Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım yeşillik nerde protein nerde ... tatlım yeşil yapraklı sebze tüketmeye özen göster birde şu simiti bırak gözünü seveyim. menü çok kıt çok gibi görünüyor ama çokda sağlıklı şeyler yok

başınız sağolsun. nur içinde yatsın.

kardeş 1. takımdan hepinize günaydın....

Eki Görüntüle 632576

günaydın canım.....

günaydın arkadaşlar..

günaydın banucum nasılsın ? ................

kıyamam ona ben rabbim o anne babaya sbır versin. biri hastanede diğeri evde bunalımda zor çok zor.

ben budiyeti bir gün yaptım, sonrası gelmedi gelemedi, dayanamadım, benim bünyeme ters bir diyet, ama bir günde bir beden inceldim tuhaf ama gereçek, aynı gün bir arkadaşımla başlamıştık, o hala devam ediyor, zarzayıf kaldı o azmine hayranım , o zayıflamaya devam ettikçe sinir oluyorum ama ben dayamamam.

karabiber başın sağolsun, bir de hasta bir çocuk var herhalde, çok üzüldüm yaaa, Allah acil şifalar versin, annesine babasına sabır versin, evlatlarımızdan daha kıymetli ne var ki , çok çok üzüldüm.

benim diş maceram devam ediyor, bugün de gittim doktora, bugün daha hafifi bir iğne yaptı, ağzım hala uyuşuk ama dünkü kadar sersemletmedi beni, yarın da yirmilk dişim çekilecek, o işi de hallettim mi, oohh dişim de sorun kalmayacak artık çok şükür. Diş ne zor şeyy yaaa, hele ki şimdi üst çenede ve en arakada, ağzımı aça aç bitmiyor, bugün az daha yanağımı parçalayacaktı o alet, dişim acıyınca kaçmaya çalıştım refleks olarak, kadın sakın bir daha yapma yanağın parçalanacatı dedi

Kızlar yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Buhafta itibari ile her cuma listeyi sırayla yapıyoruz ve paylaşıma götürüyoruz..

Mesela yarın liste sırası genic te..

Kızlar yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Buhafta itibari ile her cuma listeyi sırayla yapıyoruz ve paylaşıma götürüyoruz..

kız nasıl yapacaz onuuuu :18::18::18::18: paylaşım alanına hangisi ydiiii :18::18:

:))) ben ipi aldığıma 82 kiloydum düşün yani benim alt kattakilerin halini ben bile kendimi zor kaldırıyordum onlar napsın :)))

slm kızlar bu gün eşim izinli ben ancak gelebildim benim sıpa uyumadı gece bayılıyorum uykusuzluktan ama evde de çok iş var pöööffff... ne zor iş ya kadın olmak

Başınız sağolsun canım..
sağol canım

Vallaha güzel olurdu zayıf hallerimizle düüğüne gelip kurtlarımızı dökmek,bak biz zayıflamadan koca bulmayınn heee
3yıl önce polonyaya eşimin iş nedeniyle gitmiştik canım 3 yıl kaldıktan sonra döndük,sadece 3 yıl kalınca dil falan öğrenemedim,kızım güzel ingilizce öğrenmişti ama konuşmayınca pek unuttu,okulda tercümanlık yapardı bana
Ekmek 1 dilimden daha az yedim inan birde salata 1 bardak ayran da var

akrep olur canım ama sizden birşey istiyorum yanlışlık yapmamak adına
bana adım adım anlatman lazım hem bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur
listeyi kopyaladığımızda silmemiz gerekn yerler varmı,

kızlar antalya tam bir felaket. inanılmaz bir yağmur ve inanılmaz bir fırtına var. tarfik felç olmuş her gelen öyle söylüyor bakalım ben çıkınca ne yapacağım. rabbim dışardakilere yardım etsin.

amaninnn sen böyle yazınca panik oldum şekercim. :18::18::18::18:

kız burası günlük güneşlik valla bak aha da sobayı yakmadım bööön bu arada kızlar 1 saatlik spor aerobik yapıldı 8 dk şu karın egzersizi yapıldı baho banyoya kaçar sonra uyur yarın görüşüürzzz

akrep olur canım ama sizden birşey istiyorum yanlışlık yapmamak adına
bana adım adım anlatman lazım hem bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur
listeyi kopyaladığımızda silmemiz gerekn yerler varmı,

amaninnn sen böyle yazınca panik oldum şekercim. :18::18::18::18:
Kızlar panik yapmayın tabiki benim kontrolümde olucak ama hepimiz bilelim, olaki birimiz gelemediğinde liste askıda kalmasın..Diğer takımlara bile yardımcı oluruz..

Burası da aynı..Hatta öğlen epey sıcaktı...

slm kızlar
sabah 3 bardak su
2 kaşık menemen,1 haşlanmış patates,4 zeytin,az peynir,2 fincan çay
ara 1 elma
öğlen
1 porsiyon yoğurtlu makarna
2 bisküvi
akşam 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek,lahana turşusu
1 fincan rezene
2 litre su

hiç sorma aynen dediğin gibi benim de elektrik şarteli indi sürekli elimde fenerle gezdim akşam yavrum da korktu valla
sen neresindesin antalyanın ben de antalyadayım da o bakımdan sordum canım belki komşuyuz da haberimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…