak zorunda kaldım :) sana hayırlı olsun canım

saol canımcım bizim lat kattakiler bizden çok gürültü yaptıkları için benm ipimin sesini duymazlar muhtemelen :)
gerçi şöyle bi düşünüyorum da evde 70 kg luk zıplayan bi top ne kadar sessiz olabilir ki:))))))

hay allahım ya canım çocuğa ne olmuştu kaza mıydı hatırlamıyorum allah sabr versin bebeğimize acil şifalar diliyorum

amin canım çok saol.
yüksek ateşle kaldırdılar kuzenimi, sonra epilepsi oldugu anlaışdı, penisilin yapmışlar test yapmadan alerjisi varmış, kalbi durdu, şimdi yogun bakımda

ceylincim yavrunun hayati tehlikesi yok artık değil mi.ben öyle anladım,sadece uyanınca görülecek belirsizlik var şu an endişelenilen yani.
allahımın izniyle sıkıntısız uyanacak yavru inşallah.onun için dua etmeyi hiç bırakmayacağım.

misspi çizelgeyi hazırladıktan sonra,,kontrol panelini tıkla ordanda profili düzenle yi tıkla,açılan sayfada aşşağılara doğru in çizelge düzenle var orayaya yapıştırcaksın,sonra kaydet diceksin

az yemişsin dicektimkii dükkan yapıyordun unuttum,
bende bir ara isveç diyeti yapmaya çalıştımm,daha önceki kilo vermemmde arfiyen uydum tam 7 kilo verdim
ama şimdi kaç kez denedim ve 13 gün yapamadım sürekli bozdum,kilo veremedim sürekli yerimde saydım baş ağrısı yaptı bende,o yüzden vazgeçtimm,inan şimdiye kadar az ve sık beslenmeye uysaydım eylül ayından beri şimdiye çoktan kilo işim bitmiş olacaktı,az ve sık beslenmeyle bir ayda 5 kilo vermiştimm,ama yok bu beni mutlu etmicek ya sanki günde 1 kilo vermek istercesine isveç yapmaya kalkmıştım,şimdi yine az ve sık beslenmeye uyuyorum ve hemen 77 kilodan kurtuldum 1 haftada
bu konuda hiç bir fikrim yok benim
sadece ağdaya gidiyorum

Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..
ah akrep ah ben kendimi araya verdim isveç yapmakla
baş ağrısı bıraktı bana
birde ilk zayıfladığımda yaptmıştım yaa saçlarım döküldü saç kıran oldu 2 yıl saçlarımın yaı yok şekilde gezdim çok ağladım,nasılki onu bıraktım psikolojim düzeldi ve sarmısak sürdüm kazıyıp saçlarım çıkmaya başladı

Abooo bahocan banu da verdi seni ona göre

Banucuk gelcenmi peki bahocanın düğününe..2. takım toplaşırmışız düğünde

oy çok güzel olurdu,pistede 2 nci grubun güzel kADINLARI diye çıkıp oynardık

gerçekten şok diyet deniyenlerden biride benim
hiç kilo veremedim çünkü akşam yaptığım bütün yemeklere saldırıyordumm
bak bu hafta hemen 1 kilo verdim az ve sık beslenerek
ben emiminki böyle beslenmeye devamö etsem,26 mayısta kilo işim bitecek

çok teşekkür ederim banucum,şuan çok iyi acısı kalmadı,çok derin kesmişimm
bulaşığın pisliğini alrıken cam kase ortadan ikiye ayrıldı ve parmağımın üstüne battı ama bir parmak genişliğinde geriye doğru derimi kaldırmış şimdi daha iyii

çok çok geçmiş olsunn,dişçiden çok korkarım ben

off polonyadayken çok yapardım çocuklara şimdi hemen simitçiye gidip alıp geliyorum çocuklara

bu arada şimdi de exercise tv ile yürüyüş yapıcam 45 dk
bend e yapıyorum güzel oluyorr,hergün farklı birilerini yapmaya çalışıyorum,aynı şeyi bir kaç kez yapınca vücudum alışıyor sankii
beğendiklerimi kaydettim,45 dakka olanlardan yapıyoruz kızımla

veee günaydınn herkeseee:))
erken kalkan yol alır,hadi uyanın yeni güzel bir güne başalayalımmm:)))
öpüyorum herkesi :*
çok güzel bir uyandırma olmuşş,offf 9 kalkmayı bırakamadım bir türlüü
aslında uyandım eşime kahvaltı hazırladım 6 buçukta bende kendi kahvaltımı yaptımm sonraa hopppppppp yatağa geri,uyumasam ne iş kalır ne birşey
amin canım çok saol.
yüksek ateşle kaldırdılar kuzenimi, sonra epilepsi oldugu anlaışdı, penisilin yapmışlar test yapmadan alerjisi varmış, kalbi durdu, şimdi yogun bakımda
çok çok üzülüyorum ben bu çocuğa yüreğim sızlıyor

Dün neden hiç gelemediğimi yazayım.
En büyük amcamın en büyü oğlu vefat etmişti dün 7 mevlüdü vardı ,köye gittik sabah öğlen mevlüd bitince kayınvalidenin köyü yakın olduğu için oraya geçtik annemleride alarak,akşamda annemlere geçtik yemek yedik herşey güzelken gün boyunca herşeye uydum yediklerimde annemler mangal yaptılar bende 3 şiş et yedim,bana nasıl bir etkisi oldu dün sabah,75.3 gelirken bu sabah dünkünden fazla çıktım yanii hemen gelmiş kilo,yinede çok değil ama cuma daha az çıkacaktım artık haftaya kaldı,
Bugünde ev çok dağıldı kaçgündür elim değmedi işlerimii halletmeye çalışıyorum canlarım

Başınız sağolsun canım..

kız valla yapalım biz bunu benim düğünüme inşallah dur yaza kadar kocayı bulalım ne güzel olur fikir güzelll 2 takım kız verdi diye başlık atarız düğün fotolarından koyarız o zamana incecik dal gibi 36 beden kadınlar ooooo ffffffff
çok çok geçmiş olsunn,dişçiden çok korkarım ben

off polonyadayken çok yapardım çocuklara şimdi hemen simitçiye gidip alıp geliyorum çocuklara
annaammm yurtdışı mazisi de var bizim karabiberin dil biliyonmu bacım bu dille başım belada nasıl öğrenilir tavsiyen varsa dinlerim

canım şişten insan kilo almaz ekmeği çok kaçırmışsındır kırmızı et ya da beyaz et mangal güzel olur bolll salata ile bol ayran ile yiyip içseydin adanalı bacım işte şişsiz mangalsız edemez devam et emin ol mangal şiş kilo yapmaz çıkla et ye salata ile çeşitlendir yanında ayran mumkünse tuzu az olsun ki vucudun su tutmasın sağlıklı olur

kızlar ben dünki menü mü yazayım yorumları alayım lütfen benim için önemli
sabah
1 tane simit
çay
ara yok
öğle
yeşil mercimek corbası 1 kase
şekersiz çay
nescafeee
ara
1 küp şeklinde pişmaniye
akşam
2 yemek kaşığı yeşil mercimek çorbası
1 yk kadaar lor peynir
1,5 litre su
20 dk yürüyüş
30 dk dance

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…