Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok değişmez:) geniccim ben seni merak ediyorum yahu bi fotografını filan koysana kişisel albumune göremedim hala bazılarınızı. kaptanımı, bahocanı, banuyu gördüm sadecenek. seni karabiberi göremedim daha.
kızlar dün yazamadım.haftasonu küçük çaplı depresyona girdim,umutsuzluğa düştüm ama toparlandım
ne yediğimi yazmaktan cok utanıyorum,çok kötü beslendim ve kilo almışımdır muhtemelen( haftaiçi bunu telafi edeceğim..
sizler iyisinizdir inşallahh..
slm kızlar
cumartesi pazar dinlendim bol bol şimdi ders çalışıyorum
menülerim salata yedim bol bol öğle ile sabah bir oldu
sabahları omlet çay çok az peynir
akşam öğle
cumartesi
patetes köftesi 1 kase yoğurtla
+1 avuç yerfıstığı
+1,5 litre su
pazar
patetes salatası bol yeşillikli sumaklı acılı +saat 19,35 gibi haşlanmış yumurta
+1 avuç haşlanmış taze nohut
+ yarım avuç yerfıstığı
50 mekik
1,5 litre su
günaydınn canımmgünaydııınnnn![]()
slm kızlar bu gün gaza geldim evimi bi güzel temizledim kızcazımla da fazla ilgilemedim söylene söylene bi hal kaldı sıpam şimdi de misafir gelcek ohh temiz temiz ağırlıycam misafirlerimi
morelini bozma hafta içi hepbirlikte hallederizkızlar dün yazamadım.haftasonu küçük çaplı depresyona girdim,umutsuzluğa düştüm ama toparlandım
ne yediğimi yazmaktan cok utanıyorum,çok kötü beslendim ve kilo almışımdır muhtemelen( haftaiçi bunu telafi edeceğim..
benim komşumda dukan diyeti yaptı çok zorlandı birde hiç et yemeyen biri ardından hena hastalandı bencede bırakmakla iyi karar vermişsinve kızlar dukana devam edemeyeceğim.midemi bulandırıyor,artık et görmek istemiyorum.bndan sonra tekrar yeni bir başlangıç benim için,Rabbimin izniyle
slm kızlar bugün kızım hasta giremedim fazla
hoşbulduk canımm sagol evet yaaa mezun olmayı bırak kilomuzda saabit bile kalamadık sen yine iyisin ben hemen hemen eski halime geri döndüm
evet doktor yürüyüş verdi ama igleşmem biraz geçoldu 3 gündür yürüyorum allaha şükür boyuma göre en kötü 65 olmam lazımmış bakalım inşallah verebilirim
çocuklarımın saglıkları çok iyi allaha şükür kızım 1 e başladı ortanca 3 çe gidiyor büyükte 8. sınıfta bu sene onun için çok önemli ama umurunda bile degil dershaneye gidiyor evde asla çalışmıyor babasıda bende mahvolduk ama yok çocugun içinden gelmiyor
seninkiler nasıl canım küçük kızın kaçyaşında şimdi
turabında kızı baya hastaydı yeni yeni düzeldi kuzucuk vitamin degerleri çok düşüktü büyümesi yavaşlamış kreşe gidiyordu orada yemegiyle fazla ilgilenmediler herhalde şimdi haftada 3 gün gönderiyor
ve kızlar dukana devam edemeyeceğim.midemi bulandırıyor,artık et görmek istemiyorum.bndan sonra tekrar yeni bir başlangıç benim için,Rabbimin izniyle
canlar size bişey soracağım. içinizde diş temizlettiren var mı?
diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?
eline koluna sağlıkkkslm kızlar bu gün gaza geldim evimi bi güzel temizledim kızcazımla da fazla ilgilemedim söylene söylene bi hal kaldı sıpam şimdi de misafir gelcek ohh temiz temiz ağırlıycam misafirlerimi
toplarlanırsınn canımm üzme kendinii nerden dönersek o kardırrkızlar dün yazamadım.haftasonu küçük çaplı depresyona girdim,umutsuzluğa düştüm ama toparlandım
çok iyii yapmışsın canımmve kızlar dukana devam edemeyeceğim.midemi bulandırıyor,artık et görmek istemiyorum.bndan sonra tekrar yeni bir başlangıç benim için,Rabbimin izniyle
çok geçmiş olsunnslm kızlar bugün kızım hasta giremedim fazla
bende bende bir kilo daha vermek istiyorummmyeni bir haftaya başlıyoruz inşallah verimlibir hafta olur en az 1 kilo vermek istiyorum bu hafta![]()
bende temizllettim daha önce hatta yine temizletmemm lazım bende öyle bir sorun olmadıcanlar size bişey soracağım. içinizde diş temizlettiren var mı?
diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama bu cümleni yazacağını biliyordum çünkü yaratılışımıza aykırı tek tip beslenme...
Sofrada her renkten olması gerekirmiş..Araştırınca her birinin ayrı vitamini ve birleşince vücuda birçok faydaları var..