Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ööff pöööfff sabah sabah dişçiye gittim, bir dolu iğne yedim, doldu yaptı, 3 gün sürcek, öyle bir iğne yaptı ki bu saatte geçti uyuşukluğu ayy kulağıma batırıyor zannettim iğneyi bööööööööööğğğ çok acıdı çoooooooookk

Geçmiş olsun canım

Pek çoğumuz için çay ve simit keyfinin yerine bir şey koymak pek mümkün değildir. Dumanı üstünde çıtır çıtır simitleri kendi fırınınızdan almak istemez misiniz? İşte pratik simit tarifi.

Pakmaya’yı ılık suyun içinde eritin ve 15 dakika bekletin. Diğer hamur malzemelerini de ekleyerek kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini örterek 30 dakika kabarmaya bırakın. Hamuru 2 dakika daha yoğurup, gazını çıkartın. Yumurta büyüklüğünde parçalara ayırıp yuvarlayın. Parçaları 10 dakika daha bekletin. Daha sonra hamurlara fitil şekli verin ve uçlarını birleştirin. Ilık bir yerde 30 dakika kabarmaya bırakın. Pekmez ve suyu, ağzı geniş bir kase içinde karıştırın. Simit şeklindeki hamurları önce pekmezli suya batırın, sonra susama bulayın ve tepsi üzerine dizin. 220°C’lik önceden ısıtılmış fırında 20
dakika pişirin.

Hamur Malzemeleri

4,5 su bardağı un

1/2 yemek kaşığı Pakmaya Kuru Maya (10g)

1 su bardağı ılık su

1 fincan süt

1,5 tatlı kaşığı tuz

1 fincan sıvı yağ

Üst Malzemesi

1/2 su bardağı pekmez

1/2 su bardağı su

1 su bardağı
susam.​

ERKEK FARKI

Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Koc&#945
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Koc&#945
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Koc&#945
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Koc&#945
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Koc&#945
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Koc&#945
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Koc&#945
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..

Yok Böyle Kocα :)​

kızlar deneme yapıyorum kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuş mu...?

olmuş ellerine sağlık.

canım bu ufaklıkların elinden maşallah herşey geliyor. valla bahirenin bu gazla evlenmesi lazım.

elimden geldiğince yememeye çalışıyorum ekmek kahvaltı dışında.

canım bu konuda çok dikkatli ol. gerçekten bu işin uzmanı olmayan kişilere yaptırma sonrası bahirenin anlattığı gibi kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..

ben yazacaktım ama kaptanım yazmış. yeşil sebze şart olmazsa olmaz olmalı hayatımızda.

bahire cansın. bakın kızlar bu yazılanları iyi okuyun çünkü bunlar tecrübe.

canım bence güzel geçti inşallah öyledir. rabbim utandırmasın. valla bu haftasonu da böyle olacak gibi şimdiden planlar belli. evet çok yoruluyorum ama rabbim gücünü veriyor sanırım ya da ben biryerlerde göçecem bakalım. ben sadece araba kullanmadığım zaman dinleniyorum diye bir itirafta bulunayım sana.

ohhh götür kız sen hala alışamadın evden döndüğünden beri yeme düzenine. neyse haftaya rayına oturtursun.

aslına bakarsanız arzuyu bende merak ediyorum en son babası ile ilgili sorunlar vardı. inşallah onlar hallolmuştur da kızcağız toparlanmıştır.

slm kızlar bugünkü menüm
sabah 3 bardak su,1 fincan rezene
1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 haşlanmış patates,2 fincan çay
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 kase sütlaç yemek yemek istemediğim için sütlaç yedim saat 5 gibi
2 buçuk litre su

Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..

haklısın,sabah müsli yedğim için henüz kabız olmadım sanırım.
şu atak dönemi geçsin düzenli besleneceğim ama sonuucunu gercekten görmek istiyorum bu diyetin.bakalım gercekten şe yarıyor mu.ondan birkaçgün daha devam etmeliyim

kızlar bir haftalık protein alımı sonrasında protein ve sebze,idamede de haftada bir gün sadece protein çok zararlı bir diyet uygulaması değil.
kırmızı et tüketmiyorum.ama zaten 1haftada da karaciğer enzimlerim yükselmez.dr. karatay türklerin yaptığı kırmızı et yemekleriyle yabancılarınki aynı değil diyor.yani biz tüketebiliriz.
ben günlük 2yumurta +tavuk+balık yiyoruum.
diyeti birebir uygulamak mümkün değil tabi.dün mesela armut yedim,2 bardak limonlu adaçayı içtim.bu arada eşime yemek yaparken,sebzelerin tadına da bakmak zorunda kalıyorum.
ve kendimi çok canlı hissediyorum.
dünkü menüm
sabah: 1kase müsli+kahve
ara:2yumurta+2kk peynir
öğlen:ton balığı
ara:kahve
ara:armut
ara:2adaçayı limonlu
akşam:1tavuk budu
ara:çay

bu arada arkadaşlar,lazer bilgieri için çok teşekkür ederim.bir dermatoloğa yaptırmaya karar verdim.yani şimdilik vazgeçtim

veee günaydınn herkeseee:))
erken kalkan yol alır,hadi uyanın yeni güzel bir güne başalayalımmm:)))
öpüyorum herkesi :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…