2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ
Pazartesi
akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )
karabiber01 ( 2 )
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )
Aybüke ( 5 )
ööff pöööfff sabah sabah dişçiye gittim, bir dolu iğne yedim, doldu yaptı, 3 gün sürcek, öyle bir iğne yaptı ki bu saatte geçti uyuşukluğuayy kulağıma batırıyor zannettim iğneyi bööööööööööğğğ çok acıdı çoooooooookk
benimde var ipim ama aynı gerekçe ile atlayamıyorum mekik snavg duvara yaslanıp diz bük yukarı kalk hareketlerine devam birde danceeee
annnnaaammm sende mi görücü aracılığlan evlendiiinnn
Bahocannn duydun zilin sesini anacımmmmmmmmmm
kızlar deneme yapıyorum kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuş mu...?
iyi akşamlar hatunlar.
yarın tam gaz burada olacağım inşallah.eşim işe başlıyor,ben de doğal hayatıma dönüyorum.
benim ufaklık pc yi çökertti sabahtan,allahtan tamir edebildik.teknoloji canavarı bu yeni yetmeler.
bu arada bahireyi everiyormuşuz,tarih belli oldu mu.bensiz düğün olmaz bak,karışmam.
bana bak bahire babanın lafını dinle,taliplerinle görüş,bu kadar zayıfladın,forma girdin,beyaz atlı prensini bekletme.
ohh kurtulmuşsunn ev işlerinden eline sağlıkkk
bende önceki kilo vermemde ip çok atlardım çok faydası oluyorr
sayanıda çıkmış ne güzel ben kendim sayıyordumm ,
çok koşuşturmalı bir hafta ve güzel biten bir gün olmuşş
sınavını da atlattınmı tamamdır bu keyiff
menün güzel canımm,bende artık ekmek yemiyorum akşamlarıı
bugün sporumuda yaptım bol enerjiyim yanii
aman da man kısknmasınlar efendimm ben herkkezinn vermesinii isterimm
akrep bugün birkez daha üzüldüm,kilolu olduğum için
mart 3ünde düğün var ve içimden gitmek gelmiyor doğru dürüst bir kıyafetim yok,bugün çarşıda birşeyler beğendim zayıf olsam ve onu giysem eminim çok güzel olurdu,aldım elşme kaç kez baktımm kıyafete bilmiyorum alsammı almasammı diyee
bakacam zaman gelsinn o istediğim satılmazsa yinede alayım diyorumm eşimin akrabalarının düğünü,yakışmıcak ama
bu arada 2lt su içti,20 dkk spor yaptım.
lazer epilasyon için bi güzellik merkeziyle görüstüm.tüm vücut,tüm seanslar dahil 1250 dedi.lazer konusunda dikkat etmem gerekenler neler bilmiyorum,ben de bu konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için size danışayım dedim,ee ne demişler akıl akıldan üstündür
Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..
gel gel güzelllimmm gelll banu beni geçemezzzzkız everiyonuz beni bakıyorum da haaaa rüyalarım doğru çıkar benim banum dedimdiydi ya akrepi görmeden rüyamda gördüm neden şaşırıyorsam rüyamda gördüğüm kadın rüya gördüm hayrlı delll gibi ya
cemre kabağı ekmeksiz yiyebildiysen sana 100 veriyorum akreeepp soru sana geliyor mersindeyken babam yemek yapmış kabak yemeği babamın yemeğini de özlemişim fazla kaçtı hemde sıcak pide ile hatta babama görev verdim geldiğimde bir gün annem bir gün sen yap yemeği diyebabam kabak yemeği ile taze fasulye yemeğini çok güzel yapar canım babam ama problem şu ben evimde kolay kolay yapmıyorum ekmeksiz tad alamıyorum
canım bende zamanında araştırmıştım polikistik overliyim mersin tıp fak arş gör bana epilasyon hatta amcamın kızı lazer de çalışıyor ona sordum abla dedi bizim merk de dedi kadınlara birşey imzalatıyor dedi iş yeri sahibi bir kadın geldi dedi yüzünü jiletle temizliyormuş falan neyse dedi seansa beni verdiler girdik dedi 7 seans sonra bıraktık dedi temizlenmiş gibiydi dedi fakat bir süre sonra eskisinden beteer çıkmışlar kadın geldi dedi bağırdı çağırdı sizi mahkemeye verecem de falan da filan neyse dedi işyeri sahibi de eğer olay çıkarırsan dükkanımda ben seni mahkemeye veririm benim itibarımla oynayamazsın müşterilerimi tedirgin edemezsin dedi dedi .sonra dedi kadının dosyasından dedi ilk geldiğindeki sözleşmeyi çıkardı dedi sen demiş imza etmişsin olasılıklar dahilinde hormon prob olanlarda çoğalabilir tüyler diye yazıyormuş ki kadın da tedavi görüyormuş zaten hiç birşey yapamamış amcamın kızı öyle deyince ki çocuk yıllardır bu işin içinde lisede cilt bölümünü hem okudu hem çalıştı şu an meersin üniv cilt bakım böl son sınıf geçen sene de çalıştı bu sene dersler yoğunmuş çalışmıyor o önermedi bana birde tenimin renginden ötürü önermedi koyu ten rengine sahip olanlarda işe yaramıyormuş o lazer renk pigmentlerine ateş ediyormuş şimdi ten siyah tüy de siyah sadece ateş ettiği bölgeyi beyazlaştırp ten rengini bozuyormuş öyle dediydi.....
bu arada evet misspi canımcım bu takımın bir özelliği de bu yavaş yavaş yeni gelenlerde bunu kabul etmeye yaşamlarına yansıtmaya başlasınlar şimdi kural şu sağlıklı beslenme
kural 2 açlık diyeti yapmama
kural 3 aynı besinleri diyet adı altında tüketmemem
kural 4 hızlı kilo vermememe
hızlı kilo vermenin dezavantajlarını biliyoruz sende biliyorsundur
derimiz hızla toparlanamaz ve sarkıklar oluşur
verdiğimizin çoğu yağ değil kastır
ve yine kilo verdiğimizi düşünüp %70 i su olan vucudun suyunu boşaltabilir ki bu da hayati tehlike demek
butün bu saçmalıkları inan ki buradaki herkes denemiş sonunda işe yaramayacağını safsata olduğunu bilen kadınlarız
genic ve akrebimin önderliğinde karar verildi sağlıklı beslenilecek
herşey yenilecek ve kilo verilecek
bu kararın altında üstünde her yerine imzamı atarım katılırım katılıyorum
şimdi şöyle yapıyorum ben nacizane bir öneri
kahvaltı +öğle + akşam
1porsiyon protein(yoğurt yumurta beyaz et kırmızı et peynir )
1 porsiyon vitamin (meyvelerden yada özellikle yeşil sebzelerden abcde vitaminleri doğal olarak alınır ceviz fındık fıstık gibi baklagillerden omega alınır)salata
1 porsiyon karbonhidrat (karbonhidratsız asla kilo verilmez tecrübe ile sabit 1 dilim ekmek yerine 3 yk makarna yerine 3 yk bulgur pilavı salatası bol kısır
günaydın şekerlerim.
biberim elini kesmişsin,geçmiş olsun,azıcık iyileşti mi bari.
bahirecim sen evlen yeter ki,takımca kutlarız,göbecikler atarız.
genicim sınavların nasıl geçti,az koşturmamışsın hafta sonu,ne zaman dinleniyorsun sen güzelim ya.
dün ki menüm:121: :125:
sabah
1 tane haşlanmış patates saat 4,00
1 tane çift sarılı yumurta saat 7,00
saat 8,30 a doğru bir simit
ara
bir tane şekersiz çay
nescafe şekerli affet beni akreeeppp
öğle
1 porsiyon bolll yeşillik ve ayran eşliğinde etli ekmek
ara
şekeersiz çay
sıcak çikolata
akşam
1 çorba kasesi yeşil mercimek çorbası
1,5 litre su
Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..
ohhh götür kız sen hala alışamadın evden döndüğünden beri yeme düzenine. neyse haftaya rayına oturtursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?