Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün kızların veliler toplantısı vardı 10 da evden çıktım sonrada çarşıya uğradım işlerim vardı yeni geldim,
Başımm çatlıyor çok kötüyümm
eşimde aradı köye gidecekmişiz kaynımlarla yarın yokum canlarım
pazartesi burda oılurum

inşallah çok değişmez:) geniccim ben seni merak ediyorum yahu bi fotografını filan koysana kişisel albumune göremedim hala bazılarınızı. kaptanımı, bahocanı, banuyu gördüm sadecenek. seni karabiberi göremedim daha.

benii görmedinmii canımm ben daha önce paylaşmıştım burda resmimii ama tabikii eskiden olan zayıf halimii bu halimii yine başarırsam koyacamm
fırsat bulursam bir ara koyarım

slm kızlar bu gün gaza geldim evimi bi güzel temizledim kızcazımla da fazla ilgilemedim söylene söylene bi hal kaldı sıpam şimdi de misafir gelcek ohh temiz temiz ağırlıycam misafirlerimi

bu günkü menüm
sabah 1 yumurta (omlet),5 zeytin,2 çeri domates,2 fincan çay,az peynir
ara 1 muz
öğlen 1 porsiyon barbunya,1 taze soğan,1 dilim ekmek
öğleni 2 gibi yedim
6 gibi 1 küçük kase sütlaç
akşam yemedim
şimdi bir fincan kahve(kaçamak oldu)
1 fincan rezene
2 litre su 1 litre daha içerim yatana kadar

kızlar dün yazamadım.haftasonu küçük çaplı depresyona girdim,umutsuzluğa düştüm ama toparlandım
ne yediğimi yazmaktan cok utanıyorum,çok kötü beslendim ve kilo almışımdır muhtemelen :(( haftaiçi bunu telafi edeceğim..
sizler iyisinizdir inşallahh..

ve kızlar dukana devam edemeyeceğim.midemi bulandırıyor,artık et görmek istemiyorum.bndan sonra tekrar yeni bir başlangıç benim için,Rabbimin izniyle

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltıda 1 yumurta,az peynir,4 zeytin,1 dilim ekmek,yarım domates,2 fincan çay
ara 1 muz
öğleden sonra bir porsiyon kabak yemeği,1 dilim ekmek,1 taze soğan
2 litre su
1 fincan rezene

slm kızlar
cumartesi pazar dinlendim bol bol şimdi ders çalışıyorum
menülerim salata yedim bol bol öğle ile sabah bir oldu
sabahları omlet çay çok az peynir
akşam öğle
cumartesi
patetes köftesi 1 kase yoğurtla
+1 avuç yerfıstığı
+1,5 litre su

pazar
patetes salatası bol yeşillikli sumaklı acılı +saat 19,35 gibi haşlanmış yumurta
+1 avuç haşlanmış taze nohut
+ yarım avuç yerfıstığı
50 mekik
1,5 litre su

gunaydin173.gif

öncelikle herkese günaydınnnnn:) patronlar gelmeden hemen bir selam vereyim dedim :)

kızlar dün yazamadım.haftasonu küçük çaplı depresyona girdim,umutsuzluğa düştüm ama toparlandım
ne yediğimi yazmaktan cok utanıyorum,çok kötü beslendim ve kilo almışımdır muhtemelen :(( haftaiçi bunu telafi edeceğim..

ben de senin gibiydim canım bir de benm mayıs ayında nişanım var ne olacak benim bu halim Allahımmm:([/B
]
slm kızlar
cumartesi pazar dinlendim bol bol şimdi ders çalışıyorum
menülerim salata yedim bol bol öğle ile sabah bir oldu
sabahları omlet çay çok az peynir
akşam öğle
cumartesi
patetes köftesi 1 kase yoğurtla
+1 avuç yerfıstığı
+1,5 litre su

pazar
patetes salatası bol yeşillikli sumaklı acılı +saat 19,35 gibi haşlanmış yumurta
+1 avuç haşlanmış taze nohut
+ yarım avuç yerfıstığı
50 mekik
1,5 litre su

çalışkan insanın hali başka oluyor yahuuu :nazar:

günaydııınnnn :16::15::15::16::15::16:
günaydınn canımm

slm kızlar bu gün gaza geldim evimi bi güzel temizledim kızcazımla da fazla ilgilemedim söylene söylene bi hal kaldı sıpam şimdi de misafir gelcek ohh temiz temiz ağırlıycam misafirlerimi

ohhhh ne güzel olmuş bende dün coştum camları sildim ama çok yorulmuşum akşama ateşlendim hastalanıcam diye çok korktum ama bugün iyiyim allaha şükür
canım kızın kaç yaşında 1 çocugunmu var :emir_bebek:

morelini bozma hafta içi hepbirlikte hallederiz :16:

ve kızlar dukana devam edemeyeceğim.midemi bulandırıyor,artık et görmek istemiyorum.bndan sonra tekrar yeni bir başlangıç benim için,Rabbimin izniyle
benim komşumda dukan diyeti yaptı çok zorlandı birde hiç et yemeyen biri ardından hena hastalandı bencede bırakmakla iyi karar vermişsin

slm kızlar bugün kızım hasta giremedim fazla

geçmiş olsun canımm :16:

hoşbulduk canımm sagol evet yaaa mezun olmayı bırak kilomuzda saabit bile kalamadık sen yine iyisin ben hemen hemen eski halime geri döndüm
evet doktor yürüyüş verdi ama igleşmem biraz geçoldu 3 gündür yürüyorum allaha şükür boyuma göre en kötü 65 olmam lazımmış bakalım inşallah verebilirim

çocuklarımın saglıkları çok iyi allaha şükür kızım 1 e başladı ortanca 3 çe gidiyor büyükte 8. sınıfta bu sene onun için çok önemli ama umurunda bile degil dershaneye gidiyor evde asla çalışmıyor babasıda bende mahvolduk ama yok çocugun içinden gelmiyor

seninkiler nasıl canım küçük kızın kaçyaşında şimdi

turabında kızı baya hastaydı yeni yeni düzeldi kuzucuk vitamin degerleri çok düşüktü büyümesi yavaşlamış kreşe gidiyordu orada yemegiyle fazla ilgilenmediler herhalde şimdi haftada 3 gün gönderiyor

sana cevap yazdım geri bu sayfaya taşıdım :1::1: ilgilenmemiş gibi olmıyım geride kalmış sayfa

canlar size bişey soracağım. içinizde diş temizlettiren var mı?

diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama bu cümleni yazacağını biliyordum çünkü yaratılışımıza aykırı tek tip beslenme...
Sofrada her renkten olması gerekirmiş..Araştırınca her birinin ayrı vitamini ve birleşince vücuda birçok faydaları var..

diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?

Bence de yaptırma..
Temizlenirken dişin koruma tabakası inceliyor zamanla çatlaklar ve çürüklere neden oluyor canım...

Peygamber efendimiz her abdest öncesi dişini temizler misvaklarmış..Hatta dilinin üzerini bile..
İnci gibi bembeyaz dişleri varmış..Düşünün beş vakit namaz ve diğer nafile namazları öncesi temizlenen dişler nasıl bembeyaz olmasın..Çok önem verirmiş ağız temizliğine..

Ben de bu hadisi öğrendiğimden bu yana her abdest öncesi dişlerimi fırçalıyorum sonrada misvaklıyorum..(Yaklaşık 8 aydır felan)
Alt dişlerimde diş taşı oluşumu vardı dr. temizlenir tekrar olur çaresi yok vücut yapar diyordu..Onlar yok denecek kadar azaldı..
Dişlerimin renginin daha açık olmasını istiyordum dr. diş rengi demişti..
Benim dişlerim şimdi daha beyaz:46:
Hem sünnete uymuş oluyorum hem ağzım dişim tertermiz oluyor :46:

Bazı kişiler hiç düşünmeden her şeyi yer içerler, fakat, incecik bir yapıya sahiptirler. Bazı kişilerde, korka, korka yer ve içerler, bu kişiler de kilo vermek bir yana, çok kolay kilo alabilirler. Acaba neden? Tabiki, metabolizma hızı ile ilgili.

Metabolizma iyi bir şekilde çalışır ise, alınan yiyecek ve içecekler kolayca enerjiye dönüşür ve bu enerji olduğu gibi harcanır. Metabolizma tembel ve iyi bir şekilde çalışmıyor ise, alınan yiyecek ve içeceklerin enerjiye dönüşüm oranı azalır ve vücut bir kısmını depo etmeye başlar. Dolayısı ile kilo artar.
Metabolizmanın hızlı çalışması demek, ideal kilonun garantisi demektir.

Metabolizma Neden Yavaşlar? Metabolizmanın Hızı Neden Düşer?

Metabolizma Hızını Azaltan, Düşüren Nedenler :

Yaş : Yaş ilerledikçe, metabolizma hızı da yavaşlar. 30′lu yaşlardan itibaren her 10 yıllık dönemde vücudunuz %2-4 oranında daha az enerji yakmaya başlar.

Cinsiyet : Kadınlar, erkeklere göre daha az enerji harcarlar. Çünkü, kadınlar da bulunan kas oranı, daha az ve daha zayıftır.

Menopoz-Andropoz : Bu dönemlerde, oluşan hormonal değişiklikler metabolizma hızını yavaşlatır. Ayrıca menopoz döneminde, bayanlarda görülen osteoporoz, aktivite kısıtlığına neden olacağından, enerjinin harcanması yavaşlar.

Hipotroid : Tiroid hormonu yetersizliğ, metabolizma hızınızın azalmasına neden olur.

Bilinçsiz uygulanan diyetler : Bilinçsiz uygulanan diyetler sonucunda verilen ve tekrar alınan kilolar vücut dengesini bozmakta ve metabolizma hızını yavaşlatmaktadır. Özellikle çok düşük kalorili diyetler, 600 kaloriden az olan diyetledir. Metabolik hızı %15-30 oranında düşürebilirler.

Fiziksel Aktivite : Yetersiz aktivite, kas aktivitenizi azaltarak daha az enerji harcamaya ve metabolizma hızınızın azalmasına neden olur.

eline koluna sağlıkkk
toplarlanırsınn canımm üzme kendinii nerden dönersek o kardırr
çok iyii yapmışsın canımm
örnek olarak ben varım
kaç kez isveçi denemeye kalktım ve beceremedim,üstüne kilo bile aldım
slm kızlar bugün kızım hasta giremedim fazla
çok geçmiş olsunn
yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah verimlibir hafta olur en az 1 kilo vermek istiyorum bu hafta :8::8::8::8:
bende bende bir kilo daha vermek istiyorummm

bende temizllettim daha önce hatta yine temizletmemm lazım bende öyle bir sorun olmadı
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama bu cümleni yazacağını biliyordum çünkü yaratılışımıza aykırı tek tip beslenme...
Sofrada her renkten olması gerekirmiş..Araştırınca her birinin ayrı vitamini ve birleşince vücuda birçok faydaları var..

aynennn

Back
X